- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
senior tag
Sziasztok. Pár napja egy LG 34GS95QE-B boldog tulajdonosa lettem

Elég gyorsan sikerült nagyot ugrani. 2 hónapja még egy LG 34WK650 en toltam az ipart , de jött a 9070 XT és a 2560x1080 már kevésnek érződött , de nem voltam biztos a Gpu erejében . Sikerült minimális ráfizetéssel egy AOC CU34G2X-t szerezni a 3440x1440-es felbontás láttán elmorzsoltam egy könnycseppet. Kb mintha egy másik világba pottyanna az ember
, de az oled csak nem hagyott nyugodtan aludni így meg is érkezett az utód.
Első pár percben nem volt meg az a "WOW" érzés ( semmilyen oled termékkel nem rendelkeztem eddig hacsak az iPhonet nem számoljuk bele ). A 800-as curve soknak is érződött az 1500 után , de miután megszokta a szemem és elkezdtem felfedezni meg Hdr-t használni napról napra jobb . Tegnap este lefeküdtünk az asszonnyal filmet nézni egy ~5 éves LG lcd tv-n és igen végre megjött az érzés , hogy tudom ezt a szürkés nyálkás "ködös" képet bámulni évek óta ?
Lenne még rajta mit kalibrálni bár inkább a játékot választom mikor van egy kis idő. Last of Us 2 és Clair Obscur zseniálisan néz ki rajta. A panelen semmilyen hibát nem találtam nagyítóval se
az oled frissítés kb annyi mikor bekapcsol a gép mindig írja , hogy lefutott. Max egy negatívumot tapasztaltam eddig , de ez nem a monitor hibája a 800r miatt vagy 2-3 collal kisebbnek érződik mint amilyen. A Hdr asztalon még mindig használhatatlan igaz ? Én vagyok béna vagy tényleg ennyire buta a windows és nem lehet beállítani asztalra Off alkalmazásban ON ra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- 43" Samsung M7 Monitor 4K 2027.11 Emag baleseti biztosítással
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- LG 27" FullHD 1080p IPS LED monitor eladó, 75hz, AMD FreeSync
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

az oled frissítés kb annyi mikor bekapcsol a gép mindig írja , hogy lefutott. Max egy negatívumot tapasztaltam eddig , de ez nem a monitor hibája a 800r miatt vagy 2-3 collal kisebbnek érződik mint amilyen. A Hdr asztalon még mindig használhatatlan igaz ? Én vagyok béna vagy tényleg ennyire buta a windows és nem lehet beállítani asztalra Off alkalmazásban ON ra ?
Skynet258