- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
A hang mindig szubjektív. Én azt mondom, hogy addig nem foglalkozik senki a hanggal, amíg nem ül le egy olyan gép mellé, aminek tényleg 0 hangja nincs.
Engem sem zavart soha, a Strix hangja sem, sőt ugye a Silverarrow-n a gyári ventik voltak, sőt, 3.. Most, hogy felventiztem SW3-akkal a gépet, és ~3-400 rpm-en éppen csak pöszörögnek a ventik, eléggé rákaptam az ízére, hogy milyen egy full silent gép.. Persze, ennek ára is van, szinte tuti, hogy melegebb lesz a gép..
-
ÁdiBá
veterán
Sajnos ezen a szinten már mindegyik kártya nehéz, nálam a full cover blokkos vizhűtéses kártya nehezebb lett mint a gyári STRIX.
Pedig azt hittem a viz egyik előnye hogy picike, és könnyű kártyát csinálok, de mikor a kezembe vettem a blokkot meg a hátlapot, néztem is nagyokat. -
sqpp
őstag
Én is emiatt vettem, mert még akarok Noctuara is váltani (meg ugye Chromax) aztán az elég nehéz darab, na meg még ott a VGA is, szegény lap meg már lassan sérvet kap. Úgy hogy én is beszereztem anno mielőtt jött a kártya és nem is bántam meg
0.3° körül van az egész, anélkül meg azért nem tudom mi lenne.
-
2thletme2day
őstag
A magyar használt piaci árakat a magyar boltok áraival kéne összevetni és máris nem 15ezer Ft a különbség. Mint említettem nem mindenkinek opció a külföldi vásárlás valamilyen okból így ilyen áron is elmennek a kártyák mivel a magyar boltok áraihoz képest jóval kedvezőbbek.
(#6740) Dealer95
Nem volt semmilyen garanciális ügyintézésem VGA téren így erről nem tudok nyilatkozni.
-
2thletme2day
őstag
Ha apróról vásárolsz akár másnapra ott lehet nálad a termék. Egy bolt ami listázza, hogy van nem biztos, hogy rendelkezik készlettel, csak ha érkezik rá megrendelés akkor berendeli nagykertől aztán majd megjön valamikor ha oda is érkezik készlet. Pl iponon személyes átvétel esetén a jobb kártyák amiket itt aprón is visznek mint a cukrot jelenleg 2.28-i átvétellel írják nem beszélve arról, hogy jóval drágábban. Ettől függetlenül én is inkább boltból vásárolok általában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest