Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
G3, ha maradsz az LG-nél.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
hunspikey
őstag
Bármilyen LG hez képest, kezdve a kilences szériától, igazi előrelépést csak az MLA paneles G széria ad.. a többi kis igazítás csak, valószínűleg egymás mellé téve lehetne csak keresve kiszúrni, valós otthoni egyedüli TV-ként nulla javulás mondjuk egy c3 egy cx-hez képest. Szerintem.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
hunspikey
őstag
Ha jól tudom az 55, 65 és a 77 colos G3 MLA paneles. Lehet még egy mérettel kisebb is, de erről fogalmam sincs, ez a három tutti.
Én ezt az állványt használom 77 coloshoz és tökéletes (ne parázz hogy 75-ig van írva, hibátlanul mutat a 77-es rajta)
-
hunspikey
őstag
Mind az S95C mind a G3 hatalmas előre lépés lenne számodra képminőségben.
Az, hogy melyik a jobb? Hát kinek melyik. Itt pl velem együtt mások is döntöttek úgy, előben történt megtekintés után, hogy a G3 képe talán jobb. Az biztos, hogy fényesebb a G3 illetve az is tutti, hogy százszor jobb a garis ügyintézés- bár ne legyen rá szükség.
Ami a Samu mellett szól az a nagyobb színtér mert a QDOLED többre képes ezen a téren.
Játékra a G3 idén a legalkalmasabb. - ennek a legalacsonyabb a késése - asszem csak 9 ms - a Samsung késik mint az állat.
Neked kell látnod őket és dönteni - de az 100% hogy egy c1-hez képest sokkal szebb képet kapsz mindkettővel.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
Persze, bőven lesz akkora előrelépés mint a G3.
Egyébként G3-hoz lehet olcsón kapni talpat pl.:
[link][ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Mankó
veterán
Én nézegettem a Samsugot is meg az LG-t is. Mindkettőnek van előnye, én az LG-t választottam, mert a régi szép időkban azért cseréltem egy vadiúj Q80 Qledet, mert az istennek nem tudtam megszokni a mozgását. Minden másban tökéletes volt.
3 hónapig állítgattam folyamatosan. Volt hogy örültem, volt hogy ki akartam vágni. (Bosszúállók Polgárháborúban 3-4 cm kilengése volt Pókember fejének a 65 colos-s tv-n.) Valamelyik topikban talán a Milyen tv-t vagy a LED tv-sben meg is van a nyűglődés.
Én emiatt a mozgás miatt nem mertem belevágni a Samsungba. Hogy az említett Oledben is jelen van e a fenti dolog, nem tudom. A legtöbb haver nem is látta miről beszélek, csak mikor mondtam mire figyeljenek. Volt aki utána se, sajnos én mindig.
Most egy LG 77G3-ról írok, én boldog vagyok vele. Tény nem olcsó. Ha nem fogtam volna ki megjelenéskor a 33%-os akciót Telekomnál (most is él, ha jön az email ugrani kell azonnal, és számlán legyen a pénz ha nem akarsz előfizut mellé) tuti, hogy nem lenne. 4x-i próbálkozásra lett meg.
Valaki a fórumban írt már erről a mozgás bibiről ennél a tv-nél, aztán hogy ezt javították e egy későbbi firmware-rel, vagy hogy oldódott meg, arról nincs tudomásom.
Menj el valami multiba és vigyél forrás anyagot! Nézd meg te látsz e valamit ami zavar! Ha érzékeny vagy a jelenségre, te se fogsz nyugodni!
Sok sikert a választáshoz![ Szerkesztve ]
-
addikt
Mondjuk játékra, konzolnál eleve úgy ajánlott kezdeni, hogy kikapcsolsz minden felesleges dolgot a TV -n és külön beállítod SDR, HDR, és DV (ha van) tartalomra.
DV ugye csak csak Xbox -nál van konzolok közül. Samsung -on pedig nincs, de szerintem nem is nagy érvágás játéknál...
Ilyen különböző javítgatások, energy saving és hasonló cuccokat mind érdemes off -olni. Ami játékélményt javít és fontos, az úgyis a game panelből elérhető például LG -n.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
bbuffy
senior tag
Én is psezek samu oleden és nincs hiba. Általában erősen fel vannak nagyítva a mini kis eltérések, a HC felhasználók mércéje szerint. Basic bitch-eknek tökéletes
Én beállítottam mindent a rtings.com szerint, és szuper most a kép. Game mode is elég jó lett.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
-
torma1981
veterán
Pont én is ebben a dilemmában vagyok. Most az S95C 660k-ért nagyon jó ár. A 65G3 840k-ért.
A Samsungnak ezek szerint szebbek a színei, jobb a HDR game módban. Lg-nek nagyobb a fényereje HDR módban, jobb a szervízgarancia, igaz Samsunggal nem volt dolgom még.
Nehéz kérdés na.
-
Quadgame94
őstag
-
-
Vhiktor
Topikgazda
A mostani tv-k ezt már jól kezelik egy ideje.
Akkor az az androidos box rosszul van beállítva vagy ideje nyugdíjba küldeni.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
junkpod
veterán
Ha veszel egy modern TV-t, akkor a streaming appok azon futtatva hozzák ki a legtöbbet és kényelmi szempontból is azokat fogod használni, így, szerintem, a külső androidos eszköz nem fontos, nincs előnye.
A letöltött anyagok lejátszására viszont továbbra is egy külső lejátszó a legjobb megoldás, arra meg pont elég a CoreElec.Box's don't touch!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest