-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a The survivalist-nak csak a demojával játszottam, azzal sem sokat, de én mindenesetre nem hasonlítanám a kettőt össze.
Viszonylag ritkán akciós amúgy, de alapból nem vészes az ára. Belegondolva, amúgy én ezt a játékot 4x vettem meg. Először steamen magamnak, 10-en pár óra játék után, családtagnak ajándékba, hogy ezt játszania kell ( azóta ő jóval órát beletett). Majd később Switchre digitálisan, illetve dobozosan is. + hivatalos merch-eket, guide könyvet, társasjátékot is beszereztük azóta.
Steamen egyébként a top-rated játékok között van.
Szerintem nézzél róla gameplay videót a játék elejéről (eléggé spoileres tud lenni). Játékmenet része az ismétlődő feladatok elvégzése (farm rendbentartás, bányászás..), szóval elhiszem, hogy valakinek monoton tud lenni, nekem összesen párszáz órám van benne, rengeteg mindent még így sem láttam.Egyfejlesztős játék, utolsó nagy update egy éve jött ki, az is rengeteg mindent behozott.
+ Soundtrackje alapból ezt a 8 (16?) bitest stílust hozzá, de nagyon hangulatos. Rendszeresen hallgatom az eredetit, covereket, ráadásul a Budapesti Szimfónikus zenekarnak is van egy Stardew Valley-s albuma, spotify-on is fent van.
-
lazac_
tag
Na igen, meg szoktam nézni az itteni ajánlások alapján a játékokat, aztán általában elhessegetem, mert úgysincs időm játszani, vagy úgy ítélem, hogy a gyerekeknek sem lenne való. Aztán néha mégis nekiállok csemegézni teljesen indokolatlan módon...
Most Yooka - Laylee, Astroneer meg az Arise került a kosárba, nemrég meg a Steamworld Dig bundle.
A fiam zsinórban 3 napja csákányoz a játékidejében az utóbbi második részében, pedig azt is úgy vettem, hogy majd én elalvás előtt elbohóckodok vele.Közben szegény Link meg várja, hogy elinduljak végre Kakariko Village-ből a BOTW-ban...
-
Crvsh3R
senior tag
Én a fenti sémából indultam ki amit korábban írtam, mert azt sem értem, hogy miért nem lehet vásárolni játékot anélkül, hogy aktív konzol hozzá lenne kötve a fiókodhoz. Mert miért ne vehetnék játékot, mert mondjuk pont akkor akciós, amikor épp nincs konzolom.
Gondoltam ha az így működik, akkor lehet, hogy erre is figyeltek és ugyanazon a sémán alapszik az online előfizetésük is.
-
cSuwwi
senior tag
A belső memória minden esetben sokkal gyorsabb mint egy külső kártyáról olvasás. Kb. 100MB/s-et tud a switch sd kártya olvasója a különböző user mérések alapján, így ha csak oda tervezed használni a kártyát nem fogsz különbséget érzékelni. Ha árban nincs különbség akkor jó lehet, de érdemes előtte megnézni támogatja-e a switch.
Patkolt switchnél kb. 2 éve emlékszem egy athmo fejlesztői kommentre, hogy van pár játék, ahol extrém mennyiségű fájl van, pl. TOTK-nál 300 ezer(!), e miatt kellett valami limitet emelni. Nyilván nem ennyi fájlt tölt le, de amikor fut a játék egy virtuális fájlrendszert használ ott ennyi helyről töltöget. Ki vannak annyira csiszolva, hogy nem fogsz észrevenni különbséget hova telepítesz, max. minimálisan lassabban indul/tovább tölt.
-
a2d2
addikt
Na, azért csak beletoltam idáig közel 20 órát ebbe a Roguebook-ba, (Quest 3-hoz és PS5-höz azóta nem is nyúltam) szóval talán annyira mégsem rossz
A new run+ móddal megnyílt közben a fejlesztési ág, különféle nehezítések, jöttek jópofa bányák, vadi új főellenségek meg a végén egy új karakter.
Ez volt a harmadik köröm, úgy éreztem itt mindent kimaxoltam és minden a lehető legjobban sült el, de azért csak nekiálltam ma a negyedik körömnek is egy új párossal -
a2d2
addikt
Ejj, hogy "elrontották" ezt a Roguebook-ot
Nagyon elkapott, az első menetnél a harmadik bossig jutottam (talán ha kilépek és vissza akkor meg is lett volna de gondoltam nem erőltetem mert pár dolgot elrontottam mikor még nem volt meg teljesen hogy mi hogy működik).
Aztán elkezdtem a második futamot és mikor leöltem a harmadik bosst akkor kiírta hogy victory
De úgy hogy 10+ életerő italom megmaradt, amit a következő (legalább) három pályára tartogattam.
Nem éetem a fejlesztőket. Elkészítették a mechanikát, a kártyákat, az animációkat erre összesen három pályára voltak képesek.
Sokkal de sokkal több lett volna ebben. Én még egy hétig toltam volna szívesen.
Most már értem miért volt 2,5 dollár. -
g@bo
nagyúr
Informations juridiques de STONEX TRADING
SIREN : 949 779 961
SIRET (siège) : 949 779 961 00018
Forme juridique : EURL, entreprise unipersonnelle à responsabilité limitée
Numéro de TVA:
FR09949779961
Inscription au RCS : INSCRIT (au greffe de PARIS , le 15/03/2023 )
Inscription au RNE : INSCRIT
Numéro RCS : 949 779 961 R.C.S. Paris
Capital social : 100,00 €Etablissements de l'entreprise STONEX TRADING
Siège
En activité949 779 961 00018
Adresse : 136 AVENUE DU MAINE 75014 PARIS
Voir sur la carte
Date de création : 07/03/2023Dirigeants et représentants de STONEX TRADING
Xi Fanglei
Gérant
29 ans - 04/1995egy személyes 100 euró tőkés retexis?
-
Szabi®
addikt
Az emag online tere mindig trágya volt. átláthatatlan, megbízhatatlan beszállítók. Tonnányi kínai kamu vacak. Lehet most is jön egy-két ügynök aki majd megírja neked, hogy ők eddig csak jót rendeltek onnét. Én emaggal is, gigaplázával is megszívtam. Nem ér annyit az az 1-2 ezer forint hogy egy ilyet kapjak cserébe . . .
-
a2d2
addikt
Srácok ezt nem hiszem el hogy EU-ban is megy már az átverés a memóriakártyákkal!
Én a több mint ezer értékelésből a 4,6 *-ot néztem, mondom ezzel gond nem lehet.
Ma jött meg 10 nap után a kártya és 58GB-os!
Senki ne rendeljen ettől az eladótól.
Annyira utálom ezt hogy nem tudom elmondani.
Hogy én nem fogok postaköltséget sem fizetni az biztos, kíváncsi leszek mit mond erre az Emag.
Ha van valakinek biztos forrása kérem dobjon linket. Köszi! -
playmore
tag
Nem azt mondom, hogy minden olcsó játék vacak csak azt, hogy óvatosnak kell lenni. Amúgy összekevertem a "Silent" nevű játékkal amit írtál, de akkor is. A Survivalistot azért a Team17 csinálta ami nem teljesen ismeretlen név a szakmában. A Daedalictól az Inkulinatit, a Deponia sorozatot és a Shadow Tacticsot tudom ajánlani. Nem tudom melyik van Switchre. A legtöbb cuccuk viszont elég necces mint az alábbi példából is látható.
-
playmore
tag
Ne vedd rossz néven, de ilyen noname játékokat aminek még a Metacriticen sincs egy tesztje se és Steamen is csak alig van vélemény azt ne vegyél semmilyen akcióba semelyik platformon. Főleg azok a neccesek amiknek jónak tűnik a grafikája, mert ezek szinte mindig ilyen pár fős csapatok akik nagy nehezen kitolnak valamit az ablakon és utána lelépnek a pénzzel. Még ha Steamen heggesztenek is valamit akkor is a konzolos támogatás minimális vagy nulla ugyanis arra bazíroznak, hogy konzolon visszakérni a lóvét minimum szenvedés, de általában lehetetlen. A Sony és a Nintendo szinte soha nem vesz vissza digitális játékot, az MS valamivel jobb, de nem egy Steam féle "két órán belül mindent vissza". Rendszeresen kitolják ezeket ilyen nevetséges akciókba hátha horogra akad valaki.
Most játszom a No Straight Roads-al Xboxon ami egy kétségtelenül nagyobb indie cucc és teljesen játszható, de van benne egy rakás nyűg ami elfogadhatatlan egy ritmus/harcos játéknál. Kidobtak hozzá 1-2 javítást aztán elfelejtették, csak PSen és PCn kapta meg a teljes frissítést ami mindent kijavít. Ha jól tudom Switchen még annyi patchet sem kapott mint Xboxon és ilyen ordas grafikai bugok vannak az átvezetőkben ami elég feltűnő.
Szóval ha bevállalsz valamit ami nem top pontos akkor javaslom, hogy nézz utána minimum a fent említett helyeken, mert hiába olcsó az is kidobott pénz lesz. -
l.skywalker
titán
Nem tudom én próbálok csak egy store-ban vásárolni. Gondolom itt is attól függ, hogy rendelkezel-e régiós fizetési opcióval aka. van-e bankkártyád amit elfogadnak argentínában.
Ezeket az oldalakat inkább azért küldtem, hogy könnyen nyomon tudd követni, hogy mi mikor akciós és hogy melyik régiókban akciós. Amit te kerestél Golf játék pl. a mi régiónkban nem az a linkelt oldal szerint.
-
l.skywalker
titán
Érdemes árfigyelő oldalakat nézni:
Golf Story on Nintendo Switch – Hungarian Forint | eshop-prices
Golf Story | Deku Deals -
sm4e86
csendes tag
Nem igazán. Eurósat érdemes nézni. Egyébként lehet a Nintendo weboldaláról, és az eShop-ról, amik hivatalosak. Ilyen alternatív helyekben nem vagyok jártas.
Egyébként lehet, hogy a Golf Story az amerikai eShop-ban akciós, de az EU-sban ugyanúgy 15 EUR: https://www.nintendo.com/nl-nl/Games/Nintendo-Switch-download-software/Golf-Story-1285413.html?nsuid=70010000000775
-
playmore
tag
Hát igen Nintendonál nem úgy megy hogy minden játék rohan a gödörbe árazás ügyileg. Gondolhatod mennyit kaszálnak a szoftveren miközben más platformokon fél év után töredék áron lehet beszerezni a legtöbb címet. Én (is) máshonnan jövök, de van Nintendo ismerős szóval fel voltam készülve. Egy (jó)pár játékot vettem is már készülve a Switch 2re úgyhogy felmértem a piacot. Nekem most kicsit felüdülés is jobban megnézni mivel játszom, mérhetetlen mennyiségű szemetet vettem más platformokon amikkel semmit vagy alig játszottam. A saját személyes meglátásom az, hogy pont a Nintendo játékokat érdemes preferálni a platformon hiszen a third party kínálatban kevés olyan erős cím van mint amit ők rendszeresen kiraknak. Régebben én is bezsákoltam mindenfélét csak olcsó legyen, de vagy az évek vagy a tapasztalat miatt ezt már nem csinálom. Inkább veszek egy full áras tíz pontos cuccot mint 10 gödörbe árazott valamit. Nem azt mondom, hogy nem lehetnek ott is jó játékok mert vannak, de egyre inkább a minőség felé tolódom már jó ideje. Mondjuk az is segít, hogy szeretem az RPGket meg stratégiai cuccokat, ott azért nehéz olyat venni amibe ne lenne meg a kiváló ár/érték arány.
Fiatal koromban nagyon élveztem vadászni fizikai példányokra, most egy kicsit visszajött ez a Switchel. Egyébként a konzol kialakításából adódóan itt azért a legtöbb játék rajta van a kártyán, illetve sokszor előfordul, hogy a kártya hónapokkal később jelenik meg a a fontos frissítésekkel együtt. Egy előnye van a kártyás biznisznek mégpedig, hogy évekkel később is tartja az árát rendületlenül. Már ha el tudod adni, nem tudom milyen a piac itthon csak azt, hogy főként az árazás miatt kb. utolsó a gép. -
TrishtanAG
senior tag
-
pzstm
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged