Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
En azt feltetelezem, hogy az adatsor nem netto hazugsag, hanem ugy van megkonstrualva, hogy az nekik elonyos legyen, megpedig azert, mert az elobbi opcio politikailag kockazatosabb, mint az utobbi, de nem feltetlenul eredmenyesebb.
Nem ertem, hogy mi ebben a naivitas, oszinten szolva en pont a ti megkozeliteseteket latom kicsit naivnak (kb. 'beirtak par random szamot egy tablazatba'). Ennel szofisztikaltabban mukodik a rendszer.
Ahogy irtam is, _szamomra_ ezek a szamok azt sugalljak, hogy a kinai vakcina valamennyivel gyengebb, mint a Pfizer, de elegendoen jo.
Te azt gondolod, h a kinai konkretan hatastalan? Semmi ok nincs arra szerintem, hogy ezt hidd; viszont egy csomoan vilagnezeti okokbol ezt probaljak elmagyarazni maguknak.
Fideszellenesek: a kinai es az orosz mogott csak csalas lehet, vagy veszelyesek, vagy hatastalanok, vagy egyik sem, es ez a ket rezsim csak szart kepes gyartani.
Kormanypartiak: a keleti vakcinak biztosan kiralyak.Szoval szerintem pont ugyanazt csinalod te is, mint a kormanyhivok, csak a masik oldalrol.
Szerintem joggal feltetelezheto az eddigi informaciok alapjan, hogy az orosz es a kinai vakcina is 'megfeleloen hatekony', de termeszetesen engem is zavar, hogy a kinairol meg mindig nincs hivatalos eredmeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gumi és felni topik
- Peugeot, Citroën topik
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Wallhack SP005 és CR005 Nehezen kapható Üveg Egérpadok
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP omen 17-w131ng bontva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest