- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frorika1972
csendes tag
Én 5 évig használtam az MSI NXG252R monitort, amiben dedikált (hardveres) G-Sync modul van. Előtte volt kettő sima G-Sync kompatibilis monitorom, és most egy harmadik, egy G6 oled. Hogy van e különbség, amit szemmel láthatóan észrevehetsz? Igen! Sokkal jobban dolgozik, és látható játékok közben. Nem azt állítom, hogy ég és föld a különbség, de van, és ezzel nem arra céloztam, hogy már 1 fps-től dolgozik. Most amikor vettem az oled monitoromat innen [link] vadásztam, hogy megint G-Sync modulos oled monitort vegyek, de csak egy van, ami eleve a 144Hz miatt is elvetettem. Bár a monitoromon és a videokártyámon is 1.4 DP csatlakozók vannak, de én rendeltem egy minőségi 1 méteres 2.1 DP kábelt és úgy vettem észre mint ha simábban mennének ezzel a kábellel a játékok. Ha lett volna olyan G6 monitor, amiben van G-Sync modul simán kiadtam volna azt a + 50-70.000K érte.
-
4264adam
veterán
G-sync Compatible: A monitor gyártó fizetett azért hogy az Nvidia-tól megkapja a G-sync compatible plecsnit, de nincs elektronika, hogy 48Hz alatt szinkronizáljon. Ugyanaz mint a Freesync / Adaptive-Sync
G-sync: Van elektronika a monitorban és 30Hz vagy 1Hz az alsó tartomány.
G-sync Ultimate: További teszteket csináltak mégtöbb pénzért -
-
4264adam
veterán
válasz
Busterftw #1194 üzenetére
A szabvány alja 48Hz. Hol nem teljes a tartomány ahol látsz képtörést ?
GTX10xx óta hibamentes. Az hogy Black screen és villogás van NV csak Displayport-on hibamentesebb. Villogas lehet két monitoros rendszer különböző frissitesi frekvenciája is, driver gondok.
Villogas és a VRR flicker szinten két külön dolog de lehet egyként hivatkoznak rá
-
Busterftw
nagyúr
válasz
4264adam #1191 üzenetére
Oke, csak ez a G-Sync Compatible erkezesevel igy terjedt el, hogy lehetnek gondok, mert vagy megy a FreeSynces panellal vagy nem.
Lehettek black screen meg villlogasok stb.Az en mostani Dell-emmel is mukodik, de nem a teljes tartomanyon.
(bar ugye 1440p-n 5080-el kb sehol nem erint) -
4264adam
veterán
válasz
4264adam #1192 üzenetére
VRR hogy tisztábban lássunk:
Az eljárás, hogy szinkronizálja a monitor frissítési frekvenciáját a GPU FPS értékéhez --> képtörés megszüntetés.
Ennek a VRR-nek a szabványa VESA által: Adaptive-Sync.
AMD marketingesei ezt Freesync-nek hívják. Freesync Pro, hogy az AMD-nek kifizettek egy összeget amiért ők megnézték, hogy valóban tudja a sync-et az AMD kártyákkal --> Marketing célból felhasználható az "AMD Freesync Pro" felirat.
Ezeknek a frissítési tartománya: 48Hz-től a felső Hz tartományig terjed
G-sync régen: monitorba épített elektronika amivel ezt a szabványt kitolja 30Hz alsó értékig és még 1 lépcsővel később ez már tudott szinkronizálni 1Hz és felső Hz érték között is.
Nvidia marketing szempontból megkülönböztet: G-sync Compatible / G-sync / G-sync Ultimate
G-sync Compatible: A monitor gyártó fizetett azért hogy az Nvidia-tól megkapja a G-sync compatible plecsnit, de nincs elektronika, hogy 48Hz alatt szinkronizáljon. Ugyanaz mint a Freesync / Adaptive-Sync
G-sync: Van elektronika a monitorban és 30Hz vagy 1Hz az alsó tartomány.
G-sync Ultimate: További teszteket csináltak mégtöbb pénzértA mai monitorok 99%-a képes a G-sync / Freesync-re. És ezek mind Adaptive-Sync-ek.
Nekem a Samsung G6 OLED-em:
Adaptive-sync.
Se az AMD-nek se az Nvidia-nak nem fizettek bevizsgálásért ezért nincs plecsni és egyikkel sem lehet hirdetni.
De mind a kettő működik.Sőt a Samsung a VESA felé sem fizetett így még a HDR 400-as szabványról sincs plecsni. holott a legtöbb IPS-es monitor is ezzel marketinggel.
Mégis az IPS és OLED HDR között óriási a különbség.
Dehát ha egyszer mind a kettő tudja a 400 nitet teljesíteni akkor csak ki kell fizetni a licensz-t és használhatod a dobozon a feliratot -
4264adam
veterán
Vica versa mind a kettő.
Adaptive sync az alapja AMD marketing Freesync nevezi.
Ha a monitor gyártó fizet akkor kaphat G-sync compatible plecsnit de 99% hogy működik a 48Hz - felső határSamsung G6 egy sóher lépés marketinge:
Se AMD se Nvidia licensz, de még a Vesa HDR400-at sem fizették ki
persze mindet tudja
-
hadogabi1
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy még regi tipusu hajlitott qled -es 32-es 4k 240hz-es monitort hasznalok. Lehet átmennék egy oled q-oled vonalra. Viszont nem találtam belőle g-sync-es 32-es 4k 240hz-es dp2.1-est. Asus rog ból találtam PG27UCDM egy 27-es 4k240hz dp2.1-est. Ezt találtam még AORUS FO32U2P - de ez meg ahogy néztem inkább freesync-es mint g-sync-es lenne. Egy 5090 -es vga-hoz menne.
Merre induljak a keresésbe? Vagy esetleg még mostanában fognak megjelenni ezek és nézzek vissza később? -
-
4264adam
veterán
Én nem tudom, nem én vagyok az akit ezekkel be lehet vonzani. Sokszor próbáltam már Rtings alapján azokat az értékeket másolni amihez nem kell eszköz de a végeredmény mindig az volt hogy nekem az tetszik amit én állítok be saját magamnak
(szemre ami tetszik) —> na ennek semmi köze egy generátorhoz állítás
-
karacka01
lelkes újonc
-
4264adam
veterán
válasz
karacka01 #1173 üzenetére
Vhiktor tudása alapján a Kijelző is mint a hangtechnika kell jópár órát járatni és utána fog már kisebb mértékben változni azonos idő alatt, de mindig fog. OLED esetén főleg változik az organic mivolta miatt.
Gyári állapotra nem áll vissza, de ha az elején kéred 100 óra után is mérhetően elmászik attól amihez kalibrálták. Persze ezek mérőeszközökkel kimutatható értékek.
Vhiktor szerint az Rtings mérések jók de az általuk használt eszközöktől is (3-4nm) már vannak pontosabbak és neki van is. Így érdemes tőle kérni majd 100 óra üzem után -
4264adam
veterán
-
emiki6
veterán
válasz
4264adam #1172 üzenetére
Nana!
Az ioncserélt víz nem desztvíz, csak ki van lágyítva (nem okoz vízkövesedést, nem rontja a mosószerek hatékonyságát stb). Kicserélik a kalcium és magnézium ionokat nátriumra és káliumra. De ettől még az oldott ásványianyag anyagmennyisége változatlan marad (ezáltal nem olyan jó, mint a desztvíz).karacka01: Gyógyszertát, vegyszerbolt. Mondjuk túlárazott általában.
De ha csak egy kevés kell, akkor forralsz vizet és valamire kicsapódva összegyűjtheted. Pl fazékban forralsz vizet és a fedőről leöntögeted egy edénybe.
Vagy gyűjthetsz esővizet is, abban kevesebb oldott anyag kell legyen, mint ioncseréltben.
-
karacka01
lelkes újonc
-
karacka01
lelkes újonc
-
4264adam
veterán
válasz
Hauptmann #1169 üzenetére
Matte az pont ez, hogy plusz egy réteg van a kijelzőn és emiatt viselik jobban a Matte réteges a tisztítást mint a Glossy.
De olyat még nem olvastam, hogy Matte réteges Monitoron még van egy valami felette.
A glossy-n meg egyszerűen nincs réteg.
De fenntartom hogy én nem tudom.
Szerk: Megtaláltam:A glossy ilyen is van:
Semi- Gloss
Tehát nem a Matte van még valami, hanem van 3 réteg változat:Glossy | Semi-Gloss | Matte
Panel típusban pedig QD-OLED és WOLED
-
4264adam
veterán
válasz
Hauptmann #1165 üzenetére
Szerintem több Glossy létezik mint Matte de még nem számoltam össze csak amikor én kerestem vásárlásra akkor inkább Glossy jött szembe. WOLED esetén is
Erdekes hogy azt írod hogy a Matte rétegen van még valami. Van erről valami ?
mert azt már tudjuk hogy a Matte réteg leáztatható es Glossy szerű kijelző lesz belőle -
Gomez1984
aktív tag
ÁÁ Online meccs közben mikor extrém nyomás alatt vagyok, el nem eresztem az egeret meg a WASD-t hogy a szám elé tegyem a kezem
Amúgy nagyon megszerettem ezt a G6 matt kijelzőt. Amennyit rágódtam rajta anno hogy cseréljem IPS-t, jobban megérte mintha VGA-t cseréltem volna vagy bármi mást. -
-
Gomez1984
aktív tag
Nálam gyerek taperolja össze mikor mutogatja mi micsoda minecraft-ban.
Hiába mondom ezerszer hogy ne érj hozzá......
Plusz ha allergiaszezon van néha egy két hirtelen nem várt tüsszentés is tud teríteni. -
Csandi
őstag
válasz
deathcrow42 #1156 üzenetére
Hát szinte mindig discordon beszélve játszom haverokkal, szóval sokat beszélek gép előtt, így sok jut a monitorra is
kb. 2 hetente kell takarítani
-
-
Csandi
őstag
A sima Clin nekem tökéletesen bevált, minden köpetem leszedi a monitorról, meg egyéb kitudja mit, aztán alapból hagyna csíkokat, de azokat utána körkörös mozdulatokkal ha szárazan áttolom mégegyszer a ronggyal eltűnteti teljesen és olyan mint újonnan a dobozból kivéve. Glossy WOLED.
-
emiki6
veterán
Jó kis téma ez, kémiás, amit szeretek. És nekem is jó, mert most lehetőséget adtatok jobban átgondolni.
Azért jó a desztvíz, mert nem nyúl a kijelző mevonatához (apoláris oldószerek, pl alkohol ki tudja mit csinálhatnak) és elpárolog. Bármi ami egy tisztítószerben oldva van és nem illékony, az plusz szennyeződés, amit vagy leszed a rongy, vagy nem. (Nyilván ezt tudják a monitor tisztítószer gyártók így egy normális szernek lehetnek előnyei (és hátrányai) is a desztvízzel szemben. A desztvízzel viszont nem lehet mellélőni.)
1) Ha zsíros a szennyeződés, akkor a száraz mikroszálas rongy a jó, desztvíz se kell valszeg. (A mikroszál lényege, hogy a rongy felülete borzasztó nagy, be tudja nyelni a zsíros szennyeződést, anélkül, hogy visszatenné a képernyőre. Én így képzelem el.)
2) Ha nem zsíros, hanem valami ráfröccsent vagy leszarta a muslica stb, ami rászáradt, akkor kell a víz, hogy feloldja. Desztvíz nyer, mert ami rászáradhat, az vízoldható ugye. Itt indul a játék, hogy a desztvíz nem szennyez, de ha feoldja ami rászáradt, akkor oldat lesz és az oldat, ha rajtamarad a felületen, akár szétkenve az megint rászárad stb.
-> Rongy + kis víz (= nedves rongy), csepp leoldása, szétkent oldat (azaz a nedves felület) száraz ronggyal letörlése. Nyilván fog még maradni a felületen oldat, ami rászárdhat, azt néha a ronggyal törölgetés lekoptatja, de előfordulhat, hogy meg kell ismételni a nedves rongy - száraz rongy kombót.Ez az elmélet legalábbis (a gyakorlattól némileg eltérhet). Remélem volt benne hasznos kiegészítés.
-
-
Novver
senior tag
Megtaláltam a Samsung Care hivatalos videóit, köszi mindenkinek a tippeket!
Nagyon vadnak tűnik a 70%-os ethanol a régebbi videójukban de hát ők tudják. Clean your Gaming monitor for optimal visibility | Samsung US Itt már ők is desztvizet javasolnak -
karacka01
lelkes újonc
Sziasztok!
A lenti monitor premium kalibrálása szerintetek mennyire éri meg-érdemes lehet?
Egy kalibrálás meddig "tart ki"? 1-2 évente kell egyáltalán újrakalibrálni egy monitort?
(A pénzt nem sajnálom rá,de ha nincs értelme mert amúgy is jó ahogy van, akkor meg minek?)
https://oaziscomputer.hu/termek/33493/samsung-odyssey-oled-g8-g85sd---ls34dg850suxdu
Köszi a válaszokat! -
válasz
Skynet258 #1143 üzenetére
Scrub daddy mikroszalas torlokendo es kizarolag desztillalt viz, igy keress ra youtubeon hogyan takaritjak az lcd/oled kijelzoket. Nekem eleg jol bevalt es mindig tiszta es foltmentes a kijelzo.
-
Lizard0828
tag
Nekem most a hetekben volt szerencsém mindkét felülethez. (ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM VS Philips Evnia 27M2N8500 Oled)
Nekem a matte egy kicsit fàtyolosabbnak tűnt,ha ràment a fény veszít a kontrasztból és matte mivoltàból adódóan nagyobb felületen szórta szét a bejövő fényt
A jelenleg hasznàlt Glossy,sokkal kontrasztosabb marad fény hatásàra,viszont egy az egyben làtod mi tükrözödik ha sötét a tartalom amit nézel,ez màshogy tud zavaró lenni.Ha tudod szabàlyozni a fényt akkor én a glossy-t javaslom,mert alapvetően élesebb kontrasztosabb képet tud megfelelő körülmények között adni.Ha viszont nehézkes a fény megoldanod akkor matte.
[link] -
Skynet258
Topikgazda
Az én tapasztalatom, hogy rohadt nehéz takarítani.
Mármint ha van valami kis basz a kijelzőn, vagy véletlenül hozzáértem, akkor marhára meggondolom, hogy nekiálljak-e (úgy, hogy elég OCD-s vagyok a rendre meg tisztaságra)... Ami nekem bevált, az a szemüvegtörlő "selyem" hatású kendő. Körkörös mozdulatokkal, nem túlzottan rányomva lejön a zsír, ha nem akkor kis víz és áttörlés, majd a kendő másik (száraz) részével megint törlés.
Rohadt macerás, baromira nehezen jön le a zsíros szennyeződés, és nagyon könnyen karcolódik a felület. Nem véletlen tele a Reddit mindenféle horror képpel takarítás után - ok a nagy része tök hülye mert nekiesik minden szarral mintha az előző monitorja CRT lett volna, de ez tényleg elég nehezen takarítható és érzékeny terep. -
Novver
senior tag
Nem volt raktáron, így megrendeltem, de nem is baj, úgyis csak csütörtökön és pénteken érkezik minden más is. (IKEA, Ergotron LX PRO, amazonos kábeltálca, etc)
Takarítani a srácok javasolták a mikroszálas kendőt illetve az oázisos tisztítófolyadékot, de láttam itt leginkább meg amúgy redditen is a desztvízre voksoltok egy normális kendővel. Egyik eladósrác bevallása szerint neki a BG van, Glossy, és az oázisos cuccokkal takarítja és nem karcolódik.
Mi a kommuna javaslata?
Nyilván ne köpködjem meg fogdossam össze, ez sima -
sixpak
nagyúr
válasz
Skynet258 #1139 üzenetére
Régebben olvasgattam Redditen erről....hát, megoszlanak a vélemények.
Nem tudom a régebbi matt panelek milyenek voltak, de a szemcsésséget hozzák fel, mint ellenérv.
Én nem vettem észre ilyesmit.
Nekem matt van, de ha az akváriumba fel van kapcsolva a világítás, azt már látom a képernyőn, el sem tudom képzelni, hogy a fényes milyen lehet.
Persze, ha valaki be tud sötétíteni, akkor nincs gond.
De ugye én nem a bevonat alapján választottam, úgyhogy nem is okoskodok tovább. -
Skynet258
Topikgazda
Szerintem a Glossy szebb, kontrasztosabb mondjuk úgy, de ha olyan helyen használod ahol tükröződhet benne valami, akkor az garantáltan agyvérzés.
Nekem glossy van de én messze vagyok az ablaktól.
Ha majd olyan bevonatot kapnak a glossy kijelzők mint a S25 Ultra (meg az S24 Ultra is már olyan volt) akkor lesz a jó világ. -
válasz
Hegyirabló #1135 üzenetére
Csúcs TV is ilyen náluk és mivel veszik szerintem onnan jött az ötlet..
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #1135 üzenetére
Neten vannak videók hogy kell áztatni meg leszedni a matt fóliát ezekről... 😜
-
Hegyirabló
veterán
Nem bírtam magammal, és megrendeltem egy G81SF-et is. A monitor jópofa volna, lehet jobbra-ballra forgatni, hogy biztosan vízszintben legyen(!). De ez a matt bevonat... Nem is tudom, hogyan gondolta ezt a Samsung.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Skynet258 #1129 üzenetére
Szerintem ez kikapcsolgatás csak megszokás kérdése, de semmi jelentősége nincsen.
Kb. olyan mint a tálca elrejtése, már akkor használtam, amikor még nem is hallottam oled monitorról.
A régi monitoromon is megszokás volt, hogy kikapcsoltam a gépet és a joystick-el kikapcsoltam a monitort.
Amúgy az jelezte ha standby volt, mert akkor villogott a piros led a logo alatt, ha kikapcsoltam, akkor meg folyamatosan világított. -
sixpak
nagyúr
Újabb szoftver (2024-es a monitor).
A beégés miatt van jelentősége, mert a korai oledek sem azért égtek be, mert szarok voltak vagy ahogy sokan hiszik, hogy az újabb generációk már nehezebben égnek be, mert más a panel....a szoftver lett hülyebiztos, kikapcsolhatatlan pixel shift, logo detection, etc...na ha ezek nem lennének a szoftverben, akkor a gen 4 ugyanannyi idő alatt égne be, mint a gen 1. -
Novver
senior tag
Ragaszkodni nem, de istentelenül megtetszett az ultrawide az utóbbi pár hónapban, pedig nagyon ódzkodtam tőle. Illetve mindenképpen szeretnék OLED-re váltani. Leszűkítettem a kört a G8 34"-re illetve az új 32"-es, 2025-ös G8-ra.
Csakis a DG, matt és full size portok. <3 Más diffi asszem nincs.
-
Skynet258
Topikgazda
A tiéd az ilyen hibrid, a hagyományos monitor lekapcsol ha nem kap jelet és megy standby-ba. A tévék és a hibrid monitorok is elmennek standby-ba egy idő után, csak ott valamiért ráhagynak többet (mittomén gondolják most befejezted a GTA V-öt aztán mész barátok köztöt nézni a tévében, hogy levezesd a tombolást).
A távirányítón lévő off gomb az = standby. A monitoron lévő off gomb/joystick/kutyafüle meg hard power off, szóval bedugva be van de áramot nem kap, így nem tud futni sem a pixel cleaning a háttérben.
Egy szó mint száz, szerintem is teljesen felesleges manuálisan kapcsolni ezeket a cuccokat, ami megoldja magától, hogy lekapcsol standby-ba, annak hagyni kell, hogy magától csinálja. Sem energiát sem élettartamot nem lehet ezzel mérhető mennyiségben spórolni. Plusz OLED monitort vettünk x százezerért, ne már spórolni akarunk bármi ilyesmin.Nem azt mondom védjük a fákat, hódokat meg mindent, meg ne szórjunk ki az ablakon fölöslegesen pénzt, de ennek konkrétan semmi értelme, mert kb zéró impact-je van.
-
sixpak
nagyúr
válasz
4264adam #1124 üzenetére
Nem egészen így van.
Nekem is távirányító van a monitorhoz, azt használom vagy a hangvezérlést, odaböfögöd neki hogy turn off és kikapcsol.
Ha ezt nem teszed meg, akkor a pc kikapcsolása után szól, hogy nincs jel, akarok-e valamit még csinálni, mert ha nem, akkor 60mp múlva kikapcsol.
De a távirányítóval/hangvezérléssel kikapcsolás teljesen ugyanaz, mintha magától lövi ki magát.
A sajátomról beszélek, nem tudom a többi is ilyen-e. -
4264adam
veterán
válasz
Hegyirabló #1122 üzenetére
Igen, csupán tisztázni hogyan is éred el a pixel refresh-t mielőtt "abridabri-t" jobban összezavarjuk
-
Busterftw
nagyúr
válasz
abridabri #1120 üzenetére
En is kikapcsolom a tevet taviranyitoval, de az is egyfajta standby mod, hogy amikor bekapcsolod akkor hamarabb behozzon mindent.
Ezt nyilvan ki lehet kapcsolni kulon a menuben, de akkor hosszabb a bekapcsolasi ido.10 eves tevek/monitorok/eszkozok mennek igy, hagyjuk mar az elektronika elettartamat.
Elobb lesz valami pixeles vagy avul el mire cserelned, nincs sok koze a standby modhoz. -
Csandi
őstag
válasz
abridabri #1120 üzenetére
Nem megy olyankor, csak standby.. semmi baja nem lesz attól ha nem nyomod ki külön gombbal.
A TV nem jó példa mert ott is mikor megnyomod a kikapcs gombot akkor az is csak standby-ba megy, nem kapcsol ki teljesen, ahhoz ki kéne húznod a falból. Elég rég óta ez a standard. Érdekes is lenne ha az OLED TV-m full kikapcsolna a gombnyomás után és nem végezné el a pixel frissítést
(relé kattanás jelzi mikor kész, LG C4)
-
4264adam
veterán
válasz
Hegyirabló #1117 üzenetére
Gépet kikapcsolod, de a monitort bekapcsolva hagyod?
-
Mi ? Hagyjam bekapcsolva 24/7 ? Na annak aztán semmi értelme ,kizárt részemről
Áramtalanítani nem fogom , de ki fogom kapcsolni ,ha nem használom 16óráig.
#1112 koxx
A legutolsó, a hivatalos honlapról : Mar 31, 2025 F07.Most azt csináltam,hogy beállítottam a Pixel clean menüben a " Start Time delay"-t 0 percre . Majd nyomtam egy power offot és egyből elkezdett futni a cucc. Nem értem miért nem működik a 60perces alapbeállítással. És most azt írja már 5x lefutott
Valszeg full bugos az egész.
-
Van egy [ AORUS FO32U2 ] monitorom. Legfrissebb firmwarevel.
A hivatalos Giga videó alapján 4óránként le kellene futni automatikusan a pixel cleanernek.
Na nálam már 40+ óra van benne és 1x sem futott le . ( nem húzom ki a konnektorból természetesen kikapcsolás után sem )
Enyém :A videóban meg látszik,hogy nekik már 5x lefutott 29 óra alatt.
Most akkor mi a helyzet ? Manuálisan indítsam el néha amikor eszembe jut ? Miért nem működik magától kikapcsolás után ? -
Frorika1972
csendes tag
válasz
4264adam #1108 üzenetére
Ok akkor hagyom
. Most nálam a pixel refresh 20-22 perc kb. A CP 2077 betöltésénél van 2-3 képszakadást-villogást imitáló effektek pillanatokra, de az maga a játékban vannak benne. Amúgy pénteken kicseréltettem a monitort a pixel hiba miatt, ami 20 perc alatt lezajlott. Most hibamentes egyenlőre.
-
4264adam
veterán
válasz
Frorika1972 #1107 üzenetére
Frisitettem már az első héten. A pixel refresh időtartam 30 percre nő vele. Ez egy jó előny az OLED care bővítésnek.
De ha elégedett vagy ne frissíts. Fallout4 esetén én minden verzióban tapasztaltam VRR flickert de még a Cyberpunk 2077 betöltő képernyő alatt is -
Frorika1972
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy akinek van samu G6 360Hz monitorja frissítette e már a 1003.0 friwere, mert nálam jelenleg az 1002.2 verzió van fent. Azért kérdezném, mert a monitorom hibátlanul működik, és aminek külön nagyon örülök, hogy gsync használata mellet sem sincs 1 deka VRR flickering jelenség rengeteg játékteszt után sem, és ezt nem szeretném elrontani esetleges friwere update után. Valamint azt tudni e, hogy az új friwere milyen javításokat ill módosításokat tartalmaz? Köszönöm! -
Årpi
őstag
válasz
Stormrider #1105 üzenetére
Fuu, hát szerintem az már necces tud lenni glossy esetében, akármilyen bevonat is van rajta.
-
Årpi
őstag
válasz
Stormrider #1103 üzenetére
Fényes/glossy, de tuti van rajta valami tükröződésmentes bevonat is.
-
Stormrider
tag
válasz
Frorika1972 #1102 üzenetére
Ugyan ezt néztem. Ott a linken.
-
Frorika1972
csendes tag
válasz
Stormrider #1101 üzenetére
Itt egy videó [link] 3 perc után beszél a kijelző bevonatáról.
-
Stormrider
tag
Sziasztok!
Philips Evnia 27M2N8500 tulajoktól kérdezném,hogy a kijelző matt vagy fényes?
Oázisba néztem ott mattnak írják.Néztem egy magyar videót róla ott meg azt mondták csillogó bevonatú.Most akkor mi?Még nagyon baráti az ára de fényes nem kell.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest