- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
playmore
tag
válasz
Crvsh3R #61544 üzenetére
A gombok fizikai helye a játékok 99%ban megegyezik, nyilván a jelölés eltérhet. Ahol nem azok jellemzően vagy exkluzívok amiknél esetleges speciális kiosztás lehetséges némi egyedi irányításbeli sajátosságok miatt vagy pedig a fejlesztő egyedileg ragaszkodik bizonyos gombok preferálásához. Például Sony saját játékoknál láttam, hogy az Y/háromszöget preferálják az általános "minden a bal akciógomb (X/négyzet)" metódussal ellentétben. Emellett a tradícionális japán gombkiosztás szokott bezavarni (jobb akciógomb - kör az igen, alsó akciógomb - X a nem) ami ellentétes az EU/USAban meghonosított használattal. Tehát ha egy fejlesztő megszokásból ragaszkodik ehhez akkor tűnhet úgy, hogy máshogy vannak a gombok.
Indie játékok rendszeresen csinálják, hogy platformfüggetlen jelölést használnak takarékossági okokból vagyis csak négy (fehér) kör jelzi az akciógombokat és azok vannak kiemelve amit az adott esetben nyomni kell.
Eredendően multiplatform játékok gyakorlatilag történelmi okok miatt mind az Xbox kiosztást preferálják PCn tehát hacsak nincs valamiféle egyedi irányításbeli extra a kontrolleren (pl tapipad a PSen) akkor is nincs értelme átalakítani az irányítást konzolonként. -
-
-
playmore
tag
válasz
Crvsh3R #61230 üzenetére
Azt amúgy tudom, hogy be kell regelni egy konzolt az eShopos vásárláshoz, de abban igazad van, hogy addig nem tudtam amíg nem kezdtem el jobban foglalkozni a Switch vásárlás gondolatával a tavalyi év végén. Az előfizetés viszont szimpla logika ugyanis jó pár évtizede követem a videojátékos dolgokat és rengeteg olyan dolgot tudok amihez elméletben tulajnak kellene lenni. Az előfizetéses rendszerek pedig eléggé egy kaptafára működnek. Ha megnézed az összes előfizetés minden szolgáltatónál adott időszakra szól, nem ellenőrzik, hogy te mikor és mennyit használod a gépet. Ha veszel egy előfizetést és soha többet nem kapcsolod be a gépet akkor is ketyeg. Amint mondtam ha folyamatosan fizetsz és lemondod akkor nyilván nem. De egyébként hogyan is működhetne? Ha nem mész fel Online 24 óriág akkor mindig adjanak hozzá egy napot, de a rendelkezésre állási költség őket terhelje? Mennyit kellene fizetnie annak aki pár órát használja a rendszert egy héten és annak aki minden nap 12 órát?
-
-
válasz
Crvsh3R #57636 üzenetére
Az amazon.de egyenleg feltöltés működik itthon? Más oldalakon, ahol lehet így creditet venni, azt írja, hogy Magyarországon nem működik.
Vettem 6 játékot, a 7.et nem engedte. De ez akkor így nagyon bosszantó, ha tiltja a vásárlást.Ez az e-shop kártya amúgy hogy működik? Megveszem a kódot és utána beírom azt a Nintendo eeShop-ban?
Illetve pl online előfizetést kell csinálnom?
Totál noob vágyik ezekben
-
lazac_
tag
válasz
Crvsh3R #57382 üzenetére
Fiam pötyög rajta, illetve osztott képernyőn a lányommal "bohóckodnak". Jómagam nem igazán vágom a játékot, de a "chunk"-ok betöltése brutálisan tetvesen lassú, a renderelési távolság (ha van ilyen) is messze van az optimálistól, szóval ilyen kreatív módban repkedéskor legtöbbször "vakon" repülnek, aztán nagy nehezen megjön a világ alájuk. A Super Mario csomag zenéje meg az alap minecraft aláfestő muzsikához képest úgy üvölt, hogy az már fáj.
Őket persze nem zavarja, nagy dolgokat nem szoktak kreálni benne.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Crvsh3R #57186 üzenetére
Az aznap már nem használható üzenet a botw-ban akkor van, ha ugyanazt az uuid-t (az amiboo egyedi azonosítója) próbálod többször használni. Biztosan átváltott egy másikra amikor próbáltad? Ha többet teszel fel feltételezem egyedi uuid-t ad mindegyiknek, mert ha azonos akkor lehet ez a hiba. Esetleg nézd meg úgy, hogy csak 1-1 van a tag-en (beolvas, töröl, feltesz másik, beolvas).
Amúgy szerintem a wolf link az egyetlen jó botw alatt, a többi nettó cheat
-
Linkh
tag
válasz
Crvsh3R #57138 üzenetére
Nekem sima ProController van,ott 5-6év után kisebb karc látszódik épphogy.
Valamelyik nap viszont sikerült "szakszerűen" megoldanom a drift problémát rajta. Szétszedtem darabokra,akkor nem driftelt,így gondoltam,hogy valami feszül benne...szóval nem raktam vissza minden csavart a belsejébe,hogy annyira ne feszüljön,azóta nincs drift. -
Norb79
őstag
-
erer1000
őstag
válasz
Crvsh3R #57002 üzenetére
van a mosógépben "vízlágyító mágneses csoda gömb", ws teleshop kategória, akkora mágneses erővel ami mobil mérése szerint alig nagyobb mint a föld alap mágneses hatása, szóval ennyi erővel egy alma is lehetne, ugyan annyi értelme van.
szóval megszokta hogy ütődik néha valami, csak ez most hangosabb volt kicsit
-
morfondőr
addikt
válasz
Crvsh3R #56920 üzenetére
Nekem tetszett a játék, de ahogy penge111 is írta, azért sokszor utána kellett nézni, hogy mit vár tőlünk a játék. Viszont a fizikai példányok gyártását már elvileg befejezték, szerintem csapj le egyre ha találsz, aztán minimális bukóval tovább tudod adni (vagy akár még haszonnal is ha extrém ritka lesz később). Egyszer azért mindenképp érdemes végig játszani ha tetszenek ezek a régebbi vágású játékok!
-
-
ldave
félisten
válasz
Crvsh3R #56026 üzenetére
A harmadik résszel még pont nem, de az 1-2-vel játszottam. Mindegyik volt egy remek egyjátékos rész, ha nem is túl hosszú. Utána pedig a multi része amivel hosszú ideig lehet szórakozni. Szerintem nagyon tartalmas a játék, ha a stílusa bejön, akkor nyugodtan vedd meg.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Crvsh3R #55188 üzenetére
Én már csak a switchnél látom értelmét a használt játék adás-vételnek. Jól tartják az árukat, a dobozok kb 80-90%-a makulátlan, szinte bukó nélkül továbblehet adni, akár 1 év múlva is. Na ez ebben a formában nem nagyon működik se xbox, se ps konzolon. (questen meg ilyen nincs is) Szóval, ha nem fontos, hogy digitális legyen és nem fontos a bontatlan csomagolás, akkor érdemes a használtpiacot figyelni. És tényleg figyelni, mert sajnos sok a csaló. Facebook csoportokban minden héten van valaki, akit sikerül megkárosítani. Én azt javaslom, hogy mindig törekedjünk a személyes átvételre és próbáljuk ki vagy nyaljuk meg a kártyát.
-
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #54553 üzenetére
Mindenkinek köszi a válaszokat!
Esetleg nem tudja valaki, hogy Dying Light Platinum Edition => Definitive Edition upgrade automatikusan megtörténik vagy külön kell eshopból valamit letölteni, illetve mennyit tölt még a memóriakártyára?
Illetve korábban valahol mintha azt olvastam volna, hogy az updateteket rátolja a Switch a kártyára és úgymond frissíti a kártyát. Ez csak urban legend vagy van alapja? -
Norb79
őstag
válasz
Crvsh3R #54553 üzenetére
Valszeg a meteor becsapódások gyakrabban írtják ki a dinókat, mint hogy kártya elromlik.
Ilyen urban legendeket se hallani nagyon, hogy vkinek a volt ismerősének a régi kutyájának az új gazdájának az unokatesójának a régi szomszédja hallott olyat, hogy vki talán látott ilyesmit, ide konkrétan még senki se írt, hogy beszart volna kártya, pedig nem kevesen, nem kevés kártyát láttunk már. -
válasz
Crvsh3R #54553 üzenetére
Előfordulhat de ritka mint a fehér Zorró.
Több száz Switch játékon túl vagyok, volt amelyiket kipattant a dobozból és esett vagy 7-8 métert a betonra. Attól se lett semmi baja.
Élőben még nem láttam hibás játékot(hallottam de baromi ritka) De mondom szerintem 100000:1-hez az esélye, hogy bármi baja lenne -
Parson
addikt
válasz
Crvsh3R #54354 üzenetére
Jogos. Viszont így most akkor kérdés, hogy akkor mi ez az egész... na majd átolvasom akkor.
OMG gyerekek, az összefoglalóba beraktátok mottónak amit egyszer itt szösszentettem a játékeladásról... hát ez most jólesett
, de kiemelt helyre (az összefoglalóba) téve legalább a béna írásomnak a nyelvtai hibáit kikalapálhattátok volna, mert így ég a pofám rendesen...
-
szpal17
őstag
válasz
Crvsh3R #54241 üzenetére
Hátránya semmi, előnye, hogy jóval olcsóbb.
Szerintem meg kell várni, hogy lejárjon vagy le kell mondani...(de sajnos nem tudom pontosan)
Can I Change My Nintendo Switch Online Membership Type (Family to Individual or Vice Versa)? - Support - Nintendo
Can you add an existing Nintendo Account to a family plan? (vintageisthenewold.com) -
válasz
Crvsh3R #54159 üzenetére
A GRIME hát, hogy is mondjam még sehol nem elérhető Switch-re.
Már megjelent volna de Released TBD van kiírva ami azt jeleni módosul a megjelenési idő.
Szóval még bizonytalan, hogy mikor lesz.A Dying Light Definitive csak régióváltással menne, de elég ha megveszed a Platinum Editiont. (ingyenesen fogja magát frissíteni a Definitivre).
Abból már lehet találni itthon, például ez 11-ért baráti: [link]
-
válasz
Crvsh3R #54154 üzenetére
A hatás ugyan az lesz!
A különbség annyi, hogy az Ali-s a tipikus fröccsöntött "visszahívos" darab, a Venomé egy kicsit jobb
Szóval, csak minőségbeli különbségeket tapasztalhatsz.
(mondom úgy, hogy mindkettő volt)De a linkelt Venomosnál van olcsóbb is és ráadásul gyári Nintendo:
[link] -
Crvsh3R
senior tag
-
válasz
Crvsh3R #52390 üzenetére
Számtalanszor vettem tőlük fizikai játékot , 6-7 nap alatt mindig megérkezett hibátlan állapotban.
20+ alkalommal vettem Ajándékkártyát.
5 percen belül jött az e-mail. Visszamentem a Play-Asia oldalára és ott volt a kód:Itt rákattintasz és ott a kód rögtön megjelenik
Teljesen megbízhatóak
Fontos!
Van Japán, US, stb.. meg EU kód, figyeld, hogy EU kártyát vegyél
-
válasz
Crvsh3R #52387 üzenetére
Totális agymenés az egész eShop.
Nekem hónapokig jó aztán ugyanaz mint neked.
Utána csak az egyik opció jó utána a másik.
Messze a legrosszabb rendszer amit eddig láttam konzolon. Fizetési gondok, akadozó Shop, full lag a sok szemét miatt.
Bele sem merek gondolni milyen lenne 60 FPS-sel görgetni a shopotAmúgy múltkor megkaptam azt az üzenetet, hogy le lett tiltva a kártyám az eShopban.(140 ezerért vásároltam kb 6-7 perc alatt) Meg onnantól semelyik opcióval nem tudtam fizetni.
Mondom velem nem cseszel ki, mentem a Play-Asia-ra és ott vettem EU-s ajándékkártyát azt ennyi. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Crvsh3R #52285 üzenetére
Néha döcög (20-25 közé ejti) de nekem itt is tetszett meg PC-n is.
Ha jó áron sikerül berántsd akkor megéri szerintem.LA Noiret se hagyd ki ha már portokat keresgélsz azt is megéri.
---
Hamarabb fog kiszaladni a Briliand Diamond mint a Scarlett és ez szomorú... olyannyira hamarabb, hogy szerintem a Sword vagy az Arceus is be fog ékelődni. Annyira zavaró a teljesítménye a Scarlettnek, hogy nincs kedvem elővenni. Gyakorlatilag 15p után a memory leak megöli a teljesítményt ahogy darabosan mozgó npc-k is.
Arceus tényleg jobb teljesítményre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged