- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Parson #56697 üzenetére
Á, nem sietek vele, direkt azért vettem a konzolt hogy egy kicsit kikapcsoljak, elsősorban az ilyen single player játékokkal. Nagyon tetszik hogy jópár dolognak többféle megoldása van. Most csináltam meg egy shrine-t és megnéztem YouTube-on is, direkt rákerestem, láttam hogy a másik játékos eldobott égő fáklyával oldotta meg amit én robbanó skillel.
-
Parson
addikt
válasz
Parson #54664 üzenetére
No 335+ óránál zártam a BotW-t… ez a játék GIGANTIKUSAN viszi a prímet nálam, valami eszméletlen jó. 120 shrine lett kilőve, 397 korok seed, stb… hihetetlenül jó. Ja és ami fontos és számomra is kérdés volt, de részemre pontatlanul lett megválaszolva: a végefőcím után az utolsó mentéstől (mielőtt elkezdődik a Calamity Ganon fight) lehet újra folytatni a bóklászást és magát a játékot, ami technikailag szintén egy korrekt megoldás, hiszen így bármikor befejezheti az ember a játékot, később az utolsó mentéstől úgyis tovább lehet ‘építeni’ a story-t a hiányzó sidequestekkel, stb… lehet ez vkinek egyértelmű, nekem nem volt az.
Most irány vissza a TotK-ba… ott még ‘nagyon’ az elején járok…
(Sajna giga-mega sok meló miatt nincs sok időm mostanság követni a topikot.) -
Szabi®
addikt
válasz
Parson #54828 üzenetére
A Nintendonál mindig így volt, egy erős hardver, egy szerényebb. A Wii U a maga idejében (2012) kimondottan erős volt, verte is a ps3/xbox 360 mezőnyt, elvileg most a Switch 2 hardverben megint erős lesz. De abban iogazad van, hogy fejleszteni tudni kéne rá, azért a Totk elkészült, és bitang lett, még hordozható formában is.
Aki akar a N64-el nosztalgiázni, annak a Turok 3-at tudom ajánlani, nagyon jó kis game volt akkoriban. És 29 dollár . .
-
-
adalbert1
veterán
válasz
Parson #54770 üzenetére
Ezzel nagyjából egyetértek, ha nem lenne havi egy új játékra pénzem (felnőttként család, munka és egyéb hobbyk mellett sokszor egyet sem játszok végig egy hónapban), akkor inkább azon gondolkoznék, hogy miként lépjek szintet az életemben.
Illetve ezek mellett engem jó érzéssel tőlt el, hogy támogathatom a kedvenc kiadóimat a produktumaik megvásárlásával, ezzel elősegítve, hogy a jövőben is gyártsanak játékokat.
Nyilván anno tinédzserként eredeti játékot én is csak az 576 kbyte-ot lapozgatva, a benne lévő hirdetéseken láttam, de az elmúlt 1x évben rengeteg konzolt és eredeti játékot vettem.
-
30z.Samu
titán
válasz
Parson #54770 üzenetére
Volt egy ismerősöm, konkrétan hülyének nézett, amiért nem torrentezek. Ő összerakott 300k-ért (akkoriban nem voltak elszállva az árak), a gépre megvolt a pénz, de a buszjegyre már Tőlem akart kérni. Mondom ha van pénzed gépre, legyen jegyre is. Erre közölte hogy akkor bliccel.
-
Rage47
veterán
válasz
Parson #54652 üzenetére
Van autobuild, azzal elég gyors volt építeni. Meg amúgyis sosem kellett sokat tökölni vele, max 4-5 darabból megvolt minden.
Ha ennyi türelmetek nincs, akkor ott a COD, vagy nem tudomDe egy Hogwarts-ban sokkal több szarakodás van, akár ha arra gondolok, hogy fél órát kell várni a Thestralok születésére.
-
-
lazac_
tag
válasz
Parson #54347 üzenetére
Leírták előttem, lehet olcsósítani kicsit az online előfizetést. Mondjuk most még úgy vagyok vele, mint Gaben az Üvegtigrisben, hogy tudod mennyiért vettem a Switch előfizum? 70EUR. Boltban mennyi? 40EUR. Ezzel mondjuk pont átb@$ztam magam.
Ami nekem szimpatikus, az a retro vonal (GBA, NES), bár nem erőltették meg magukat a felhozatal terén sajnos. Mondjuk nekem eddig csak egy gyors teszt erejéig volt beüzemelve a Switch, hogy lecsekkoljam az accountot, meg a használtan beszerzett játékokat, dec. 6-ig várni kell, hogy megkapja a fiam az ajándékát...
Azért egy MK8 karikára sikerült rábeszelnem az oldalbordát is az éjszaka közepén, rendesen vérre menően küzdöttem...
-
válasz
Parson #54347 üzenetére
Dollárba fogom írni:
Az, hogy olcsóbb. Mondjuk harmadár alatt megkapja ugyanazt a szolgáltatást.
Expansion pack:
8-an csatlakoznak egy családba és a 80 dodó az ára azaz fejenként 10 dollár ami kb 3500 Ft egy évre. Ha csak egyedül 1 accal szeretnéd akkor 50 dollár. azaz 17.500 FtA Sima online előfizetés Expansion pack nélkül:
Ha egy családba csatlakoztok 8-an akkor: 4,375 dollár azaz 1532 Ft egy évre
Ha csak egyedül szeretnél Online előfizetést egy évre akkor: 20 dollár azaz kb 7000 Ft.Sima Online előfizetésnél biztos nem olcsójánoskodnék, meg tarhálnék, hogy "beférek-e" egy családba.
Viszont az Expansion packnál érdemes lehet. Azért ott mégis csak 14.000 Ft a különbség.Itt Prohardveren érdemes családhoz csatlakozni mert korrekt tagok vannak és évek óta működik a dolog.
Facebookos csoportokban is hirdetik a dolgot de ott már rengeted szétcseszett családot láttam -
Jacob Gibbs
tag
válasz
Parson #53290 üzenetére
Ismerős érzés... kezdeti nehézségeken ha már átlendülsz, utána már egész könnyen fog menni az építgetés. Meg kell szokni.
Nekem az első napok után, volt egy ilyen "megcsömörlésem", hogy most hova a toszba menjek...? és elkezdtem karikázni jobbra-balra nem haladtam semerre. Mindent is látni akartam hogy mi változott a BOTW-hoz képest. Aztán úgy voltam irány a fő sztori, aztán ami útbeesik azt csekkolom, meg majd visszamegyek később. - így sikerült rendet rakni a káoszba
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Parson #53270 üzenetére
nekem TOTK-ban, ~225 órám van, az alatt befejeztem a sztorit, csináltam side questeket, meg felfedezgettem. Lehet még ennyi beleszaladna, és kb élvezném minden percét.
Összehasonlítás képpen: BOTW-ban van 400+ órám, de úgy hogy normal + master végigjátszás + DLC-k.
Appropó master mód.. TOTK-hoz az még jöhetne. -
törölt tag
válasz
Parson #53270 üzenetére
Nekem többször utaltak rá, és linkelték is a játék témáját.
Amúgy a BotW-ba raktam 65 órát, (viszonylag az elején megtalált) két major test-et azért nem csináltam meg, mert nem tudtam hova rakni a loot-ot, bár végigjátszás után már nem volt jelentősége, de utólag nem mentem vissza. Inventory-t már a ködös erdőben tudtam volna tovább növelni, de ott még az eleje környékén elizéltam fél órát, és nem erőltettem. Többször kértem segítséget fórumom, mert pl.: a főzésre magamtól nem jöttem rá, és nagyon nehéz volt anélkül érvényesülni. Utólag megbántam, hogy nem kérdeztem korábban. Illetve legalább háromszor néztem youtube videót, mert az első beast-nél nem jöttem rá magamtól pár dologra, illetve az unortodox módon nyíló shrine-hoz vettem segítségül ( ). Később a "torony árnyéka" dolgot értettem félre, nagyon megbonyolítottam videó alapján. A toronyból lőttem úgy a nyílvesszőt, hogy pont akkor érkezzen a célba, de konkrétan annyira felfele kellett célozni, hogy nem is láthattad a célt. Nyilván a végén már csukott szemmel is ment volna, de ugye így sem nyílt ki. Aztán megnéztem a videótlufis
Nekem egy kicsit sok volt így első körben ez a 65 óra, mellette kockulgattam ezzel-azzal, de BotW után akartam pihentetni a témakört, de végül Starfield-es csalódás után TotK-ba fojtottam bánatom. Amúgy igen, ha az előd volt nekem 65 óra, akkor az utód lesz 100-150+ is, nekem is ez jött át első körben. Nem is bánom, hogy idén nem fogom befejezni. Viszont idáig megúsztam külső segítség nélkül, csak egy shrine adta fel a leckét, majd később visszamegyek. Annyira sok újítás jött, hogy mindennek a logikáját még nem érthetem. Mindent mindennel kombináltam, de egyszerűen kevés a fantáziám ahhoz, vagyis el nem tudom képzelni, hogy mire gondolt a "költő".
Viszont ne 4 hp-val rohangálj , 3 komolyabb ellenfelet vertem le a kezdő hp mennyiséggel, nem volt egyszerű egyik sem az 1hitelés miatt.lent -
icemad
nagyúr
válasz
Parson #53223 üzenetére
Switchhez szerintem a legjobb a full hd plazma tv. Mérettől függetlenül. Szerintem sokkal szebb azon, mint pl a c9 oleden. C9 van a mancaveben, meg valami 3D-s LG plazma a kisebbik fiamnak, kipróbáltam mindkettőn. C9 tökéletes a nagy konzolokhoz, switchhez érdekes módon jobb a régebbi full hd plazma tv.
-
morfondőr
addikt
válasz
Parson #53183 üzenetére
Miért baj az hogy valaki vigyázni akar az akkura mert viszonylag sokszor használja dokkoló nélkül? Ez egy hibrid konzol, pont erre való!
Én ldave kollégával értek egyet! Az elektronika megoldja, azon felül meg úgyis idővel fáradni fog az akku, ez elkerülhetetlen sajnos. -
s7evcsenko
addikt
válasz
Parson #52651 üzenetére
250 óra???
Nekem 16 órám van benne, de már most unom a bóklászást!
Kivagyok ezektől az eltörő kardoktól, meg hogy belefutok néhol olyan ellenségbe, aki egy csapásra ko-ra ver még ennyi idő után is.
Ha ez 250 órás kaland (én is szeretek mindenhová benézni), akkor inkább még most uninstallálom. -
-
válasz
Parson #50829 üzenetére
Igazából mindenkinek
Nintendo HU Distributor video. Conquest. Cseh cég. Valószínűleg Csehországban élő vagy felvidéki magyarok a hangok. A végén az angol szöveg egyértelműen felvidéki akcentus. Édesanyámékat Felvidékről telepítették ki, az ott maradt rokonság beszédének ízét hallom, talán rájuk szóltak, hogy pestiesebben beszéljenek, azért kicsit fura… szerintem persze -
ρσгτσ
addikt
válasz
Parson #50829 üzenetére
Nem önmagában a kiejtésnél, hanem főleg a hangsúlyoknál lehet hallani, hogy fogalmuk sincs a magyar nyelvről. Pl. az elején az "ahova mennem kell". Ezek nem lennének, akkor én is azt mondanám, hogy van köztük pl. Vas megyei is.
De ezen tényleg nem veszünk össze, és baromi béna szinkron. Megint lesz min röhögni FB -n a feldobott reklámok között.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Parson #50827 üzenetére
Semmi extra nincs ebben, csak be kell tanulni azt a pár szót. Nekem is megy Google kiejtés alapján. Hallgasd meg az első pár mondatot, abból tökre látszik, hogy nem teljesen jó a kiejtés, a hangsúly és az artikuláció. Persze nem rossz, de ez nem anyanyelvi beszéd.
Szerk.:
Több szinkronhangnál is. Nem csak egynél.Ilyenek voltak amúgy a korábbi szinkronok is. Ezért röhög mindenki rajtuk.
-
Szabi®
addikt
válasz
Parson #50620 üzenetére
Mivan ? Nem Jézust szidtam . . . Ezzel a kártyával meg van tapasztalatom, de ha magad is vetted volna a fáradtságot és kicsit utána olvasol, akkor láthattad volna, hogy az írási sebessége még a 80-at sem éri el, csak egyszeri csúcsteljesítménye a kártyának, nah ezért akasztja meg a játkmenetet ahogy van egy checkpoint/saving rész..
Hétezer forintért váltam meg tőle itt fent, annyira jó volt . . . -
Rage47
veterán
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Parson #50430 üzenetére
Youtube-on találtam egy videót ami szerint tárgyakat lehet duplázni:
Nem tudom működik-e, mert nem próbáltam.
Gondolom ez a leggyorsabb. -
consono
nagyúr
válasz
Parson #50415 üzenetére
Te lehet, hogy elkerülted volna, mert nem vagy rajongó,de a Zelda ugyan úgy fogalom, mint pl. Mario. És pont hogy a név garancia a Zeldánál a minőségre is, elég csak megnézni, mittomén az utolsó 4 Zelda játék pontjait. Szóval az idei goty már a Zelda megjelenési időpontjának megadásával le volt tudva. Szerintem.
Szeretném persze, ha nem lenne igazam és pl. a Starfield akkorát gurítana, hogy letaszítaná a Linkéket a csúcsról, de igazán nem hiszek benne... -
ldave
félisten
-
Szabi®
addikt
válasz
Parson #50328 üzenetére
Luigi-val is elleszel sztem. Abba nagyon láttam hogy figyeltek a részletekre. Pl. fizika
#50332 Bencus88 Sok játékot kiszed a nintendo a webshopból, és fizikai formában sem gyártják, nah azok szoktak megugrani.
De alapvetően minden játék jobban tartja az árát mind bármi máson. És ez már kb. a Game Boy óta így van .
-
morfondőr
addikt
válasz
Parson #50293 üzenetére
A videóban bemutatja a srác, hogy amikor betöltesz egy mentést, az alap 1020 Mhz-ről a CPU órajel 1785 Mhz-re ugrik, hogy gyorsabb legyen a betöltés. Mivel a Zelda házon belül készült és kizárólag a Nintendo Switch-re, ezért nyugodtan bele tudnak nyúlni ilyen szinten a hardverbe is (mint ahogy azt meg is tették). Hogy egy DDR4 chip ne bírjon 1800 Mhz-et
A hűtés még kérdéses lehet, de azért vannak, hogy ezt hosszú távon szépen leteszteljék. Aztán lehet azért nem babráltak vele, mert tényleg nem bírja sokáig, a betöltés meg csak néhány mp-ig tart.
Szvsz az FSR patch sem az utolsó 2 hétben készült el hozzá, de lehet hogy nem is olyan nagyon régen, hogy mindent ki tudjanak belőle hozni. Én nem lepődnék meg ha jönne még hozzá olyan javítás, ami hoz még egy kis ráncfellvarrást. Én eddig egyedül Kakariko Village-ben éreztem zavarónak a beeső fps-t. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest