-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
callmeakos
üzenetére
Ez érdekes , én nem látom semmi különbséget az 1000éves LG CX em (monitornak használtam) és az új Aorus qledem között
-
-
Érdekes homlokegyenest ellentétes véleményen vagyunk minden tekintetben. 5 éve rejtett tàlcàt hasznàlok ,korom fekete hàttérrel ,rejtett ikonokkal. Nem érzem önszopatàsnak. Villàmgyors az előtűnés . És win11 auto hdr ON természetesen,azért van hdr tv,monitort, hogy ki is legyen hasznàlva maximálisan a tudàsa. 15.000 óràm van az LG CX oled tvbe amit gaming monitornak hasznàltam 2hónappal ezelőttig, nem égett be a HUD. A tàlca viszont fixen be fog ,ha nem rejted el.

-
válasz
19Lumpy83
üzenetére
Nekem is rengeteg hiba van . Fő monitor HDMI-n van , az oled TV nek már nem jutott hdmi ,mivel csak 1db van a Ventus 5090 en. Szóval a TV [8K DP>HDMI] átalakító +8k hdmi kábellel van összekötve .
Néha elsőtétül a monitor 1 pillanatra ,ha be van dugva a tv ,ha nincs .
A TV menet közben bedugva folyamatosan villog a tv és a monitor képe is .
Restart után jó ,már ha éppen működik a képernyő kiterjesztése a TVre ,mert van hogy az sem megy.
Ha a TV be van dugva, akkor a monitoron beállított színprofil inaktívvá válik ,nem lehet újraaktiválni amíg ki nem húzom a TVt.
3-4 driverrel próbáltamA 4090 en semmi probléma nem volt , igaz ott volt több HDMI port is , nem kellett átalakítózni.
-
Nem hittem nektek,hogy nem kell kikapcsolni a monitort
Megkérdeztem a gyártót
Hivatalos válasz :
Mindenki azt csinál amit akar , nem kell győzködni köszi , én továbbra is kikapcsolom
-
Mi ? Hagyjam bekapcsolva 24/7 ? Na annak aztán semmi értelme ,kizárt részemről
Áramtalanítani nem fogom , de ki fogom kapcsolni ,ha nem használom 16óráig.
#1112 koxx
A legutolsó, a hivatalos honlapról : Mar 31, 2025 F07.Most azt csináltam,hogy beállítottam a Pixel clean menüben a " Start Time delay"-t 0 percre . Majd nyomtam egy power offot és egyből elkezdett futni a cucc. Nem értem miért nem működik a 60perces alapbeállítással. És most azt írja már 5x lefutott
Valszeg full bugos az egész. -
Van egy [ AORUS FO32U2 ] monitorom. Legfrissebb firmwarevel.
A hivatalos Giga videó alapján 4óránként le kellene futni automatikusan a pixel cleanernek.
Na nálam már 40+ óra van benne és 1x sem futott le . ( nem húzom ki a konnektorból természetesen kikapcsolás után sem )
Enyém :
A videóban meg látszik,hogy nekik már 5x lefutott 29 óra alatt.

Most akkor mi a helyzet ? Manuálisan indítsam el néha amikor eszembe jut ? Miért nem működik magától kikapcsolás után ? -
válasz
DeathAdder
üzenetére
HDR-ben persze . Eszembe sem jutna lebutítani SDR be ,ha már tudja a HDR-t miért ne használnám ?
Főleg ,hogy már a bőngészőben YT /Twitch stb videókat is lehet HDR re kényszeríteni .
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindenki azt csinál amit akar , nem kell győzködni köszi , én továbbra is kikapcsolom
Valszeg full bugos az egész.
Skynet258