- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Most csináltam épp egy stressz tesztet, voltage curve 1.025V / 2025MHz-nél limitálva. Bírta úgy 10 percig, 53 fok volt max és ahogy láttam 54-nél nem is ment volna feljebb. Memória 12.000MHz.
Az normális, hogy 3DMark olyan hibaüzenettel dob ki, hogy a programot a felhasználó leállította? Valami nálam nem kerek, pedig a VR szervízt is kilőttem, de valami mintha bekavarna...
Fan curve:
-
csibuka85
őstag
External fan ? Amúgy max 65 fokig megy fel a 85% os ventivel.
Vtom: Igen multkor alzanal volt EVGA Hybrif hutes 26-ert. Vagy meg mindig van. Ahogy néztem még az Extreme is bekenyal a 75-80 fokba nem egyszer. Az én Ichill 1080 X4 em is vagy 90% on pörgött a ventije és úgy volt 64-70 fokos pedíg az 3 ventis volt és hangtalan.
-
-Solt-
veterán
Megvásárolja akkor, amikor van rá vevője, tehát amikor valaki a honlapon leadja a rendelést! Raktárkészlete a nagykereskedőknek van, így az árakat ők határozzák meg, míg a kiskereskedő a nagykereskedő árára teszi rá a maga 3-5%-s hasznát. Többet nem is nagyon tudna, mert kismillió "kiskereskedő" van aki hozzáfér a nagykereskedő készletéhez, ergo elég kemény verseny van, nem véletlen, hogy alig pár nagy cég uralja a piac döntő többségét.
Ha valaki 60000 Forintot rátenne egy termékre, akkor jönne egy másik, aki csak 50000 Forintot tenne rá, mert ez is elég brutális nyereség... aztán jönne a 30, 20, stb amíg el nem érünk oda, hogy annyira "minimális" haszon van rajta ami már csak annak éri meg, aki hatalmas forgalmat bonyolít, és ezzel el is érkeztünk a ma olyan divatos webshopokhoz.
(#5787) hackeeeee: A nagykereskedő megveszi a szerződött áron a gyártótól, majd ő szabja meg, hogy az milyen áron megy tovább, ergo a készlettel és az árakkal ő rendelkezik, ebből kifolyólag pedig bukni nem tud rajta, értelem szerű, hogy ő mozgatja a szálakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo 3DS és DS topic
- Automata kávégépek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest