Hirdetés
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy34
tag
válasz
cSuwwi
üzenetére
Fingom nincs hogy miről is beszélsz!
Azért köszönöm az építő jellegű hozzászólást!
Amúgy eleve ilyen játékot nem játszunk joyconokkal mert nincs értelme, a másik meg hogy lehetne nehezebb very easy-n mint sima easy-n mikor előbbi a könnyebb?!
Nincs mindenkire jó hatással a karácsonyi pihenés!
-
horkovy34
tag
válasz
cSuwwi
üzenetére
Nem akartam a kommentemmel túlzásba esni! A Mario 64 számomra nagyon rosszul öregedett, így nekem felejtős (többször próbálkoztam vele). A Sunshine-ban igazat adok, mert tényleg nem lesz elérhető másképp. Azzal is próbálkoztam még annó a Wii-n de az sem igazán kapott el. Valahogy az a víz locsolós/szivattyús mechanika nekem nem jött át, meg úgy maga a játék világa sem.
Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy más nem szeretheti.
-
ranlomadi
tag
válasz
cSuwwi
üzenetére
Lénygében az a fő kérdés, hogy tudok e olyan csapdába esni, hogy veszek egy ilyen moddolt cuccot és a jövőben kaphatok e rá egy frissítéssel örök bant, amitől lesz egy túlárazott téglám..? vagy ilyenkor is menthető a helyzet még..

Szakmámból kifolyólag nem kellene, h megijesszen ez a szütyködés, ha csak szoftveres szintű.. és van normális sbs hozzá.. -
horkovy34
tag
válasz
cSuwwi
üzenetére
Nekem tegnap érkezett az előrendelői ajándékkal.
A World 1-et a Jungle-t már ma este maxoltam is a titkos templomos pályával együtt (összes kong felirat és puzzle darab meg van). Ezek a titkos pályák úgy nyilnak meg ha az adott világ összes pályáján összeszeded a kong feliratott. Nekem meg volt régen Wii-n is és azt kell mondjam hogy sokkal szebb lett és smooth-ab a játék. Azért apró szembetűnő dolgok vannak amit nem is értek..... Például rögtön a második világ (beach) első szintjén a háttérben hullámzó tenger konkrétan visszalépés szerintem a Wii verzióhoz képest!
Van is erről videó a youtube-on. Először azt hittem hogy ez valami f@szság de tényleg feltünő, annak meg pláne akiben élénken él a Wii-s verzió. Hogy ez mitől van pontosan arról gőzöm nincs, pláne hogy ettől eltekintve egyébként a játék minden aspektusában szebb és jobb a Wii verziónál. Talán későbbb majd egy patch megoldja.
-
Szabi®
veterán
válasz
cSuwwi
üzenetére
oké, de ha neked van egy kisebb konzolboltod, és 23 olyan konzol van már nálad amit visszaküldtek, az 1. te nehezebben adod el 2. a te károd lesz 3. évről-évre nagyobb mínuszt tolsz mindig magad előtt.
Én pl. konzoloknál nem biztos hogy bevállalnám, hogy had küldözgesse vissza boldog-boldogtalan. Mert ami nem alza méretű bolt, hanem 150-szer kisebb, az szívni fog, téged meg véd a törvény a semmiért, közben akaratlanul is "kárt" okozol.
Én pl. konzoloknál úgy oldanám ezt meg, mint az amcsik, hogy csak abban az esetben küldhetsz vissza valamit bizonyos érték felett, ha ténylegesen rossz. Ezt hívják kint úgy, hogy "vásárlói felelősségvállalás" ergo amit megveszel, azt meg is akartad venni (külön be kell pipálni, addig nem adhatod le a rendelést), és ott ez a blama nincs mindenre, hogy akkor visszaküldjük. Webshopokban 3d-s képek a termékről, és nem veszel zsákbamacskát.
Nem vagy biztos egy termékben hogy tetszeni fog ? Előtte nyilvános kiállított darabokat ki lehet próbálni . . .

-
Crvsh3R
senior tag
válasz
cSuwwi
üzenetére
Közben túrtam a netet és úgy néz ki a sequential mode-ban van, azaz 26 db amiibo- eltárol, akkor ugyanazzal a serial number-el rendelkeznek az amiibo-k. Ha egyszerre csak 1-et tárol, akkor minden gombnyomásra (manual mode) vagy automatic mode-ban van (nyomni sem kell a gombot), akkor minden használatnál random generál annak az 1 amiibo-nak új serial numbert és egy nap többször is használható. Állítólag a sequential mode az a Super Smash Bros.-hoz jó.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
cSuwwi
üzenetére
Igen, abból a Pro lesz az.
A kártyatartóst bele lehet nyomni teljesen a grip -be, így nem áll ki. Csak szemlélteti, hogy oda lehet behelyezni. Legalábbis annál a verziónál, amit én néztem. Gondolom nincs olyan fajta, aminél így kiáll...
Szerk.:
NYXI -ből én Athena -t használtam. Nekem nem volt vele semmi gondom. Azért nem is cseréltem Hyperion Pro -ra. -
Norb79
addikt
válasz
cSuwwi
üzenetére
Itt egy videó is erről, szintén a gamepassod keresztül bemutatva, a netflixre utalva, hogy mennyire megnehezíti a gamer életet a végtelen lehetőségek megléte.
https://youtu.be/oapm4aF2xVQ?si=Z_hFntQJQlVQytBp
Szóval lehet neked is az lenne a megoldás, ha nem lenne végtelen játékod, csak pár, és azt rögtön élveznéd, elmúlna a sok döntési pont miatti stressz.

-
Norb79
addikt
válasz
cSuwwi
üzenetére
Én ezt netflix hatásnak hívom, a régi bölcsek pedig egyszerűen a bőség zavarának nevezték.
Amikor már túl sok játékod van, akkor nem tudsz választani, és ha választasz is ott lebeg körülötted a gondolat, hogy miért nem a másikat választottad, így aztán azt is félbehagyod, és nem játszol semmivel, míg ha lenne két játékod, akkor azt a kettőt maradéktalanul élveznéd.
Steve Jobs ezért hordta mindig ugyanazokat a ruhákat, mert a döntés így lekerült róla egy irreleváns témában és tudott a számára fontos dolgokra energiát fordítani.
Végtelen játékkal túl sok döntést kell meghozni, és a sok döntés már annyira leszívja az energiáid, hogy játszani nem marad.Én az ilyenek miatt álltam le az ilyen-olyan-amolyan salekben vásárolásokkal, mert játszani úgysincs időm annyi játékkal, és a végtelenített backlog csak elvisz a végtelenített döntési fa irányába, amiből végül semmi játék nem lesz, és akkor minden vásárlás kidobott pénz.
Úgyhogy most van gamepass, meg 1-2 havonta 1-1 switch játék, amivel többnyire azért a gyerekeim játszanak, fogy a backlog, és újra élvezem a géminget a mélypont után, amikor majdnem belefulladtam a steam salekben beharácsolt sokszáz játékba.

-
vargalex
félisten
válasz
cSuwwi
üzenetére
Ez csak a töltő által leadható maximális áramerősséget mutatja (Charger max current).
A Switch által felvett maximális áram az általam korábban linkelt cikkben olvasható. -
lanszelot
addikt
válasz
cSuwwi
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
A két szélsőben egyértelmű az akksi.
A középsőbe azért kell, ha lemerül akkor nem kell odatenni tölteni. Addig nincs tv-n játék míg tölt.Usb-c hol a töltő csatlakozó? A középső részén? Vagy külön külön a joyokon?
Az ok, hogy rá megy a gyári csukló pánt, de működik e a 2 gomb?
[kép]
Tehát lehet e egyesével használni? 1 szett 2 játékos.Nfc az gáz. Van jó pár amiibo-m.
-
lanszelot
addikt
válasz
cSuwwi
üzenetére
No, erről még nem is hallottam.
Én azonnal a pro verziót néztem a hall thumb stick miatt.
Amit nem találtam a középső részben:
+van e akksi,
+Van e usb-c tölteni
+Ha van usb-c lehet e kábelesen használni?
-Csukló madzagot adnak hozzá, vagy jó a gyári rá?
Gyárin ott a 2 gomb az érdekel, mert rámenni rá megy hisz a switch oldalára rá megy.
- Illetve a handheld mod- nál miért van csillagozva. Mert a csillag nem lett magyarázva.
-1 oldali teljes értékű? 1 szet 2 player használhatja mint a gyárit?Bár nekem nincs bajom a gyárival se, azon kívül, hogy szervizelgrtnem kell. Ezt azt cserélgetni.
Ha létezett volna anno, és tudtam volna róla akkor ezt vettem volna a 2ik szett gyári helyett.
-
30z.Samu
titán
válasz
cSuwwi
üzenetére
Párommal megvettük az anyjának. Ő nagyon szerette annak idején és gondoltuk felültetjük a nosztalgia vonatra. Hát sikerült, nagyon rákattant este.
Be lehet kapcsolni in-game original és remaster módba, azért van különbség. Persze így sem egy Far Cry 6, de nem néz ki rosszul. -
penge111
addikt
válasz
cSuwwi
üzenetére
Tegnap én is nyomkodtam 2 órát a Nyxi Hyperion joyt. Még egyszer köszönöm Zsírkrétamen kedvességét, ugyanis Ő intézte nekem. Nagyon jó kontroller, ég és föld a különbség a gyárihoz képest. Viszont nekem 2 óra játék után vágta a kezem a sarka, nem értem miért szögletesre, nem kerekre csinálták, mint az Athena esetén annó. Lehet ez csak megszokást igényel.
-
Zsírkrétamen
senior tag
válasz
cSuwwi
üzenetére
Jó
Eddig kb 1 órát sikerült nyomkodnom, nagyon kézre áll, tetszik hogy nagyobbak a gombok, viszont a kialakítás miatt a tetején lévő gombokat meg alig érem el, de ez a kis kezem hátránya. Ami fura volt, hogy ez akkor is rezeg a játékban, ahol az eredeti joy nem, így egyelőre kikapcsoltam az összes rezgést, majd még meg kell szoknom.
Ez most alapvetően pirosan világít, ott még nem tartok, hogy ezt hogy lehet átállítani
Meg a hátsó gombokat folyamatosan megnyomom az ujjaimmal, nem hiszem hogy fogok bármit beállítani a plusz gombokra.
Ami viszont brutál, az a hozzá vehető tok, most csak az egyik fajta volt raktáron. Olyan kemény és akkora, hogy embert is lehet vele ölni, jó lesz önvédelmi fegyvernek
Szerencsére nagy a táskám, de nyaraláshoz vagy bőröndbe esélytelen, hogy legyen akkora hely. -
Zsírkrétamen
senior tag
válasz
cSuwwi
üzenetére
Köszi a megerősítést
Az biztos volt, hogy rendelni szeretnék, mert régóta nézem már, csak a lite-hoz felesleges volt eddig. Köszi a megerősítést a kialakítással kapcsolatban, akkor a Hyperion lesz, az olcsóbb most. Már csak az a kérdés, hogy lesz-e nagyobb akció szerintetek, mint a mostani 30%, megéri-e vajon várni rá. 5-10 dollár nem a világ vége, de ha mondjuk az 50 dollár helyett 25 lesz (tehát mondjuk 50%-os akció), akkor már inkább várok. (Igazából szerintem a kontroller 50 dollárért is piszkosul megéri, a tokért kicsit drágálom azt a 35 dollárt, de az most nem is akciós pl.) -
válasz
cSuwwi
üzenetére
Az első 4 pályát játszottam (Pro Controller, OLED tabletop, ha jól írom). Nagyon könnyűek, életem legvidámabb percei közé tartozik ez a fél óra. Mario rajongóknak kötelező darab szerintem, nem unalmas ismétlése a korábbiaknak. Biztos lesz pálya majd, amikor falhoz akarom vágni.
-
kislaci
senior tag
válasz
cSuwwi
üzenetére
8bitdo kontrollerhez tudod hasonlítani? A pro2-M konkrétan jobban szeretem mint a switch pro controllert. Illetve dpad milyen? Hollow knighttal Minden kontrollerrel gondban vagyok, egyiknek sem tökéletes a dpad. Egyedül a gyári joycon dpadja jó hozzá, mivel azon külön van a 4 gomb így nem tud véletlenül a felfelé helyett pl jobbra menni. De a gyári joycon meg túl kicsi, n3m szeretem.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
cSuwwi
üzenetére
Kihozta még ma a futár, lett egy Nyxi Hyperion-om, yay

Kb. olyan mint amiről .Lnb írt blogot, csak sötétszürke és van rajta még egy színes sáv, hogyjobban hozza a gémer életérzést, vagy ki tudja.
Tényleg könnyű, tényleg kényelmesebb, turbó (beadott kombinációt ismétli), makró (beadott kombót gombnyomásra tolja).
Cons: 500-as akku van benne, kikapcsolt világítással 6.5 órát mondanak rá. Kicsit vékonyka, de tölthető a switchről és külön is usb c-n. Lehetett volna nagyobb, elférne a házban. PS4 controllerbe is most kell(ene) új akkukat vennem, 3000-es is van, 18 órát ígér, de ott 2 motort hajt.
Jó cucc, jobb mint a Hori, vegyétek-vigyétek, főleg ha akciózzák majd 11.11-en vagy black fridaykor. -
mirci18
addikt
válasz
cSuwwi
üzenetére
Másképp elveszne a játék élvezeti értéke.
Más.
Elkezdtem játszani a witcher 3-al.
Nagyon nagy szerelem.
A Blood and Wine és a Heart of stone kiegészítő nem jelent meg sose kártyán?
Azért kérdem mert a kettő dlc fizetős 30 dollár összesen.
Sokallom érte.
Van valami megoldás rá? -
horkovy24
senior tag
válasz
cSuwwi
üzenetére
A Zeldákat még be sem szereztem! De mindenképp rajta vannak a listámon. Ez a Link's Awakening remaster is iszonyatosan tetszik mind hangulatilag mind grafikailag valami iszonyat aranyos!
Ezzel a TV-re kötés dologgal nálam még úgy áll a helyzet hogy a dobozból még egyszer sem vettem ki a dokkolót szóval ki sem csomagoltam.
A dobozból egyedül a gépet vettem ki meg a joyconokat és csak kézben használtam. De mivel így mondjátok kíváncsi lettem szóval meg fogom nézni hogy is áll a helyzet TV-n 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért köszönöm az építő jellegű hozzászólást!
Nincs mindenkire jó hatással a karácsonyi pihenés!
Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy más nem szeretheti.
Az alsó a Hyperion 2 gondolom a leírásod alapján.

A World 1-et a Jungle-t már ma este maxoltam is a titkos templomos pályával együtt (összes kong felirat és puzzle darab meg van). Ezek a titkos pályák úgy nyilnak meg ha az adott világ összes pályáján összeszeded a kong feliratott. Nekem meg volt régen Wii-n is és azt kell mondjam hogy sokkal szebb lett és smooth-ab a játék. Azért apró szembetűnő dolgok vannak amit nem is értek..... Például rögtön a második világ (beach) első szintjén a háttérben hullámzó tenger konkrétan visszalépés szerintem a Wii verzióhoz képest! 

Meg a hátsó gombokat folyamatosan megnyomom az ujjaimmal, nem hiszem hogy fogok bármit beállítani a plusz gombokra.
koncsik
Sirandrish