- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
prokxy #25543 üzenetére
szia, nekem a 350.12 driver van fent, az újabbakat azért nem raktam fel mert írták hogy van mikor leáll a driver majd visszaáll
, nekem tökéletes azzal a gamevel és a többivel is, viszont olyan problémám volt nekem hogy az a game elég sokszór kidobott (a program működése leállt zárja be a programot) , nem tudtam mi okozza, és végül rájöttem hogy a ramoknak túl kevés feszt adtam, a 2400Mhz-hez 1.575v körül adtam, aztán emeltem 1.590v -ra és azóta semmi gond
Msi AB :
Power limit = max
Templimit=max
Coreclock=200
Memoryclock=350
próbáld ezeket , ha rendelleneséget tapasztalsz akkor vedd lejebb a Core és a Memclock-ot, ha nem mehetsz feljebb, de már óvatosan (+10-20kb.) a hőmérsékletet figyeld, feszt ne adj neki egyelőre, nézd meg mennyit bír alapfeszen, szerintem 1500Mhz-et visz alapfeszen, a Gpu-Z jó progi megfigyelésre, sensors fül -
daveoff
veterán
válasz
prokxy #19384 üzenetére
Plexi, már páran rendeltünk innen 980-ra. Nekem nem lett jó, mert a ram slotoktól nem fért el, eléggé megvastagítja a kártyát. Anubrisnak, Montesantosnak, Keldornak van, őket kérdezd meg hogy alakulnak a hőmérsékletek a műanyag backplate-el, de adnak hozzá alátét, ami biztosít légrést a nyák megfelelő szellőzéséhez. De egyébként nagyon jól néz ki!
-
daveoff
veterán
válasz
prokxy #11746 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy észrevehető a plusz lag, amit az SLI okoz, inkább a microstuttering lehet idegesítő, ha van. SLI-t nem próbáltam, ezért nem is merném kijelenteni, hogy rossz, inkább annak a véleményére adj, aki használja. CF-hez volt szerencsém többször is, az katasztrófa....
-
bombibmw
veterán
válasz
prokxy #11746 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Akartam is már kérdezni a topicban,hogy melyik pályára milyen fegyót kéne használni.
Én csak kipróbálok egyet és azzal megyek egy jó ideig.
Kipróbálom akkor ezeket.Én nem érzek semmi lagot Sli-vel,szépen fut minden.
Mivel FHD TV-vel tolom,biztosan nagyobb,mint egy jó monitoron,de én,mint hobbi játékos,nem veszek észre semmi késést.
Szépen skálázódik mindenhol,legalábbis azon játékokban,amikkel játszok.
Ha gondom lenne az Sli-vel,már cseréltem volna rég.
Aki ismer,az tudja. -
blu79
addikt
válasz
prokxy #10858 üzenetére
Szia, cicergőset minden gyártó nál ki lehet fogni, örülök hogy MSI - t választottál, remélem kifogsz te is egy jó tuningos darabot
és nem cicergőset
, nekem nagyon bejön az MSI GTX 970,
Egyáltalán nem rossz indulatból írom, de minden hozzászólást szoktam olvasni és feltünt hogy a gigára írják a legtöbben, hogy cicereg meg Asus ra, lehet azért is mert utóbbi időben ebből többet vettek, már várom hogy megírd tapasztalaidat az MSI-vel
-
ingalls
senior tag
válasz
prokxy #10858 üzenetére
A cw-ben tényleg nem az a baj, hogy zavaró. Általában játékban alig hallható (főleg, ha a játéknak, amivel játszol, hangja is van), erősen csak intrók alatt jön be.
A fő baj az, hogy emiatt később llehetetlen lesz árában eladni a kártyát, mert mindenki nyafogni fogy, így cw, úgy cincog, amúgy tücskös. Szerintem jó sokat fogunk bukni ezen. Zavarni egyáltalán nem zavar.(#10862) SSJPeter: Nocsak, nocsak, ott a 35. másodpercnél nem egy Galax van? Hmm.
-
SSJPeter
őstag
válasz
prokxy #10858 üzenetére
Hát ha ez segít, kb. így kell elképzelni, azért hallható a különbség a gyártók között, de ezek nyilván kiválogatott CW-s kártyák, nem mind ilyen pl. az enyém sem, és oda van rakva a mikrofon 5 cm-re...annyira azért nem durvák még ezek sem, mint amennyire tűnik.
Szvsz kb. 75% az esély rá, hogy olyat fogsz ki ami nem fog zavarni egyáltalán...Ez a durva, mármint a frekvencia...de ez egy AMD.
Ráadásul ez egy referencia.
1:33-tól van. -
SSJPeter
őstag
válasz
prokxy #10850 üzenetére
Nem, dehogy, jó az MSI nagyon, nekem is az van. A "jót" úgy értettem, remélem csendeset fogsz ki, de ez abszolút nem a márkától függ, ez szerencse kérdése, vehetsz bármilyen márkát, CW-re kb. ugyan annyi esély van, de az MSI kártyája jól van összerakva, szerintem top 3-as gyártó.
-
SSJPeter
őstag
válasz
prokxy #10824 üzenetére
Ha az aqua ad kupont, akkor nem pöcsölök, ott megveszem az MSI-t és kész.
Írtam már nekik mailt, de még nem válaszoltak.Most nagyon el vannak havazva, a telefont gyorsabban felveszik, emailben többet kell rájuk várni.
Azért figyelj majd oda a kuponra tényleg, néha ők is "kifelejtik".
Nem árt felhívni rá a figyelmüket... -
SSJPeter
őstag
válasz
prokxy #10817 üzenetére
Az AQUÁban minden 970 és 980 kártyához jár kupon márkától függetlenül + egyes notebookokhoz is jár.
Kell, hogy adjanak, amúgy az csak egy kód mindössze, akár telefonon is bediktálják, ha kell, vagy scanelve...ha esetleg kimaradna...úgy is pontosan olyan használható a kód, mert csak egy kód.Az én elméletem egyébként a cicergésről az, hogy minél inkább nagy teljesítményű egy táp és minél inkább nincs kihasználva, annál inkább elő fog jönni, de lehet baromság.
(#10821) h1mpi: Nagyon helyes, így kell ezt csinálni, ami jár az jár, márpedig ez jár.
-
Kasya
nagyúr
válasz
prokxy #10806 üzenetére
Ezt érdemes elolvasni szerintem.
-
blu79
addikt
válasz
prokxy #10806 üzenetére
Szia én R9 270X ről váltottam GTX 970 re és semmilyen szín különbséget nem láttam, Asus Ips monitort használok és mindkét kártyán egyformán Szép színek uralkodnak Dvi - t használok, próbáltam már a Hdmi kábelt de semmi különbség, ennél színesebb nem is kell, mert az már túl színes lenne
-
bombibmw
veterán
válasz
prokxy #10667 üzenetére
Jó döntés.
Jó kártya a G1,nekem még ketten sem hangosak egyáltalán és igen jól hűtenek.
Oldalról nem néz ki olyan jól,mint az Msi,de egyébként szinte mindenben,ráadásul van rajta backplate is,ami plusz pont.
A fesz 1,274V-ig emelhető.
Igaz,én még nem próbáltam.Nekem is van kuponom,a Krúúú mikor jelenik meg,vagy már megjelent?
-
törölt tag
válasz
prokxy #10656 üzenetére
Én sokkal inkább az MSI-t venném,nagyságrendekkel jobban néz ki ( a játékok meg eleve hulladékok, amit adnak a G1 hez
)
(#10660) Asbee Saját véleményemet írtam meg, sorry érte
Én gigát semmiből, soha nem vennék ( ezzel büntetem őket a sok előző negatív tapasztalatom alapján
-
válasz
prokxy #10437 üzenetére
Vannak idióta játékkészítők,akik vmilyen oknál fogva nem írják meg jól SLI-re a játékot,érthetetlen módon. Jobban fogalmazva, a cég tulajdonosok megmondják nekik hogyan írják meg a játékot. Tehát nem a programozók az idióták. Minden gyártó jobban örülne ha kettesével vinnék a vga-kat.
Szal azokkal a játékokkal lehet probléma SLI esetén,mert nem skálázódik rendesen. Szerencsére nem sok van ilyen. Normálisabb játékok meg vannak azért írva rendesen.
-
válasz
prokxy #10433 üzenetére
Most félre teheted az elveket,bátran vehetsz G1-et.
Jól sikerült.
De veheted az MSI-t is.Ha 980-t szeretnél akkor MSI.
970 SLI sztem MSI Gaming vagy Giga G1.
#10434 szunya1 : A többségnek a felbontás miatt,pl mint én 5760x1200,ilyen egyszerű a válasz miért kellhet SLI. Ha megszoksz vmi jót (multimonitor) akkor már nehezen akarsz kisebb felbontásban játszani. De SLI csak 970-ből,mert 980 SLI-nem sok értelme van.
Vannak akik csak nem tudják hová tenni a pénzüket ,esetleg mutatni akarják milyen gépet tudnak összerakni,vagy csak le akarják tesztelni,vagy e-pénisz.
-
törölt tag
válasz
prokxy #10433 üzenetére
Én azon töprengek vajon mihez kell SLI 970/980? Én most cseréltem 970 et 980 ra és ha nem nézem az fps számokat ugyanúgy fut minden a 2 kártyán ( szinte ).bár lehet,hogy ez inkább a jövőbe vetett bizalom,hogy a sok hulladék játék között lesz valami érdemleges is ( úgy 10 éves távlatban )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest