- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Betegnek mindenhol szar lenni. Bár ha én most belegondolok, hogy az utóbbi egy évben mennyit jártam orvoshoz, ráadásul úgy, hogy még beteg sem voltam, tisztára úgy tűnne, hogy bele vagyok buzulva az egészségügyi rendszerbe. És a hónap végére még van egy szemészeti időpontom (csak úgy, mert már évek óta nem voltam szemésznél, csak optikusnál, aki hülyén nézett rám, hogy de hát oda egy-kétévente muszáj menni), és kéne keresni egy ortopéd dokit, hogy nézzen rám igy egy-másfél év futás után, hogy minden rendben van-e.
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy otthon mindig hülyének néztek (a dokik is), amikor megelőző jelleggel akartam menni orvoshoz, itt meg akkor néznek hülyének, ha nem teszem... Nekem ez a rendszer őszintén szólva jobban tetszik.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Steam topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Automata kávégépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bestbuy játékok
- GTA V
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest