- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
cyberkind #22774 üzenetére
Hat, nalam voltak problemak, eleve ablakban futott, kozepen tettem at fullscreenre, elejen lagolgatott, lelottem a torrentet (kozben
), aztan fullscreennel par perc utan alttabolt es kiirta hogy win szinosszeallitas gond (<- ha valaki tudja hogyan tudok ettol OROKRE megszabadulni, az ne tartsa magaban). Rohannom kell, nincs ido megint lefuttatni: [link], kartya is proci is huzva vagyon. hm..procinal nem 4.2ghz-et ir..na ennek is utananezek majd este.
-
katt777
félisten
válasz
cyberkind #22784 üzenetére
Teljesen jó az i5. Mondjuk én inkább fordítva szoktam, elsőre jobb procit, aztán VGA-t. 6800K-s gépet vettem, aztán bele 7870XT-t, amely alá bőven jó volt az AMD proci, később jött az i5, még később a 970, most majdnem optimális a gépem, a proci bírna erősebb VGA-t is. Ha azt nézem, hogy a lapom és a procim is 10-15k-val drágább most, mint tavaly januárban, jókor boltoltam. Ha gyenge a proci, rá kell tolni a grafikát, amennyire lehet, úgy kevésbé zuhan a min FPS, és kisebb lesz a CPU-limit is. No meg hát 1600x900-ba bőven elég lett volna egy 960 2GB RAM-mal, szóval monitor fejlesztés is javallott.
Sareth: Ja, i7, aztán majd tilthatja le a HT-t, ha normálisan játszani akar, megérné, tényleg.
Persze, Quake 2 alá tényleg kevés az i5.
-
válasz
cyberkind #22776 üzenetére
Szerintem nalad ki sincs hajtva a gpu rendesen.
Nekem ennyit hoz alapon a kartya:
amugy nagyon szepen futnak a jatekok, minden beallitas ugyan az, mint a 980-nal es tokeletesen jatszhato minden. Metro ll redux veryhigh 16 x szures ssao 2x es 50-70 fps atlag. Crysis 3 is miota kentem a procin nagyon szepen fut very high es asszem 1x simitason van.
alapon hany fokos a gpu-d? Nekem 29-31.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
cyberkind #22588 üzenetére
arra ugyelj, hogy picit magasabb a pciE slotnak. de a G1nel rovidebb.
jo az osszeszerelesei minosege (backplate hasonlo mint a Matrixoknal), Giga Gaming7ben gyonyoru volt a feher Fractal R4ben. massziv, van oldalso merevitese (mint a Matrixoknal), jol megy, csendesen, jol nez ki... szerintem mas nagyon nem is kell
.
a Matrixok egyeb extrai mint az LN2 mod, a merobizergek meg az egyeb nyalanksagok nincsenek rajta, de gondolom ez mindegy.
--
coil whine mar nem problema.
az elejen az volt a baj, hogy az NV megadott 145W TDPt, amire jellemzoen az OC kariknal 200Wra meretezett PCBt jelentett (EVGAnal biztosan). na igen am, csak eppen az 1400ig boostolo 970ek gyarilag beszivnak 200Wot, ott meg mar a hataron van a VRM. na emiatt volt sok a coil whine.
novemberben kijott az uj szeria a G1bol es az SSC ACXbol is (ez a ketto clockolta magat a legagresszivabban -> ezek voltak leginkabb erintettek, plusz az EVGA elszurta a hutest), azota ez nem igazan problema.
-
h1mpi
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz
cyberkind #21829 üzenetére
1080p-hez és legalább közepes de inkább magas részletesség mellett szvsz nem jó alternatíva a 960 - hacsak nem átmenetileg pár hónapra, tudomásul véve, hogy bukod amit bux és cseréled. Bár szerintem átmeneti megoldásnak is jobb egy használt, garis 770 (ha mindenképpen NV kell, különben meg hasonló R9 280X 3GB ~50k-ért).
-
szasanyi
félisten
válasz
cyberkind #21827 üzenetére
Én jelenleg a lap + CPU upgrade-re mennék rá inkább. Egyrészt mert úgyis szükséges lesz, másrészt a 960 sztem gyenge 1080p-hez míg 970 túlárazott (mondjuk a 960 is ha már eszembe jutott), harmadrészt pedig az érkező AMD dVGA-k valszeg az erőviszonyokat és az árakat is befolyásolni fogják (szimpátiától függetlenül bármelyik helyzet jobb lesz, mint a jelenlegi).
-
válasz
cyberkind #21815 üzenetére
mind a ketten évek óta kereskednek aprón, megbizhatóak abban az értelemben, hogy leszállitják az árut rendesen.
nyilván a garancia nem egy életbiztositás, hiszen ami cetlit adnak (például egy garancialevél gianninál), egy hányással egyenértékű kb, sőt még rendesen alá sem irják, még a nevüket sem vállalják
Legalábbis sipi85 és gianni nem szokta aláirni, csak a nicknevüket meg egy krikszkrakszot firkantanak oda
volt már aprós eladó aki lehúzta a rolót, aztán aki tőle vett valamit az b..hatta
persze van olyan aki segit elintézni garanciáztatást pár ezer huf-ért cserébe.
-
slloyd
senior tag
válasz
cyberkind #21512 üzenetére
Ja igen biztosan a "lelógó"hőcsöve miatt...
A gpu-val csak 2 hőcső érintkezik a harmadik nem.
Hát engem nem zavar mert 75 foknál nem szokott melegebb lenni terhelésen az meg bőven jó.
Pedig az ssc gyárilag 1342 Mh en jár.
3 év evga garis ha megdöglene az sem érdekelne a gari idő alatt mert bőven lecserélem addigra sőt már júniusban
Nem néma kari de eggyáltalán nem is hangos (a ps4 em sokkal hangosabb szóval...) -
válasz
cyberkind #21079 üzenetére
Nem arrol volt itt szo, hogy driverben le van korlatozva az a lassabb resz es csak 3500-3600-ig engedi el?
En nem tudom, mert nincs ilyen kartyam, csak olvasom a topikot, de annyi egymast uto informacio hangzik el, hogy az isten se bogozza ki.
Bugfix1984 Raadasul ket jatek kupon is jar hozza. Egyebkent itt is irja a hozzaszolo ezt a memoria kerdest.
-
pkornel
aktív tag
válasz
cyberkind #20838 üzenetére
Havernak G1 van és már több hete 1600Mhz-n megy stabilan! Az nagyon jó kártya! Nekem WF 3 az is nagyon jó 1550Mhz ez is ment stabilan havergépében de mivel nekem taryi a procim nálam gyári Oc-val megy semmi hangja szinte, ez is nagyon jó kártya nekem megért 95 ezert 3 év garival! Tasomnak strix van azt nem lehet annyira húzni de 1450Mhz az is stabil viszont az fél passzív ventis , én azt a kártyát is elfogadnám mert az is jóféle ,bele is férne a gépedbe simán
-
blu79
addikt
válasz
cyberkind #20840 üzenetére
- a gigág jól sikerültek , állítólag jól nagyon jól tuningolhatóak, de az én Msi-m is jól tuningólható nagyon, és az Asus sem marad le sokkal , hatalmas különbség nincs köztük csak minimális, ha nem akarsz hosszú kártyát meg 3 ventiset akkor válassz az Asus Strix vagy Black vagy az Msi Gaming közül
-
joysefke
veterán
válasz
cyberkind #20566 üzenetére
nem játszottam vele még sem konzolon sem PC-n.
Tudom, hogy sokszor mennyire sokat számít a YT tömörítés, meg gyakran hátsó szándékkal készülnek ilyen-olyan videó alapú összehasonlítások, amelyek ugye azt hivatottak mutatni, hogy a konzolos verzió alig marad el a PC-stől, közben meg élőben kb. vaknak kell lenni, hogy valaki ne vegye észre a különbséget (előző generáció utolsó 4 évében ez ment végig, nekem is volt x360, eladtam mielőtt szemrákot vagy tompa-látást kaphattam volna az elmosódott kép miatt, nekem fontos a szemem épsége, ezt leszámítva jó masina volt).
De itt ugye heten keresztül folyamatosan jöttek azok az eszméletlen, álleejtős, kimerevített 4K képek, YT-on meg csak olyan grafikát látok ami semmi állejtőset nem hoz. Aztán lehet ha látnám a kijelzőmön élőben, akkor más lenne a véleményem.
J.
-
monosz
őstag
válasz
cyberkind #11366 üzenetére
Igazad van,jól keresek.Ha már én keveset vagyok itthon,akkor legalább a gyerek játszhasson.
Úgy lesz.
(#11367): Az utólsó mondatodra,hát erre gondoltam én is.Na majd meglátom.
De a gyereknek f@sza lesz.(#11369): Nem sima,mert majdnem TI szint.Egy asus Ti. dcoc-t hoz teljesítményben játékokban.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
cyberkind #9420 üzenetére
szerintem a 290xek alapján felesleges egyelőre a 8gb ram, mondom ezt kvázi célcsoportként.
ha valaki 970ben gondolkodik, 980 túl drága de 8 giga ram kéne és meg tudja oldani a hűtést, akkor (részben) HOCP alapján a 290x vaporx 8gb jobb választás lehet. 4knál a 290x cf tartja magát a 980 sli ellen Kyle alapján (tesztelők közül neki van az egyik legnagyobb tapasztalata multimonitor + multigpu területen). viszont úgy meg 390re várnék.
vagy csak simán kivárnék, az a legolcsóbb
-
Nagylajos_1
tag
válasz
cyberkind #9423 üzenetére
De várjál amúgy milyen 8 as szériáról beszélünk ?
800 as?
Csak mert én voltam ilyen nvidia bemutatón amikor a 980 is csak bemutató darab volt, nem lehetett még kapni az országban, és ott azt mondták, hogy a 700 as széria után azért jött a 900 as, mert a 800 as ok a laptopokban vannak ugye M jelzéssel, és hogy ezt átugrották...
-
Nagylajos_1
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózatokról alaposan
- Milyen autót vegyek?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest