- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazac_
tag
válasz
atty_hor #59121 üzenetére
US oldal alján van összehasonlítás, mit tud a két féle előfizu. Booster Course Pass csak az Expansion packban van (vagy ugye DLC-vel megvehető).
Viszont amennyire én tudom, online játékban engedi a Boosteres pályákat is játszani, ha egy másik (bármelyik) félnek megvan.
-
lanszelot
addikt
válasz
atty_hor #55900 üzenetére
Hello,
A "kihalt világ" ugyebár a történet része.
Hisz rengetegen meghaltak, és ott a blood moon is.
Világháború utáni náci uralom van.
Csak itt a rossz arcok mindig feltámadnak.
A jók meg nem.Az ori nem Nintendo exclusive.
Ajánlom a Nintendo exclusive tartalmakat.
Soknak van ingyenes demo -ja.
Pl a 16-án megjelenő Mario vs Donkey Kong. Már vagy 4szer kitúrtam azt a 4 pályát. Alig várom a 16-átAz én kedvencem: Mario 3D world, Zelda , Pikmin,
Mariokart, Mario party,Amivel nagyon vigyázz: Animal Crossing. Egy hatalmas átverés, undorító lehúzás.
Egy switch, egy felhasználója játszhatja. Nem coop, hiába azt írják. Másik konzolt kell venni ha más akarja játszani.Vigyázz még a 3rd party játékokkal. Jó párral befürödtem. Bug halmaz, vagy gagyi xar. Nincs review, és a képek nagy csalások.
Én hibám hogy nem jártam utána neten, hogy hogy fut rajta.
Ajánlom minden 3rd party után nézz utána nagyon alaposan.Ja, ha mar 3rd party játék: Him & Her nekem bejött és nagyon olcsó. Én 400Huf -ért vettem meg. Persze egy óra alatt kitolható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Legion Go 8APU1
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes (3 hónapos készülék)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest