-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
erer1000 #61086 üzenetére
CP2077: Nintendo Switch 2 owners can purchase the game on launch day in a physical 64 GB game card or digital download from the Nintendo eShop for Nintendo Switch 2. - ez pl. full fizikai lesz.
Én azért reménykedem, hogy az lesz igaz, hogy maradnak a rendes fizikai kártyák és csak néhány lesz Game Key Card."Many have already taken to social media to point out that, while some early looks at Switch 2 box art, including covers for games like Street Fighter 6 and the Bravely Default remaster, do indeed feature that game-key card disclaimer, others, such as Mario Kart World and Donkey Kong Bananza, do not.
It appears the game-key card approach will likely be reserved for a few especially hefty games that might benefit from the key strategy, such as something like Hogwarts Legacy or Final Fantasy 7 Remake. Even then, developer CD Projekt Red has already confirmed Cyberpunk 2077: Ultimate Edition will ship with a game card that comes in at a whopping 64 GB on the Switch 2’s launch day.
Every game-key card case will be appropriately labeled on the lower portion of the front of the box, so if you’re concerned about what exactly you’re purchasing, you should have a heads-up right away." -
g@bo
nagyúr
válasz
erer1000 #61084 üzenetére
tehát letöltheted a shopból mondjuk 75 dollárért, vagy megveheted a dobozos verziót egy letöltőkóddal cirka 100é?
hát ez óriási biznicc.
azt mondjátok, akkor a húsz ropit megéri a gép mellé indulásnak + a mariokart, mert brutál lesz a dobozos ára is (letöltőkóddal.. )
ok, legyen a dobozos gém /kártya/ 40k. (foghúzós smilie) de fizikai legyen. a letöltőkóddal jól megszívatná a másodpiacot a nintendo.
akkor várok, ha csak letöltögetés lesz, marad az oled, és volt az utolsó gépem tőlük.
-
morfondőr
addikt
válasz
erer1000 #57564 üzenetére
Hát régen volt már, ha jól emlékszem inkább gyűjtögetni való meg erőpróba sorozat volt benne, meg új shrine-ok. Ami nekem leginkább tetszett, hogy megmutatta a térkép, hogy merre jártam, ami a TotK-ban alapban benne van. Egy részét csinálgattam, de maxoltam ki. Ha nagyon akarsz még többet a játékból, akkor a mostani árát megéri, de lehet jobban megérte volna az elején megvenni, hogy párhuzamosan haladhass vele a fő sztorival.
CactuS: ezek az alis joystick-ek vajon mennyire tartósak? Mert olvastam olyan véleményt, hogy pár hét után újra elkezdett driftelni vagy a felső gumi borítás leválni, ami annyira nekem nem meglepő! De valószínűsítem, hogy elég nagy szerencse vagy balszerencse kell hozzá, hogy melyiket fogja ki az ember. Ha nekem cserés lesz, akkor szerintem én a GuliKit HALL szenzoros változatát fogom kipróbálni.
-
Peaceliker
addikt
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
erer1000 #57000 üzenetére
Ahogy olvasom ez már másokkal is megtörtént, R.I.P.
Az akksi nincs beforrasztva, simán kivehető a burkolat levétele után, de ott az elektronikának egy ilyen művelet után én úgy gondolom biztosan annyi, nem próbálkoznék akksi cserével. Ha esetleg mégis megpróbálnád, akkor eredeti és utángyártott akksit hozzá itt találsz.
Egyébként rendesen ütődhetett mosás és centrifugázás közben (nem kis zajjal), az nem tűnt fel senkinek sem? -
zombei
aktív tag
válasz
erer1000 #57000 üzenetére
Szétszedni mindig érdemes.
Az ilyen apró kütyük általában 3,7V-osak, mint a telefon akksik, ha esetleg van otthon régi még kiszedhető akkus telefon azzal rápróbálnék, hogy van e valami életjel, aztán akkor már el lehet dönteni, hogy érdemes e akksit venni, vagy valmi IC csere is kellene e már neki.
-
icemad
nagyúr
válasz
erer1000 #43124 üzenetére
Simán eltudnám képzelni, hogy jön jövőre egy új gép, ha nem így állna a világ helyzete... De sajnos még mindig gond van a chipkészletekkel és a többi szükséges anyaggal is. Ha jönne is új gép, abból nem tudnának eleget gyártani, ha nincs elég eladott gép, akkor játékokat sem készítenek arra. Nézd meg mi van az sx/ps5 játékokkal. Másfél éve kint vannak az új gépek és még semmilyen od@b@szós játék nem jött ki rájuk.
Plussz ott van az is, hogy a Switch jelenleg is rekord eladásokat produkál.
Hardver szinten már bőven lenne előrelépés, mert jelenleg is vannak olyan hardverek, amik porba alázzák a switch teljesítményét. Egy órája voltam az egyik helyi boltban kipróbálni az Oculus Quest 2-t, hát az valami eszméletlen jó cucc. Pedig az is 2020-as technológiát használ, árban kb switch szint (talán még olcsóbb is) , de olyan élmény volt, amit nem lehet leírni. Minimum egy hasonló hardvert várnék az új switchtől is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged