- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
rappit4 #17206 üzenetére
A hangkártyák, és alapvetően az audio eszközök nem túlzottan rajonganak a melegért. Pláne, azokon nem "longlife" meg magas hőt jól tűrő kondenzátorok vannak, hanem egészen másra kitalált darabok. 70 fokon már régen rossz neki.
Persze, nem sül meg szó szerint, de se az élettartamának, se a hangminőségének nem fog jót tenni.
-
rambustibi
őstag
válasz
rappit4 #17063 üzenetére
Pl. én is azért vettem, hogy később sli-ben élvezhessem akár a 4K-t is, szerintem ez nem olyan megdöbbentő. Miért nem egyszerre vettem 2db 970-et? Mert egyenlőre nem volt rá meg a pénz, csak 1db-ra. Folyamatosan fejlesztettem volna fel a konfigurációmat, de ezek után más kártya köré kell épüljön a rendszer. Szerintem vannak még így páran.
Amíg bevizsgáláson lesz a 970 (1-1,5 hó) addig pedig még sok víz lefolyik a Dunán, hogy tudjak újabb döntést hozni, mi legyen helyette
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
rappit4 #17069 üzenetére
jatekfuggo, 5760x1080ban pl UE3mas jatekok mar mennek fix 60fpssel egy kartyaval is. Borderlands2ben pl 70-80 fpsem volt stabilan (low physx es lehuzott AA, high physXel hajlamos volt beesni 15fpsre random modon).
egy kartyaval nem olyan rossz am a helyzet, jellemzeon lehet talalni elfogadhato kompromisszumot med/high korul ujabb jatekokban is, ahol meg jol nez ki es jol is fut.
de surround/eyefinity/4K jelenleg meg kompromisszumos megoldas, jellemzoen 0AA / 40-60fps / high beallitasok kornyekeig adott esetben le kell tudni menni.
rambustibi: ja en meg ovatos duhaj vagyok, elobb ki akartam probalni hogy megy egy kartyaval. aztan mivel 60%al volt a vegeredmeny gyorsabb mint ahogy szamitottam, ezert nekialltam akciora varni
. csak egy hajszalon mult, hogy januar vegen akcioban nem vettem meg egyet, ugy mar ket kartyan ulnenek egy helyett.
-
válasz
rappit4 #16984 üzenetére
Azt gondolom lassan erős túlzás lesz az nvidia lejáratása.
Te is majd mit fogsz még kérni az nvidia-tól,ingyen csúcskártyát sli-ben kárpótlásként ?
Komolyan mondom nagyon durván rossz vicc amit nyomnak újabban.
970-en felbátorodva mindent megpróbálnak...pfffffBiztosan nem amd-s "támogatásokkal" jön semmi sem.
Viszont a száraz tényen semmi sem változtat,továbbra is uralja az nvidai a piacot.
Amd-nek nem a sejjhaján kellett volna ülni,és majd úgy is kidobunk vmi okosat.
Közben meg hátulról gyomorszájba jövünk.
Az ilyeneknek már régen nem ülök fel.
Nem rég írtam egy hsz-ben,hogy lehet beállok amd-s sorba,de az ilyenekkel mindig elveszik azt a pici kedvemet is."Elég szemétség az NV részéről, semmi kompenzációt nem kapunk."
Ennek volt saját topicja ami szintén behalt.
Légyszives ott folytassd.
És ne flame-elj.Másik fontos kérdés ,ha nem vagy elégedett az általában elég jól sikeredett MSI 970 Gaming kártyáddal,miért nem a boltnál kereskedsz ahol megvásároltad ?
Ne oltogasd az embereket akik továbbra is elégedettek a hír után is a 970 kártyájukkal.
Ugyanis azóta,hogy megjelent bármi információ ezzel kapcsolatban,semmit sem lassult a kártyájuk,és ezzel egyetemben a tiéd sem hiszem ,hogy bármit lassult volna.
OMG
Another "satisfied" nvidia user.
Well done!Jó sok szakmai hozzászólást láthattunk ebben a topicban tőled,remek befejezése lehet ez amit itt közzé tettél.
Látszik mennyire boldog vagy a kártyáddal...Ha bármiről szeretnél a továbbiakban beszélni GTX 970-ről,privátban minden további nélkül megtehetjük,itt nem folytatnám veled. Ugyanis az itt mindenképp OFF-nak számítana.
#16985 bombibmw : No comment...
Elnézést mindenkitől.
#16989 freestyée : Az egy másik hír-topic volt,légyszives oda vidd át az ilyen gondolataidat.
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
rappit4 #13792 üzenetére
Nem aqua. Compker [link]
Tudom azt kellene tennem hívogatni őket, de jobb dolgom is van ennél. Vagy ha személyesen tudnám intézni akkor akár be mennék minden nap. De nincs rá lehetőségem sajna. Amúgy is csak egy H67-es lapról van szó kb semmit nem ér. Mikor be adtam gariba úgy kezdtem hogy vettem egy másikat.players111 nagyon
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rappit4 #7733 üzenetére
A God Rays csak úgy belekerült, tehát a játék dizájnját nem ehhez igazították. Ezt azt eredményezheti, hogy bizonyos jeleneteknél a grafikát inkább rontja, mert a tervezésnél a dizájnerek nem számoltak azzal, hogy ez az effekt ilyen implementációban is elérhető lesz. Ettől érezheted azt, hogy valami nincs rendben az összhatásnál, hiszen nem erre tervezték a grafikát, hanem az Ubisoft saját God Rays megoldására, de azt nem kapta meg a PC. Ugyanakkor ez paraméterezhető, tehát később ezen még lehet állítani különböző patch-ekkel.
-
FLATRONW
őstag
válasz
rappit4 #7568 üzenetére
Sajnos a mai játékokban nem igazán működnek a régi (MSAA) elsimítási megoldások. Ahol működik, ott sem olyan hatékonyan ahogy régen és még az erőforrásigényük is óriási. Az említett Alien Isolation például FXAA és SMAA-ot használ. Ezek post proces élsimítások, tehát csodát nem érdemes tőlük várni és a képet is homályosítják, de legalább nincs nagy erőforrásigényük.
-
Speed®
titán
válasz
rappit4 #5734 üzenetére
Rollback..nem egyszerűbb simán uninstallra nyomni a megfelelő helyen? DDU és egyéb marhaságok nélkül simán szokott működni többnyire. Még olyan nem általános szituknál is, amikor több VGA jár a rendszerben..nemhogy friss OSnél 1 karival..hajlamosak vagytok túlbonyolítani az életeteket
Kellemes WinRet
mate3553
Nem kötelező megvenni. Volt belőle extramentes verzió is..a vicc az, hogy a fullos pakk volt olcsóbb jó ideig. Amúgy 1.8m volt a kábelhossz. Semmi sem jó.. -
cyberkind
félisten
válasz
rappit4 #5731 üzenetére
Vagy ha nem is akarsz Wint rakni, indíts el csökkentett módban, és hagyd ezt a szar DDU-t, az összes ilyen program kevesebbet ér mindennél.
Vezérlőpult, programok és szolgáltatások, ott mindent ami NV unistallálod.
Utána a Tcmd-ben keresd meg a maradék NV-s dolgokat és kitörlöd F8-al, és kész.
Felesleges ez a sok "driver eltávolító" szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest