- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Skacok fontos kérdésem lenne:
Nekem teljesen kimaradt a nintendo élmény eddig, de most a switch 2-re tervezek majd beruházni, hogy végre belevethessem magam a switch 1-re kijött szuper gémekbe is.Regisztráltam a nintendo.com-on egy fiókot, egyelőre beállítottam a régiómat magyarra, de ugye maga az oldal az USA. Na és itt akadtam el, a vásárlás menete itt a régiós kavarás miatt nem tudom, hogyan megy:
Most ott akciós a Mario + Rabbid gold edition, viszont nem is tudnám megvenni (próba jelleggel próbáltam a download gombra rányomni), mert hibakódot ír. Ennek utána néztem és redditen írják, hogy ha más régió az accountod, mint maga az eshop akkor nem engedi. Ez eddig oké, de a magyar nintendo shopban én nem is találtam olyan opciót, hogy digitális vásárlás, ott csak boltokat dob fel, szóval tök béna. Ez az USA oldal nagyon tetszik, szép átlátható meg minden, van fizikális és digitális vásárlás, csak nem tudom, hogy a régiót mire tegyem.... Legyen a fiókom is USA és akkor majd ha vásárolok itthon egy switchet akkor az USA oldalról gond nélkül fogom tudni hozzá vásárolni a játékokat?
Elég jól értek az IT dolgokhoz, de bevallom ez kifogott most rajtam, iszonyat meg van bonyolítva.Lényeg a lényeg, ti digitális vásárláshoz USA fiókot használtok? Ha nem akkor meg milyen weboldalról veszitek a digitális játékokat?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Trollok komolyan
- Külpolitika
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest