Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
4 évesen akár le is lökheted az állványról és azt mondod szoba átrendezés volt. gond nélkül kifizetik.
-
eL Geri
őstag
Én még relatív friss G4 tulajként izgatottan keresem a látványos HDR tartalmakat.
Gyerekek valahogy eszembe jutott / szembe jött velem a több évvel ezelőtti Netflixes Altered Carbon sorozat, annak is még csak az első évad közepe. Most bevallom virágboltból beszereztem, sima HDR (nem DV), belső lejátszóval nézve.
Aszta-paszta, na ez a HDR!!! Nagyon látványos, nincs is teljesen sötét a szobában és szinte bántja a szemem a fényerő
Most néztem bele 10-20 percet, és meg is jelent a hőtágulásos pattogás a TV-n. Ezt nem bajként írom, csak visszacsatolást kaptam, hogy hát igen, ezen dolgozik a kicsike, nem úgy mind a (streaming) tartalmaim 95%-ban. -
Sasi001
őstag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ne viccelj már. Két egyforma tévé között is lehet nagy különbség. Vincent a tiéd bevizsgálta? Vhiktor a megmondhatója nem emlékszem pontosan de azt hiszem egy istenített Sony vagy Pana volt pont aminek a gyári kalibrációja elég tré volt. A panelrothadás sokaknál jelentkezett három éves kor előtt szerencsére gariba tudták cseréltetni de sok olyan is volt akinek garancia lejárata után 1-2 hónapra jött elő. Az öt éves kortól lényegesen hamarabb következik be. Pont a múltkor írtam, hogy itt az ideje lassan a qd olednél is ha egyáltalán lesz vele hasonló probléma.
”mozgás kezelése pedig nem attól függ , hogy woled vagy qd oled az adott oled tv”
Erről ki beszélt hogy befolyásolja a mozgást?
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Sasi001
üzenetére
A "panelrothadás " kb 4 de inkább 5 éves kor körül jelentkezik( jelentkezhet), de nem biztos , hogy például a 2023-2024-től gyártott woled paneleknél fog e jelentkezni , a mozgás kezelése pedig nem attól függ , hogy woled vagy qd oled az adott oled tv , hanem az adott gyártó hogyan oldja meg a saját technológiájával ( egyenlőre ebben a Panasonic a legjobb , utána a Sony és az LG , őket követi a Samu .) Az , hogy perfekt ( kifejezetten jó dobozból kivéve)az nem csak az én véleményem volt , hanem a szakmában elismert Vincent úriemberé ( HDTV a YT-on) , aki egyébként egy profi , kalibrációval is foglalkozó tévés szakember ( már öt évvel ezelőtt is jó pár tesztvideója pörgött itt a topikban) .
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Melyik méretről kérsz véleményt?
Ugye Samsungnál az sem mindegy...Én a Samsungra voksolok, nekem bejött kettő qd oled -el a típus. Gariba csak hátlapot kellett cserélni és nem csak nálam itt a fórumon.
Lg vel összehasonlítasom nincs, mert még nem volt Lg tvm.Nálunk minden bisz basz javító ki van kapcsolva, de néha túl van szaturálva a kép.
Jah és ne csak a kép legyen a döntő, ha számít a tv hangja amit már korábban leírtam S95C/D/F hangja egy fabatkát sem ér.
-
Sasi001
őstag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Miért kellene belenyúlni a mozgásba? Évek után tegnap kipróbáltam minimálisan a mai napig tartott, ki is kapcsoltam. Szerintem itt nagyon sokan nem használnak mozgásjavítót. Sajnos woled-nél dobozból kivétel után is nagyon sokan cseréltetnek panelt vagy küldik vissza a tévét egyéb gondok miatt a panel rothadás csak egy történet. Az hogy dobozból kivéve mennyire “perfekt” egy tévé szerintem csak kalibrálással műszerrel ellenőrizhető.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Nekem a Panám dobozból kivéve volt perfekt ( szerettük a Netflixes gyári beállítását ), a mozgásba , pedig bele kell nyúlni minden oled tévében( a BFI felejtős), csak nem mindegy hogy mennyire , nekem minimálisan volt a belepiszkálás ( ezért is szerettem a Panát , egyébként is ez a gz950-es széria egy bestbuy modell volt ) .
Garanciára pedig előbb vagy utóbb szüksége lesz az embernek .( Sajnos) A qd -oled panel (ugye 2022-óta kapható )még elég friss mutatvány , majd kb 3-4-5 év múlva derül ki , hogy tartósabb e , mint egy sima woled és mennyivel.
Én most a voksom egyenlőre a woled mellett tettem le , nyert a méret ( váltottam egy 77-re , majd meglátjuk , hogy mennyit bír a "kicsike") . -
Sasi001
őstag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Annak számít aki használ mozgásjavítót, dobozból kivéve bármelyik lehet rosszul kalibrálva típustól függetlenül, a garancia mindenkinek fontos, de tény, hogy a qd-oled paneleket eddig nem nagyon kellett cserélgetni, valaki nem gariztatni akar hanem használni. A felhasználói felület megszokás kérdése, de biztos van akinek fontos.
-
Jorgi Kormi
senior tag
-
Yodamest
veterán
Na még hagyok itt egy kis filozofálnivalót, majd írjátok meg mit gondoltok:
Ahogy nézegettem a tv teszteket, valami így nem hagyott nyugodni: szerintem eljutottunk már arra a pontra, hogy ezek a G5 vs S95F meg C4 vs S90D és hasonló nagyítóval pixelnézegetős, szigorúan képminőség összehasonlító tesztek teljesen okafogyottá váltak. Én legalábbis nagyon ezt érzem most. Ezeknek semmi értelme, gyönyörű a képminőség és voltaképpen ugyan olyan ezeken az azonos tierben lévő készülékeken, teljesen felesleges ezekről 20 meg 40 perces videókat csinálni, ahol pixeleket hasonlítgatnak pixelekhez.
Alapvetően amúgy is a funkció, a méret és az ár dönt. Ezek hármasa adja ki, hogy mi lesz az optimális készülék, nem pedig az, hogy melyiknek van 3%-al nagyobb fényereje vagy 0.001-el pontosabb piros megjelenítése. A technológiát kell eldönteni, mert az tényleg számít, hogy mini led, qd-oled, woled stb. a méretet, mert az számít leginkább, illetve esetleg adott fizikai paramétereket pl. hány hdmi port van, melyik oldalra esnek a csatlakozók, ilyesmi.... Meg éppen melyik van jobb árban, úgysem lesz soha az, hogy a kinézett egy tierben lévő tévék pont egy árban is legyenek, mert valaki épp akcióz, valakinél kupon van stb. Szerintem ezek a vásárlást befolyásoló tényezők, nem pedig az, hogy egymás mellett ide-oda kapkodva a fejünket láthatók nüansznyi színátmenet különbségek és hasonló....
Ti hogy érzitek? van értelme számotokra ezeknek a nagyon durván képminőséget összevető, terjengős tesztvideóknak?
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
gabber01
üzenetére
MM-ban veszel tévét kötsz rá Goldplusz biztosítást és 5 éven belül ( három évig van gyári gari , a maradék 2 évben ) , ha panelen van probléma akkor no probléma , vagy a gyári szervíz orvosolja a gebaszt vagy a biztosítás rendezi. Én biztisítással vettem annó a Panám és most visszakaptam a vételárát utalvány formájában , amit már le is vásároltam . ( Természetesen oled tévét vettünk szintén).
-
warren29
aktív tag
Ezekhol élnek?
-
válasz
Yodamest
üzenetére
hát elég itt beírnod az eARC szót a keresőbe [link] és az utolsó 100-150 hozzászólást megnézned. Sajnos a Tv frissítések sokszor rontanak az addigi működésükön, néha pedig eleve problémák voltak és vannak. Instabil az eARC, függ sokszor a készülékek egymáshoz való viszonyától is vagy csak simán nem jól működik. Persze vannak pozitív kivételek.
-
Yodamest
veterán
válasz
alaves
üzenetére
Én ilyen Alza kábelt használok, egyébként elég jó anyaga van meg minden, szeretem, és a 1,5m-es példánnyal nincs gondom. Lehet a 2m-t is elbírná még a switch meg a pc, de ha megtudom oldani az elhelyezést akkor marad a tuti 1,5m-es. Az apple tv is ilyennel van rádugva a túloldali filmezős tv-re, az is tökéletesen megy.
Olvasom közben az alzás kommenteknél, hogy a 2m-es szépen működik 4K/120Hz hdr mellett is sokaknál, szóval valszeg még az is jó lehetne nekem ide, nyernék 50cm-t.
-
-
Yodamest
veterán
válasz
eL Geri
üzenetére
Azt tudom, hogy a 3m kábelemmel már szakadozás volt, ez után biztosra akartam menni és áttértem 1,5m-re. Utána olvasgattam, hivatalosan 1,8m a teljesen tuti távolság, szóval nem csóróságból adnak a legtöbb konzolhoz 1,5-1,6m-es kábelt (a Switches is ilyen volt), hanem mert ez a tuti hossz.
-
Yodamest
veterán
Az eARC hektikus dolgot mire érted? Csak mert nekem a polk S4 soundbarommal van egy olyan problémám már egy ideje, hogy nem tudom mitől függően, de néha van egy ilyen beakadása, hogy a mélynyomó így kihagy 2mp-et, szóval így szakadozik a basszus. Ez PC-vel összekötött LG C2. Az a tök érdekes benne, hogy ha a TV saját youtube appjába belépek, szóval teljesen kizárom a PC-s frontot, akkor minden jó, ott nincs mély eldobálás. Ráadásul ezután ha visszalépek a PC kimenetre az is megjavul..... Tök nem tudom semmihez kötni.... Arra gondoltam, hogy talán majd megpróbálom optikán rákötni a soundbart a TV-re, hátha ez a HDMI csatlakozás zavar be valamiért a PC-nek.
-
válasz
gabber01
üzenetére
Ha van házimozi rendszered akkor a DTS-HD-Dolby True HD hangokat nem fogod a Tvről sokszor visszakapni. Samu eleve nem támogatja a DTS-t az eARC képes erősítő kell hogy a Tvről átmenjen a magas felbontású hang és az eARC működése is nagyon hektikus.
A TV lejátszói is első 1-2 évben a megjelenéskor jók, aztán jön egy frissítés aztán vagy működik minden flottul vagy nem.
Amellett a Külső lejátszó amit erre terveztek nekem még nem okozott csalódást. Shield Pro-t haszálok évek óta. Nagyon fontos szerintem hogy egy csúcskategóriás kijelzőre vagy audiorendszerre milyen úton jutattod el a lejátszani kívánt tartalmat.
Amellett nekem fontos érv, hogy ha most Tv-t vagy erősítőt cserélek a megszokott ökoszisztémám nem borul, független ezektől. Csak átdugom a HDMI kábelt és minden ugyan úgy működik tovább. -
Yodamest
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
Hát jah, persze ezt gondolja az aki biztos a döntésében, csak eleve van bennem egy kis bizonytalanság, pár dolog változni fog.... Biztos a méret majd meggyőz ha élőben látom, pláne, hogy a mostani 65" s95b meg jöhet akkor át "monitornak" a 55" C2 helyett.
Egyedül az lesz a rossz (ha a táp nem hal be), hogy nekem a számítógépasztal bal oldalára esik a PC meg a Switch, mindkettő 1,5m HDMI kábellel van csatlakoztatva, viszont a samsungbak már jobb oldalon, illetve jobb-alul lesznek a csatlakozói, kicsit félek, hogy nehezen fog elérni.... Nagyobb hossz meg nem megoldás, mert HDR 10bit adatátvitelnél már időnként szakadozik a kép ha ennél nagyobb a kébelhossz. A C2-nél ez telitalálat volt számomra hogy bal oldalra esnek a csatlakozók.
A 2 samsung távirányítós dolog is majd meglássuk hogy műxik, megtettem a szükséges előkészületeket, hogy ne legyen crosstalk. Társítom mindkét tv-hez a saját vezérlőjét, a ki-be kapcsoló gombot meg úgy oldom meg (mert az infrás), hogy már felraktam a smart things appot a telóra és majd azzal kapcsolom őket ki-be. Elvileg így működhet, hogy ne legyen össze vissza vezérlés, ha mondjuk asszony tv-zik én meg mögötte gépezek.
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Közben dolgozik a karma, az alza hívott, hogy DEFEKTET kapott az autó, ezért holnapra csúszik a tévém kiszállítása.... Istenem, mekkora esély van erre, ráadásul kb pont én lehettem a soron következő mai cím, mert 17-tól írták a kiszállítást, szóval tuti hogy pont előttem durrant szét a gumi....
Ilyenkor elgondolkozok, hogy vajon így próbált bejelezni a karma és le kéne mondanom az egészet vagy mi van.
-
Yodamest
veterán
válasz
alaves
üzenetére
Erről van itt szó, pont ezt olvastam az egyik cikkben, hogy a 65"-os model tápja van a 77"-ban is és hát elszámolták magukat. Nem nagyon, mert sok egyébként jól működő példány is van, de egyik posztban írta valaki, hogy a samsungos szerelő aki kint volt nála azt mondta, hogy minden 5. példány behal emiatt az alulméretezett táp miatt, szóval 20%-os arány.
-
Sasi001
őstag
válasz
patrikcoc
üzenetére
Az ATV-n egyébként az ycbcr szinkezelés szerintem a mai napig hibás (zöld háttér-fekete szín villogás) sdr esetében Magas RGB-re kell állítani, a hang sem a legjobb ettől függetlenül szeretem én is, streaming-re szerintem a legjobb kivétel most a Netflix Samsung esetében. Külső lejátszónak vettem egy ZidooZ9X8K-t ezzel elégedett vagyok. Nem nagy összeg ugyan de így már nem fizetek az Infuse-ra.
-
alaves
addikt
A tápegység anomáliák kapcsán nem lennék meglepődve, ha nem klasszikus meghibásodások lennének (olcsó alapanyagból készült, sarzs, stb.). A költség minimalizálás által meghatározott méretezés is lehet a probléma mögött. Pl. azonos táp esetén 55" kijelzővel még jó, de 77" kijelzőnél már határeset. Lehet, hogy a tervezőmérnök jelzi, hogy ez nem lesz stabil, de fejére koppintanak a gazdasági szakemberek, hogy túl drága az 25-50%-al nagyobb táp. Kb. lehet olyan, mint nálam az előző PC setup-om, hogy idővel rakosgattam bele sorba a HDD-ket és egyszer csak egy-egy HDD rendszeresen nem kapott elég tápot, pedig elméletileg kiszámítva még bírta volna a táp. Na azóta jóval fölé méretezem a tápot, most 1000 W-os van benne, de elvileg 600-700 W-os bőven elég lenne. Így viszont atomstabil és úgyis csak annyi fogyaszt, amennyit az alkatrészek éppen igényelnek.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
gabber01
üzenetére
Nem törvényszerű hogy csak addig bírja, de manapság már semmi nem 8 meg 10 évre van tervezve, manapság ha valami már 5 évet kibír..örülni kell. Sajnos már nem azokat az időket éljük mint 15-25 évvel ezelőtt. Lehet hogy amit veszel menni fog gond nélkül 10 évet is, de a realitás vélhetően inkább a maximum 5 évhez van közel..és még az sem biztos. De ez nem csak tv-re..kb mindenre igaz már sajnos vagy nem sajnos. Ha minden sok sok évig működne az emberek nem kényszerülnének rá arra hogy újat vásároljanak.
-
válasz
gabber01
üzenetére
Igen, a MadVR az egy vödör kakkanat natív HDR-re, először én is azzal próbálkoztam, mert SDR kijelzővel azt használtam. De a MadVR csak HDR -> SDR konverzióra jjó, de hát az meg ugye nem igazi HDR. A MadVR-rel a natív HDR meg világos, de vöröses, fura, bugos szemét. Legalábbis anno az volt, azóta se használom.
Ha leszedsz friss MPC-HC-t és a default beéptített MPC renderert használod, akkor jó lesz HDR10. Persze a Dolby Visiontől lehet ez is messze lesz, ez ugye TV-függő. Vagy lehet pont ez a bajod, hogy nem olyan.
OLED megbízhatóságra engem kell majd figyelni.
Én PC-hez használom, mindenre is, de legfőképpen munkára meg netezni, ami szerintem a lehető legrosszabb egy OLED-nek. Én azért mertem OLED-et venni, mert már viszonylag olcsó, nekem LG C4 42" van. Monitorban ugyanilyen legalább 2-3x áron van és még gyengébb is, kb C2 szint. -
Sasi001
őstag
válasz
patrikcoc
üzenetére
Tisztában vagyok vele de az ATV-n (utolsó kiadás HDR10+-os) a Netflix app Samsung tévére csatlakoztatva csak sima HDR-ben játszik le. A Samsung tévén a Netflix viszont HDR10+ Vannak az ATV-nek hiányosságai appok-lejátszás-hangzás terén. Mondom ezt úgy, hogy 3 ATV4K-t használunk.
-
gabber01
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
Hát lehet van papíron, de sosem nézett ki jól akárhogy próbáltam ezzel a Philips 49PUS6561 TV-vel. MPC-HC+MadVR-rel is leginkább csak egy fakó valami lett, akármilyen hdr filmet próbáltam eddig, ami a sima SDR-től is fényévekre volt.
Most gondolkozom, hogy leváltom egy LG C5-re, de minél többet olvasok, annál kevésbé vagyok meggyőzve, hogy az oledek mennyire megbízhatóak és tartósak. -
válasz
gabber01
üzenetére
PC-ről van HDR, legalábbis HDR10 biztosan, évek óta használom. Dolby Vision is van, csak nem akármilyen lejátszóprogrammal, pl az MPC-HC még nem támogatja a passthrough-t csak HDR10-zel. Bár igazából a Dolby Visionnek is leginkább az olcsóbb TV-kkel van értelme, a gyenge kijelzők profitálnak legjobban dinamikus metaadatokból. Ha meg van egy jó TV-d, akkor nincs vagy nem akkora a különbség.
-
gabber01
addikt
Kicsit off, de én soha nem használtam ilyen külső médialejátszókat és igazából nem is értem mi az értelmük. Nem elég a TV-re kötni egy SSD-t USB-n, amit lát a TV és direktben lejátssza róla a média fileokat?
Szóval ehhez képest miért jobb beiktatni egy plusz, köztes eszközt?
Eddig sosem éreztem szükségét egy ilyennek, vagy streamingről mennek a dolgok, vagy minden mást PC-ről oldok meg. Tudom, hogy PC-ről pl nincs se rendes HDR, DV meg aztán pláne nem, de ez eddig sosem volt érdekes, mert a jelenlegi TV sem olyan, ami az ilyen pluszokat nagyon megkívánná. -
Sasi001
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nekem otthoni központként üzemel, de a streaming terén vannak hiányosságai. Mondjuk a Netflix például a ATV4K-Samsung tévé párosítás esetén csak HDR- ben játszik le míg a tévén elinditva az appot már HDR10+. Letöltött filmeknél a ATV-Infuse párosítás a legjobb de ott is akadnak hiányosságok.
-
gabber01
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Ez a mai napig is fennáll? A poszt majd 3 éves.
Különösen azért kérdezem, mert most 55C5-öt 420ért lehetne venni LG webshopban, és nagyon gondolkozom rajta, de a mindenféle OLED problémák miatt nem vagyok benne biztos, hogy kell-e ez nekem.
Nem 3-4 évre szeretnék TV-t venni, a mostani is majd 10 éves. Ahogy itt is mondani szokták, az Oledek addig érnek valamit amíg érvényes gari van rajtuk. Hát ez minden csak nem megnyugtató... -
válasz
Krisztián42
üzenetére
Ha jó minőségű hangot akarsz esetleg késöbb akkor ne az Apple mellett dönts.
Ajánlom az Dune HD Homatics Box R 4K Plus Médialejátszót [link]
Apple Tv-nek vannak hiányosságai minden téren szerintem.
Én a plexre esküszöm és mellé egy milyen box remek párosítás, + ott a Dune Media center ami nagyon sok embernek szintén bejön. -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
második próbálkozásom volt lg oled b4-el a saját médialejátszóját használva dolby vision filmet lejátszani pc-ről, wifin keresztül. míg az első 2,5 órás film gond nélkül lement, addig most fél óra után a tv teljesen lefagyott, távirányító vissza gombjára kikapcsolt, majd rögtön újraindult. pár hónapos a tv, eddig külső coreelec lejátszóval ment, de nem volt ilyen probléma. ez lehet valaminek az előjele vagy csak egy véletlen?

-
válasz
Krisztián42
üzenetére
Abszolút jó vétel.
Bár én úgy látom, hogy 65000 Ft.#114833 Yodamest: Jogos.
Pontosítva: Nekem a 2021-es 2nd verzió van, a legfrissebb pedig a 2022-es 3rd. Az utóbbiban lévő A15 még 50%-kal gyorsabb, mint a 2021-es verzió A12 chipje, miközben már utóbbi is köröket ver az Amlogic S922X-J-re. -
Yodamest
veterán
válasz
Krisztián42
üzenetére
De az lehet az ethernet nélküli, arra figyelj, hogy az etherneteset vedd.
-
n@p@lm
addikt
Sziasztok!
MediaMarktnak van egy olyan szolgáltatása 25000 Forintért hogy tv kalibráció.
Megér ez ennyit vagy csak hókuszpók?
-
Krisztián42
kezdő
Alzában találta apple tv 70e 2022es model annyi még belefér kérdés a 2022es model jó vétel?
-
Yodamest
veterán
válasz
proradeon
üzenetére
A 2022-es a jelenlegi legrissebb verzió, bionic 15-ös chippel, te szerintem a 2021-re gondolsz. De amúgy meg igen, tényleg hibátlan, egyszer kell kifizetni azt a majd 80K forintot, de megvagy vele 10 évre és soha többé nem lesz gondod semmiféle tartalomlejátszással, nem kell mókolni, teljesen hülyebiztos, egyszerűen kezelhető, átlátható felület, könnyen gyári állapotba is tehető ha valami el lett állítva. Nekem ez is nagyon tetszik benne, az átlátható UI, könnyen kezelhetőség, minden úgy működik ahogyan kell, nincsenek nem várt fordulatok, errorok.

Csak még annyi, hogy nem hiába nem frissíti az apple, pont az apple, aki szerintem a legboldogabb lenne ha évente tudna egy új revíziót kidobni, mint a telefonoknál is, de ez annyira egy kész termék, hogy ezen nincs mit javítani, ezért nem is jött belőle újabb típus.
-
válasz
Yodamest
üzenetére
+1 szavazat az Apple TV 4k-ra (pl. Plex-szel használva). Én se tudok egy rossz szót se szólni rá. Nekem a 2nd (2022-es) kiadás van. Abban még Apple A12 Bionic SoC van, ami úgy 3x gyorsabb, mint a Ugoos AM6B Plus-ban lévő Amlogic S922X-J. Igazán fluid élmény.

-
Yodamest
veterán
válasz
Krisztián42
üzenetére
Én az Apple TV 4K ethernetes verziót használom, egy rossz szót nem tudok róla mondani, hibátlanul megy vele minden. Optikai csati nincs rajta, de az erősítőt direktbe a tv-re is lehet dugni optikán, nekem is úgy van és hibátlan a hang a lejátszón keresztüli filmezésnél is.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Krisztián42
üzenetére
Ugoos AM6B Plus CorELEC-kel.
-
Krisztián42
kezdő
Lg oled tv-hez tudtok ajánlani valami jó médialejátszót?
Dv hdr10 dolby dts.
Ezen a téren tapasztalatlan vagyok rá szánt összeg maximum60e lehet használt is. Optikai kábelel lenne használva az erösítöhöz.
+ 1tb ssd hez lenne csatlakoztatva. -
Yodamest
veterán
válasz
anderledani
üzenetére
Közben olvasgattam erről, azt írják, hogy újabban már ez javítva lett, már másfajta boardot raknak beléjük, aminek nincs ez a hibája. Szóval A verzió: amit rendeltem az már ezzel az újabb tápáramkörrel érkezik és nem lesz gond. B verzió: ez még a megjelenéskori verzióval jön, viszotn ez esetben ha javításra kerül sor, már az újabbat fogják beletenni, amivel már nem lesz gond a jövőben.
-
Jorgi Kormi
senior tag
Egy kis oled konkurencia a TCL-től , vagy mégsem [link] .
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anderledani
őstag
-
Yodamest
veterán
válasz
rolcsy94
üzenetére
Látom neked is pont 77s90d , ha rákeresel, hogy "power supply issues" rengeteg cikket és kommentet találsz róla, ez sajnos ennél a méretnél valamiért QC probléma. Nekem ma érkezik ugyanez a tv, csak reménykedni tudok benne, hogy nem lesz gond, de emiatt filóztam én is, hogy merjem-e megrendelni.
-
szrxx
tag
Szerintetek ennyiért kiállítási darab lehet, vagy még origi? [link]
-
törölt tag
Falitartó. Korábban kérdeztem de nem volt válasz. Ezek szerint senki sem használja a samsung slim fit konzolt? Csak mert ugyan az a kialakítás van 11ezerért, 23ezerért meg 38ezerért. Akkor ez mind kamu?
-
Hardveraprón frissítettük az OLED TV kategóriát, most már nincs egybeömlesztve, hanem külön vannak méretek szerint.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Lacko32
üzenetére
[Ez lenne]
Kifutott de ennyire olcsó sose volt
Viszont falra rakós azt tudod??
-
Lacko32
tag
Sziasztok!
Off picit, de nem rég estem haza egy LG Oled55G48LW típusú Tv-vel. Mediamarkt kassza mellett nagy cetlivel utolsó darab, 834€-ért. Jó vétel volt, illetve ha van ezzel valakinek tapasztalata, ért ennyit?

Szerk: csináltak mymedia kártyát, még 100€ lejött a vételből a hétvége miatt.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
rainman72
üzenetére
Van ott jó is, csak nem az idei modellek.
Mondom úgy , hogy kicsit már betegesen sok samaung termékem van. Kezdem úgy érezni, hogy tvből nem is vagyok hajlandó mást venni. Termeszetesen csak oledet!Olednél amúgy szükséges sötétiteni, hanem elég a negfelelő árnyékolás. Saját tapasztalat, de a tükröződéssel együtt kell élni.
-
hyppo!
aktív tag
Amúgy a samsungnál is 15 havi 0% hitel van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- ASUS routerek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most néztem bele 10-20 percet, és meg is jelent a hőtágulásos pattogás a TV-n. Ezt nem bajként írom, csak visszacsatolást kaptam, hogy hát igen, ezen dolgozik a kicsike, nem úgy mind a (streaming) tartalmaim 95%-ban.
Én PC-hez használom, mindenre is, de legfőképpen munkára meg netezni, ami szerintem a lehető legrosszabb egy OLED-nek. Én azért mertem OLED-et venni, mert már viszonylag olcsó, nekem LG C4 42" van. Monitorban ugyanilyen legalább 2-3x áron van és még gyengébb is, kb C2 szint.
Pontosítva: Nekem a 2021-es 2nd verzió van, a legfrissebb pedig a 2022-es 3rd. Az utóbbiban lévő A15 még 50%-kal gyorsabb, mint a 2021-es verzió A12 chipje, miközben már utóbbi is köröket ver az Amlogic S922X-J-re.