Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
One tól jönnek visszakötni én nem vacakolok olyasmivel ami elsőre nem pöpec. Majd kiszámlázzák nekem a javítási költséget a kiszállást és olyat javítanak aminek elsőre pöpecnek kellene lennie. A helyi parisatot kihívnám elsőre tűéles kép lenne csak náluk nem lehet tévét venni részletre.
-
törölt tag
Premier league et nézek match 4 en és olyan szinten szaggat hogy siralmas. Ezért a szarért nekik kellene fizetni nekem hogy nézem és nem fordítva.
Pedig már lenyugodtam tegnap este óta, hogy hátha hozzászokik a szemem.
Ehez nem lehet hozzászokni inkább ne legyen semmilyen. Ez egy fillért nem ér.
Le is mondtam gyorsan. -
Pierre75
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"Magyar kézben viszont szó szerint okádék."
Magyarországi lesz az ner-be csatolva. Ahogy átvette, azzal a lendülettel rontotta le a bitrátát. Persze árat emelni sem felejtett el vagy 3x.
Telekom-nál a hetekben egyre több a hiba. Kockásodó, széteső képpel. Időnként újrainduló boxal.
Arra lennék kíváncsi a yettel milyenminőségű? Érdemes-e arra váltani? -
Jorgi Kormi
senior tag
Nekem a Pana oleden mind az IPTV( újabb beltéri egységgel), mind az antennán fogott HD csatornákkal nagyon szép képe volt a tévének , az M4 sporton ( antennán) baromi jó volt meccseket nézni . ( Pedig nálunk az egyik leggyengébb internet van a környéken sajnos, nincs jobb lehetőség letöltési sebesség 35 Mbit/s)
-
John D'oh
senior tag
válasz
Csandi
üzenetére
20 éve nem nézek tv műsort és nincs is semmilyen tv adás előfizetésem. 2005-ben vettem egy használt Xboxot, felraktam rá az Xbox Media Centert (Kodi) és azóta csak azt nézem amit és amikor akarom a létező legjobb minőségben. Már jóval az első full hd TV-m (nem hogy az OLED) előtt egy Sony CRT-m volt és még azon is egyértelműen szebb képet kaptam így az akkori kábellel szemben.
-
törölt tag
Esetleg újabb fajta box javíthat a képminőségen? Szerelő aszonta 3 féle van az enyém első szériás.
-
eL Geri
őstag
-
törölt tag
Kazincbarcika. Nálam jóformán be se lenne kapcsolva. Párom nézi hegyidoki ilyesmi este a vetélkedők híradó ilyesmi. Az a gond hogy nem túl jó a szeme és ha engem zavar őt sztem mégjobban csak nem mondja. Itt a képrissítéssel is gondok lehetnek mert one nál sima minden szinek rendben élesek a kontúrok telekomnál meg olyan a bőr szín mint egy tíznapos vizihullának. Boxban 50hz volt az alap keményen engedte 60hz re. Nézem és érzem hogy fárasztó a szememnek. Na mind1 aszem van 14 napos elállás ezen is bukok vagy 20ezret mert tuti így kifizettetik a kiszállást one nál meg szintén mert őket meg ki kell hívnom hogy kössék vissza.
Marad a 65 col one nál sajna és maradok Lg nél,inkább megreckírozom a tintinget meg a panelrothadást, hát ha mákom lesz megint. És akkor 5g.
Ez a 14 napig visszamondhatom telekomnál létezik ugye? -
Csandi
addikt
válasz
üzenetére
TV adás mindenhol szar, nekem nem is tudom hány éve nincs is TV előfizum csak streaminget meg Plexet nézünk (meg youtube)
OLED-el meg pláne szar lesz a TV adás, kiemeli a hiányosságokat.
De ha ilyen TV-d van/lenne minek néznél adást egyébként, vagy ez miért szempont? 500 éves filmek 720p ben sok reklámmal meg sportok, mindkettőre van streaming meg virágbolt megoldás és reklámot se kell nézned.
