- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Üdv!
Én ezeket a problémákat úgy írom, hogy újrahúztam a winodwst, minden friss rajta. Valamiért a CM játékokat nem kedveli. De a vicc az hogy tegnap 2 óra Grid Autosport alatt egyszer nem micro lagolt be, és élvezhető volt a játék. Ahol eddig laggolt az az F1, meg Dirt 3 csak.
De kipróbálom amit írtál hátha, köszönöm azért -
ingalls
senior tag
Egyébként, ha a driver omlik össze, mikor Valley teszt megy, azért alapvetően a kártya okolható, vagy jelentős faktor lehet esetleg maga a driver is? A kérdés lényege, hogy jobb (más) driver javíthat valamennyit az eredményeken?
Ha én adok 70-nél többet, már befagy. Pedig azt mondják, hogy tuningnál egy +120-szal simán be lehet kezdeni. -
bardi
senior tag
Nem, ez a zotac ref hűtős. +140 gpu, +500 memória. Nem tudom meddig lehetne még húzni. De igazából nincs is túl sok értelme, W3 nem futna akkor se stabilan 60fps-sel, meg ha épp annyival fut, érdekes módon akkor is eléggé akadozik a világ, ha körbenézek, hiába folyamatos a karakterek mozgása közben. Más ennyire gépigényes játékom meg nincsen most. GPU-n biztos lehetne még húzni valamennyit.
-
-
szmegma
aktív tag
A zotac amit linkeltem pedig 267mm, tehat befer. Ennek tekinteteben erdemes a listan hagyni?
Pontosan mi a baj, azzal az Inno3D kartyaval? Eleg jo termekeket gyartanak.
Amugy a KFA² kartyaval (260mm) is szemeztem, csak vmiert kihagytam. Most felkerul a listara.
Az MSI-t meg nem dontottem el, hogy felvegye-e, de akkor az utolso elotti lenne.
Szoval a 3 jatekos az en velemenyem szerinti sorrendben:KFA² GTX 970 OC Silent "Infin8 Black Edition" (ara £290)
ZOTAC GTX 970 AMP! Omega Core Edition (ara £270)
Inno3D GTX 970 HerculeZ X2 (ara £243) -
szmegma
aktív tag
En is szivesen de mint irtam is, Z11-es a hazam es abban nincs hely (max hossz 270 mm) annak a kartyanak.
Hosszra inkabb megfelelo lenne: Inno3D GTX 970 HerculeZ X2 4GB vagy a +8K: ZOTAC GTX 970 AMP! Omega Core Edition 4GB. Egyiket sem ismerem, hogy melyik lenne a jobb valsztas.
Az ASUS es EVGA kartyakrol ami neten olvashato, nem eppen bizalom gerjeszto, ezert sem vettem fel egyet a listamra.Ha vkinek kellene az osszes 970-es kartya meretbeli, csatlakoztatasi es orajelbeli kulonbsegei a referencehez viszonyitva
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én említettem, a 353.49-cel semmi gondom nem volt, addig amíg nem kezdtünk el haverral Deadspace 3-azni.. Abban elég érdekesen villogó fények fogadtak, néhol. Visszatettem a 350.12-t, eddig úgy néz ki rendben van.
Illesztőprogram nem válaszol hibaüzenetem nem volt.
Mivel nem azonosak a körülmények, így elég nehéz következtetéseket levonni.
-
maross
nagyúr
es mar megint valaki, aki a film fps-t hasonlitja a jatekokhoz..tudnam ezek miert nem allitjak be maguknak 24fps fix-re nvidia inspectorral, aztan lehet nyomatni a jatekokat az idok vegezeteig. Meg ugy egyaltalan, akkor minek 970-et venni, 24fps kijon feleannyi penzbol is. es bonuszkent, hobbit nem 60fps volt hanem 48.
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Ebben a pillanatban szereltem össze, mert hát azért megtiszteltem előtte egy nagytakarítással a már meglévő alkatrészeket. És hát a házam sem optimális ehhez a kártyához. (2db HDD-vel) Gigabyte GZ-X5. De csak belefért.
Egyelőre csak annyi a tapasztalat, hogy semmi hangot nem hallok a ház felől, de hát még nem is terheltem le. Ma már nem is nagyon van rá időm. Majd holnap délután neki esek. De végre bekapcsolhattam a Biosban vagy miben a windows 8 fícsöröket.Remélem meg leszek elégedve vele.
Holnap írok tapasztalatokat.Üdv: Katsu
-
ingalls
senior tag
A 2 Strix a vizes boltból voltak, a black meg egy helyi kollégától.
A Black nagyon hűvös, megy rendesen, de ez a cw... Mind a három alkalommal elém tettek többet is, hogy válasszak. 3-ból 3-szor belehúztam a gyagyiba. Engem nem zavarna egyébként a füles miatt, de a környezetem már érzékeli a frusztráló "alapzajt".(#26658) puttonyos: Elképzelhető, bár reméltem, hogy a Corsair nem bóvli tápokat gyárt.
És érdekes módon a korábbi (8800 GT, 5850, 5870, 7870, 7970, 280X) kártyáim nem cirmogtak! Egyetlen alkalommal hallottam 7870-et hangosabbnak, a Stalker menüjében. Sehol máshol.
Tényleg elkerül a szerencse ebben a témában
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
SoulReaver
veterán
Köszi!
Igen, meg is lepődtem, hogy még ezt is bírja, hiba nélkül. A tegnap linkelt drivert raktam fel.
Nézegettem a kártyát, annyira nem lóg a házban, mint az előd (960 g1 gaming).
Kicsit melegebb, de még nem zártam le a házat, nemsokára kapni fog jó sok levegőt
Még szerencse, hogy vágtam neki helyet, különben nem fért volna el
-
naruto3110
csendes tag
Még megnézem majd terhelés alatt több ideig. Köszönöm szépen a türelmedet és a válaszokat
Gpu-z-t használok hőfokmérésre majd kiügyeskedem higy tartsam mindíg normális hőfokon. Csak elég drága kártya volt 184k ért vettem zsír új bontatlan dobozos aztán csak zavart hogy ciripel meg picit melegszik. Majd jövőhéten megizzasztom kicsit hátha jól teljesít. Még egyszer köszi a válaszokat
-
naruto3110
csendes tag
Hát ha semmit nem csinállok vele és csak úgy a windowsban mókolok vagy filmet nézek akkor nekem is 33-34 fok. Viszont terhelés alatt már pl volt 62fok és itt pl csak starcraft2őztem. Van egy billentyű parancs a ctrl+alt+d ha ezt beütöm írja az fps-t és a gpu hőfokát kapásból 57fokra vitte fel amikor megkezdődött a játék aztán feltornázta 62fokra. Mennyi az ideállis hőfok amit ez a kártya még kibír? 70fok? Vagy 80,90? Mennyinél kellene aggódnom? És ugye ilyenkor is ciripelt vagy mixd
-
neo3650
csendes tag
De nem lesz így baja? Meg láttam ment fel a hőfok is sc2 ki írta. Az előző karim egy R9 280x volt az nem adott ki ilyen hangot, max ha túl volt terhelve a ventije jobban pörgött. Aggódok azért mert elég drága kártya volt, és nem akarom hogy tönkre menjen. Ha nem cserélik ki akkor mit lehet vele kezdeni? Most pl szép csendes, de amint indítok egy játékot elkezdi a műsort, amúgy nem hallom ha normális hangerőn játszom, csak zavar, nehogy egyszer csak elfüstöljön, vagy valami komolyabb baja legyen vagy bajt okozzon.
-
Crytek
nagyúr
Ezért mondtam nagy a szórás találtam olyan tesztet ahol a 980 nem igen rúg labdába.
De sok helyen nem érti az ember mi van mert nagy felbontásban van ahol jobb a 390X gondolná az ember hogy a 4 vs 8GB ram miatt majd egy másik játékban már a 980 a jobb magasabb felbontásban ... érdekes.Amúgy meg szép volt berakni a Carsot annál szarabbul kevés game fut rosszabbul amd-n
-
Ren Hoek
veterán
Na csatlakoznék én is a klubhoz, Gainwardgs-től vett G1 970-el
Eredetileg 290X-et akartam...de azthiszem nem is dönthettem volna jobban
87-ért 2 év 4 hó Ipon garival szerintem jó vétel volt. 27-28 fokos szobában vajon mekkora forróságot csinált volna a 290X?
Ez 60-70 fok között teljesen jó hangerő mellett teszi a dolgát.
A coil whine dolog TÉNYLEG fel van fújva. Ezt saját füllel kell meghallgatni, ha nyitott háznál közel hajolsz akkor lehet halkan hallani a cicergést egyelőre Valley bench alatt..., de most komolyan, aki a gépházzal a füle mellett játszik 10 cm-re, az megérdemli
Tudom van aki az asztalon tartja... de még zárt háznál akkor sem hallatszik fél-1 méterről. Fülesben meg 0. Mondjuk lehet ki is fogtam egy jó darabot, (ami elvileg megy 1560 MHz-et
- de még nem rángattam meg)
Használt kártyát kell venni és meghallgatni milyen.
Amúgy alig fért be, majdnem elő kellett szednem a vasfűrészt
Tényleg nagyon hosszú, le kell mérni előtte!
-
B4ndiBuild3r
tag
Motherboard: ASUS SABERTOOTH P67 REV 3.0
CPU: Intel Core i7-2600K
CPU Cooler: Corsair Hydro Series H80 + 2x Corsair Air Series SP120 LEDMemory: Corsair Vengeance 16GB
GPU: ?
SSD: Corsair Force Series GT 120GB
HDD: Western Digital Caviar Black 1TBPSU: Corsair HXi Series HX750i
Case: Corsair Carbide Series 500R
Case Fans: 5x Corsair Air Series AF120 LED
Fan Controller: NZXT Sentry 3Ide jönne és már csak a kártya kell, de már 1 hete nézegetek teszteket, de nem tudok dönteni...
-
balint107
aktív tag
MSI GTX 680 Lightningból kiindulva mások a tapasztalataim. Mikor bekapcsolom a gépet, helikopter indul el vele. Játékok alatt mondjuk nem rossz, de semmiképp se nem halkabb se nem jobb. Akár a giga 670-hez mérten, akár a GTX 970 OC, vagy G1-hez mérten. Csak azért próbálgattam ki az MSI-t, mert mindenki jobb, mint a Giga néven dicsőíti, ahogy az Asus-t is..
-
gaben88
őstag
Nem rossz beállítás, de nekem V-SYNC nélkül TV-n nagyon bassza a szemem, hogy törik a kép, de amúgy tényleg nem rossz beállítás. Viszont a LeMans, nappal, vihar, 55 LMP1-es autó és a tömeg közepéről való indulás során simán leesik az fps 25 körülire, ami már igen necces! Utána viszont minden szép és jó!
@#23052: Azért az költői túlzás, hogy sokkal szebb. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy "120ezer ft-al" bőven nem szebb.
-
rapidsquirel
aktív tag
-
-
Sareth
senior tag
Valamit elírhattak mert a konkurenciánál maradt a tegnapi áron... Fura de már nagyon nem érdekel főleg így a kuponos baszakodás után
-
Sareth
senior tag
Egyenlőre nem vettem észre de még dolgoznom kell így már nem lesz időm tesztelgetni. Egy bő fél órát kolbászoltam a GTA 5-be amit eddig láttam nagyon meggyőző főleg a korábbi GTX 760 után. Kérdezted a hűtést. Nem akarok túlozni de semmi hangja sincs. Azt hittem nem is pörög úgy kellett közelebb hajolnom a ház oldalához
Eddig megy neki az ajánlott vétel. Aki szemezik vele most csapjon le rá mert az iPon még le is árazta... + jár mellé a két kupon.
Lauda, imi123, cyberkind, sheep köszi
szerk: ez érdekes, a sima MSI GTX 970 GAMING is drágább a limitált kiadásútól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest