- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomdriver #10555 üzenetére
each of which offers 1,080 x 1,200-pixel resolution for each eye. Said displays bring the final resolution to 2,160 x 1,200
Ott nem kellene cpu limitnek lennie a 4790K-val.
Természetesen jobb lenne egy 24/7 5.5-5.8GHz-en járó 4c/8t proci,de erre ma elég kevés proci képes.
Szóval itt is egy korlát. Elégedetten játszhatsz a Rift-ben azzal a procival. -
válasz
Tomdriver #10548 üzenetére
Én anno 3x 1920*1200 monitorokról váltottam 2560*1440.
Hazudnék,ha azt mondnaám,hogy nem hiányzott sokáig a 3 monitor,nagyon is.
Egyszerűen rá kényszerülsz megszokni az egy monitort.
Persze be lehet dobni mellé egy 2. moncsit,azzal sok mindent monitorozhatsz versenyzés közben.Illetve a fő gond amit beszélünk is,nincs 1db gpu ami meghajtaná,multigpu meg jelenleg "felejtős".
Amit érdemes lehet kipróbálnod ha már monitor,az a 21:9 3440*1440 azzal elbír egy 1080Ti is.
Ha meg 2080Ti is belefér a keretbe,ott már lehet rugdosni a 144Hz-et is,természetesen játék függő. -
válasz
Tomdriver #10546 üzenetére
Sajna elmúlt az az idő amikor az aktuális multimonitort meg bírják hajtani a kártyák.
Pláne 3* 2K (7860*4320) 144Hz. Másképp már nekem is az lenne.
A 4K is kihívás,ha látványt is akarsz.
Beszorultunk 1 monitorra.FHD FHD+ már elbír vele 1 gpu,de ott is necces lehet a 144Hz,ha látványt is akarsz,sli-nek kevés játékban van értelme,mert nem skálázódik rendesen.
Persze játék függő is,melyik mennyire eszi a gépet.
---
1-2 éve igérgetik,hogy erősen vissza jön a multi gpu támogatás,de nagy eredméynek nincsenek (még).
-
Puma K
nagyúr
-
zeee
senior tag
válasz
Tomdriver #6703 üzenetére
Nem csak Vr-hez kell az 1080ti, hanem a 2-3 éves vga váltás periódust most kell lejátszanom, mert most kell eladnom a 980Ti-ot, hisz most viszonylag jó árban megy el. Utána pedig várni fogok max 3 hónapot, vagy amennyit bírok, hátha leesik vissza az 1080ti ára 250 körülire. Majd az új kártyával megveszem az Oculus riftet is, ha Isten is megsegít.
Persze fura lesz hogy nem lesz vga-m, és a 4770k igpu-val kell beérnem, de legalább ráfekszek a nyelvtanulásra -
csibuka85
őstag
válasz
Tomdriver #6668 üzenetére
Koszi szepen az infokat akkor marad. Lehet hogy 500-600 ezer lesz a 2080Ti, de annyival meg nem lesz jobb gondolom.
RazoR: nem hittem el a 30 fpst a max az kb 10 lehet. Tobb nem.
VTom: A Volta az még amugy ia keskbb jon ugyhogy marad meg a Ti. Sajnos miota osszeraktam az elso gepemet 2000-ben azota megszallotja vagyok sajnos. Neha nar tulsagosan is. Lassan abba kene hagynom , de nagyon nehez.
-
Gróf...
aktív tag
válasz
Tomdriver #6352 üzenetére
A sima FTW3 70 ajróval lett drágább. Egy árba került az elittel. (950)
Márciusra időzítettem a vásárlását. Kezdek pánikba esni!
Nem mintha sajnáltatni akarnám magam, hogy egy 300 pengős kártyát 20 pengővel drágábban kell megvennem, de ez lassan elvi kérdéssé válik (Újfent)
Nagy nehezen sikerült meggyőznöm magam, hogy ha akarom ezt a kártyát, akkor az ennyibe FÁJ. Erre itt ez a rablási hullám!
(Kicsi durcát is érzek magamban.) -
warcat
veterán
-
VTom
veterán
válasz
Tomdriver #6350 üzenetére
Ha aggódsz a mókuskerék miatt, egyébként van már alternatíva is: bármilyen ref kártyára rámegy az Arctic accelero hyrid 120 vagy 140, ID Cooling frostflow 240G, esetleg NZXT Kraken G10.
Ezeken nem múkuskerék van, hanem rendes venti, viszont a frostflow és a kraken alá kell (javasolt) venni VRM bordát és ram sünit.Egyébként ha 1080Ti-ről beszélünk, akkor egyiken sem mókuskerék a venti EVGA hyrideken.
-
TTomax
félisten
válasz
Tomdriver #5928 üzenetére
A bányászprogik eddig is mentek nVidian,csakhogy mivel most már nem lehet kapni gyakorlatilag semmiféle amd vgat ésszerü áron igy kénytelenek a bányászok nvidiat venni,illetve akiknek amd volt azok is eladták inkább nyerövel és nvidiara váltottak.Az ok amiért az amd volt népszerü az az hogy ök egy/két gpu arch fedték le gamer és proff. piacot is,igy az ö kártyáik jobban helyt állnak ott ahol számolni kell,ezért a megtérülés ideje rövidebb ami komoly szempont egy olyan instabil piacon mint a crypto.
-
cyberkind
félisten
válasz
Tomdriver #5928 üzenetére
Jelen kártyákat meg azért nem lehet kapni mert raklapként viszik és a Samsung és társai nem tud=nem akar több ramot gyártani (mert keveslik a profitot) és így ha a gpu meg is van egymagában semmit se ér, végül is a ram problémára vezethető vissza minden, meg persze azt se feledjük el, hogy már készül a GDDR6 szintén a Samsung-nál, az is veszi el a kapacitást a jelenlegi kártyáktól, mattot adott a Samsung kb mindenkinek, ők az egyik nagyobb, ha nem a legnagyobb szereplői a ramgyártásban.
-
TTomax
félisten
válasz
Tomdriver #5922 üzenetére
Nem én egyiken se,csak probálok semleges maradni.A miner is ember,semmi mást nem akar csak boldogulni valahogy.Tegye fel a kezét aki nem ezt akarja az életben.Igen,persze látom hogy a kialakult helyzetért ök is nagyban felelösek pont annyira mint a vga gyártók de én azért rosszat nem kivánok nekik.Most én upgradelek,és mivel minden vga ára feljebb ment igy nem igazán csapodik le nálam a miner probléma,persze azon kivül hogy nem mindig van készlet még nV oldalon sem.Viszont azért a gpu gyártóknak is illett volna felismerni a helyzetet még tavaly,és sokkal rugalmasabban kezelni a dolgokat.A probléma leginkább az ,hogy náluk azon kivül hogy mindent eladnak extra profit annyira nem csapódik le ebböl,az inkább a kereskedöknél marad sajnos.Egyébként pedig elöbb-utóbb eljön a pont amikor telitödik a piac,és olcsó használt vgak lepik el a használtpiacot,de én ezt csak akkorra várom amikor valahol generáció váltás lesz.Ha jön a Volta és kitart a láz akkor bizony az szinte elérhetetlen lesz,a minerek cserélni fognak mert az szinte biztos hogy gyorsabb lesz vagy kevesebbet fogyaszt,cserébe olcsón lesz 1070/1080/Ti.Most hogy azokat majd mennyire éri majd meg megvenni az már egy másik kérdéskör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 10
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest