- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
pigatt #11489 üzenetére
Én próbáltam velük egyezkedni, mert a számla exem nevén volt, mert akkoriban ő tudta átvenni csomagokat aztán így lett rendelve. Leírtam nekik, bizonyítván h én bankkártyámmal volt fizetve, meg hogy lakhelyünk is azonos volt, de nem hatotta meg őket. Vaskalaposan nyomták, hogy EVGA acc tulaj nevén kell legyen a számla.
Átírtam az EVGA acc adatokat exemére...egyből ment is az RMAPersze ő nevére jött a csere de hálistennek jóban vagyunk.
-
pigatt
őstag
válasz
pigatt #11432 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap megjött a kártya, már csütörtökön hozták volna, de inkább hagyjuk a UPS tracking rendszerét!
Vagy garanciális ügyekre gyártott / csomagolt a kártya, vagy felújított darab. Nem az eredeti zöld dobozban volt, hanem egy barna, de EVGA-s karton dobozban, ami szintén matricázott volt, "Packed in Germany" felirattal. Kiegészítők, nem voltak a csomagban, mondjuk azt kérték is, hogy azokat ne küldjem vissza rossz kártyával.Nem ismerem az EVGA sorozat szám rendszerét, de valószínűleg az első két szám jelöli a gyártási évet, a második kettő pedig a hetet.
A régi 1712-vel kezdődött és azt 2017, júliusban vettem, a mostani csere darab első négy számjegye pedig 1919, kérdés, hogy ez gyártási, vagy javítási idő-e. Mindegy is a csere kártya tökéletesen működik!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pár hozzászólással lentebb találsz részletes leírást a gsync-hez.
Lényegében a linkelt leírásban minden benne van.
G-sync ON, Vsync ON, FPS Cap és ennyi. FPS cap nem kötelező, ajánlott, fullscreen, vagy exclusive fullscreen használata a játékokban.
Driver gondolom legfrissebb.
-
sqpp
őstag
Afterburnerben nincs valami beállítva FPS locknak? nVIDIA CP-ben Függőleges Szinkronizációnál kiválasztottad, hogy G-Sync? Ott is kell szerintem, aztán ugyebár játékban pedig nem kell a V-Sync.
Itt neked kéne lennie elvileg G-Syncnek, de lehet, hogy tévedek.
De majd jön valaki G-Sync szaki mint hackeeeee meg stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Posta, csomagküldés
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Synology NAS
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest