-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
válasz
Aby_2014 #1431 üzenetére
Ennyire órája meg sem jelent a monitor, így csak valami bug, amit majd az első tényleg lefutott teszt majd átbillent a rendes állásba. Nálam végig 360 Hz-en fut a monitor, sosem gondoltam rá, hogy vissza kellene vennem. HDR módot én ritkán használom, mert kompetitív játékoknál elég fura anomáliákat okoz (monitortól függetlenül).
-
Årpi
őstag
válasz
righunter #1304 üzenetére
Nálam volt első genes WOLED (AOC AGON PRO AG276QZD) és 3. gen QD-OLED ( Philips Evnia 27M2N8500 )is, mindkét esetben 27 inch, 1440p felbontáson. A WOLED monitor nekem nem jött be, nem is volt annyira jó ránézni, nem adtam volna ki érte saját pénzt. A 3. gen QD-OLED már sokkal meggyőzőbb volt, ameddig nem lesz érzékelhető ugrás nitben SDR módban, addig nem hiszem, hogy bármelyik másik modell elcsábíthatna.
-
Årpi
őstag
válasz
kiszi07 #1265 üzenetére
Kíváncsi leszek majd a véleményedre. Egy 540/600 Hz-es TN Zowie papíron egyébként tényleg jobb lehet, de a 240 Hz-esnél szerintem jobb lesz az OLED. Arról nem is beszélve, hogy az OLED-nek rengeteg előnye a TN-hez képest, így összességében is jó ugrás lesz. Szerintem egy 360 Hz-es OLED-nél sem a kijelző limitál már, még a profi játékosoknál sem, hiába mérhető ki minimális előny a TN javára, így ezért is mentem az OLED felé én is.
-
Årpi
őstag
válasz
kiszi07 #1263 üzenetére
Bár nem az a modell, de én is kompetitív játékokat (CS2, Rocket League, Valorant, Fortnite) tolok leginkább a 360 Hz-es, 3. gen QD-OLED monitoromon. Motion clarity eszméletlen, pedig 240 Hz-es IPS-ről váltottam, nem 60 vagy 144 Hz-ről. Abszolút érezhető volt számomra, jobban, mint annak idején a 144 -> 240 Hz IPS váltás.
-
Årpi
őstag
válasz
Stormrider #1105 üzenetére
Fuu, hát szerintem az már necces tud lenni glossy esetében, akármilyen bevonat is van rajta.
-
Årpi
őstag
válasz
Stormrider #1103 üzenetére
Fényes/glossy, de tuti van rajta valami tükröződésmentes bevonat is.
-
Årpi
őstag
válasz
szabolint #1078 üzenetére
Tippre ugyanaz a panel van benne, mint a 250-260 ezer forintos Philipsben (vagy a 300 alatti, körüli Samsungban), nem tudom mi az, amit ez pluszban tudna még 100 ezer forintért. Főleg annak tükrében, hogy a Philips-nek az input lagja az egyik legjobb a piacon most. SDR brightness is hasonló, ahogy nézem.
-
Årpi
őstag
válasz
deathcrow42 #996 üzenetére
Igen-igeny, az az OLED. A ket oldalso egy ASUS TUF VG249Q es egy VG249Q1A. 1080p, 144 Hz, IPS mindketto. Emag BF vasarlasok voltak, ketto talan egyutt volt 65k.
-
Årpi
őstag
Még két monitortartót be kell rendelnem, hogy cleanebb legyen az asztal, de alakulgatunk. Philips Evnia 27M2N8500 a monitor, imádom nagyon így egy hét után.
-
Årpi
őstag
válasz
Hegyirabló #929 üzenetére
Én sem szeretem, ha valaki kihasználja túlzottan az ilyen visszaküldéses, elállásos mókát, de ebben az esetben szerintem minden jogod megvan rá. Brutálisan drága monitor, "szériahiba", meccseljék le az Asus-szal, ha nem tetszik nekik.
-
Årpi
őstag
válasz
Hegyirabló #855 üzenetére
Mit tud az az Asus monitor kar, amit pl. egy Arctic X1-3D nem?
-
Årpi
őstag
Bár a TV-m már régóta OLED volt, de a monitort csak most cseréltem le, így becsatlakozom ehhez a topikhoz is. Egy Philips Evnia 27M2N8500-ra esett a választásom. 3. gen, 360 Hz-es QD OLED, a mérések alapján pedig az input lagja is nagyon kellemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged