- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
Chalez #30679 üzenetére
szia, szedd le az nVidia inspector nevű programot , nyisd meg , ahol írja hogy driver version az mellett van egy kulcs meg egy csavarhúzó
, erre rákattimtasz és mikor megnyílik az ablak akkor keress ott egy Frame rate limiter ezt tedd 60 ra vagy ahány Hz-es a monitorod majd felül kattincs az Apply changes-re és kiléphetsz, majd próbáld így a játékokat. Szerintem a monitorod miatt van. Esetleg a játékokban is engedélyezheted a V-syncet
-
Mate
nagyúr
válasz
Chalez #27388 üzenetére
Nálam nem jelentkezett komolyabb gond, de várj még vele. Holnap jelenik meg. Itt találsz majd visszajelzéseket.
-
mnorbert17
tag
válasz
Chalez #26828 üzenetére
Na pont ezt akartam én is mondani, de chalez kolléga megelőzött. Nálam is így van, és tökéletes! Tedd középállásba a mikrokapcsolót és nincs többet venti leállás. Plusz semmi hang....Idleben a kártya 32-35 fokos. Akinek meg tetszik a ventileállós ficsőr és szereti fűteni a házát, az az első azaz normal állásba kapcsolja a kapcsolót és mindenki örül...
-
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Chalez #25686 üzenetére
Soha nem volt konzolom (valószínűleg nem is lesz) és természetesen én is elismerem, hogy a 60 fps jóval "folyékonyabb", mint a 30 fps, csak azt mondtam, hogy az ilyen filmszerű játékokban én elvagyok az utóbbival is.
Az a baj, hogy túl fiatalok vagytok...
Az első 3D-s játékban, amit játszottam, jó, ha meg volt a 3-4 fps, de még a '90-es évek elején is 10-15 fps-sel ment egy csomó játék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Diablo IV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest