Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
És a Nintendo saját címei nem igazán szoktak komoly kedvezményeket kapni. Talán 2-3 év múlva befigyelhet egy 20%-os leárazás, de ez akkor is még 32K környékén lesz.
Brutális. Nem hinném, hogy ezekből a Switch 2-es kártyákból sok használt példány lesz. Ha tényleg letöltőkódos megoldás van a kártya mellett, amit a(z online) profilodhoz kell csatolni, hogy le tudd tölteni a játékot, akkor a használt piac bukta. -
horkovy34
tag
Úgy érzem mégsem kell nekem olyan gyorsan beleugrani ebbe a Switch 2-be. Pedig tényleg elő akartam rendelni, pláne mikor jelezték hogy full visszafelé kompatibilitás lesz! De ahogy látom ez a kompatibilitás is csak a lehúzásra épül majd, a rengeteg fizetős upgrade-el. Így ilyen feltételekkel/lépésekkel amiket a Nintendo szabott/lépett, úgy érzem ráér ez még nekem. Pláne hogy friss lesz a gép, és nem tudom milyen gyerekbetegségei/hibái fognak előjönni majd. A lényeg hogy részemről nem fogok rohanni lecserélni a Switch 1-et.

-
válasz
erer1000
üzenetére
CP2077: Nintendo Switch 2 owners can purchase the game on launch day in a physical 64 GB game card or digital download from the Nintendo eShop for Nintendo Switch 2. - ez pl. full fizikai lesz.
Én azért reménykedem, hogy az lesz igaz, hogy maradnak a rendes fizikai kártyák és csak néhány lesz Game Key Card."Many have already taken to social media to point out that, while some early looks at Switch 2 box art, including covers for games like Street Fighter 6 and the Bravely Default remaster, do indeed feature that game-key card disclaimer, others, such as Mario Kart World and Donkey Kong Bananza, do not.
It appears the game-key card approach will likely be reserved for a few especially hefty games that might benefit from the key strategy, such as something like Hogwarts Legacy or Final Fantasy 7 Remake. Even then, developer CD Projekt Red has already confirmed Cyberpunk 2077: Ultimate Edition will ship with a game card that comes in at a whopping 64 GB on the Switch 2’s launch day.
Every game-key card case will be appropriately labeled on the lower portion of the front of the box, so if you’re concerned about what exactly you’re purchasing, you should have a heads-up right away." -
g@bo
nagyúr
válasz
erer1000
üzenetére
tehát letöltheted a shopból mondjuk 75 dollárért, vagy megveheted a dobozos verziót egy letöltőkóddal cirka 100é?
hát ez óriási biznicc.azt mondjátok, akkor a húsz ropit megéri a gép mellé indulásnak + a mariokart, mert brutál lesz a dobozos ára is (letöltőkóddal.. )

ok, legyen a dobozos gém /kártya/ 40k. (foghúzós smilie) de fizikai legyen. a letöltőkóddal jól megszívatná a másodpiacot a nintendo.
akkor várok, ha csak letöltögetés lesz, marad az oled, és volt az utolsó gépem tőlük.
-
-
-
TBT
addikt
válasz
horkovy34
üzenetére
36 000... lesz az majd több is 2026-ra. Mihelyst megjelent a GTA 6 a pletykált 100 dolláros / eurós áron, egyből mindenki emelni fogja az árát. Főleg a Nintendo ne tetté.

De ez az árképzés nem csak idehaza probléma. Külföldön sem fogadták pozitívan a 80-90 dolláros Switch 2 játékokat. Rengeteg helyen olvasni a negatív visszhangot ezzel kapcsolatban - továbbá azt is kifogásolták, hogy az új dobozos játékoknál a kis kártya csak egy licenc kódot tartalmaz, illetve valami indító fájlt a játékhoz/letöltéshez - magát a tényleges teljes játékot már nem tartalmazza, azt ugyanúgy netről kell letöltenie, mint a digitális verzió esetében. Régen ez (is) más volt...
De így legalább bugmentes és nem félkész játékokat kapunk, továbbá DLC-k és mikrotranzakciók sem lesznek a játékokban... ugye... ugye?
Szóval az a jövő - amiben még kevesebb dolgot birtokolhatsz a (több) pénzedért - elkezdődött.
-
horkovy34
tag
Én is megtekintettem ezt a Switch 2 bemutatót! Hát....... A játékok nekem személy szerint nagyon tetszenek, pláne az új Donkey Kong és a Mario Kart World. Ahogy elnézem és leszűrtem a dolgokat, ez a gép még több kiadó által támogatott gép lesz mint a Switch 1. Ezen akár már egy GTA is elképzelhető lesz.
Igazából 2 dolog zavar. Az egyik a gép ára persze ez függ attól hogy milyen minőségű lesz maga a gép és tartozékai. A másik az a játékok áremelése és árai. Persze ez szubjektív. Switch 1-re is rengeteg játékot megvettem de azért ez a 36 ezer forint/játék már egy kicsit megüti az ingerküszöbömet. -
ldave
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Próbáld a német Nintendo oldalról, én onnan rendeltem az OLED gépem pár éve, a fiókom pedig angol.
-
ImpersonatoR
addikt
Akartam rendelni online store bol egy n64 kontrollert de mivel UK -re van állítva a Nintendo accountom ezért nem tudom ide kérni (Hungary)
Ha átállítom az accountom régióját Hungary -ra akkor működne a dolog és EUR -ban látnám az árákat / fizetnék ?
Azért nem állítottam át mert feldobott valami figyelmeztetést, hogy ebben az esetben ha átállítom magyarra akkor a gold pontjaim ugyan nem vesznek el de felhasználni sem tudom a magyar régióban.
Érne még valami veszteség ha átállítom ?
Vagy tök mind1 mert ide nem szállítanak sehogy fizikai terméket ? -
g@bo
nagyúr
válasz
Rony949
üzenetére
jut eszembe, a játékos verzióhoz dobozos játékot adnak a gép mellé, vagy töltőkód??
tippre..
mert töltőkódot nem veszek 20é... van olyan oled ami mellé dobozos volt, van ahol nem, kód
[link]aha
What's in the box
• Nintendo Switch 2 console
• Joy-Con 2 controllers (L+R)
• Joy-Con 2 Grip
• Joy-Con 2 Straps
• Nintendo Switch 2 Dock
• Ultra High-Speed HDMI Cable
• Nintendo Switch 2 AC Adapter
• USB-C Charging Cable
• Includes a console and a download code for Mario Kart World
-
Alexios
veterán
Akinek a switch az egyetlen konzolja annak ez egy tök jó upgrade egyből a multiplatform játékok miatt. Másoknak már azért kevésbé, én terveztem előrendelni, de így túl sok okot nem látok rá, majd ha jön egy odyssey 2 vagy valami.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
rendelhető alza, 209k, játékkal 229.

rendeltem, úgy is kell.
egy oled model 160.. [link] -
l.skywalker
titán
válasz
Rony949
üzenetére
Elég ha benézel a Hardverapróra és megnézed mennyiért mennek el:
Tartozékok hirdetések - HardverApróVagy mennyibe kerül egy hivatalos oldalon CSAK a meghajtó:
Sony PlayStation 5 Slim Disc Drive (PS711000041522) játék konzol kiegészítő vásárlás, olcsó Sony PlayStation 5 Slim Disc Drive (PS711000041522) konzol kiegészítő árak, akciók -
Rony949
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ott a lemezmeghajtó volt a ludas?
Azt hittem csak szimplán az infláció pörkölt oda neki.
-
penge111
addikt
Nem nagyon mozgatott meg a N2, de jó lesz ez majd idővel. 1-2 évet még maradok Switch 1-en, utána visszanyargalok Ps5-re, már szépen gyűlnek ott is a játékok. 4-5 év múlva pedig habzsidőzsi N2-n. Ha megérem nekem ez lesz a taktikám

-
-
Scarletiel
őstag
Hát én annyira nem estem hasra.
Mario Kart World nagyon szép az tetszik.
Minden más az vagy tech demo vagy remaster. Hogy őszinte legyek azt más a PS5-nél megutáltatták velem. Annak tény jó akinek kimaradtak a címek és vagy újrajàtszaná szebb változatban, de új IP nem sok volt.
Az ára nem rossz, 450 dollár vagyis itt elvileg 200-ért kéne lehessen kapni. De szerintem a scalperek miatt lesz az 250 is. -
válasz
Rigormortiis
üzenetére
"Mi volt ez a kerekesszékes szar? Az 1 eurós eShop pöcegödör szint "
Pont ezt gondoltam én is!
-
Rony949
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az új Arms, ami ki fog halni 1 éven belül.

-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Dettó.
De a Switch 2 exkluzív From Soft játék is izgi... [link] -
TBT
addikt
A végére még jött egy új Körby + Donkey Kong játék.

-
tboy93
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
Megvan PS5-re. 4 ropiert vettem a media marktban. Nincs az az isten, hogy majd használtan is 15-20 ezret fizessek erte ujra.
Engem ez a hw legacy, cp77, elden ring nem igazan vesz meg most, mind megvan mashol.
Valami uj(!!!) Zelda / Mario (nem kart) bejelentes volt? Nem néztem még bele a direktbe.
-
tboy93
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Eszméletlen jo volt a Zelda, de nem tervezek belerakni megegyszer 150 orat csak azert mert nagyibb a felbontás
Nezegettem a felhozatalt, engem nem hoz lazba egyenlore. Ha a meglévő játékok automatikusan jobban futnanak, az erdekelne.
-
TBT
addikt
Jönnek a klasszikus Gamecube címek is.
-
TBT
addikt
Egy csomó játékot felújítanak. Jönnek a Zeldák (szebb grafika + HDR mód + több fps), a Kirby, a Mariók és ott a Metroid Prime 4.
4K 60 FPS-t tud a konzolon Quality módban, Performance-ban pedig 1080p-ről skáláz fel 120 fpssel.
+ jön az Elden Ring is a gépre, nagyon jó grafikával megtámogatva.
-
TBT
addikt
Switch 2 megjelenés: 2025. június 5?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Most vettem meg a Nirvana Initiative-t ps5re
-
a2d2
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ááá, közben találtam egy The Last campfire nevűt is 1,5 euróért, videót elnézve róla pont nekem való kis könnyed puzzle, szóval ezt kívánságlistára sem teszem hanem húzom is be egyből.
-
cSuwwi
senior tag
A belső memória minden esetben sokkal gyorsabb mint egy külső kártyáról olvasás. Kb. 100MB/s-et tud a switch sd kártya olvasója a különböző user mérések alapján, így ha csak oda tervezed használni a kártyát nem fogsz különbséget érzékelni. Ha árban nincs különbség akkor jó lehet, de érdemes előtte megnézni támogatja-e a switch.
Patkolt switchnél kb. 2 éve emlékszem egy athmo fejlesztői kommentre, hogy van pár játék, ahol extrém mennyiségű fájl van, pl. TOTK-nál 300 ezer(!), e miatt kellett valami limitet emelni. Nyilván nem ennyi fájlt tölt le, de amikor fut a játék egy virtuális fájlrendszert használ ott ennyi helyről töltöget. Ki vannak annyira csiszolva, hogy nem fogsz észrevenni különbséget hova telepítesz, max. minimálisan lassabban indul/tovább tölt.
-
a2d2
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszi, azokról sem hallottam még semmit
Egyelőre a kívánságlistán tartom aztán meglátjuk. -
a2d2
addikt
Találtam 4 euroért egy ilyent a shopban: AI: THE SOMNIUM FILES
Az életben nem hallottam még róla, ennyit megérhet? Ahogy nézem ilyen olvasgatós történet, még bő egy hétig akciós.A másik az pedig a Degrees of Separation.
Még pár napig 2 euro.
Ha ezt lehet játszani ketten handheld módban is akkor behúznám. -
-
a2d2
addikt
Na, azért csak beletoltam idáig közel 20 órát ebbe a Roguebook-ba, (Quest 3-hoz és PS5-höz azóta nem is nyúltam) szóval talán annyira mégsem rossz

A new run+ móddal megnyílt közben a fejlesztési ág, különféle nehezítések, jöttek jópofa bányák, vadi új főellenségek meg a végén egy új karakter.
Ez volt a harmadik köröm, úgy éreztem itt mindent kimaxoltam és minden a lehető legjobban sült el, de azért csak nekiálltam ma a negyedik körömnek is egy új párossal

-
-
TBT
addikt
Holnap! Nintendo Switch 2 bemutató. Nintendo bejelentette, hogy 1 órás lesz a műsor!
-
Nintendo Switch 2 Reveal
THX@l.skywalker -
a2d2
addikt
Köszi, egy euroért én sem hagytam most ott.
Főleg hogy most már tárhelyem is lesz bőven.
Apropó, melyik a gyorsabb, a Switch beépített tárhelye vagy egy Sandisk extreme kártya?
Mert most felesben vannak felpakolva a játékok a belső tárhelyre plusz egy 64GB-os kártyára.
Vagy ti hogy menedzselitek ezt a részt? Játékok kártyán, mentések gépen? Vagy egyéb módon? -
a2d2
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Jól hangzik. Nekem az nagyon tetszett a Roguebook-ban hogy elég jó kis kombókat lehetett összehozni. Volt hogy 10+ lapot kipörgettem egy körben. Ez a 3-4 lap tényleg elég erős korlátnak tűnik.
Megyek majd még egy kört a Roguebook-al mert most megnyílt egy New Run + mód, gondolom most kapom meg az utolsó karaktert (teknős), de így hogy tudom hogy csak 3 szintes már nem elvesz majd kicsit a varázsából sajnos. (hacsak nem lesz valami bónusz pálya ebben a módban). -
a2d2
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én most beregeltem de sajnos akciós termékekre nem érvényes a kupon

This promotion applies on the Original Price. Any product discount will be removed.
This Coupon code may not be stackable with other Coupon codes
Cserébe regisztráció után mindenre ingyenes szállítás van!
Szóval megrendelem akkor 25 euroért, itthon drágább.
Köszi! -
a2d2
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van itt bárki aki inkább vesz egy 100MB-os olvasásra képes Nintendo logo-s memóriakártyát a kicsivel olcsóbb 190MB-os extreme helyett? [link]
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pont tegnap halt be az 512-es Sandisk kártyám a gépben. Persze 2 hónappal a garancia letelte után
-
l.skywalker
titán
Sandisk memóriakártya akció a Sandisk oldalán:
256GB Sandisk - 26,49€ ~11ezer HUF (ÁK: 65ezer körül)
1TB Pokémon - 105,99€ ~43ezer HUF (ÁK: csak a Zeldásat találtam az 78ezer)Szállítás 50€ felett ingyenes, regisztrációhoz jár egy 10%-os kupon, ami akciós termékekre is érvényes
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na várható volt, hogy jön konzolokra is nem csak PC-re

-
a2d2
addikt
Ejj, hogy "elrontották" ezt a Roguebook-ot

Nagyon elkapott, az első menetnél a harmadik bossig jutottam (talán ha kilépek és vissza akkor meg is lett volna de gondoltam nem erőltetem mert pár dolgot elrontottam mikor még nem volt meg teljesen hogy mi hogy működik).
Aztán elkezdtem a második futamot és mikor leöltem a harmadik bosst akkor kiírta hogy victory
De úgy hogy 10+ életerő italom megmaradt, amit a következő (legalább) három pályára tartogattam.
Nem éetem a fejlesztőket. Elkészítették a mechanikát, a kártyákat, az animációkat erre összesen három pályára voltak képesek.
Sokkal de sokkal több lett volna ebben. Én még egy hétig toltam volna szívesen.
Most már értem miért volt 2,5 dollár. -
Rony949
addikt
Az megvan srácok, hogy a Silksong már 6 éve volt bejelentve egy 2019-es Nintendo Direct-en? Franc se gondolta volna hogy előbb fog megjelenni a Switch 2, meg potenciálisan a GTA 6 is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Bugok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nagyatt
tag
Metroid Prime 4 vs 1 Remastered
-
l.skywalker
titán
Zelda élőszereplős film jobb 2027. március 26-án [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- További aktív témák...
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Brutális. Nem hinném, hogy ezekből a Switch 2-es kártyákból sok használt példány lesz. Ha tényleg letöltőkódos megoldás van a kártya mellett, amit a(z online) profilodhoz kell csatolni, hogy le tudd tölteni a játékot, akkor a használt piac bukta.
hát ez óriási biznicc.
Igazából 2 dolog zavar. Az egyik a gép ára persze ez függ attól hogy milyen minőségű lesz maga a gép és tartozékai. A másik az a játékok áremelése és árai. Persze ez szubjektív. Switch 1-re is rengeteg játékot megvettem de azért ez a 36 ezer forint/játék már egy kicsit megüti az ingerküszöbömet.

Sirandrish