- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy34
junior tag
Amúgy ti a másik kollégával feltörekvő politikusok is lehetnétek!
Ahogy próbáltok érvekkel védeni egy nyilvánvalóan helytelen dolgot. Igaz minek valamiért fizetni mikor ingyen el is lehet lopni.
Tegyük fel neked van egy vállalkozásod amiben te valamibe pénzt feccölsz, és azt valaki/valakik rendszeresen el lopják. Szerintem neked sem lenne öszinte a mosolyod. Igazából nem akarok én megtéríteni senkit, mindenki azt csinál amit akar, de ne akarjunk már valamit helyesnek beállítani ami nem az! Bocsánat ha bántónak érződik a kommentem mert nem olyan szándékkal írtam!
-
Igen csak már sajnos az a baj, hogy az összes normális árú Lite és V1-V2-es Switchet elviszik és mindenképp beleszerelik ezt a SZ4rt, hogy drágábban eltudják adni
Ami persze nem lenne nagy gond ha nem a hirdetések 80%-ka már ez lenne:
CFW, DUAL BOOT MEG PICOFLY xD
Jajj kimaradt az ATMOSPHEREhorkovy34:
Sajnos ezt nem fogják tudni soha befoltozni pedig nem hülyék ülnek se a Nintendonál se a Sonynál. Csakhát lehet okosabbak is vannak a nagyvilágba. A sok pereskedés helyett inkább alkalmazni kellene ezeket az embereket.
Szerencsére úgy tippelem, hogy lesz egy 3-4 év Warezmentes meg "pikófláj" mentes évünk -
horkovy34
junior tag
Hát igen!
Látszik hogy én csak az eladó játékokat szoktam nézegetni Switchre!
Erre mit is mondhatnék?! Általános vagy hogy még rondább szóval éljek, tipikus magyar mentalitás.
Nem elég hogy nem gyári maga a gép mert már bele van piszkálva, de még drágábban is adjuk mint a gyárit mert meg van a lehetőség az ingyen játékra!
Én inkább nyugodt lelkiismerettel játszok online például egy Mario Kart 8-al, vagy lépek fel az eshopra bannolás nélkül.
Ja és gyűjtögetem az arany pontjaimat az újonnan beszerzett játékaim után.
De lehet bennem van a hiba!
-
-
whitezo88
nagyúr
-
lsd. hombre 2016 július full info, 2016 október bejelentés, 2017 március megjelenés.
(a topik 2014 áprilisában indult találgatásokkal... őszintén szólva a még nem érzem erősnek a jelenlegi állapotot a Switch 2 újranyitásához, addig találgathatunk itt, nem szokott sokáig tartani a találgatás, lassan visszatérünk a jelenlegi elszánt védelméhez vagy szidásához)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest