- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Kreatív előzetesen az Xperia 1 VIII
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A Sony bemutatta eddigi legjobb és legdrágább zajszűrős fejhallgatóját
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- Apple Watch
-
1800 - 1701
5142 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-19 22:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Tegnap végre volt egy kis időm használni a Philips 32M2N8900 -t.
Nálam nagyon betalált a kijelző minősége és a bevonat is.
Furán kicsi ugye az 55" tv után, de az érdekes, hogy normálisan működik rajta PC -ről a HDR, míg a tv -n nem (csak PS5 -n).
Összességében szebb a megjelenítése PC alatt, mint az S95B -nek, mert azt akárhogy állítottam, nem tudott soha ilyen képet ott. Majd kipróbálom konzollal is, mert a HDR megjelenítése papíron gyengébb, mint a tv-nek.Az állvány minőségével nem vagyok annyira elégedett:
A mozgatása nem túl prémium érzés (az előző 8 éves LG -m sokkal szebben és könnyebben mozgott), a talp feleslegesen nagy és mély.
Természetesen van egy kis egyenetlenség a panel és az alsó káva között, de szemből nem látni semmit belőle.Az Ambiglow nem tud valami sok színt és folyamatosságot, de arra jó, hogy kiterjessze a színeket, engem nem zavar a késés sem.
Egyetértek kollégával: a bekapcsológomb rossz helyen van, szerencsére én nem fogom sokat használni.
Összességében ennyit nagyon megért ez a kis ketyere, a kép minősége csillagos ötös.
Én is gondolkodom monitor karon, attól függ meg tudom -e szokni a gyári állványt.
Majd kipróbálod néhány játékban? A kép alapján az Ambiglow furin viselkedik, villog, így: https://photos.app.goo.gl/TJAyHnPvLxbTdToh9
ÜFSZ-nak már jeleztem.
Én 4K 120Hz-en használom DP-n keresztül Adaptive szinkron: BE állással. Nálad? Többieknél? Valaki már asszem jelezte hogy nála is így villog. -
ricshard444
veterán
Tegnap végre volt egy kis időm használni a Philips 32M2N8900 -t.
Nálam nagyon betalált a kijelző minősége és a bevonat is.
Furán kicsi ugye az 55" tv után, de az érdekes, hogy normálisan működik rajta PC -ről a HDR, míg a tv -n nem (csak PS5 -n).
Összességében szebb a megjelenítése PC alatt, mint az S95B -nek, mert azt akárhogy állítottam, nem tudott soha ilyen képet ott. Majd kipróbálom konzollal is, mert a HDR megjelenítése papíron gyengébb, mint a tv-nek.Az állvány minőségével nem vagyok annyira elégedett:
A mozgatása nem túl prémium érzés (az előző 8 éves LG -m sokkal szebben és könnyebben mozgott), a talp feleslegesen nagy és mély.
Természetesen van egy kis egyenetlenség a panel és az alsó káva között, de szemből nem látni semmit belőle.Az Ambiglow nem tud valami sok színt és folyamatosságot, de arra jó, hogy kiterjessze a színeket, engem nem zavar a késés sem.
Egyetértek kollégával: a bekapcsológomb rossz helyen van, szerencsére én nem fogom sokat használni.
Összességében ennyit nagyon megért ez a kis ketyere, a kép minősége csillagos ötös.
Én is gondolkodom monitor karon, attól függ meg tudom -e szokni a gyári állványt.
-
deathcrow42
addikt
Hali a Philips Evnia 32M2N8900 -at lehet monitor karra rakni? Elvileg Vesa 100x100-at ír, de nem látom milyen adaptert adnak hozzá.
100x100 fém adaptert adnak hozzá. Nagyon gyorsan fogok szerezni egy kart szerintem...
Beröffentettem végre a Philipset. Ez az állító kar valami brutálisan rossz helyen van, cirkuszi majomként kell a jobb kezemmel matatni az állítgatáshoz.
Képernyője okés, előtte Asus oledem volt, így nincs nagy változás

-
Atish19
őstag
-
raven84
senior tag
Hali a Philips Evnia 32M2N8900 -at lehet monitor karra rakni? Elvileg Vesa 100x100-at ír, de nem látom milyen adaptert adnak hozzá.
-
ACE-
addikt
Sziasztok.
Még mindig nem sikerült monitort vennem, két versenyző van, a Gigabyte Aorus fo32u2/p vagy az Asus pg32ucdm.
Utóbbi nálunk (Svájc) ucdmz néven fut és épp akciósan 720 chf-ért van (310 ezer HUF). A gigabyte 920 chf (395 ezer HUF). Nekem állítási lehetőségek, talpa, tesztek miatt eddig a gigabyte volt a befutó. Viszont az Asus ára az most elég jól néz ki. Képernyő minőségét tekintve, egyforma a kettő?
-
emiki6
veterán
-
Squirrel
őstag
Sziasztok.
Még mindig nem sikerült monitort vennem, két versenyző van, a Gigabyte Aorus fo32u2/p vagy az Asus pg32ucdm.
Utóbbi nálunk (Svájc) ucdmz néven fut és épp akciósan 720 chf-ért van (310 ezer HUF). A gigabyte 920 chf (395 ezer HUF). Nekem állítási lehetőségek, talpa, tesztek miatt eddig a gigabyte volt a befutó. Viszont az Asus ára az most elég jól néz ki. Képernyő minőségét tekintve, egyforma a kettő?
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
-
Skynet258
Topikgazda
Jah meg akartam ajánlani egy kis progit is, ha már fényerő (én legalábbis viszonylag sokszor állítom, játék közben feljebb, böngészés/meló közben lejjebb, napsütés függvényében, stb).
Twinkle Tray, egy egyszerű kis cucc ami beköltözik a tálcára az óra mellé; igazából meg sem kell nyitni, ha fölé viszed az egeret akkor a görgővel máris szabályozható a fényerő.
A beállításokban turkálva elég jó automatizálható is akár a dolog, naplemente után vegye visszább, nappal meg legyen fentebb a fényerő (én ezt nem használom, manuálban nekem tök jó).
Személy szerint nem szeretek a joystick-kel szórakoznia fényerő állítás miatt, így meg tényleg gyorsan és egyszerűen lehet adagolni a pilácsot.
Ha már joystick-es állítgatás, akkor én legtöbbször a fényerőt állítottam, így up-olnám egy régebbi hsz-emet a Twinkle Tray-ről, ami azóta is kiválóan működik.
Fölémész az egérrel, és a görgővel lehet gyorsan állítatni a fényerőt (mint a hangerőt Windows natív módra). -
Lizard0828
tag
-
emiki6
veterán
Én állítottam vele prá dolgot, de egy örökkévalóság, amíg szinkronizál a beállítás után. Nagyobb nyűg, mint navigálni a joystick-kel a hátulján.
-
Shkiz0
nagyúr
-
labeda
aktív tag
Szoktatok/kell-e manuálisan pixelfrissítést csinálni, vagy azt a monitor automatikusan elvégzi készenléti módban? Pénteken üzemeltem be, azóta 2-3 alkalommal írta hogy frissítsem, ami meg is csináltam, de nem hiszem/tudom, hogy ment alkalmanként 4 órát.
-
ACE-
addikt
-
emvy
félisten
Ezt a KVM-et hihy használod? Bedugtam a PC-ből az USB-ből az USB up csatiba, a bill.-t és egeret a monotor USB-A csatiba. Amig kap videójelet a monitor, addig műkszik is rendesen. Utána a laptop-ot bedugtam az USB-C-be, faxán műkszik azzal is a bill., de ugye ilyenkor ha atkapcsolom a bemenetet a másik DP portra, amin a PC megy, akkor ugye ott már ki van kapcsolva a videó jel, és a monitor kikapcsol, de a bill. és egér huzogatasra nyomkodasra nem is kapcsol be... De ha altatva van a gép, akkor sem ébred fel a bill.re. Ennek így kéne működnie, vagy én rontok el valamit? A kezelő progi még nincs felrakva, de gondolom az nem lehet gond.
Hasonlóan, de nekem akkor is átkapcsolja a billentyűzetet és az egeret, ha nincs még jel a videobemeneten, szóval fel tudom éleszteni a gépet.
-
ACE-
addikt
-
Atish19
őstag
Megjött hozzám is a Philips 32” és várom az állítható asztalt, hogy meglegyen a végső setup.
Van frissebb firmware neki? Asus PG27AQDM-nél 1.05 verziónál kezdtem és már 1.11 van - annak meg lassan nézhetek vevőt (first world probléma, tudom)
Kis érdekesség ehhez a monitorhoz, hogy gyárilag majdnem az összes OLED védelem ki van kapcsolva.

-
deathcrow42
addikt
Megjött hozzám is a Philips 32” és várom az állítható asztalt, hogy meglegyen a végső setup.
Van frissebb firmware neki? Asus PG27AQDM-nél 1.05 verziónál kezdtem és már 1.11 van - annak meg lassan nézhetek vevőt (first world probléma, tudom)
-
ACE-
addikt
Ezt a KVM-et hihy használod? Bedugtam a PC-ből az USB-ből az USB up csatiba, a bill.-t és egeret a monotor USB-A csatiba. Amig kap videójelet a monitor, addig műkszik is rendesen. Utána a laptop-ot bedugtam az USB-C-be, faxán műkszik azzal is a bill., de ugye ilyenkor ha atkapcsolom a bemenetet a másik DP portra, amin a PC megy, akkor ugye ott már ki van kapcsolva a videó jel, és a monitor kikapcsol, de a bill. és egér huzogatasra nyomkodasra nem is kapcsol be... De ha altatva van a gép, akkor sem ébred fel a bill.re. Ennek így kéne működnie, vagy én rontok el valamit? A kezelő progi még nincs felrakva, de gondolom az nem lehet gond.
-
Lizard0828
tag
Ràlestem én is erre a műanyagra a panel illesztésnél,valóban nem tökéletes,de ha nem mondjàtok nekem fel sem tűnt volna. Nyilvàn borzasztó vonzók a jelenlegi Evnia àrak,nem véletlenül újítottunk be sokan egy példànyt,de nyilvàn az összeszerelés minősége nem tökéletes,de ennél jóval dràgàbb Oledeknek sem,mint ahogy ma màr semmi sem hozza azt a minőséget,legyen szó autóról,hàztartàsi gépről,szinte mindenhol megy màr a gagyizàs sajnos. A lényeg egyenlőre a QD-OLED panel viszont hibàtlan és szemkàpràztató
-
koxx
MODERÁTOR
Én sajnáltam a P verzóra a +100k-t
nekem csak a magasabb PD töltés lett volna jó a noti miatt, de ennyi kompromisszumot megengedtem. -
Årpi
őstag
-
emvy
félisten
Random velemeny: GIGABYTE AORUS FO32U2P monitort hasznalok 3 honapja, es kiemelten fontos volt a jol mukodo KVM -- es tenyleg jol mukodik. (Mac laptop es PC kozott valtogatok.)
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
A műanyag nálam sem tökéletesen egyenes, de én úgy vettem észre, hogy azért mert cannak távtartói, hogy ne érjen hozzá a panelhez, gondolom egy esetleges utődésnél ne adja át rögtön a panelnak az energiát. Szerintem ez szándékosan ilyen, de ha direkt nem ezt figyeli az ember, fel sem tűnik...
-
Atish19
őstag
Ebben a pillanatban. Tényleg parádés a kép. Még egyenlőre csak most rakom össze a szobám, mert munka volt rajt így sok időm nincs rá. Az ambiglow nagyon tetszik bár kicsit pontatlan. Ami viszont nagyon nem tetszik az a gomb elhelyezése. Nagyon kényelmetlen nyomkodni. Igazán rakhatták volna 2cm-el lejjebb. Illetve ahogy ígértem rálestem a görbe alsó takaróra és valóban girbe gurba. Engem mondjuk ez nem zavar, mert ha nem írjátok észre sem veszem. Egyébként nem a panel görbe hanem az a gagyi műanyag. Az árban ezt követő hasonló kategóriás monitor 400 körül lett volna így azért a 100as megtakarításért elviselem
A kijelző hiába glossy nálam szerencsére semmi tükröződés nincs. Most sajnos viszont nincs több időm rá majd csak este.
Ui.: A képen még rajt van a fólia csak azért tükröződik ennyire.
-
labeda
aktív tag
Nem monitor hanem TV, de amikor OLEDre váltottam folyamatosan fájt nekem is a fejem. Nem babráltam nagyon a beállításaival úgy használtam ahogy jött. Nálam is a fényerő csökkentése lett végül a megoldás. Ez volt kb 4 éve és az óta tünetmentes vagyok. Szóval ezt meg tudom én is erősíteni
A monitort sikerült beüzemelni? Az enyém is megjött pénteken. Ámulatba ejtő.
-
WayneGace
őstag
-
Hauptmann
veterán
Sok felhasználó itt rontja el :
-Max fényerő használat mindig és sötét szoba. Ez a kettő valóban szép képet ad vissza, ellenben jobban is terheli a szemet, a QD OLED sprektrális színfényereje nagyobb mint a WOLED —> erősebb kékfényre képes.
Tehat SDR esetén ne 100% fényerő használat legyen, plusz este is legyen valami háttér fény “kis lámpa/ olvasó lámpa” ne csak a monitorrol érkezzen fény
Szerintem minden monitornál ajánlatos háttérfény sötétben, nemcsak OLED-nél.
-
Atish19
őstag
-Max fényerő használat mindig és sötét szoba. Ez a kettő valóban szép képet ad vissza, ellenben jobban is terheli a szemet, a QD OLED sprektrális színfényereje nagyobb mint a WOLED —> erősebb kékfényre képes.
Tehat SDR esetén ne 100% fényerő használat legyen, plusz este is legyen valami háttér fény “kis lámpa/ olvasó lámpa” ne csak a monitorrol érkezzen fény
Nem monitor hanem TV, de amikor OLEDre váltottam folyamatosan fájt nekem is a fejem. Nem babráltam nagyon a beállításaival úgy használtam ahogy jött. Nálam is a fényerő csökkentése lett végül a megoldás. Ez volt kb 4 éve és az óta tünetmentes vagyok. Szóval ezt meg tudom én is erősíteni
-
Grampy
aktív tag
Igen ez is valóban közrejátszhat. A kis háttérvilágítás alap nálam, anélkül nem is használom este. Sokkal kellemesebb a szememnek így.
-
Årpi
őstag
Szokni kell ezt a Philips-et, csak rövid ideig teszteltem, de nekem pl. a KVM teljesen használhatatlan. Átváltja ugyan a bill.-t, de ha kikapcsol a monitor, akkor nem adja tovább már a jelet, így az egér bill.-el még a videojelet sem tudom visszacsinálni, így ki kell húzni az egyiket, gépbe dugni, és utána jó csak. Az USB kikapcsolt állapotban árammal ellátását bekapcsoltam, de úgy sem jó. Szóval ez a része kb. használhatatlan, vagy én rontok el valamit. A másik a háttérvilágítás, Windows-on bekapcsolt a funkció, de ott nincs a képhez illeszkedő világítás, a monitor beállításainál viszont szürke...