-
Pro Koryak
addikt
-
törölt tag
Á hétfőn lemondom a telekomos itthoni előfizum inkább ne legyen s95f tévém de ezt a fos képminőséget én nem bámulom. 2025 ben ilyen minőségben szolgáltatni vérlázító az országból is elzavarnám őket.
30évvel ezelőtt volt ez crt s tévéknél. -
Jorgi Kormi
senior tag
Nos kérem itt egy kis lazább videó a" nagy négyes" versenyéről [link] Legalább tudom már, hogy jól döntöttem , amikor az oled vonalat választottam a tévézés terén.
-
John D'oh
senior tag
válasz
Krisztián42
üzenetére
A QD panel miatt szebb színe lesz a Samsungnak, de a C5-nek is szép képe van. Részletek Rtings összehasonlítás.
Érdemes figyelembe venni olyan dolgokat is mint egyszerűbb esetleges gari intézése LG-nél. WebOS VS Tizen ha valamelyik op rendszer neked szimpatikusabb, vagy pl bazi nagy Wii koppintás távirányító a C5-nél ha esetleg ilyenre vágysz.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Krisztián42
üzenetére
A FAT és DAT végű a qd-oled. Itt is berakom az összehasonlítást : [link] Ajánlom a Gold biztosítást , ha MM-ban vásárolja meg valamelyiket.
-
Krisztián42
kezdő
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Sziasztok!
Kollégám 2 tv között vacilál.
Samsung 65s90fatxx ezt nem tudjuk, hogy ez már qled paneles-e, amennyiben igen ezt kell-e ellenörizni valahogy.
Vagy lg 65c5
Melyiket ajánlanátok?
Közepesen világos szoba átlag felhasználás ps tv streem -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Tudom , én még jól jártam annó a gz950-es modellel , a panel
sz@rsága meg inkább az LG Display sara volt , de elektronikusan hozta a példás japcsi megbízhatóságot az öt év alatt. -
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Időközben az S95F már 1.1 millánál tart ami már nem olyan rossz 77 méretben. Innen még esik várhatóan max egy százast, és utána már csak akció során és/vagy kifutás előtt lesz jobb áron.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Pana évek óta nagy ívben le...rja az LG/Samu/Sony árai hol nyitnak és mennyire csökkennek.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Az árát ugye az LG G5 és a Samu 95FAT-hoz és a Sony qd oled tévéjéhez kellene hasonlítani , a gyártónak meg ezekhez árazni . Sajnos az utóbbi egyenlőre nem működik.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
1,2misinél olcsóbb nem nagyon lesz kifutó áron sem...
-
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Jó combos ára lett, ahogy lehetett is számítani rá
-
Jorgi Kormi
senior tag
Nos kérem lassan megérkezett a Pana 95b is idehaza , már az MM-ban is felkerült az online placcra és az Árukeresőn [link] is megjelent ebben a jó kis méretben , már csak az árát kell folyamatosan lejjebb vinni. Jó kis tandem oled.( Megbízható elektronikával valószínűleg )
-
szrxx
tag
Sziasztok,
Technikai jellegű kérdés, g4-nél az 5 év alatti panel csere csak 1x érvényesíthető vagy nincs ilyen megkötés? -
KTTech
veterán
válasz
üzenetére
A 1080i az kb. a 720p-nek felel meg deinterlace után (legalábbis nem nagyon lesz szemmel látható különbség). Sőt, mozgásnál a 720p még élesebb is lehet...
A sávszélesség hiányán meg nem lehet segíteni, max rátenni egy szűrőt, amitől még életlenebb lesz a kép (de kevésbé látszódik rajta a tömörítési hiba) -
törölt tag
Hát ez a telekomos tévé tényleg rosszabb mint a one os ci kártyás. Optikai kábel ide vagy oda. Remélem majd a samu s95f többet tud rajta finomítani mint a cx3asom.
Igaz még nem néztem meg a media box beállításait, illetve a tévé menüjében is megpróbálok majd állítgatni valamit. Kicsit homályos az egész mint ha még 1080i se lenne inkább 720p max.
A net viszont királyság, piszok gyors. -
uhdpicture
csendes tag
Sziasztok ! LG C1 OLED TV_m van . Körülbelül 2 órája tart a pixeltisztítás . Ez természetes ? Még soha sem tartott ilyen sokáig.
-
válasz
Quadgame94
üzenetére
Ja az Ergotron HX az mocsok drága, ~135e, nagy TV-hez sajnos kell. A 42"-hoz a sima LX az "csak" ~74e, de még így is meh. De elvileg az AlzaErgo Arm S50B Heavy Duty is jó kéne legyen 42"-hoz, az 50e körül szokott lenni. És persze erre még rájön a Vesa plate 8ezerért. Nem olcsó. De egy Ergotron kar az kb örökélet, s van hozzá mindenféle alkatrész, ha bővítenéd.
-
John D'oh
senior tag
válasz
Tyrone89
üzenetére
Nem szeretnék sokat offolni, de ez a sorozat az első két rész alapján valami kurv@ jó lett. Mondom ezt úgy hogy A Romulus-t többszöri nekifutásra se tudtam megnézni, és a Prey féle Predatortól se ájultam el. Az Alien Earth-nek nagyon jól sikerült eltalálni az összhangot, hogy hozza az első eredeti filmek hangulatát és mégis vitt bele új érdekes dolgokat.
-
válasz
Quadgame94
üzenetére
Jövő héten érkezik hozzám az Ergotron LX monitor kar, majd beszámolok milyen, lehet valami logout cikket kéne már rittyentenem belőle, mert nem nagyon van erről infó.
-
rainman72
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére

Olvastam multkor másik topik h ilyet keresel bravo.
Én lehet veszek másik tartó,ezek szerint nem adtad föl.
Külön érdekesség h itthon is kapható,az oldal neve ismi volt,vmi apróság sztem már rendeltem onnan.
Távtartó már a legtöbb tartó csomag tartozéka,azon nem lepődtem meg. -
válasz
lezso6
üzenetére
Akit esetleg érdekel, a LG OLED TV-ken lévő 300x200 vesa is átalakítható 100x100-ra, hogy ha valaki monitor karra szeretné rakni a TV-t. Pl egy ilyen My Wall VESA adapter plate cuccal. Itt találtam egyáltalán raktáron, itthon elérve, viszonylag olcsón. Igen a 6500 Ft + szállítás az olcsó, máshol majd duplennyibe kerül, s nem is nagyon van raktáron.

Sajnos sehol nincs erről információ, még képek is alig, azért írok róla ilyen részletesen. Szóval így néz ki egy ilyen, ez van csomagban:

Vesa 50x50, 75x75 és 100x100 méretről tud elég sokfélére, 200x200, 300x200, 400x200, stb. Ami fontos, hogy adnak hozzá távtartókat is, amire szükség van az LG C4 42"-hoz, mert ez a keret túllóg a furatokon, ott viszont van hupli a TV-n.
Sokan használnak OLED TV-t így monitor karral, pl a sima (nem Pro) Ergotron LX állvány biztosan jó 42" méretű TV-khez, vagy legalábbis ~11 kg-ig. Ha nagyobb TV-t szeretnél, akkor azok jelentősen nehezebbek, pl az Ergotron HX alkalmas hozzájuk, ott ~19 kg a limit.
-
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ügyfélszolgálat megmondja, csak meg kell kérdezni.
Ha külső raktárról jön akkor 100% új. -
-
Vhiktor
Topikgazda
-
John D'oh
senior tag
Borzasztóan magas áron van a 65" S95F.
Hiába jó TV, 900ezret egy 65"-os TV sem ér.
(Viszonyitásképp 514ezer volt tavaly kuponozás után az S95D)Biztos nem tudsz berakni nagyobbat ? Ugyanennyi pénzért van 77 S95D az Interhifi oldalán.
Ha nem, akkor érdemes még várni picit ha tudsz mert jelenleg tényleg durván túlárazott.
-
Csandi
addikt
S95F a QD-OLED miatt = ha szebb képet akarsz
G5 a jobb support, gari, szerviz miatt = ha Samsunggal volt már rossz tapasztalatod
Samsung matt borítású, LG fényes. Ha ritkán sötétítesz akkor is inkább a Samsung, ha gyakran akkor mindegy ebből a szempontból.
Gaming mode ha van rákötve konzol tudtommal LG-n stabilabb. -
mp54
senior tag
Rászántam magam a tv-m cseréjére; nem sürgős.
Jelenleg Pana 50G30 van, 2011 óta hibátlan...
Jó oled-et szeretnék. Pana, Sony árat nem akarok érte adni.
Jól gondolom-e, hogy ekkor Lg g5 vagy s95f?
Ha igen, segítsetek eldönteni, hogy melyik, lehetőleg indoklással.
A méret fix: 65", nagyobb nem fér el.
Nézési távolság: kb. 2,5- 2,8 m. (egy 21 nm-es nappaliban); redőnnyel be tudom sötétíteni.
Felhasználás:
-filmnézés: virágbolti kölcsönzés; (esetleg a jövőben stream); lejátszó jelenleg VLC/laptop
-kábel tv műsor: sport (elsősorban foci), ismeretterjesztés, természetfilm
-van/lesz hozzá házimozi erősítő.
-játék eddig nem volt...
Hosszú távra tervezek, ritkán szoktam cserélni...
Köszönöm! -
junkpod
nagyúr
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
-
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Őszi Joy napokat érdemes megvárni szerintem ha MM-ban vásárolsz.
-
törölt tag
Tinting tinting tinting tinting.......

Akkor a samu s95f lesz. Legfeljebb visszaküldöm bár a telekomnál nemtudom mennyire macera mert ugye ott szerződéskötés előfizuhoz.
Nekem bejött a matt felület sőt, pont az tetszett meg a legjobban mikor mm ben láttam a samu s95d-t. Brutál mennyire elnyeli a fényt. -
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
A 8.2 nem tudom hogy sok vagy kevés (G5 pl 7.7) de azt tudom hogy a tinting az nálam egy külön kategória. Zéró toleranciám van lila meg mit tudom én milyen színeket nézni ott ahol nem azt kéne megjeleníteni.
-
Tyrone89
senior tag
Amennyiben valakit érdekel, az Alien: Earth c. sorozat első 2 részét készítem.
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Többször olvastam itt, hogy 15% emag kupon elérhető tévékre.
Ha most is van ilyen, meg tudna vele segíteni valaki?
[link] rajta gondolkodom erősen.
-
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
A tinting csak woled betegség.
-
Csandi
addikt
válasz
üzenetére
Igen csak vigyél magaddal pendriveot, hogy saját anyagot nézz és ne demo mode-ban levő TV-t. De a sok lámpa miatt a tükröződés rosszabb lesz mint otthon lenne a nappaliban, meg a méret is elveszik a boltban. Amúgy ha feljössz akkor még az Alza bemutatótermében van sok modell.
-
törölt tag
Pestre kellene felmenni egy nagyobb mm be vagy szakboltba mert a miskolciban elég gyér a felhozatal. Tavalyi modellek meg egy 55ös g5. Tcl nincs is bár ha a hisense vel pariban van akkor nem rossz de inkább oled.
Telekom webshop alapján Lg 77 c5 vagy samsung 77 s95f között kell döntenem. -
gab1ka
senior tag
válasz
üzenetére
Ez teljesen normális, különböző típusú kijelzőtechnológiákat különböző színűnek látod annak fényében hogy milyen kamerával veszed fel/fotózod le. Elég megnézni akármelyik lcd vs oled tévét egymás mellett youtube-on. Még ha tökéletes fehéret jelenít is meg a kettő egymás mellett ("tökéletesre kalibrálva), akkor ha lefotózod, a fotón az oled nemhogy nem fehér, hanem egyenesen világoskék lesz a felvételen, élőben szemre pedig mindkettő hófehér természetesen.
Például ezért is kell alkalmaznia Vhikornak is spectrot kalibráláskor, mivel a colorimeter amit fehérnek lát az egyik kijelzőtípuson, azt teljesen másnak érzékeli a másik kijelzőn (holott valójában mindkettő egyezik). Ez az, amit ilyenkor a fotókon látsz rózsaszínnek kéknek stb. -
John D'oh
senior tag
válasz
üzenetére
A sok teszt videó a YouTube-on sose számított jó alapnak ahhoz hogy valós képet kapj arról hogy mennyire színhelyes vagy fényes egy TV. Teljesen máshogy veszi fel a kamera egy adott Tv képet attól függően hogy milyen környezetben van. A leginkább félrevezető videók ahol egymás mellé teszik őket. Egészen más lesz ugyanazon modell képe attól függően hogy egy fényesebb vagy egy kevésbé fényes tv van mellette. Ezek csak arra vannak hogy a tartalomkészitő pl Brian a Brian's tech terapy-ból megtömje a zsebét. Tisztelet persze a kivételnek mert lehet hasznos infókat is YouTubeon megtudni pl Vincenttől de ő nem is helyezi arra a hangsúlyt hogy az alapján alkoss véleményt a képről amit az ő kamerája vett fel éppen.
-
Csandi
addikt
válasz
üzenetére
Általában igen, mármint a fizetett emberek terelgetése. Eleve te is egy kijelzőn nézed a videót, honnan tudod, hogy a ki tudja milyen kamerával hogyan felvett, kitudja milyen beállítású TV képe a te megint csak ki tudja milyen kalibrációjú kijelződön az most mennyire valós (semennyire). Inkább a szavára kell adni a tesztereknek mint sem arra amit látsz ha csak nem élőben nézed meg saját anyaggal, demo modeot kikapcsolva, és persze olyan teszterére aki nem lefizetett, vagy pedig megrendeled, nem tetszik visszaküldöd. Vagy ugye fórumok és user vélemények.
-
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
üzenetére
Video és képek alapjan nem itelunk. Ha klibralva van akkor tökéletes a feher rajta. Már csak azert is mert a filmeseknel a referencia moblnitor tobbek között qd oled es nem woled/tandem oled, esetleg még rgb oled.
Azt alairom hogy dobozból kivéve valószínűleg a g5 sokkal jobban be van kalibralva a mereseim alapjan mint a samsung. -
törölt tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
A s95f nek a fehérei inkább rózsaszín árnyalatú az rtings fotóin is és az általam linkelt videóban is gyakran észrevehető. Van egy másik video is az a g5el hasonlítja ott is rózsaszines a fehér a samu s95f en.
-
varek
csendes tag
Az új Panasonic modellek az Alzában már kaphatók
-
icsok
csendes újonc
Helló. Főleg LG Oled C4 használóktól kérdezném, hogy az üzemóra lekérdezés funkció a távirányító kék gombjának 10x megnyomásával működik-e. Most a pendrive üres, nincs rajta a két file. Kb. egy hónappal ezelőtt, amikor a funkciót utoljára használtam, még működött. Nálam az egy hónappal ezelőtti működő és a mostani hibás állapot között volt a legújabb firmware frissítés. Lehet, hogy ez az ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 60 nem osztható 50-nel és így 50 képkocka lesz érdekes módon 60-ba rakva.