- Légies iPhone halvány színei
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
Ateszpapa #36790 üzenetére
Szia, tuningolni érdemes mert +pénz nélkül lehet többet kihozni a kariból. Próbálkozni , tesztelni kell, az igaz hogy az újabb driverekkel mintha nem menne úgy a tuning. De szerintem 1450/1900-50-2000 benne lehet a legtöbb kariban, talán picivel több is. Hőmérsékletet minél alacsonyabban tartani
-
Cs1csó
titán
válasz
Ateszpapa #36477 üzenetére
cyberkind már meg is válaszolta, tervben volt a 960ti ami kitöltötte volna ezt a szakadékot de nem tették. Ellenben szerintem fölöslegesen megjelent a 950. A 970 kb. kétszer annyit tud mint a 960 ezért kellett volna egy köztes kártya. Nem legpontosabb árakat mondok de szemléletőt 960 60 ezer, 970 120 ezer forint, 80 ezer körül kellett volna belőni valamit. Tudom hogy már volt módosulás az árakban de volt idő mikor ennyire pontosan aránylottak egymáshoz az árak.
-
-
-
-
cyberkind
félisten
válasz
Ateszpapa #36197 üzenetére
A 4460-as az abba való, de nem tudom hogy milyen lapba tennéd, és szeretnéd-e tuningolni.
Az új széria meg elvileg most nyáron jönne de mivel a GDDR5X-es ramok csak nyár után ez még kérdéses de ősszel már több mint biztos.Az én 970-em 1501/8002-n megy, ez elvileg egy ref 980 szintje.
-
cyberkind
félisten
válasz
Ateszpapa #36195 üzenetére
Annyi elég hogy a 780TI szintjét tudja a 970?
De egyébként több mint ég és föld.
Eszméletlen jó kártya de én a TE helyedben megvárnám az új szériát ha nem sürgős a csere.
I5-ből pedig ha akarsz tuningolni akkor csak a K-s jelzésűek jöhetnek de ha nem akkor mondjuk egy 4460, de nam akarok hülyeséget mondani, én csak a végleteket ismerem a procikban, a közteset nem.
Tuning nem garantált, és egyébként milyen szériás proci kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Posta, csomagküldés
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest