-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
playmore #61238 üzenetére
Úgy látom egyáltalán nem érted a mondanivalómat. Azok amiket leírtál azok teljesen általános dolgok, 99%-ban így is működik minden, logikusan (máshol).
Nem következetes a cég. Egyfelől elvárják, hogy az eShopos vásárláshoz rendelkezz konzollal, másfelől viszont ha nincs épp aktív konzolod hozzárendelve az accountodhoz attól még nem függesztik fel az online előfizetést.
Az elsőből (ha már hoztak ilyen hülye szabályt, a mai napig nem értem, hogy miért) számomra egyenesen adná magát a második ha már kötik az ebet a karóhoz. Nem is fordult volna meg a fejemben az előfizetés felfüggesztésének lehetősége ha ne lenne egyébként ez az eShopos mizéria.
Részemről ennyi. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
playmore #61229 üzenetére
Nem nem használom, hanem nincs mivel.
Mivel ahogy írtad nincs Switched így akkor azt nem tudod, hogy amíg nincs konzolod és nincs a fiókodhoz kötve, addig nem vehetsz az eShopban játékot sem hozzá. Ezen az analógián elindulva gondolnám, hogy akkor ha nincs konzolom, akkor a Nintendo Online előfizetésnek sem kellene "ketyegnie". -
tl-x
addikt
válasz
playmore #60436 üzenetére
Én próbáltam az uk shopot is, de nem láttam nagy különbséget csak árban. Elindításnál nincs jelentősége melyikből vettem, újraletöltésnél kell átváltani a másik shopra. USA shopnál kell azt hiszem trükközni a fizetéssel, mert nem fogadja el a paypalt, feltöltőkártyát kell venni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged