- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
CactuS #57563 üzenetére
Csipesszel kell az ilyen finom munkákat és egy nagyítós fejszemüveg se hátrány. Én cseréltem már sd kártya foglalatot is, miután leszakadt az alaplapról, Alin mindenhez van alkatrész, egy komplett switchet is fel lehetne építeni
-
válasz
CactuS #57227 üzenetére
Köszönöm az infót és a segítséget, végül nem volt időm beadni szervizbe, vettem Aliról új sticket és kicseréltem, kalibráltam, frankón működik. Mondjuk azzal is újra gondoltatnám az életét aki kitalálta, hogy hogy kell a rövid szalagkábellel összekötni a kis bisz-basz csatlakozón keresztül a két nyákot... Virsli ujjaimmal volt némi szenvedés, mire összejött.
-
lanszelot
addikt
válasz
CactuS #57322 üzenetére
Két különböző stílus. Kicsit se hasonlítanak
Animal Crossing, mint írtam joycom birizelő játék.
Nincs ellenfél, nincs veszély, nincs nyomás
Valós időben játszódik, azaz nem tudsz ugrani ha kész vagy mindennel. Akkor majd holnap játszol.
PC-n Beyond Blue ilyen. Vagy fent írtam az új switch -es játékot.Stardew valley: - nem valós idejű, lehet aludni, és mehet tovább.
Van nyomás , van ellenfél, van veszíteni való stb
Nagyon összetett.
Teljesen más minden, mint az Animal crossing.Egyik se rossz.
Nekem az Animal crossing nem tetszik, de nem rossz. Átvert a Nintendo a rejtett dolgokkal. Azért vettem, hogy a párommal együtt toljuk. De mint írtam nem teljes értékű a coop.
Nagyon nagyon jó lenne, ha teljes értékű coop lenne benne, és nem valós időben játszódna. No meg iszonyat pici a sziget, nagyon nagyon nagyon pici. És mindig akkora marad, és nem is lehet szigetet váltani.
Ez a három nekem megöli a játékot.
Meg pár hiba: hiába van meg az amiibo nem hívhatod be lakónak.
Nem minden amiibo hívható be. Pl gitáros kutya. -
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #57227 üzenetére
Vagy szervizre bízod, vagy magad kicseréled. Ilyen kell, például Aliról:
Forrasztás nélküli munka, két csavar tartja. A szalagkábel csatlakozóval kell óvatosan bánni, mert azt könnyen el lehet törni. Illetve megfelelő szerszám, csavarhúzó fej is kell hozzá.
Tehát ha ezeket mind megveszed, akkor anyagilag lehet jobban jársz egy szervizzel. Nem tudom például a GamePark vagy bárki más milyen árakon dolgozik.
Szerk.:
Illetve nem tudom ezek mennyire férnek bele a garanciába, ha van még az eszközre. Erre is érdemes lenne rákérdezni a GamePark -nál. -
consono
nagyúr
válasz
CactuS #53148 üzenetére
Én viszont nem értem mi szükség volt rájuk (persze, leszámítva a bevételt). A Minecraft a kreativitásra épít, amiatt szeretik annyira sokan, hogy bármit megcsinálhatnak benne. A Dungeons meg a Legends csak "random" játékok Minecraftos skinekkel.
Nálunk a 17 éves kölköm még mindig hajlandó néha a haverjaival Minecraftozni, de a Dungeonst ki sem próbálták... -
tboldi
nagyúr
-
-
Moby
veterán
válasz
CactuS #48059 üzenetére
Ott a HAL szenzoros 8bitdo ultimate. Próbb a gyári prokontroller vacaknál. És ez aligha fog driftelni
.
-
ldave
félisten
válasz
CactuS #47823 üzenetére
Hát így 2023-ban kicsit nehéz megérteni, mint ahogy mai szemmel a Mario 64 vagy az Ocarina of Time sem biztos hogy elsőre igazolja a 10 pontokat, amiket kapott. Pedig a Prime is van legalább akkora ugrás a saját stílusában, mint a másik két említett játék volt a megjelenésekor. Egy tökéletes 2D akciójátékot (Super Metroid) ültetett át hibátlan módon 3D-be, úgy hogy nem lett tucat fps.
-
-
morfondőr
addikt
válasz
CactuS #47575 üzenetére
Elvileg úgy várjuk, mint a BotW folytatása, de hogy sztoriban mennyire fog kapcsolódni a kettő, azt senki nem tudja, mert az új részről még semmilyen sztori elem nem szivárgott ki. Ha igazak a pletykák, jövő héten lesz Direct, de még abban sem lennék biztos, hogy a Zeldáról érdemben kapunk infót, mert lehet azt egy külön Direct-ben fogják prezentálni 1-2 hónap múlva.
-
Crus
őstag
válasz
CactuS #47450 üzenetére
Cirka fél évig volt hozzájuk közöm, addig bírtam a totális inkompetenciát. Nem is az volt a fő gond, hogy gőzerővel heréltek mindent, ami kicsit jobban belemászott az adott produktum életébe - és ezzel felszínes, jellegtelen egyenf0s0kat alkottak -, hanem az ijesztő mértékű szétszórtság, szervezetlenség, meg a szakmai tudás/tapasztalat hiánya.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #47448 üzenetére
IGN -nél azért annyira nem ritka, hogy félre vannak fordítva a cikkek. Gyanítom még fizetős tagságuk sincs a Nikkei -nél, hogy a teljes cikket Google fordítval teljesen félrefordítsák.
Bár hozzáteszem, hogy Nintendo körül így is sok a bulvár hír. Szóval nem meglepő, hogy egymással teljesen ellentétes hírek jelennek meg.
-
Norb79
őstag
válasz
CactuS #47333 üzenetére
3-4 év múlva lesz generáció váltás, addigra lesz olyan erős, olyan olcsó, olyan kis fogyasztású proci ami megfelelő lesz.
Mostani Switchben a magok fele van letiltva? Ha AMD custom cpu-juk lesz, már egyből nyernek csomó helyet/tömeget, csak azzal, hogy nem lesz a cpu fele holtsúly.
Meg lesz ez oldva jól, addig meg csak győzzük végignyomni a Switch exclu címeket. -
ldave
félisten
válasz
CactuS #47333 üzenetére
Egy korszerű ARM chip biztos képes lenne erőből megoldani ezt a kérdést, mondjuk az Apple féle M chippek vagy a cikkben is említett aktuális Tegra megoldások, de gondolom azok nem a 40-50 dolláros kategória, ami egy Switch kaliberű árkategóriában megoldható lenne beszerelésre.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #47326 üzenetére
Nintendo -nál van egy-két exkluzív vagy konzol exkluzív cím, ami lazán elad 50-60 millió gépet. Relatíve rövid idő alatt a konkurenciához képest. Már ha lehet konkurenciáról beszélni egy kézben is használható gépnél. Ezt mindenki döntse el maga. Pl. Steam Deck vagy más asztali konzolokkal szemben.
Innen nézve a Nintendo -nak elég max. 1 tucat BC játék.
Én még mindig nem látom annyira kényszernek a Nintendo szemszögéből nézve, hogy a BC -n rugózzon. Vagy legalábbis én nem számítanék teljes visszafelé kompatibilitásra.
Szerk.:
Azt akartam ezzel mondani, ha jól időzít és tervez, akkor 4-6 nyitócím is elég ahhoz, hogy úgy vigyék, mint cukrot. -
KOHO
senior tag
válasz
CactuS #47326 üzenetére
"Hacsak nem történik valami csoda és sikerül egy olyan SoC-ot találni/tervezni, ami elég erős -és olcsó - ahhoz, hogy nem natív módon futtassa a switch címeket."
Itt gondolom azt akartad mondani, hogy natív módon futtassa a Switch címeket, tehát az adott hardver és szotver is alkalmas legyen a régi játékok futtatására.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #46989 üzenetére
Van egy-két olyan, ami nagyobb akciót kapott, mint korábban. Pl. a két Ori játék is, egyenként 7.49 euróért. Amiből egyébként az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition Xbox -ra is gyűjti az achikat, ha ez valakit érdekelne.
Az említett Unravel Two mellett a Spyro Reignited Trilogy szintén zenész. Valamint ezeknek is mélyebbre nézett be az ára, mint korábban: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Diablo II: Resurrected, Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, New Super Lucky's Tale, Crash Team Racing Nitro-Fueled.
Csak így hirtelen pár érdekes ajánlat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #46984 üzenetére
Valami szerintem nálad nem jó ott a beállításoknál. Próbáld meg innen a linket megnyitni, mert nekem betölti és meg is tudnám venni euróért. Amit te linkeltél, ott nekem hibát ír ki.
Viszont ebben az alapjáték nincs benne, csak egy GOTY upgrade. Remélem ezt nézted, nehogy feleslegesen vedd meg.
Szerk.:
Jah és nézd meg másik böngészőből is, ha így sem menne. -
icemad
nagyúr
válasz
CactuS #46845 üzenetére
+1
Én is úgy indultam neki, hogy a digitális jó lesz. Mint bármelyik másik konzolon. Csak azzal nem számoltam, hogy a switch senkinek sem kell majd a családban. Így pár száz eurót buktam, ha elakarom adni. Szóval inkább nyelek egyet és megtartom. 50 év múlva biztos ér majd valamit. -
gainwardgs
veterán
válasz
CactuS #46724 üzenetére
Nekem még garis volt mikor előjött, de úgy voltam vele hogy nem küldöm el szervizbe, ki tudja milyen állapotban kapom vissza, karcosan stb...főleg hogy vigyázok nagyon a cuccaimra, utána meg csak járnék utána
Berendeltem 3 ventit ali-ról azért legyen tartalékaztán kicseréltem magam, nem vészes türelem kell hozzá, de van jó guide pl.ifixit guide követtem
Nagyon soknak előjött ez a zőrgő venti probléma csak rá kell guglizni vagy youtube aztán tonnával vannak
a ventik minőségét tekintve nem csodálkozom
Nálam is kb csak első "hideg" indításkor csinálta utána teljesen normális hangja volt, de zavart már aztán csere lett -
gainwardgs
veterán
válasz
CactuS #46720 üzenetére
Mx4 paszta ment bele, nem azt mondom hogy porladt volt a régi paszta de kb már félkemény volt, meg túl is volt tolva a mennyiség.
Ventilátor ahogy néztem két beszállító van, Delta electronics meg a Foxconn.
Delta volt eredetileg benne, 2 évet tartott, elkezdett csörögni-zörögni, most Foxconn ment bele kíváncsi leszek meddig tart
Eredeti ventit kivéve és megvizsgálva, kézzel megpörgetve volt már benne nem kis vibráció, mint mikor nyolcas van a bicikli kerékben -
válasz
CactuS #46695 üzenetére
Én a saját dobozukban tartom a kártyákat, illetve amit épp használok, kis kék 4 db-os tokocskákban, a BTOW Switch tokhoz adták.
meg kell venni, topiktagság feltétele
Gondolom hombre erre gondolt:
The Legend of #Zelda: Tears of the Kingdom is nominated for Most Anticipated Game at #TheGameAwards! Are you getting excited for the game’s release on 5/12/23?
-
morfondőr
addikt
válasz
CactuS #46643 üzenetére
Így van! El kell jutni egy bizonyos pontig, ami után már nagyon sok dolgot lehet csinálni. Nem egy olyan játék, amit két hét alatt ki lehet játszani, évszakokhoz igazodva változnak a bogarak, meg halak stb. Hozzá teszem, hogy nekem sem tetszett a játék, és pont a valós idő miatt, mert mindig este értem rá csak játszani, és nappal nem is láttam a szigetem!
Meg egy csomó cucc csak bizonyos napszakban érhető el. Multi is van, de nem egyből, egymás szigetét lehet meglátogatni.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
CactuS #46425 üzenetére
Ja, rólam is van MX-5-ből kilógós kép.
(credits: 🚗 boogie84, 📷 Richard!)Nemtom, talán nagynak mondható a kezem, de vékonyabb és hosszabb fajta ujjaim vannak. Kb. mint anyumé, csak arányosan felnagyítva, és nem olyan vaskos, mint apumé.
Az 8bitdo még nem volt a mancsaim között, úgyhogy a többiben nem tudok segíteni.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
CactuS #46330 üzenetére
az odyssey-t én is csak akkor játszottam mikor a gyereknek valami nem ment. nekem már unalmas,annyira egyszerū.ötletes, de nagyon könnyū
a zeldában megint eljutottam az istállóig aztán megnyitottam a térképet és úristen...a map 20%-a van felfedezve és annak a húsznak kb a fele kilootolvaaint nobody got time for that
viszont a metroid dread nagyon jól sikerült, tökéletes a gameplay, a pacing...remélem folytatják
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #46317 üzenetére
Az a baj amúgy, hogy nincs rendes képellenőrzés. Meg a leírásokkal is rendszeresen probléma van, mert rengeteg terméknél hiányos.
Tök jó, hogy ennyire növekszik az eMag, csak kellene egy normális rendszer is mellé, ami kötelezővé teszi néhány adat kitöltését a termékek adatlapján. Plusz ezt rendszeresen ellenőrizni kellene, mert így nem túl hiteles a marketplace.
Múltkor a sima Metroid Dread -nél is a Special Edition dobozának a képe volt kint.
-
-
Scarletiel
senior tag
válasz
CactuS #46292 üzenetére
Nálam ezek a játékok meg olyanok, hogy 90%-ban fedi a game pass. Szóval a leggazdaságosabb megoldás egy gaming PC vagy inkább egy Series S gamepass mellett plusz Switch jelen esetben, de lehet ez más konzol is. Viszont oda csak exclusive-okat vennék, amik sosincsenek 70% akcióba. Ha nagyon utazik az ember vagy a munkahelye olyan mázlis, hogy beviszi játszik egész nap és még keres is vele eleget, akkor vágom a multiplatform címek vásárlását.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #46235 üzenetére
Szimmetrikus analóg szokható. Vagyis nekem nem minden játéknál kényelmes, de sokan szeretik. Autózásnál például nem tudom olyan jól kezelni, mint az aszimmetrikust. Nyilván kevésbé arcade jellegű játékokra gondolok, ahol fontos minden pici mozgás.
Én Xbox -on és Nintendo -n aszimmetrikus -t használok, PS -en pedig szimmetrikust. Viszont van aki ezerszer jobban tolja vele, mint én kormánnyal.
-
rakkimcer
tag
válasz
CactuS #46190 üzenetére
nem kevés idő mire összejön minden szükséges anyag a fegyverhez, páncélhoz
kell egy szimpatikus fegyver, páncélban meg olyan, ahol azokat a tulajdonságokat erősíted, amiben nem vagy jó pl. Stun resistance vagy amiben meg nagyot akarsz sebezni
az olyan videókkal ne foglalkozz, ahol pár perc alatt lenyomják a szörnyet
szerintem a legtöbb már PC-s, ahol vagy tényleg annyira jó vagy valamilyen kis csalás van
Hunting Hornt használok 90%-ban, mert kényelmes, meg nagyon jó support fegyver
ja és nem igazán megy az egyik szörny, akkor ne kezdj új karaktert, inkább másik fegyver, ruha egyszerűbb -
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #46182 üzenetére
Nem tudom hol tart most a kontroller OS Sony -nál, de korábban 8bitDo adapterrel ment Switch -en. Már ha az érdekes.
Xbox -nál ezt az opciót kinyírták a 2021 szeptemberi frissítéssel, bár korábban még vissza lehetett állítani. Nem tudom most mi újság vele.
Szóval vannak (lehetnek?) még más megoldások is.
Szerk.:
Egyébként minden attól függ, hogy milyen arányban használod kézben vagy letámasztva/dokkolva. Mert ha mérhető azon órák száma, amikor kezében használod, akkor én inkább olyan eszközt választanék, amit fel is lehet csatolni a Switch -re. -
ldave
félisten
válasz
CactuS #46182 üzenetére
Hivatalos Pro kontroller a leginkább ajánlott, de sokat nézegettem én is az egyéb Joycon vagy egybe kontroller alternatívákat.
Nintedos haverok? Lehet újra kéne kezdeni a régi, nagy sikerű Nintendo Gamepod Meetingeket?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #46133 üzenetére
Én régen csíptem az MMORPG játékokat, de iszonyatosan ette az ember idejét. Ezért is hagytam abba fiatalon, mert jóval több időt töltöttem vele, mint amennyit kellett volna...
Családokat, kapcsolatokat tudott tönkretenni. Láttam pár példát. Sajnos. Nagyon be tudta húzni az embereket.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #46124 üzenetére
Nem tudom konkrétan az Alza hogy csinálja, de sok cég egy bizonyos készletig biztosítja a nagyobb akcióra tervezett árakat. Szóval van rá sansz, hogy nem lesz belőle több.
Náluk nem nagyon lehet tudni, mert külföldi, központi raktárból szolgálnak ki több országot is. Ráadásul néha elég nagy káosznak tűnik ami ott van. Jól látszik ez a konzol rendeléseknél is.
A Rise nekem bejött, jópofa kis játék...de ehhez ugye kedvelni kell ezt a stílust, ami csak akkor derül ki, ha valaki átrágja a YouTube -ot, illetve megveszi és kipróbálja.
Utóbbit azért írtam, mert nekem is volt már több olyan játék, amit sokan az egekig dicsértek, az elején tetszett is, aztán elég hamar meguntam, ahogy haladtam vele.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #46125 üzenetére
Már nem csak az euró vagy a dollár ára befolyásol. Most jöttek ki az első komolyabb fűtési/gáz számlák a cégeknek. Együtt az árammal. Plusz ezzel ugye emelkedtek sok helyen a bérleti díjak is.
Egyébként az a baj, hogy nagyon instabil a forint, így ha egy forgalmazó nem akarja tökön lőni magát, akkor magasabb euróval számol. Főleg azért, mert sok multinál vagy nagyobb cégnél akár hónapokba is kerülhet átvinni egy áremelést.
Ez a magyar kereskedelem rákfenéje.
Plusz tegyük hozzá, hogy a nagyobb cégektől az állam visszaszedi a lakossági kedvezményekből származó hiányt különböző adók és terhek formájában. Akár visszamenőleges hatállyal is. Így a nagyobb kereskedők nagyjából hetente emelnek árat, ami viszi magával a piaci árat is.
A téli hónapokban várható nagyobb működési költségek miatt nem nagyon fog csökkenni a termékek ára. Így ha megint erősödik a dollár, illetve mélyrepülésbe megy a forint, akkor csúnyább árak lesznek.
Bár nem elektronikai cikkekkel foglalkozom, de forgalmazó vagyok. Elég bizonytalan a helyzet ahhoz, hogy belátható időn belül az árak csökkenésére lehessen számítani. Még a stagnálás sem biztos, sőt...
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
CactuS #46000 üzenetére
Mármint joypad? Mindegyik RGB -s. Az alsó 3 az új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest