- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
A range felett egyértelmű, hogy tearing van.
Range határon belül többeknél főként a jobb alsó sarokban jött elő tearing, plusz valamilyen szinten csökkenti az input lagot is Gsync mellett. Érdekes, de tényleg.
Nekem a Range RTSS-sel volt limitálva, ergo, 144Hz-nél 141-nél, 165-nél pedig 162-nél. Így tökéletes volt.
-
-
Vigilante
őstag
Nah én pontosan ezért megelégedtem 2560x1080-as felbontással, arra pont jó az 1080 Ti és jó is lesz még 1 jó ideig. 34" ez is és 144 Hz.
3440x1440-re, akkor 1080 Ti SLI, de akkor tápcsere kell neked és a procid csak 8x 8x -as SLI-t fog tudni.
wolfhgb:
Jah és a profil mentésénél: Apply, majd Save és a villogó profilszámra rá klikkelsz, és ez után még 1x Apply-ra. (Ne kérdezd miért, de így tudod megadni az Afterburner-nek, hogy pl az 5 profil közül melyikkel induljon a progi.
-
Devid_81
félisten
En mar nagyon regota mondom, hogy nem eleg a Ti.
4K-ra is csak kompromisszumokkal.
Majd talan vagy 2 generacio mulva mar eleg lesz az akkori csucs VGA "mindenre"
De egy dolog az biztos, ha igy fejlodnek a jatekok akkor a mostani Ti sebesseggel FHD mellett akar eveket is ellehet majd lenni -
sqpp
őstag
Hogy őszinte legyek, nem sajnos. Ezt nem is gondoltam volna róluk?! Én úgy tudtam csak az SW edition van így, de akkor ez is.
Ha elférne a táskában, akkor akár el is intézném neked, mert hamarosan megyek ki úgy is külföldre.
Amazonon vagy eBayen szerintem megoldható amúgy az is, hogy hozzád küldjék, de ott mondjuk jó eladót kell találnod, meg aki ugye szállít magyarba is.
Javaslom, ha van lehetőséged próbálj valami kinti ismerőst szerverálni, aki segít a továbbításban.
Németbe meg Angliába is szállítanak pl, tehát ha ott van valakid akkor viszonylag kivitelezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest