Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Igen, valami ilyesmi lehet nálam is. 1-1 mozdulatnál mintha ugrana egyet egy bordám - vélhetőleg akkor súrlódik egymáson az a két szövet.
Éjszakára bevettem 1 szem Algoflex Forte-t, plusz bekentem a mellkasom és a hátam Voltaren géllel. Először háton feküdtem, de hamarosan fájni kezdett a hátam, így inkább az oldalamra feküdtem (persze nem a sérült oldalra). Reggelre eléggé fájt a nyakam meg az a vállam amin feküdtem (hason szoktam aludni), de egész jól voltam. Amíg fel nem keltem.
Azóta jobb és rosszabb periódusok váltakoznak.
Holnap muszáj bemennem melózni, egy élmény lesz...
-
Egon
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Egyszer fájt a fülem meg a fogam sorkatonaság idején, hétvégén. Esélyem sem volt orvoshoz jutni. Bevettem két szem Demalgont (akkor még vény nélkül lehett kapni), fél deci rumban feloldva...
Feküdtem az ágyon, és azt éreztem, hogy lebegek: teljesen súlytalan volt a testem...
Másnapra csak egy halvány fülfájás maradt. -
Egon
nagyúr
Délelőtt kaput szereltem, bár ne tettem volna. A felső rögzítőpontból kiakadt, és rám dőlt az egész (vaskapu). Alig bírtam kimászni alóla. Ültömben dőlt rám, és ahogy oldalra dőltem, megreccsent egy bordám. Először még csak kicsit fájt, de utána a hátam is elkezdett fájni, 1-1 köhögés vagy tüsszentés során majd berosáltam. Elmentem a sürgősségire Vácon, ahol megröntgeneztek, illetve meg is ultrahangoztak. A diagnózis szerint csak zúzódás.
Bevettem a létező legerősebb (vény nélküli) fájdalomcsillapítót, de sz*rt sem ér. Sem ülve, sem állva, sem fekve nem jó (akárhogy fordulok), majd megőrülök úgy fáj (érdekes módon leginkább a hátam, nem elöl a bordarész - de 1-1 hirtelen mozdulatra ott is bele tud nyilallni csúnyán).
Volt valakinek már bordazúzódása? Mennyi idő alatt gyógyul, illetve hogyan lehet/érdemes addig is csillapítani a fájdalmat? Jah, és aludni hogy lehet? -
Egon
nagyúr
Hány éves vagy?
Nekem valahogy április elején (egy pénteki napon) felajánlották a Szputnyikot (46 éves vagyok, nincs krónikus betegségem, elég későn regeltem), de olyan hirtelen jött, nem volt időm átgondolni, hogy reflexből lemondtam (nem biztos hogy jó ötlet volt).
Kíváncsi vagyok, hogy mikor hívnak újra (nyilván titkon reménykedem benne, hogy a most érkezett nagy Pfizer-szállítmányból jut nekem is).
Az asszony a múlt héten regisztrált (hasonló korú mint én, és neki van alapbetegsége), de még a csekkolós oldalon sincs fenn... -
Egon
nagyúr
Lerohadt a céges infra, nem tudok dolgozni.
-
Egon
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Mondjuk az Egyesült Arab Emírségekben szvsz max. úgy fordulhat elő korrupció, ha ők korrumpálnak valakit - fordítva nehezebben tudom elképzelni de mindegy...
-
Egon
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- EAFC 26
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Feküdtem az ágyon, és azt éreztem, hogy lebegek: teljesen súlytalan volt a testem...

Persze a mai egzisztenciával, az akkori egészségügyi paraméterekkel...