- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
Chalez #30679 üzenetére
szia, szedd le az nVidia inspector nevű programot , nyisd meg , ahol írja hogy driver version az mellett van egy kulcs meg egy csavarhúzó
, erre rákattimtasz és mikor megnyílik az ablak akkor keress ott egy Frame rate limiter ezt tedd 60 ra vagy ahány Hz-es a monitorod majd felül kattincs az Apply changes-re és kiléphetsz, majd próbáld így a játékokat. Szerintem a monitorod miatt van. Esetleg a játékokban is engedélyezheted a V-syncet
-
Mate
nagyúr
válasz
Chalez #27388 üzenetére
Nálam nem jelentkezett komolyabb gond, de várj még vele. Holnap jelenik meg. Itt találsz majd visszajelzéseket.
-
mnorbert17
tag
válasz
Chalez #26828 üzenetére
Na pont ezt akartam én is mondani, de chalez kolléga megelőzött. Nálam is így van, és tökéletes! Tedd középállásba a mikrokapcsolót és nincs többet venti leállás. Plusz semmi hang....Idleben a kártya 32-35 fokos. Akinek meg tetszik a ventileállós ficsőr és szereti fűteni a házát, az az első azaz normal állásba kapcsolja a kapcsolót és mindenki örül...
-
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Chalez #25686 üzenetére
Soha nem volt konzolom (valószínűleg nem is lesz) és természetesen én is elismerem, hogy a 60 fps jóval "folyékonyabb", mint a 30 fps, csak azt mondtam, hogy az ilyen filmszerű játékokban én elvagyok az utóbbival is.
Az a baj, hogy túl fiatalok vagytok...
Az első 3D-s játékban, amit játszottam, jó, ha meg volt a 3-4 fps, de még a '90-es évek elején is 10-15 fps-sel ment egy csomó játék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Filmvilág
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest