- Még mindig bővül a Realme 16-os széria, most épp 8000 mAh-s aksival érkezett egy
- Záporoznak a Galaxy S27 Pro pletykái, csak legyen belőlük telefon
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- Saját fejlesztésű chipet kaptak az Anker Soundcore Liberty 5 Pro fülhallgatói
- Ötkarikás játékok, csak másképp
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Záporoznak a Galaxy S27 Pro pletykái, csak legyen belőlük telefon
- Apple iPhone 17 - alap
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Saját fejlesztésű chipet kaptak az Anker Soundcore Liberty 5 Pro fülhallgatói
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-19 22:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez1984
senior tag
Basszaló, én is lehúzom, megnézem.
Ennyien mondjátok a CP2077 milyen jó oleden. -
Gomez1984
senior tag
Én sem kapcsolgatom az tuti.
Standby azt jónapot. -
Gomez1984
senior tag
Hát én mondjuk OLED et nem biztos hogy használnék napi 5-6 Óra+ munkához, még alacsonyra vett fényerővel is sztem jobban cseszi a szemet mint egy IPS.
Aztán embere válogatja.
Lehet csak én vagyok tápos
-
Gomez1984
senior tag
Ha a G6 monitoromat frissítem a legújabb freeware verzióra, és ha valami gondom lenne vele, a monitor menüjében a (gyári állapot visszaállítással) vissza áll a régi-gyári freeware, vagy marad a legfrissebb rajta, amire rá frissítettem?
Szerintem nem állna vissza régire. Maradna amire frissítetted.
Ugyanúgy mint egy telefonnál. -
Gomez1984
senior tag
-
Gomez1984
senior tag
ÁÁ Online meccs közben mikor extrém nyomás alatt vagyok, el nem eresztem az egeret meg a WASD-t hogy a szám elé tegyem a kezem

Amúgy nagyon megszerettem ezt a G6 matt kijelzőt. Amennyit rágódtam rajta anno hogy cseréljem IPS-t, jobban megérte mintha VGA-t cseréltem volna vagy bármi mást. -
Gomez1984
senior tag
Nálam gyerek taperolja össze mikor mutogatja mi micsoda minecraft-ban.
Hiába mondom ezerszer hogy ne érj hozzá......
Plusz ha allergiaszezon van néha egy két hirtelen nem várt tüsszentés is tud teríteni. -
Gomez1984
senior tag
Az ott jobb oldalon kéz fertőtlenítő, nem testápoló

-
Gomez1984
senior tag
Én úgy vettem észre hogy akkor a legjobb a válaszidő ha a GPU kihasználtság nem megy 80% fölé.
Így szoktam belőni a multis játékokat legtöbbször. -
Gomez1984
senior tag
-
Gomez1984
senior tag
-
Gomez1984
senior tag
Hát nem tudom
Ahány ember annyiféle beállítás.
Mindenki mást preferál. Valaki a melegebb, valaki a hidegebb képet kedveli.
A fényerő is hasonló, valaki szereti ha kiégeti a retinát, valaki meg elvan minimum fényerőn. -
Gomez1984
senior tag
Viszont az RTX 4080 lehet, hogy nem hajcsa ki a 4K 32 coll 240Mhz-t?
Azt szinte semmi

Max CS vagy valorant
Vagy megveszitek sztímen a LoselessScaling kacsát.
Aztán mehetnek a kamu képkockák
-
Gomez1984
senior tag
-
Gomez1984
senior tag
Redditten sokat lehet olvasni hogy az embereknek fáj a szeme és feje hosszab idő után az OLED előtt. Szerintem meg csak mindent megtesznek érte:
- túl magas fényerő
- kombinálva az amerikai full sötét szobában ülve semmi háttérfénnyel csak a monitor.
Én is ebben a cipőben járok és elhiheted, ezzel az OLED monitorral többet foglalkoztam mint egész életemben összesen a többivel és még mindig nézhetetlen. Attól fáj a fejem, nem attól, hogy 5 vagy 45-ös a fényerő.
Hihetetlen amit írsz.
Én IPS Dell S2721DGFA moncsiról jöttem át, ugyan ez a felbontás, minden, én nem látok difit a betűknél. Megjegyzem, én elég nagy 125% mérettel használom, nem szeretem a pici betűket. Én nem érzem hogy roszabb lenne a betűk megjelenítése.
Mondjuk nálam a használat 80% játék, 20% netezés/olvasás. -
Gomez1984
senior tag
Egy kérdésem még lenne.
Azt láttam a képek alapján, hogy eléggé 'kinyúlik' a monitor mélységben. Nekem az asztal egészen a falig van tolva - annyi hellyel hogy a kábelek elférjenek - kb. hány centire van a talp végétől a monitor maga?Remélem érthető a kérdésem. A zöld színnel jelölt távolság érdekelne...így talán egyszerűbb.

A mostani monitorom 15.5 cm-re van a faltól, most mértem. És épp jó távolság ez a szememnek.
-
Gomez1984
senior tag
Engem meg pont nem zavar.
Ha visszakapcsolom a gépet és pont nem végzett, nem nagyon érdekel.
Majd nekiáll még 1x. Ennyi kész
Apróságokon nem kell fennakadni. -
Gomez1984
senior tag
Én valahol olvastam hogy vegyszert nem ajánlott kijelzőn használni.
Az okosok azt mondják ioncserélt víz + puha mikroszálas törlő.
Persze nem nyakonöntve a kijelzőt. -
Gomez1984
senior tag
-
Gomez1984
senior tag
-
Gomez1984
senior tag
Jó találmány TV-re a Contrast Enhancer Samsung vonalon. Viszont Windowsban az sRGB miatt nem érdemes használni mert eltér a tartalomtól illetve játékoknál HDR-ben:
- elég sok cím el van cseszve HDR implemetációban amit nekünk kell szintre hozni Reshade-el vagy nem sokat tesz hozzá az SDR-hez nézve mert alig tartalmaz HDR színteret pluszba.
Szóval szerintem a CE-t ne használd hanem ahol kell ott Reshade alkalmazás.

CP2077-ben van bőven HDR színtér de a gyárilag a fekete szint 0 pontja felfelé van tolva (nincs mély fekete csak szürke) és azért fakóbbak a színek is HDR-ben. Ezen a képen már a beállított értéket látod nálam és tartalmaz bőven HDR Gamut-ot.
Elegendő a RenoDX féle Reshade On, ők mindent beállítottak: DT65 fehér egyensúly, black level és saturation. Ha mégis szeretnél további értékeket minden állítható a Reshade-n belül.
Köszi.
Én is úgy vettem észre hogy eltolja a színeket.
Akkor a Black Equalizert egy kicsit rátolom, az annyira a világos részeket nem tolja fel.
-
Gomez1984
senior tag
Naszóval.
Először is köszi annak aki létrehozta a topikot, másodszor meg használtok ti is contraszt enhancert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- OLED TV topic
- Thermal Grizzly által kupaktalanított processzor, csak most a kék térfélről
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stabil, drága és szemtelenül lassú az új kínai VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28AG700NU IPS Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-QM I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5152, 100% AKKSI
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258