Ha a Windows-ban tudod állítani, akkor az a "baj." Ki kell kapcsolnod a Windows Dynamic Lighting-ot a monitor beállításaiban és akkor aktív lesz az AmbiGlow.
-
ACE-
addikt
Szokni kell ezt a Philips-et, csak rövid ideig teszteltem, de nekem pl. a KVM teljesen használhatatlan. Átváltja ugyan a bill.-t, de ha kikapcsol a monitor, akkor nem adja tovább már a jelet, így az egér bill.-el még a videojelet sem tudom visszacsinálni, így ki kell húzni az egyiket, gépbe dugni, és utána jó csak. Az USB kikapcsolt állapotban árammal ellátását bekapcsoltam, de úgy sem jó. Szóval ez a része kb. használhatatlan, vagy én rontok el valamit. A másik a háttérvilágítás, Windows-on bekapcsolt a funkció, de ott nincs a képhez illeszkedő világítás, a monitor beállításainál viszont szürke...
-
4264adam
nagyúr
-
emiki6
veterán
Pontosan! 14 napos elállás a barátunk és részben erre van.
Én VA paneles monitort küldtem egyszer vissza, mert gyanús volt, hogy fejfájást okoz nekem.
De mondom, oleddel nincs gondom szerencsére.
-
Grampy
aktív tag
Hmm, ezt jó, hogy írod, mert az én monitorom PWM mentes és ezzel nincs most gondom. (LG 27GP850) Igazából be kell rendelnem mindenképpen, hogy meg tudjam, ide-oda haverhoz átugrok és megnézem módszerrel nem derül ki sajnos.
-
emiki6
veterán
-
Grampy
aktív tag
Köszi Nektek!
Kipróbálom, ha érzékeny leszek rá, akkor megy vissza. -
Shkiz0
nagyúr
Nem.
Egy zavaró dolog van, hogy 16 óra után automatikusan vinnyog, hogy most már muszáj a pixel refresh
Majd megnézem nem e lehet ezt kiiktatni anélkül, hogy maga a funkció amúgy kikapcsolásra kerülne. -
koxx
MODERÁTOR
-
Hauptmann
veterán
-
Grampy
aktív tag
QD-OLED monitor tulajok, akik IPS-ről váltottatok és sokat ültök előtte. Tapasztaltok bármilyen szem és fejfájást az IPS-hez képest? Akár csak egy sima web böngészés, átlag felhasználás közben.
-
Skynet258
Topikgazda
Nekem nincs ilyen monitorom, Gigabyte-om van, a kép az Alzáról származik.
Csak mostanában ez a sláger itt a topikban, és ha már ajánljuk akkor érdemes lenne a tulajokkal csekkoltatni, hogy valóban nagy számban ilyenek-e ezek a 32M2N8900 darabok.
arabus: nem lett Evnia topik továbbra sem, még csak a nyitó hsz-be sem raktam be ezt a modellt.
De tény, hogy ár/érték arányban ez most elég jónak tűnik - feltéve, hogy rendesen össze van szerelve, mert 3 kilóért ne váljon már el a panel meg az alsó keret... -
BullKoxa
őstag
Kifejezetten ez a Philips 32M2N8900 típus az érdekes ebből a szempontból, mert két vásárló is írta és ha már ennyit ajánlgatjuk akkor nem árt tudni, hogy ez valós hiba-e vagy csak valami rosszabbul sikerült széria:
Mondjuk BullKoxa hsz-ében lévő is elég érdekesen néz ki, főleg a 27-essel összehasonlítva...
Nekem hajlított a 34-s monitorom. Én ezért ezt élnézem a gyártónak. A tied a kép alapján Nem hajlított.
-
törölt tag
Kifejezetten ez a Philips 32M2N8900 típus az érdekes ebből a szempontból, mert két vásárló is írta és ha már ennyit ajánlgatjuk akkor nem árt tudni, hogy ez valós hiba-e vagy csak valami rosszabbul sikerült széria:
Mondjuk BullKoxa hsz-ében lévő is elég érdekesen néz ki, főleg a 27-essel összehasonlítva...
Ha már Evnia oled topik lett,azért ez így 3 kilóért elég gázul néz ki.
-
Skynet258
Topikgazda
-
Shkiz0
nagyúr
Majd megnéznéd (és persze más tulaj is innen a topikból), hogy a kijelző alsó kávája az végig egyenes, és a kijelző végig idomul-e hozzá? Alzánál láttam 2 beírást is ezzel kapcsolatban, hogy fentről nézve az alsó él eláll kissé a kijelzőtől helyenként, és kíváncsi vagyok, hogy ez valami adott széria lehetett-e, vagy jellemző hiba ennél a monitornál.
27" esetén nincs gond.
-
BullKoxa
őstag
Majd megnéznéd (és persze más tulaj is innen a topikból), hogy a kijelző alsó kávája az végig egyenes, és a kijelző végig idomul-e hozzá? Alzánál láttam 2 beírást is ezzel kapcsolatban, hogy fentről nézve az alsó él eláll kissé a kijelzőtől helyenként, és kíváncsi vagyok, hogy ez valami adott széria lehetett-e, vagy jellemző hiba ennél a monitornál.
igaz ez Philips Evnia 34M2C6500 QD-OLED .
-
ACE-
addikt
Jól látom hogy ebben a Philips-ben a KVM arra jó, hogy a laptopot összekötöm vele USB-C-vel, azon kap a laptop áramot, átviszi a videójelet, és ha a két másik USB-A-ba bedugom az egeret, meg a bill-t, akkor azzal kezelhetem a laptopot? Ha pedig nincs laptop az USB-C-ben, akkor a Desktop gép-ből jövő USB-UP porton keresztül a számítógépen lehet használni az egeret, meg a bill-t? És automatán átkapcsolgatja?
-
emiki6
veterán
Ugyanaz a panel ugyanazon a fényerőn ugyanannyit kell fogyasszon.
Azt ne feledd, hogy az evnia hátulján van világítás, ami max fényerőn szintén tud enni.Amúgy koxx jól írja, az árukereső nem szentírás, elég sok adat hibásan van bevíve v hiányos.
-
koxx
MODERÁTOR
-
ACE-
addikt
Mondjuk egyet vettem észre, a Philips-nek tényleg ennyivel durvább a fogyasztása? A Giga 70W ez meg 130W, vagy csak szar az árukereső?
-
koxx
MODERÁTOR
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Hat aki 300-ert VA-t vesz annak ugy kell.
-
emiki6
veterán
-
koxx
MODERÁTOR
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
Ha a pénz kevésbé számít, 32" méretben, 4K felbontásban, OLED-ben még mindig a Gigabyte AORUS FO32U2 lehet a best buy? Vagy azóta esetleg van valami jobb, kevésbé drágább?
-
Lizard0828
tag
-
4264adam
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
emiki6
veterán
Na, már nem kell sok azt átnevezhetjük ezt evnia oled monitor topikra.
-
Atish19
őstag
Persze. Szívesen ránézek ha odajutok

deathcrow42: Had szóljon
-
deathcrow42
addikt
-
Skynet258
Topikgazda
-
labeda
aktív tag
-
Atish19
őstag
Itt is megszületett a döntés. Mindenkinek köszönöm a segítséget
Nagy bánatomra csak szombaton tudom kipróbálni
-
labeda
aktív tag
-
labeda
aktív tag
-
koxx
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
1800 - 1701
5142 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Honda topik
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Karcmentes 100% akkumulátor (152 ciklus)
- ADATA 32GB DDR5 4800MHz AD5U480032G-S Memória
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

igaz ez Philips Evnia 34M2C6500 QD-OLED .
vannak gyártói oldalak, nem?
Jogos
És ahonnan indultam: az MSI MPG 321 URX-nek kerestem megfelelőt.