Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
synthattik
aktív tag
válasz
Novver
üzenetére
Szia
Köszönöm a segítséget.
Nem kiallított darab.
De már meg oldódott.
Valszeg 1 kis user error is volt benne.
3 szor egymás után bevette a 4 darab nullát.
Az előző lg tv nél nem emlekeztem ilyenre,de amit írtál azt elmentem.
Rosszabb időkre jól jöhet.
Még 1 szer köszönöm
Üdv zs. -
Novver
senior tag
válasz
synthattik
üzenetére
Ez egy ilyen kiállított darab volt?
Mert akkor a HOTEL MODE / INSTALL LOCK a hunyó
LG gyári master kódok hotel/üzemzárhoz:
0413
7777
8741
0000 – ezt írtad, hogy nem megy, de néha többször kell próbálni
1105
ha ezek nem, akkor Próbáld a Settings (gear) gombot hosszan nyomni, majd 0 ötször:
00000
ha ez sem akkor ha van normál távirányító (nem csak Magic), akkor:
Nyomd hosszan a Home gombot aztán: 3195
ha sikerült akkor
Settings → All Settings → General → Additional Settings → Home/Store Mode
és kapcsold ki a pics....francba
-
synthattik
aktív tag
Sziasztok.
Nemrég lettem tulaja 55 colos c5-nek,sajna ami árnyalja a képet,hogy a tv kapasból az alap beállítások után kódot kér.
Amivel nem is lenne gond,ha a 4db nulla,vagy 4db 7,vagy az 1234 működne,de semelyik nem jó hozzá.
Sajna amíg ez nincsen meg addig,még a menübe sem tudok belépni.
Beszéltem már az lg ügyfélszolgálattal,és valszeg jövőhéten kijönnek.
A tv vadi új,serial szerint 10.hoban gyártották
Ha valakinek lenne esetleg kód ötlete,azt szivesen fogadnám.
Üdv zs. -
Novver
senior tag
válasz
STC Speed
üzenetére
A plex olyan felbontásban és bitrátában játssza le ahogy szeretnéd.
Képzeld el úgy mint egy youtubeot.
Én is ezt használom évek óta.
Itthonra és a család többi tagjának is elérhető. Van aki debrecenben nézi meg a szerveren lévő bluray - szigorúan a saját eredeti lemezről rippelt - filmet.
Ha a plex bonyolultnak tűnik akkor a jellyfin szerver egy fokkal plug&play-ebb
-
bromi84
tag
válasz
STC Speed
üzenetére
Médiaszerver megosztás még mindig nem sikerült, csak annyi megjelenik a TV-n a NAS, de a fájlok nem, bár nem volt időm tovább bajlódni vele.
A Plex is sokadszorra sikerült, de az megy rendesen, 4k HDR átmegy (igen eredeti minőségre állítva), de ebben a minőségben csak trailert küldtem át eddig, teljes 50gb filmet még nem. -
Pro Koryak
addikt
válasz
STC Speed
üzenetére
Neked kell gariztatni, a szervizzel neked kell intézni a dolgokat. Tőled viszik el és neked viszik vissza nem a boltnak.
14 napon belül simán elállsz a vásárlástól és nincs macera, 14 napon túl már csak a gari marad, ami lehet hogy k. nagy szívás lesz a Samsunggal, főleg olyan hibánál ami csak ritkán jelentkezik. -
STC Speed
őstag
-
roseA580
aktív tag
válasz
STC Speed
üzenetére
Ha észlelik a hibát, akkor javítaniuk kéne.
Ezzel csak az a probléma, ha az időszakos hiba náluk épen nem jelentkezik.
Ilyenkor még fizetned is kell hogy visszakapd a javítatlan készüléked.
Videót pedig vagy elfogadják, vagy nem.
Neked kell döntened, én pl. nem küldtem vissza hasonló hibával az új OLED TV-met és fél év eltével csak egyszer ismétlődött meg a hiba. -
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Samsung S90F 1 hetes sincs és sajnos egy bekapcsolás után ilyen piros vibráló "interferencia" jelent meg a képen, menüben, mindenhol, feliratok, alakozatok körül. Sajnos nem fotóztam le mert utána ki kapcsoltam és jó lett, most 14 napon belül kéne visszakuldenem vagy ha 2 hét mulva újra megjelenik ráér akkor?
-
hyppo!
aktív tag
A Samsung multistore ban elérhető , PTZ+ BFEXTRA kóddal ha valakit érdekelne -
eM'82
addikt
válasz
eM'82
üzenetére
Igazi "vacillálási" hullámvasút volt a hétvége, meg az elmúlt pár nap.
Miután kitisztult, hogy a korábban írt Sony valójában C4-es panellel rendelkezik, ki is esett.
Már elkanyarodtam a 85"-os TCL és Pana MiniLED-ek felé, de aztán úgy döntöttem, hogy ha már ennyit képes lennék rálocsolni egy TV-re (és nem tervezem évente cserélgetni), akkor hozzuk ki a maximumot.
Sok, talán túl sok review videót néztem meg, illetve futtattam mindenféle RTINGS-es összehasonlításokat.Legyen 83" OLED. Amennyire lehet, felső polcos. A lélektani határt leradíroztam, és menjen feljebb, ha tényleg ez kell hozzá.
LG G5 ebben a méretben drágá volt, Sony felejtős, Pana is... maradt a Samsung.
Legjobb ár 1.149.990 volt Alzánál. 0% thm 20 hónapra.... ááá, mondom, egyszer élünk! legyen. Van még + termék is ingyen, amit külön lehet igényelni mellé (Soundbar, óra, vagy mosógép).Ma reggel azért a samsung weboldalát is megsasoltam újra. Kuponokkal 1.1m alá ment... hm. Megnéztem a levelezésemet, hogy nem regeltem-e Samu BF-re? Amit helyette találtam az sokkal jobb volt. Végre VIP lettem, multistore megnyit, BFEXTRA kód beír (mást amúgy nem fogadott el (WARRIOR10, vagy a többi ismert és CRP-t sem)). Bement 1m alá!
Chaten azért egy KMZ-re rápróbáltam. Kaptam, beírtam, azzal ment kombinálva lett 944.7k (LG G5 77" kb ennyi a Medianál, így végül 83"-ost vettem a 77" helyett. 65" QLED-em volt, szóval a 83 nagyobb és látványosabb ugrás lesz).A lényeg az alábbi screenshot (27-re kértem a kiszállítást).
Vége a vadászatnak, innen már csak használni kell.
-
eM'82
addikt
válasz
proradeon
üzenetére
feleségemnek vettem ott (akkor éppen szinte sehol sem kapható (icy blue) Galaxy S25+-t. MolMove-on keresztül volt még -30k kupon is, 0% 15 havi részletre hoztam el, az akkori számomra elérhető - legjobb áron. A cég, aki konkrétan hirdette... na amiatt paráztam kicsit, de lekértem mindenféle adatot, hogy mióta léteznek, céginfó, stb. Ráuk is írtam, garit megkérdeztem. Minden ok volt.
-
válasz
rainman72
üzenetére
Ezek a fizz.hu-s árak mindig kétséggel kezelendőek. BestByte hirdette ennyiért fizz.hu-n, miközben a BestByte oldalán nem hogy nem ennyibe került, de még csak készleten se volt. Szinte biztos, hogy a fizz.hu-s ár mögött nem volt valós termék.
#118374 torma1981: Az lehet, de ennek semmi nyoma nem volt árukeresőn.
-
Nagy_Gábor
csendes tag
Ja jut eszembe bubusok okítsatok: mivel külső lejátszót használok, ami mindent tud, ami nekem kell, nincs netkapcsolata a tv-nek, így a firmware is az eredeti még mindig, lassan egy éve (tavaly évvégi C4). Tökéletesen működik minden.
A kérdésem annyi, hogy tudomásotok szerint volt-e olyan upgrade, ami számottevő képminőségjavulást (vagy változást?) hozott. Mert ha csak az appokkal meg az oprendszerrel tili-toliznak, az nekem ugye teljesen mindegy, azért biztosan nem fogok vesződni vele.
-
rainman72
nagyúr
Vhogyan csak kinyögtem vna az árát
-
#akcio
LG OLED83G51LW 83" OLED evo AI G5 4K Smart TV 2025
1099990 Ft | Árukeresőn: 1494800 Ft-tól -
pkaresz
őstag
Nálunk megy a csatlakoztatott eszközökben Syno s ott tallózás, s a tv belső lejátszójával.
Nem telepítettem semmit, eddíg még jó volt. -
Borisz76
nagyúr
válasz
B.attila
üzenetére
Milyen NAS ?
Ha Syonlogy, akkor a "Médiaszerver" APP-ot kell feltelepíteni.
[Médiaszerver] -
B.attila
tag
Sziasztok
Vásároltam egy Samsung 95F-et tegnap meg is érkezett
millió kérdésem lett
Pl.: hogyan lehetne NAS-rol lejátszani vele a filmeket ?
meg kiégeti a szemem!! milyen beállítások a leg természetesebbek
nekem ez a retina petting nem jön be kb 2 évtizedes Plazmázás után -
gugika
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék asztali tv állványt LG 65 G5-höz.
Ár-érték arány fontos szempont lenne.
Köszönöm nektek!
-
ugyes
senior tag
válasz
golfvariant
üzenetére
DTS-t a Sony mindig tudja (+Philips)
-
KTTech
veterán
-
varek
csendes tag
Megérkezett a 65 " Lg C5 tv (OLED65C5ELB.AEU) ehhez numerikus távirányítót adott az LG Webáruház, viszont használati útmutató nincs csak néhány soros leírás a beüzemeléről. Számlát se küldtek, még eddig
-
alaves
addikt
válasz
golfvariant
üzenetére
Philips és Hisense
-
gurus
aktív tag
válasz
tibbike01
üzenetére
A DTS:X a DTS-HD Master Audio veszteségmentes formátumra épülve eddig csak Blu-ray és UltraHD Blu-ray lemezeken fordult elő, de az IMAX Enhanced kezdeményezésére a Disney+ most a streaming világba is elhozza azt az adatfolyam továbbításához egy új tömörített kódolás-dekódolás alkalmazásával. Nekem mákom,hogy Lg G4 bele rakta annak szívás aki most veszi meg a Lg G5 ebből kivették ezt a funkciót
-
tibbike01
addikt
válasz
golfvariant
üzenetére
Van még film DTS hanggal?

-
golfvariant
aktív tag
Milyen oled tv ajanlott 55 méretben ami tudja magában is a DTS-t? (Külső erősítő, médialejátszó nélkül?)
-
Prophyte
tag
A C2 már elment. 3 évet volt rajta. Nem mozgattuk, maximum jobbra balra takaritasnal. Nem nyeklett. Az a baj a gyárival hogy ramegy a falra teljesen es pont ott van a kapcsoloja tobb vilagitasnak is
a nappaliban. Ra se tud fekudni teljesen a kapcsolo miatt a falra. Illetve eselytelen kapcsolgatni. Veszek akkor egy masikat, az a tuti. Fel se rakom addig. -
Prophyte
tag
Sziasztok
Megérkezett a 65g5. Nálam nem játszik a gyari konzol mert van kapcsolo a teve mogott. A C2 egy VogelsMA3040 tarto tartotta. Teglafalban van. A konzol teherbirasa 25 kg, a tv 22 kg. Eléggé necces, nem sok tartalek van. Szerintetek fel rakjam rá a tévét vagy vegyek másikat? VESA szabvány ok. Használ valaki Gs tévét ezzel a konzollal?
-
válasz
Csandi
üzenetére
A source a házikó feletti gomb hosszan nyomásával jön elő.
( közben már válaszoltak erre)Rendkívül bóvli hatású távirányító ez, a hang és csatorna választó nekem is tetszik a billenős, de a gombokról a piktogramok olyan hamar le fognak kopni már most érezhető, mondjuk ez már C2-nél is így volt, van itthon egy régebbi magic remote, azon a gombok más anyagból vannak, fényesebb és nem ilyen tapadós mint a mostaniak, arról szinte lehetetlen volt lekoptatni a jelöléseket. A görgő körüli kör alakú "d-pad" már egy hónap használat után lötyög kissé, pedig nincs agyon gyötörve, érződik az olcsósítás itt is.
-
Csandi
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Ahaa, köszi.
-
-
Csandi
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Most vettem anyának egy C5-öt, és az új táv járt hozzá, először pislogtam is, hogy na ez mi. Nekünk ugye C4 van a régi távval.
Lehet én vagyok hülye, de source gomb nincs rajta, hanem be kell menni a házikó menübe és sourcet választani ott? Mármint az új távval. Mert ha csak ez a módszer tényleg, akkor mindenképp kényelmesebb a régit használni

-
Orbiteric
aktív tag
Hi. Ezt tervezem most megvenni, a C5E miben különbözik a C5-től? [link]
-
dropi
senior tag
Rájöttem, hogy én miért tartom normálon a színhőmérsékletet az összes oledemen, de főleg most az S90D-n. Néha átrakom meleg 1-2-re mikor itt mindig jön egy új ember és el van ájulva a képtől filmmaker módban és olyan, mintha lefelezném kb a fényerejét a tévének

-
alaves
addikt
válasz
newwektor
üzenetére
Az mindegy hogy 10 évvel ezelőtti WBC vagy a legújabb tandem WOLED kijelző van a TV-ben, mert a gyors válaszidő miatt látszik jobban a stutter. A stutter mozgás interpoláció fokozat bekapcsolásával tetszés szerint csökkenthető. Erős képfeldolgozói hardvernél (Z95B) viszont kevésbé válik láthatóvá az interpoláció során keletkező artifact.
-
newwektor
csendes tag
Sziasztok! Pana TX-P60ZT60-ról váltanék Pana 77Z95B-re. Sajnos én megörülök a riccegéstől. Sokkal jobban zavar mint pl. a rainbow plazmán (ezt csak akkor látom, ha nagyon fáradt vagyok és akkor is ritkán). A riccegés a csúcs paneleknél is látható filmezésnél (pl. 23.978 és 24p-nél), mert én akkor is látom, ha 24p-n játszom le a 23.978-s filmet. Lehet valahol ilyen csúcs tv-t kipróbálni? Köszi a segítséget!
-
Tyrone89
senior tag
Megcsináltam egy jelenetet a Tron Ares c. filmből HDR-ben: [link]
-
b.lajos
tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nagyjából hasonlóan gondolom, most már 12 éve megy probléma mentesen, es fene sem tudja milyen lenne az új. Viszont az is igaz, hogy nem akkor kellene másikat venni ha ez netán elromlana, hiszen akkor nem bíztos, hogy jó akciókat fog ki az ember.
Na mindegy, köszönöm mindenkinek a hozzászólást, javaslatot, aztán majd meglátom, túl jó ez a tv, hogy csak úgy bedobozolja. -
sting2
addikt
Mi a különbség a
Samu 77s90f vs 77S91F között?
Mert árban jelentős... -
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Szétszerelés nélkül szerintetek lehet baja egy LG CX55 oled tv-nek szállítás során? Könnyen sérülhet a panel? Esetleg bubis fóliával körbetekerném ha az segít.
-
Dare2Live
félisten
válasz
b.lajos
üzenetére
Máshogy megközelítve a kérdés szerintem annyi, hogy ad e annyi pluszt mint amennyibe kerül. Ezt neked kell tudnod.
Nekem a gondom, hogy plazmám van és ott csak érdemi az ugrás és nem hüha mint LCDnél.
(Meg ami titkon zavar, hogy semmi műszaki gondja nincs a 10+éves plazmámnak... és nehezen kb dobok ki valamit ami elég jó és műszakilag sincs baja. Ráadásul az oledek tartóságban nem hinném kibírnának 10+évet. Rohadás, szaporodó pixelhibák, beégés/fényerő csökkenés...) -
ricpet
tag
válasz
b.lajos
üzenetére
Szia,
Szintén 50GT60-ról váltottam 65G4-re. Szerintem ne gondolkozz rajta, azért ez egy más világ. Ugyanígy voltam mint te, hogy nagyon elégedett voltam a pana plazmával, de mindenképpen megérte a váltás.
Igazából mindenben jobb, nekem a mozgás megjelenítéssel sincs problémám. Nagy ritkán érzékelem, mintha egy picit röccent volna, de ez nem igazán befolyásolja a mozi élményt. Dolby Vision-ben a filmek gyönyörűek (50" - 65" azért nagy változás), a fények, a színek elképesztőek, a fekete az fekete, FullHD - 4K...
Nem fogod megbánni.

-
alaves
addikt
válasz
hyppo!
üzenetére
Leginkább promóciós marketing jelölések s91/s92/s93/s94, régiók szerint. Ált. 91-94 olcsóbbra akciózzák. Viszont lehetséges, hogy ezért régebbi alkatrészeket is tartalmazhatnak (pl. olcsóbb régebbi WOLED gen.). Samsung chat esetleg mond rá valamit, de nem gondolnám, hogy értékelhető info lenne. Egy biztos, hogy a 65S90F 3.gen QD-OLED, az 55/65/77S95F pedig 5 rétegű tandem 4.gen QD-OLED.
-
hyppo!
aktív tag
Sziasztok
Ez most jött velem szembe SAMSUNG QE77S91FAEXXH
A Media Marktban lehet kapni, de semmit nem találtam róla
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Samsung multistore ban elérhető , PTZ+ BFEXTRA kóddal ha valakit érdekelne

(mondjuk az is igaz, hogy életvitelből adódóan garantáltan kevesebbet fut évente, mint az átlag)