- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
A hang mindig szubjektív. Én azt mondom, hogy addig nem foglalkozik senki a hanggal, amíg nem ül le egy olyan gép mellé, aminek tényleg 0 hangja nincs.
Engem sem zavart soha, a Strix hangja sem, sőt ugye a Silverarrow-n a gyári ventik voltak, sőt, 3.. Most, hogy felventiztem SW3-akkal a gépet, és ~3-400 rpm-en éppen csak pöszörögnek a ventik, eléggé rákaptam az ízére, hogy milyen egy full silent gép.. Persze, ennek ára is van, szinte tuti, hogy melegebb lesz a gép..
-
ÁdiBá
veterán
Sajnos ezen a szinten már mindegyik kártya nehéz, nálam a full cover blokkos vizhűtéses kártya nehezebb lett mint a gyári STRIX.
Pedig azt hittem a viz egyik előnye hogy picike, és könnyű kártyát csinálok, de mikor a kezembe vettem a blokkot meg a hátlapot, néztem is nagyokat. -
sqpp
őstag
Én is emiatt vettem, mert még akarok Noctuara is váltani (meg ugye Chromax) aztán az elég nehéz darab, na meg még ott a VGA is, szegény lap meg már lassan sérvet kap. Úgy hogy én is beszereztem anno mielőtt jött a kártya és nem is bántam meg
0.3° körül van az egész, anélkül meg azért nem tudom mi lenne.
-
2thletme2day
őstag
A magyar használt piaci árakat a magyar boltok áraival kéne összevetni és máris nem 15ezer Ft a különbség. Mint említettem nem mindenkinek opció a külföldi vásárlás valamilyen okból így ilyen áron is elmennek a kártyák mivel a magyar boltok áraihoz képest jóval kedvezőbbek.
(#6740) Dealer95
Nem volt semmilyen garanciális ügyintézésem VGA téren így erről nem tudok nyilatkozni.
-
2thletme2day
őstag
Ha apróról vásárolsz akár másnapra ott lehet nálad a termék. Egy bolt ami listázza, hogy van nem biztos, hogy rendelkezik készlettel, csak ha érkezik rá megrendelés akkor berendeli nagykertől aztán majd megjön valamikor ha oda is érkezik készlet. Pl iponon személyes átvétel esetén a jobb kártyák amiket itt aprón is visznek mint a cukrot jelenleg 2.28-i átvétellel írják nem beszélve arról, hogy jóval drágábban. Ettől függetlenül én is inkább boltból vásárolok általában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest