- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Pedig igazat ír 4264adam. A fő ok tényleg a panelgyártás volumenének és hatékonyságának az eltérése, sokkal magasabb a fajlagos költség, több a selejt etc. Az elektronika is drágább lehet, bár ebben már egész nagy az átfedés, a tévék is tudják a legtöbb gamer monitoros funkciót, de azért még vannak különbségek. Az OLED tévék milliós darabszámban készülnek, az OLED gamer monitorok pedig még mindig erősen rétegtermékek, így nem lehet olyan agresszíven lenyomni az árakat. Bár szerintem az árcédulák is sokat finomodtak, főleg a belépő modelleknél, lásd AOC / MSI modellek 200k alatt az elmúlt pár hétben.
-
Årpi
őstag
válasz
righunter
üzenetére
Nálam volt első genes WOLED (AOC AGON PRO AG276QZD) és 3. gen QD-OLED ( Philips Evnia 27M2N8500 )is, mindkét esetben 27 inch, 1440p felbontáson. A WOLED monitor nekem nem jött be, nem is volt annyira jó ránézni, nem adtam volna ki érte saját pénzt. A 3. gen QD-OLED már sokkal meggyőzőbb volt, ameddig nem lesz érzékelhető ugrás nitben SDR módban, addig nem hiszem, hogy bármelyik másik modell elcsábíthatna.
-
Årpi
őstag
válasz
kiszi07
üzenetére
Kíváncsi leszek majd a véleményedre. Egy 540/600 Hz-es TN Zowie papíron egyébként tényleg jobb lehet, de a 240 Hz-esnél szerintem jobb lesz az OLED. Arról nem is beszélve, hogy az OLED-nek rengeteg előnye a TN-hez képest, így összességében is jó ugrás lesz. Szerintem egy 360 Hz-es OLED-nél sem a kijelző limitál már, még a profi játékosoknál sem, hiába mérhető ki minimális előny a TN javára, így ezért is mentem az OLED felé én is.
-
Årpi
őstag
válasz
kiszi07
üzenetére
Bár nem az a modell, de én is kompetitív játékokat (CS2, Rocket League, Valorant, Fortnite) tolok leginkább a 360 Hz-es, 3. gen QD-OLED monitoromon. Motion clarity eszméletlen, pedig 240 Hz-es IPS-ről váltottam, nem 60 vagy 144 Hz-ről. Abszolút érezhető volt számomra, jobban, mint annak idején a 144 -> 240 Hz IPS váltás.
-
Årpi
őstag
válasz
Stormrider
üzenetére
Fényes/glossy, de tuti van rajta valami tükröződésmentes bevonat is.
-
Årpi
őstag
válasz
szabolint
üzenetére
Tippre ugyanaz a panel van benne, mint a 250-260 ezer forintos Philipsben (vagy a 300 alatti, körüli Samsungban), nem tudom mi az, amit ez pluszban tudna még 100 ezer forintért. Főleg annak tükrében, hogy a Philips-nek az input lagja az egyik legjobb a piacon most. SDR brightness is hasonló, ahogy nézem.
-
Årpi
őstag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Igen-igeny, az az OLED. A ket oldalso egy ASUS TUF VG249Q es egy VG249Q1A. 1080p, 144 Hz, IPS mindketto. Emag BF vasarlasok voltak, ketto talan egyutt volt 65k.
-
Årpi
őstag

Még két monitortartót be kell rendelnem, hogy cleanebb legyen az asztal, de alakulgatunk. Philips Evnia 27M2N8500 a monitor, imádom nagyon így egy hét után.
-
Årpi
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Én sem szeretem, ha valaki kihasználja túlzottan az ilyen visszaküldéses, elállásos mókát, de ebben az esetben szerintem minden jogod megvan rá. Brutálisan drága monitor, "szériahiba", meccseljék le az Asus-szal, ha nem tetszik nekik.
-
Årpi
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Mit tud az az Asus monitor kar, amit pl. egy Arctic X1-3D nem?
-
Årpi
őstag
Bár a TV-m már régóta OLED volt, de a monitort csak most cseréltem le, így becsatlakozom ehhez a topikhoz is. Egy Philips Evnia 27M2N8500-ra esett a választásom. 3. gen, 360 Hz-es QD OLED, a mérések alapján pedig az input lagja is nagyon kellemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 4
- Exkluzív órák
- Vicces képek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Jackson elektromos gitár
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Skynet258