- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
tboy93 #61695 üzenetére
Inkább is-is a fogadtatás. Nekem bántja a szemem, hogy nem oled. Több dolog elviszi a kijelzőről a figyelmet.
Jobb anyaghasználat, fluidabb játékok, sokkkkkal jobb hangzás kézben.
Én a TOTK-ot játszom épp újra és a sötét részeknél azért félrecsúszik a szám erősen. Szépen fut a játék, élvezet újra felfedezni mindent, de nem ugyan az az élmény, mikor egy fáklyával sétálgatsz egy barlangban. Beleférhetett volna, na.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93 #61680 üzenetére
Nem bántom, baromi jó játék, csak nem tv-n kell játszani
Egyedül a harcrendszer, amit szokni kell, de legalább mernek kísérletezni. Mondjuk ilyen téren (is) a Bayonetta a favorit nálam.
Ugyanakkor pár napja olvastam, hogy gond lehet a Platinumnál, két vezető beosztású tag is otthagyta őket. Sajnálom, mert nálam ők egy érv a Nintendo mellett. Nem is értem, miért nem veszik meg őket, kb úgyis csak Switchre fejlesztenek.
-
a2d2
addikt
válasz
tboy93 #61418 üzenetére
Én elkezdtem, de közben megvásároltam a Golf Story-t és átálltam arra.
Nemrég unlockoltam a szamuráj karaktert, nem tudom hány óra van benne.
Az a baj hogy előbb játszottam végig a Roguebook-ot (most ismét akciós, 2,5 euro) és azután gagyinak tűnt ez a Steamworld Quest (összes harc egy kaptafa, minimális kombó lehetőség, stb).
De azért végigtolom már ha végeztem a golfossal.
@Elims: nem tudom mennyire sürgős, én múltkor innen vettem, 25 euro volt akkor akcióban és regisztráció után ingyen volt a szállítás is rá: [link]
Lehet rendszeresen vannak akciók, nem tudom. -
a2d2
addikt
válasz
tboy93 #61173 üzenetére
Nekem az tetszik benne hogy milyen kevés elemmel néha mennyire nehéz feladványt lehet összehozni. Meg van benne pár out of the box gondolkozást fejlesztő elem is.
Ilyen volt a legelső feladványok egyike is mikor 3 szobor van, előttük 3 kapcsoló és amelyik kapcsolóra ráteszed a kis szobrot az nem mozog, csak a másik kettő. Én meg ész nélkül rakosgattam meg forgattam mindent 10 percig, mire rájöttem hogy igazából lerakhatom én a kis szobrot a földre is és akkor mindhárom együtt forog. De volt még jópár feladvány ami tetszett (rák csalogatás, kockás-tűzelfújásos, stb).
De a teknős/békás leomló padlót pl utáltam -
F-ECT$
titán
válasz
tboy93 #61115 üzenetére
Szerintem minél drágább valami, annál inkább szükség van használpiacra. Nekem az a kérdés, hogy S2 esetén:
-Lehet home-olni, azaz 2 ember össze tud állni, és felesben venni a digit játékokat?
-Akár lesz játék a kártyán, akár nem, ugyanúgy gond nélkül el lehet adni? Vagy ahol nem lesz adat a kártyán, azt már eladni sem lehet?
-Illetve mire jó a Nintendo havi előfizetése jelenleg? Esetleg tervezik annak kibővítését? -
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93 #60919 üzenetére
Kell is. Olyan játékmechanikai és játékmenetbeli megoldások vannak benne, hogy a hajamat tépem. Rendszert csinál belöle a játék, hogy pl a 20as szintű küldetések keretében sokkal magasabb területeken rángat át. Vagy hogy keskeny hegyi szerpentinen kell felmenni, ahol nálunk 10 szinttel magasabb dögök vannak, és be is aggrózódnak, aztán már 5 perc futás után is leszednek.
Ez a játék a maga idejében kb csak annak a 10 wiiu tulajnak lehetett meghatározó, aki rendelkezett a géppel, és mással nem. Máshol ekkor már bőven Witcher 3-ak, Dragon Age Inquisitionök és FF15ök voltak, amik minden téren keresztbe megették ezt...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93 #60904 üzenetére
Kinézetre a közelében nincs a 3-nak. Oké, szépen fut, de sok modell kb baltával van kifaragva. A méretek miatt látványos, de különösebben szépnek nem mondanám.
A küldetésrendszer az első rész szintjét hozza, ami azért nem túl hízelgő főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a Witcher 3-al kb egy idősek.
A harcrendszer szintén az első részt idézi, bár ezzel nincs nagy bajom, plusz itt bejöttek a class-ok, erre még azt is mondom, hogy okés.
Ez nem olyan sztori alapú játék, mint a "trilógia". Ugyanakkor ez a futkosás és ugrálás nem túl szórakoztató. Tudom, ez változni fog, amint tudunk robotokat használni, de az eleje nagyon fárasztó.
-
a2d2
addikt
válasz
tboy93 #60812 üzenetére
Na, ez a Nintendo megint keveri a szart.
Elmentettem múltkor könyvjelzőbe az eshopot, hát golf story-t nem talál egy dekát sem.
Beírom google-ba, erre megtalálja, behozza az amcsi oldalt, ott berakom a kedvencekbe, de akkor látom hogy az összes többi kedvenc eltűnt.
Vissza az EU oldalra, ott megvoltak a kedvencek, meg egy beazonosíthatatlan valami ami gondolom a Golf Story.
Nem értem mi ez, meg hogy miért nincs egy egységes shop.
Múltkor kérdeztem hogy ti hogy/hol vásároljátok a játékokat, de arra nem írtatok semmit. De ahogy nézem össze vissza
Van esetleg olyan ország amin keresztül érdemes vásárolni mert pl ugyanaz olcsóbb mint mondjuk a német áruházban? -
consono
nagyúr
válasz
tboy93 #60449 üzenetére
Hát igen, felnőttünk
Nagyon ismerős a dolog, pedig nekem már nagyok a gyerekeim, de leginkább így is csak a hétvégéken van időm, meg kedvem játszani, mert minden délutánra jut valami más. Fél órákra meg be sem kapcsolom a konzolt, mert mire visszarázódok valami játékba, addigra kapcsolhatom ki. Este meg már zombi vagyok, max annyira vagyok képes, hogy minimál feladatokat megcsináljak valami aktuális mobiljátékban...
-
penge111
addikt
-
ldave
félisten
válasz
tboy93 #59909 üzenetére
A Prime 4 biztos jön Switchre, hisz arra van bejelentve. Szerintem olyan lesz, mint a BotW volt, WiiU-ra és Switch-re is megjelent egyszerre. Ami előremutató lenne, ha csak egyszer kéne megvenni, szóval az Xbox-féle irány, egy vásárlás megadja a mostani és majd a Switch 2 változatot is
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
tboy93 #59828 üzenetére
Nekem kellett egy kis idő, hogy megszokjam (ügyes legyek benne), de ez csak fél órát jelentett kb., utána nagyon elkapott engem is.
A gyerekeknek is nagyon bejött. A LM3-mal én játszottam csak, nagyon bírtam.
Igaz, kellett egy kis segítség, hogy mindent megtaláljak benne.
-
morfondőr
addikt
válasz
tboy93 #59790 üzenetére
Szvsz a picike venti nem mozgat meg annyi levegőt, hogy túlságosan tele rakódjon, persze ez nagyban függ a felhasználás helyétől és a szokásoktól, környezettől is. Ha mondjuk kőműves vagy és néha leülsz játszani miközben a többiek vésik a falat, akkor más lehet a tapasztalat!
Én porszívóval néha ki szoktam szívni a levegő nyílásokat alul és felül. Ha pasztázni kell, akkor azt hallani fogod, mert többet és hangosabban fog menni a venti, esetleg rinyál a konzol, hogy túlmelegszik.
-
Szabi®
addikt
válasz
tboy93 #59744 üzenetére
Én is így jártam, csak a géphez volt csatlakozva a joycon. Nem tudom mi lehetett. Remélem többet nem jön elő.
#59745 Narxis Azt nem tudom hol olcsó a Tri wing, de arra figyelj ha rendelsz, hogy a jobb minőségű legyen. Ugyanis a gépbe gyárilag menetrögzítővel vannak belehajtva a csavarok. Amit először rendeltem az ócska volt, és kb széthajlott a csavarhúzó.
-
-
-
Szabi®
addikt
válasz
tboy93 #59482 üzenetére
Ez nálam sem kerül eladósorba soha.
Az ilyen érdekesebb játékokat én is időszakosan előveszem, lehet csak 1-2 év múlva, de akkor is.
Xenoblade 3-at várom hogy hozza a futár, azzal folytatom, kíváncsi leszek rá, mert sokan dicsérték. Azt tudja valaki hogy abba miért van annyi karakter mindig a képernyőn ? Mármint miért követ mindig annyi "furcsa" karakter ? -
Szabi®
addikt
válasz
tboy93 #59207 üzenetére
Érthetetlen hogy miért. Még a japók arra is figyeltek hogy egy "szakma" keretén belül, azaz a rendőrség kötelékein belül történjen a hent. Csinálhatták volna a hétezredik unott sailor moon feelingben is. Egyébként nem vevő erre mindenki, rétegjáték. A japánközönség az elalélt ettől a világtól amit az Astral Chain tesz le az asztalra. Youtuberek video alatt is mindenhol szitkozódtak, hogy miért nincs más konzolra, tehát igény biztos lett volna. Sztem a platinumgames úgy volt vele, ha már Switchből elment 150 millió, akkor miért kínlódjanak portolással ?
8/9 pontszámot kapott átlag, 9-et biztos tud.Az unchainded mode-ra még kíváncsi leszek, azzal is szeretnék tapasztalatot.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93 #58997 üzenetére
Hehe ismerős, Let's Go és a Shining-ot rommá játszottuk majd felbuzudulva ezeken és a kártyákon megvettük S&V-et... én a feléig jutottam, asszonypajti becsületből kijátsszotta de hallani se akar újabb Pokemonról. Nekem meg kedvem nincs ránézni a régiekre se azóta. Ronda, laggos, vontatott, történet nuku, kihívás nuku... JRPG szinten is kevés, ezektől még egy Honkai Starrail is többet nyújt.
-
-
30z.Samu
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest