- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
Ezek alapján hasznos az új driver, de szvsz túl durva lenne ilyen növekedés, sztem fake..
mod: Aki tud németül, annak ez hasznos lehet.
-
BloodyEddie
őstag
NVIDIA GeForce GTX 280 Preview
Szvsz ez hitelesnek tűnik.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
VinoRosso #800 üzenetére
Érdekes, h az RV770 topikban ~100 hsz-en keresztül a GTA4 felbontásairól folyt vita, akkor sehol nem volt moderátor.. Egyszerűbb csak úgy lezárni és kész? Aki esetleg érdemben is foglalkozna a témával, az most hová írjon? Aki offolni akar, nyisson off topikot, vagy menjen ki az utcára és szólítson le öreg néniket, viszont én konkrétan szeretnék egy hardver fórumon hardverekről olvasni (és írni..). Ha pedig bekerül néha egy hsz egy másik helyre, azzal nem értem, mi a gond (konkrétan most ide egy Ati-s link). A baj ott kezdődik, ha arról alakul ki vita, ami nem a fórum témája, és itt kéne közbelépni a moderátoroknak, nem akkor, amikor valaki bedob egy linket..
mod: elismerem nekem is volt 1-2 nem oda illő hsz-em, de a párszáz többihez képest nem hiszem h sokat rontana a helyzeten..
-
BloodyEddie
őstag
.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Bundás22 #602 üzenetére
Tudod akit nem ismersz, azzal lehet h nem kéne vitázni
De nem megyek bele ilyenekbe, ha gondod van, privi. RV770 topikot így offolták szét..
Am nem tudom hanyadszor írom, de az új radeonok és a GT200 nagyon nem egy kategóriában indulnak, ennyi erővel a 8800 Ultra ~1800%-al jobb mint a 7300 GS
mod: a 9800 GT = G92b
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Bundás22 #598 üzenetére
Schneller nem schlechter
schneller -> gyorsabb
schlechter -> rosszabbNem mindegy.. Még jó h én linkeltem be ezt az RV770 topikba
Am hiába ad ki ilyen-olyan gyors vga-t az nV, 100k felett nem sokan költenek vga-ra, ha pedig az amd sikeres lesz a középkategóriában, övé lesz a piac nagyobb része => vége az nV egyeduralmának.
-
BloodyEddie
őstag
Ha az nem lesz elég hozzá, akkor vidd Paksra, ott még áramot is kapsz alá
Komolyan, ez a vga szörnyeteg lesz, de ha az a proci nem hajtja ki, akkor semmi. Felesleges lenne olyan kiadnia az nV-nek ami limites még a legjobbakkal is.
55nm tényleg sokat dobna rajta, az ati az R600 (HD2900 XT) 200+ wattos fogyasztásából csinált 100 körülit az RV770-ben (HD3870) -10nm segítségével
-
BloodyEddie
őstag
Szépjóreggelt, egy kis GTX 260 & 280 teljesítmény
Figyeljetek a beosztásra, kicsit marketinges..
-
BloodyEddie
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest