Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Kicsit off, valaki valtott hajlitott 32"-rol 32" sikra?
Ha jol latom az Alienware-n kivul (ami 1700R) mindegyik sik, most csesz, hogy zavarnaMeloban peldaul ha leulok egy 32" ele, akkor mintha a monitor 4 sarka hatrafele "hajlana".
Gondolom csak megszokas kerdese, de nekem hajlitottnal ekkora meretben sokkal jobban adja az immerziot.
A mostaninal 1800R a curve, szoval nem drasztikus. -
Hegyirabló
veterán
válasz
righunter #1304 üzenetére
Én azt gondolom, hogy a bevonattól is függ, illetve attól, hogy milyen firmwaret és elektronikát rak mögé a márka. Nálam aztán tényleg sok OLED volt az elmúlt hetekben. Az LG 32GS95UV-B-nek megkockáztatom, hogy szebb a képe, mint egy Samsung panelnak. Ennek a bevonata Anti-glare/Matte /AGLR - anti-glare low reflection coating
Micro Lens Array+ (MLA+)/, ez nagyon jó bevonat. De ott volt a Samsung S32FG81, aminek sima Anti-glare/Matte bevonata van, az borzalmas volt. Szemcsés, rojtos kép. Samsung panelnál számítani kell, hogy fény hatására lilás lesz a kép, és már nagyon kevés természetes fény is elég neki. -
Årpi
őstag
válasz
righunter #1304 üzenetére
Nálam volt első genes WOLED (AOC AGON PRO AG276QZD) és 3. gen QD-OLED ( Philips Evnia 27M2N8500 )is, mindkét esetben 27 inch, 1440p felbontáson. A WOLED monitor nekem nem jött be, nem is volt annyira jó ránézni, nem adtam volna ki érte saját pénzt. A 3. gen QD-OLED már sokkal meggyőzőbb volt, ameddig nem lesz érzékelhető ugrás nitben SDR módban, addig nem hiszem, hogy bármelyik másik modell elcsábíthatna.
-
righunter
csendes tag
Olyanoktól kérdeznék aki sok WOLED és QD-OLED-et tesztelt már vagy volt neki, melyik tetszett jobban? Személyes vélemény érdekel. Sok videót láttam már róla. Nekem csak WOLED volt, TV és monitorban is, nem tudom hogy kipróbáljak-e most valami újat?
-
kiszi07
senior tag
Na megjött a G60SD 360 Hz sokkal jobb, mint gondoltam. A színek az csodálatosak.
Szerintem elég használható lesz majd FPS játékra.
Ha letabolok/játékot indítok azt hol tudom kikapcsolni, hogy ne írja ki minden alkalommal, hogy DP vagy hdmi? Windowsban?
-
csizo13
tag
Oké, igazad van, nálam is a megfelelő képminőség volt a lényeg, talán most a HDR-t túlzottan kiemeltem, miközben inkább a feketeszint és az általános vizuális élmény zavart.
Az, hogy a Mini lejátszása közben a sötétebb részek (pl. a film felső és alsó sávjai) tökéletesen feketék voltak, viszont a tényleges képtartalom szürkés-feketés árnyalatokat mutatott – mintha a ledeket látnám. A színes, mozgó logók pedig pixelhalmaznak tűntek, elmosódva.
Számomra nem a technikai elnevezés a fontos, hanem az, hogy a készülék nyújtsa azt a képminőséget, amit elvár az ember a specifikációk alapján.
A lényeg, hogy végül sikerült „elővarázsolni” a valódi feketéket, ahogy fentebb leírtam, AirPlayen keresztül működött jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP E24m G4 (A+ kategória): 23.8" FHD,USB-C töltés 65W,5MP kam.,2x5W hangszróró,HP garancia 2025.12.1
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- LG 27GN880-B használt monitor
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest