Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Hát nekem 2 éve az egyik év játéka volt a Prime remastered úgy, hogy előtte még Metroid szűz voltam, soha nem játszottam másik résszel. Először nagyon fura volt, de pont néhány óra után kezd izgalmassá válni, amikor már kiismeri magát az ember és nem kínlódás megtalálni az utat. Aztán meg csak csodálkozol hogy milyen szépen össze áll a kirakós a végén! Utána jött a Dread, ami azért nehezebb volt, de álltam a sarat egészen a legutolsó főbossig, amit kb. 50 próbálkozás után feladtam (azért alapvetően szórakozni szeretnék nem agyvérzést kapni
)
Az új részbe 1-2 óra ment bele, épp csak ízlelgettem, de most végig akarok érni mással, utána vágok bele komolyabban. Viszont tetszik amit eddig láttam.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
tboy93
üzenetére
Sokat bukni talán nem fogok rajta. Meg van egy Zelda echoes of wisdom-om amit el akarok passzolni, annak az árából talán kijön nullára.
Prime1 remaster-nek a vége fele járok szerintem,
. 25 órát ír per pill a switch, mostanra kezdett a back-tracking egy kicsit unalmas lenni, de még bírom. Sok open-world játék után jól esett valami lineárisabb dolog.8/12 artifact megvan Kb lépten nyomon fogom a fejem, hogy az eredetit 2002-ben adták ki. Eszement fejlett a korához képest.
-
horkovy34
tag
válasz
tboy93
üzenetére
Még hezitálok kicsit. Úgy is van még pár játék a kis Switchre amit be kell fejeznem.
Abban biztos vagyok hogy alapból nem bánnám meg, de nem akarom azt elkövetni hogy most megveszem, azt rá egy évre meg jön belőle az oled verzió vaskosabb üzemidővel. Ez a két dolog ami zavar a Switch 2-ben.
-
pzstm
titán
-
a2d2
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Köszi, akkor mégiscsak maradok ennél a hyperionnál. Érdekes hogy egy árva szóval nem írták ezeket az arukereső értékeléseknél.
Az akku azért nagyon hiányozna mert használjuk dokkolva is a konzolt. Meg egy rezgést teljesen alap dolognak tartok.Van egyébként olyan 3rt party joy amiben minden megvan? (Hall effect, HD rumble, amiiboo, akksi)?
-
PiszokAlfréd
aktív tag
-
cSuwwi
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
ohh, éreztem én hogy korán tettem le 5-6 kijutással, van még ott tartalom
amit írtál spoilerben ezért nem is jött még fel
a mennyei manna adásának van értelme az adott személy bemutatásán túl? lusta voltam eddig utánaolvasni, de lehet újra nekiállok a régi mentésselpatkolt switchen van magyar ferdítés is, úgy teljesen más élmény. remélem a 2. részhez is hozzáreszelik, mert a pc-shez van gépi
-
válasz
tboy93
üzenetére
40-40EUR külön-külön, 70EUR egyben, ez most itthonról 25e-ért kártyásan jobban megéri, mint eshopból - már akinek nem hátrány a kártya.
(Allegro alkalmazás most adott egy 4000-es kupont, így onnan 21e lesz nekem szállítással, pedig nem akartam megvenni, csak a Galaxy 2-t. K.cs.g lengyelek.
) -
horkovy34
tag
válasz
tboy93
üzenetére
Akkor neked is szintén ajánlom ezt a pakkot mert tenyleg fantasztikus játékok! Amúgy nem a nosztalgia beszél belőlem hanem számomra a Galaxy-k tényleg jobb játékok mint az Odyssey. Sajnos távolról sem kapott úgy el ahogy kellett volna. A sztorit letoltam de ennyi és még ösztönzést sem éreztem cumizni az összes hold összeszedésére vagyis a maxolásra. A Galaxy-nál mind a két résszel meg sem álltam addig míg teljesen nem maxoltam őket. Emlékszem mennyit szívtam a Galaxy 2 utolsó Grand Master Galaxy szintjén.
Switchen is maxolni fogom.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
tboy93
üzenetére
Akkor jó. Szinte kizárólag Nintendo only címeket fogok venni, talán egy két jópofa indie jöhet még szóba, komolyabb játékokat nem fogok nekiállni switchen játszani, se a régin, se a 2-n.
Általánosságban -az akciókat leszámítva- az eshop drágább mint a fizikai játékok? Használtat szoktatok venni?
És még egy kérdés ami hirtelen eszembe jutott; van ajánlott bolt konzol vásárláshoz, vagy csak a leggagyibbakat leszámítva, ahol a legjobb áron van? -
Wlac
Ármester
válasz
tboy93
üzenetére
Más jellegű nagyon, ez rogue lite. Az elején sokat fogsz halni (így van tervezve a játék), de a végén már pár tíz perc alatt meglesz egy végigjátszás.
A valódi befejezéshez azt hiszem, hogy kilenc alkalommal kell végigjátszani. Én nagyon ajánlom, nálam all time top listás.
-
a2d2
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Nekem eddig ez nagyon bejön.
Az első világot próbálom kimaxolni épp, vége felé járok, csak sikerült csontig merítenem tegnap a Switch-et (V1).
Közepes nehézséget állítottam, lehetne szerintem nehézre is felkapcsolni mert eddig elég könnyű a játék. Nem tudom hogy az adna-e több XP-t, majd utánanézek.
Ami eddig nem volt világos hogy szerzem ezeket a napocska érméket a mellékküldikkel és volt már 8db-om, ekkor megvettem a titkos ajtóhoz a kulcsot 7db-ért, viszont utána meg az egyik belső épületben találtam valami szupergoomba-s küldit aminél azt írja hogy 12/6 érmém van és kell még hozzá érme. Szóval ez itt nem teljesen világos hogy számolja de majd ma ránézek még. -
mike1334
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Láttam, hogy már van megoldás arra, ha OLED-et szeretnél a Lite-ba, de ennyire nem vagyok elvakult
Én meglepődtem mennyivel kompaktabb, van egy flip tok hozzá, kis túlzással elférne a zsebemben a cucc.
Akksi időt meg a v1-hez nézve jobb, de úgysem tudok egyszerre ennyit játszani, szóval simán tudom tölteni két játék között.
A drifttől kicsit félek, mert ugye itt nem cserélhető a kontroller, de láttam, hogy már van hall effect megoldás erre is. -
mike1334
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
No, beerősítettem kicsit a Nintendo vonalat, sikerült szereznem egy fehér-piros 2DS-t, illetve az évek óta porosodó Switch v1-et lecserélni egy Switch Lite-ra (a gyerkőc miatt úgysem játszok tv-n, meg úgy egyáltalán
). Sokkal masszívabb érzetre, mint a joyconokkal a v1, kényelmesebb nekem, és a kijelzője is szebb.Ráadásul szerintem szebb is ez a limitált kiadás
-
Wlac
Ármester
válasz
tboy93
üzenetére
A múlt hónapban játszottam végig én is a 3 Definitive változatát, és nagyon sokat szívtam például a bandákkal (sok szerencsét a mentős küldetéshez a végigjátszás után, közel lehetetlen). A Vice City volt a sweet spot, nem annyira nagy, mint az SA, de kikalapálták a 3 legnagyobb hibáit, majd nyakon öntötték az egészet a '80-as évek Miami feelingjével, és ezzel megvolt a számomra tökéletes cucc.
-
-
a2d2
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Nekem az tetszik benne hogy milyen kevés elemmel néha mennyire nehéz feladványt lehet összehozni. Meg van benne pár out of the box gondolkozást fejlesztő elem is.
Ilyen volt a legelső feladványok egyike is mikor 3 szobor van, előttük 3 kapcsoló és amelyik kapcsolóra ráteszed a kis szobrot az nem mozog, csak a másik kettő. Én meg ész nélkül rakosgattam meg forgattam mindent 10 percig, mire rájöttem hogy igazából lerakhatom én a kis szobrot a földre is és akkor mindhárom együtt forog. De volt még jópár feladvány ami tetszett (rák csalogatás, kockás-tűzelfújásos, stb).
De a teknős/békás leomló padlót pl utáltam
-
F-ECT$
titán
válasz
tboy93
üzenetére
Szerintem minél drágább valami, annál inkább szükség van használpiacra. Nekem az a kérdés, hogy S2 esetén:
-Lehet home-olni, azaz 2 ember össze tud állni, és felesben venni a digit játékokat?
-Akár lesz játék a kártyán, akár nem, ugyanúgy gond nélkül el lehet adni? Vagy ahol nem lesz adat a kártyán, azt már eladni sem lehet?
-Illetve mire jó a Nintendo havi előfizetése jelenleg? Esetleg tervezik annak kibővítését? -
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Kell is. Olyan játékmechanikai és játékmenetbeli megoldások vannak benne, hogy a hajamat tépem. Rendszert csinál belöle a játék, hogy pl a 20as szintű küldetések keretében sokkal magasabb területeken rángat át. Vagy hogy keskeny hegyi szerpentinen kell felmenni, ahol nálunk 10 szinttel magasabb dögök vannak, és be is aggrózódnak, aztán már 5 perc futás után is leszednek.
Ez a játék a maga idejében kb csak annak a 10 wiiu tulajnak lehetett meghatározó, aki rendelkezett a géppel, és mással nem. Máshol ekkor már bőven Witcher 3-ak, Dragon Age Inquisitionök és FF15ök voltak, amik minden téren keresztbe megették ezt...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Kinézetre a közelében nincs a 3-nak. Oké, szépen fut, de sok modell kb baltával van kifaragva. A méretek miatt látványos, de különösebben szépnek nem mondanám.
A küldetésrendszer az első rész szintjét hozza, ami azért nem túl hízelgő főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a Witcher 3-al kb egy idősek.
A harcrendszer szintén az első részt idézi, bár ezzel nincs nagy bajom, plusz itt bejöttek a class-ok, erre még azt is mondom, hogy okés.
Ez nem olyan sztori alapú játék, mint a "trilógia". Ugyanakkor ez a futkosás és ugrálás nem túl szórakoztató. Tudom, ez változni fog, amint tudunk robotokat használni, de az eleje nagyon fárasztó.
-
a2d2
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Na, ez a Nintendo megint keveri a szart.
Elmentettem múltkor könyvjelzőbe az eshopot, hát golf story-t nem talál egy dekát sem.
Beírom google-ba, erre megtalálja, behozza az amcsi oldalt, ott berakom a kedvencekbe, de akkor látom hogy az összes többi kedvenc eltűnt.
Vissza az EU oldalra, ott megvoltak a kedvencek, meg egy beazonosíthatatlan valami ami gondolom a Golf Story.
Nem értem mi ez, meg hogy miért nincs egy egységes shop.
Múltkor kérdeztem hogy ti hogy/hol vásároljátok a játékokat, de arra nem írtatok semmit. De ahogy nézem össze vissza
Van esetleg olyan ország amin keresztül érdemes vásárolni mert pl ugyanaz olcsóbb mint mondjuk a német áruházban? -
consono
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Hát igen, felnőttünk
Nagyon ismerős a dolog, pedig nekem már nagyok a gyerekeim, de leginkább így is csak a hétvégéken van időm, meg kedvem játszani, mert minden délutánra jut valami más. Fél órákra meg be sem kapcsolom a konzolt, mert mire visszarázódok valami játékba, addigra kapcsolhatom ki. Este meg már zombi vagyok, max annyira vagyok képes, hogy minimál feladatokat megcsináljak valami aktuális mobiljátékban... -
penge111
addikt
-
ldave
félisten
válasz
tboy93
üzenetére
A Prime 4 biztos jön Switchre, hisz arra van bejelentve. Szerintem olyan lesz, mint a BotW volt, WiiU-ra és Switch-re is megjelent egyszerre. Ami előremutató lenne, ha csak egyszer kéne megvenni, szóval az Xbox-féle irány, egy vásárlás megadja a mostani és majd a Switch 2 változatot is
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
tboy93
üzenetére
Nekem kellett egy kis idő, hogy megszokjam (ügyes legyek benne), de ez csak fél órát jelentett kb., utána nagyon elkapott engem is.
A gyerekeknek is nagyon bejött. A LM3-mal én játszottam csak, nagyon bírtam.
Igaz, kellett egy kis segítség, hogy mindent megtaláljak benne. -
morfondőr
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Szvsz a picike venti nem mozgat meg annyi levegőt, hogy túlságosan tele rakódjon, persze ez nagyban függ a felhasználás helyétől és a szokásoktól, környezettől is. Ha mondjuk kőműves vagy és néha leülsz játszani miközben a többiek vésik a falat, akkor más lehet a tapasztalat!
Én porszívóval néha ki szoktam szívni a levegő nyílásokat alul és felül. Ha pasztázni kell, akkor azt hallani fogod, mert többet és hangosabban fog menni a venti, esetleg rinyál a konzol, hogy túlmelegszik. -
Szabi®
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Én is így jártam, csak a géphez volt csatlakozva a joycon. Nem tudom mi lehetett. Remélem többet nem jön elő.
#59745 Narxis Azt nem tudom hol olcsó a Tri wing, de arra figyelj ha rendelsz, hogy a jobb minőségű legyen. Ugyanis a gépbe gyárilag menetrögzítővel vannak belehajtva a csavarok. Amit először rendeltem az ócska volt, és kb széthajlott a csavarhúzó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Abban biztos vagyok hogy alapból nem bánnám meg, de nem akarom azt elkövetni hogy most megveszem, azt rá egy évre meg jön belőle az oled verzió vaskosabb üzemidővel. Ez a két dolog ami zavar a Switch 2-ben.
(szeptmber 30-al bezárólag)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megvan, ennyiért lehet rálesek én is, de nézek pár videót azért
koncsik
Sirandrish