- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Láttunk már rá példát, hogy bizonyos országokban teszt jelleggel bevezetnek ezt-azt, aztán eldöntik, hogy mi legyen vele. Én ilyesmit sejtek a háttérben, megnézik hogy ez mennyire billentei a Switch 2 felé a mérleget az eladásoknál. Így persze nem éri meg az OLED vagy a v2, de az is lehet, hogy akkor inkább mást fognak venni az emberek és hagyják a fenébe a Nintendo-t.
Én azért egyelőre csalódott vagyok, mert nagyon úgy tűnik, hogy erősen ki akarják véreztetni a Switch 1-et, semmi újdonság nincs bejelentve rá az új Pokémon és Metroidon kívül, mág a cashgrab wii és wiiU portok sem jönnek! Azért így elengedni 150millió potenciális vásárló kezét... -
ADAM1337
nagyúr
Én Violet-hez nem vettem még meg a dlc-t, de lehet újra kezdem majd úgyis a 2-n, tényleg jó bugos volt a game, de maga a motor mechanika messze tökre jó volt.
A digimon-ba beleraktam most valami 10órát, hááát a story telling elég gyengus.(Nyilván a 2 game 2500ft-ért teljesen megéri)
A Game ui kb 2004-et idézi fix nézetek nincs camera rotation, de a kedvencem a homályosított 3d nézet elé rakjuk a rajzolt karaktereket akik rajzoltam jobban néznek ki mint 3d-be. Ha pontoznom kellene 4-5/10 körül lenne.Már értem miért nem lett ez akkora siker mint a pokemon.
3 Réteg a valóság, IRL->Eden->hacker világ(dungeon), 1 lénynek van vagy 20-30 evoluciója, és bogarászd ki ki merre fejlődik tovább, és de-evolution vagy evoluciónál lvl1-re esik vissza. Managelni az evoluciókat utazgatnod kell a síkok között, illetve van valami saját farm-od is ezt még annyira nem manageltem csak bedobáltam a lényeket, hogy szintezzék magukat, meg developmentet csináljanak ott. -
KKaresz45
senior tag
Nincs ilyen opció amit írsz.
Igazából az volt a kérdésem hogy fel lehet-e oldani a virtual game cardot a másik switch nélkül.
Még egy ötletem támadt, hogy beállítom ezt primary switchnek, de ahhoz accountból deregisztrálni kell a másikat (mert épp az a primary), majd kipróbálom.
A kioktatást az utána olvasásról nem érzem jogosnak, egy kéretlen update-tel szétcsesztek valamit ami korábban működött, nem várható el hogy erre felkészüljek.
playmore: köszi, de hát ez
-
pzstm
titán
20.0.1-es hotfix érkezett a Nintendo Switch rendszerfrissítéshez, mert pár felhasználó nem tudta elindítani a konzolt a frissítés után Error 2206-1015-et kapva.
Ha titeket is érint a probléma az új frissítést így tudjátok telepíteni:
• Kapcsold ki a konzolt
• Tartsd nyomva a Hangerő Fel és Le gombokat együtt
• Közben nyomd meg a Bekapcsoló gombot
• Tartsd nyomva a Hangerő gombokat, amíg meg nem jelenik a Karbantartó mód.
• Válaszd az "Update System" opciót. -
Norb79
őstag
Előző pár tucat OS-ben úgy volt, hogy mutasson minden játékot, akkor legalul redownload menü és az több mindent fogott össze, többek között a waishlistet, én ott nézegettem, de onnan most mindent kivettek a redownloadon kívül, aminek része lett a digitális megosztás is.
Storeban nem sikerült kiszúrni hol van, azért néztem itt, ahol régen néztem, de akkor megnézem a storeban, köszi neked is koncsiknak is!
-
pzstm
titán
Mea culpa. Csak senki nem tud olvasni én meg besétáltam az internet csapdájába és elhittem amit ott láttam
If you would like to play your digital games or DLC ® on more than two consoles, you can turn on the online license setting. When turned on, you can play downloaded software or DLC you've purchased while the system is connected to the internet, even if you don't have
a virtual game card loaded.Viszont az egyidejűleg több konzolon játszol lehetőséget kinyírták, az állítólag nem megy
koncsik: ez lehet fontos lehet akár most és S2 esetén is
Bár én nem homeolok úgymond, szóval nem tudom Nintendonal ez mennyire életbevágó
-
ldave
félisten
Persze, itt van, valamiért lemaradt, pedig akartam linkelni: How to Delete All Content & Settings on Nintendo Switch
-
-
ldave
félisten
DOOM 64 is ilyen <2 font jelenleg. Nagyon sajnálom a Gold pont beszántást, mert én pont az ilyenek miatt szerettem azt a rendszert, az ilyen 1-2 euróra beakciózott játékokra azért összejött évente párszor a pont, ha vett az ember néha pár teljes árú játékot.
Most ezek elmaradnak, aminek az lesz a vége, hogy nem veszem meg ezeket, mert saját pénzből biztos nem költenék már ilyesmire, hiába olcsó. -
g@bo
nagyúr
én lemondtam az előrendelést, nem veszek (ilyen gépet) key card-ot.
fizikailag, a szoftverrel együtt akarom a cuccot birtokolni (ennyi lóvéért), nem 10 év múlva is töltögethető formában, tegye csak bele a 32-64-X gigás memóriakártyát - romot a dobozba..
de mivel -gondolom- a nintendo már eltervezte ezt a lehúzást, egyelőre kimarad a switch 2.
lehet így, mindörökre, ha csak nem lesz változás, v részemről valami dili. -
TBT
addikt
És a Nintendo saját címei nem igazán szoktak komoly kedvezményeket kapni. Talán 2-3 év múlva befigyelhet egy 20%-os leárazás, de ez akkor is még 32K környékén lesz.
Brutális. Nem hinném, hogy ezekből a Switch 2-es kártyákból sok használt példány lesz. Ha tényleg letöltőkódos megoldás van a kártya mellett, amit a(z online) profilodhoz kell csatolni, hogy le tudd tölteni a játékot, akkor a használt piac bukta.
-
a2d2
addikt
Köszi, egy euroért én sem hagytam most ott.
Főleg hogy most már tárhelyem is lesz bőven.
Apropó, melyik a gyorsabb, a Switch beépített tárhelye vagy egy Sandisk extreme kártya?
Mert most felesben vannak felpakolva a játékok a belső tárhelyre plusz egy 64GB-os kártyára.
Vagy ti hogy menedzselitek ezt a részt? Játékok kártyán, mentések gépen? Vagy egyéb módon? -
NyMRooD
őstag
Már nem emlékszem pontosan, de ha jól emlékszem nem ezzel a részével volt a baj, csak az MS ezt is beszántotta. Az a baj, hogy sokszor van jó ötletük (nem csak gamingben), csak ha az Excel nem elég gyorsan mutatja azt vagy nem pont azt mutatja amit elvárnak, akkor nyomnak egy hátraarcot.
-
playmore
tag
Nálam okosabb valaki írta a neten, hogy lehet így lesz megoldva a digitális visszafelé kompatibilitás a Switch 2vel is. Van benne valami. Illetve, hogy ez csak lényegében olyan sharing ami PS/Xboxon létezik 2013 óta csak kötöttebb. Ott ugye ha egymás gépére felrakjátok a profiljaitokat akkor mindent ami nem játékbeli pénz azt meg lehet osztani. Tehát ez ahhoz képest nem annyira durva.
-
-
Scarletiel
senior tag
-
morfondőr
addikt
Nem körökre osztott, de elég egyedi a harcrendszere. A karakter automatikusan támad (lő vagy csapkod a kardjával), te pedig helyezkedsz közben és ún. art-okat lősz el, megfelelő sorrendben kombók is lehetnek belőlük. Eleinte nagyon furcsa, de bele lehet jönni és bár számomra sem a legjobb része a játéknak, de a karakterek és a sztori messze kárpótol.
-
Szabi®
addikt
Az jó, gondolom nem a hardverapron. Eddig én sem panaszkodhatok, bár a testvérem által vásárolt csodálatos Hogwarts szerintem ránk rohad a nyomtatott borító miatt, de a franc ott eszi.
#60598 TrishtanAG Igen, ha megvásároltad a végfelhasználói szerződéssel a saját licenszed, akkor működik így. Emulálhatsz, csak előtte meg kell venni. Merthogy az emulátor a programot nem adja. Ergo nincs végfelhasználói licenszed sem. Nem tudsz biztonsági mentést csinálni valamiről, amit nem vettél meg. Nem készíthetsz biztonsági mentést valamiről, ami nincs, ami nem képzi a te saját használati engedélyed.
-
a2d2
addikt
(És tboy93)
Köszi, ha sikerült életet lehelnem a töltésbe akkor veszek egy nagyobb és gyorsabb kártyát.@Szabi®: a 40-50e Ft-ot nem kamu/átverős Marketplace hirdetésnél nézted? Én a legolcsóbban 65-ért láttam Switch-et. Ha tényleg 40-50 között is mennek akkor már nem is volt olyan jó üzlet ez a haldokló példány, főleg hogy egész hétvégémet rászántam kb
-
Szabi®
addikt
Az komoly akkor. Pedig ez nem egy előnyös üzleti stratégia game selling szempontból.
#60545 cactuar Kenyjék a hajukra . . . Nekem 2-300 ezer forint store vásárlás értékben is csak 30 gold pontom van, és 150 platinum pontom, úgy hogy ezeket nem vásároltam le soha . . .Engem nem zavar hogy ez a hektikus kiforratlan rendszer megszűnik.
-
penge111
addikt
Megvolt mindegyik
Már csak ezek maradtak: Pikmin 4, The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, Mario + Rabbids Sparks of Hope, Donkey Kong Country Returns HD, Mario & Luigi: Brothership, Bayonetta 2.
Bayonetta 3-hoz szerintem gyenge a gép, a Pokemonok sosem érdekeltek, az Arcanust akartam még kipróbálni, de itt se fényezi senki. Ezeken kívül közel két év alatt minden meg volt. Aggódni nem aggódom, mert sok multiplatform címet is switchen fogok végigvinni. Jrpg fanoknak a switch amúgy is mennyország...
Most épp a Capitan Toad pörög, nagyon bejön, méltatlanul keveset említett cím. Kicsit hasonlít a telefonos Monument Valleyra.
-
Igen mint mikor álltam a konzolboltban és arról beszélgettem az eladóval, hogy milyen olcsók az Xbox játékok, a Nintendó saját címei meg mennyire tartják az árukat.
Mondta is, hogy "nézz végig a két felső soron (kb 20 játék volt), és nézz rá a Botw-ra. A 20 Xbox játékban nincs annyi energia meg munka összesen mint egyedül ebben a Zeldában"
Nagy igazságok ezek xd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Once Human
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest