-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazac_
tag
válasz
lugosi #58561 üzenetére
Doboz vs. nem doboz témához: számomra sokkal praktikusabb az elektronikus verzió, a kártya cserebere nem az én műfajom (pl. gyári új Snipperclips kártya 0 napos kora óta játssza azt, hogy néha csak 2-3 berakás után indul el), sötétben nem poén cserélni, gyári dokkban sem túl kényelmes, stb.
Viszont a Switch a fiamé (hivatalosan
), ezért a legtöbb játékot mégis dobozosan vettem, az én gyerekkoromhoz is hozzátartozott a kazetta/VHS/CD tokok nyitogatása, borítók böngészése, nagyítóval nézegetni az elcsúszott színeket a féltónusos nyomatokban
, a lehetőséget megteremtem neki, és egyébként látom is, hogy szívesen kézbe veszik lányommal együtt néha csak úgy a tokokat, főleg a saját címeket, ahol aranyosak a karakterek.
Ha nem is ilyen sarok a cél, de azért legyen mire visszaemlékeznie, mert egy online játék ikonjára valószínűleg nem fog, de egy érzésre/hangulatra, ahogy pattan a tok igen. Ha akar. Aztán lehet, hogy mire felnő, már ciki lesz a retró megint. -
lazac_
tag
válasz
lugosi #58465 üzenetére
3,5€-ért vettem anno, határeset éppen így utólag látva, enni tulajdonképpen nem kér
, de nem egy hiánypótló játék. Engem nagyon nem köt(ött) le, srácaim is inkább másban rohangálnak általában. Amíg az Undercoverben szívesen ugrok neki egy-egy küldetésnek, itt ilyen gyűjts be ezt-azt, ennyi-annyi arany kockát a továbblépéshez feladatok vannak, írtam is, hogy nem igazán haladtak vele előre egy idő után. Kreatív építésre meg vagy Minecraftoznak (sokkal egyszerűbb kezelés), vagy offline Lego.
-
morfondőr
addikt
válasz
lugosi #58318 üzenetére
Nekem is csak Switch van otthon és az utóbbi időben megvettem több 3rd party címet is (Hogwarts, Skyrim, Witcher) bízva abban, hogy majd az új gép visszafelé kompatibilis lesz és majd lökni fog a teljesítményen is azeknél. A NMS-t még PC-n próbáltam többször is, de valahogy 2-3 óránál tovább nem tudott lekötni, pedig akartam volna szeretni. Youtube-on SwitcUp csatornát keresd meg és ők szoktak update videókat gyártani, hogy a különböző patch-ek hogy befolyásolják az adott játékot. Ha jól emlékszem a NMS is volt porondon. (linkelni nem tudok melóhelyről)
-
l.skywalker
titán
válasz
lugosi #58314 üzenetére
Én bevallom más platformok mellett nem használom a Switch-et csak Nintendo exc. címekre és kisebb indie, platformer játékokra, nekem az a félelmem, hogy sok kompromisszummal jár TPS és FPS játékok játszása, főleg amik olyan komplexek mint a No Man's sky. Rosszul gondolom szerintetek?
-
-
lanszelot
addikt
válasz
lugosi #58248 üzenetére
Mario Kart nem racing játék.
Az családi/haverok játéka.
Mint a Mario Party, az is gyengus ha nem megfelelően tolod.Nagyon jó bulit lehet veük csapni.
Darts, társas, kártya detto. Lagymatag, ha nem jó a tarsaság.
4-en haverok üljetek le és egymás ellen, ne az első helyért menjetek. -
Jacob Gibbs
tag
válasz
lugosi #58222 üzenetére
Én egy ackióban vettem meg a booster pack-et. Amit hozzáad a játékhoz az a plusz pályák (+48 track) meg karakterek, de új "kart" részek legnagyobb bánatomra nincsenek.
Ha most tervezitek megvenni a Mario Kartot, akkor én várnék a booster pack-el, mert az alap játékban elég sok feloldható dolog van, és mire ráuntok talán lesz rá egy -30%
Akcióban szerintem megéri, de szvsz a teljes ár picit sok érte -
Micsurin
nagyúr
válasz
lugosi #58085 üzenetére
Ha vígasztal, azon verd túl magad és jó leszel. Ganon kevésbé szívatós szerintem mint a Thunder boss.
Barátod amúgy az ancient arrow, craftolj párat és meg lesz
edit.: ha ennyire nem akkor kapard ki a Rubber Armort, ha 2x fejleszted azt hiszem immune leszel az elektromosságra.
-
válasz
lugosi #57879 üzenetére
Szerintem is nehéz, de az a szabadság, amit a játék ad, pont egy sok szabadidővel rendelkező gyereknek való. Nem beszélve arról, hogy a nehézség még javíthat is a problémamegoldó készségén, ha kellően türelmes hozzá.
Azért fogalmazok ilyen hülyén, mert fogalmam sincs, hogy milyen egy mai tíz(en) éves. Nekem viszont nagyon bejött volna anno.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
lugosi #57818 üzenetére
A wareztől ez messze áll… kulcsos oldal és account nem lesz warez még ha szürke téma is. A fiókra ki lett fizetve a game.
Annak menete és megoldása másik kérdés, de szigorúan véve nem warez, ászf-ez itt sérti? Megint másik kérdés.
Az meg szintén másik kérdés, hogy a fiók mindig is az eredeti useré… elég ha az egy számlát felmutat és már ki is zárt téged (Steamen és Battleneten nem ritka…). Ilyen helyről kulcsot veszünk max és azt is ASAP beváljtuk.
Egy ominózus Ubisoft eseten túl még sosem volt gond a kulcsokkal tömegesen nem kell itt fiók meg konzol bannal riogatni….. -
90Quiet
tag
válasz
lugosi #57726 üzenetére
Nem spawnolnak újra a szemek:
https://gaming.stackexchange.com/questions/302044/do-all-the-enemies-rise-again-in-the-blood-moon -
válasz
lugosi #57709 üzenetére
A Botw-ot a Lite-on nyomtam vegig, annal ugy ereztem hogy az abszolut nem oda valo, tul kicsi volt a kepernyo. A Totk-ot azt mar az OLED-en nyomtam, neha kitettem tv-re is, de 99% handheld. Szuper volt
A links awekening meg ez az uj zelda ezek is tokre jok lesznek handheld
-
lanszelot
addikt
válasz
lugosi #57672 üzenetére
Egy játéknak nem az a lényege hogy kijátszuk, hanem hogy szórakoztató legyen.
Én mindig több játékot tolok egyszerre.
Mikor milyen a hangulatom.
A Zelda botw - ot vagy 4 évig játszottam. A fő boss nincs meg, de nem is fogom megcsinálni, mert az nekem nem szórakoztató.
Viszont a dlc-k stb mind megvan.
Bár én nem úgy játszom a video játékokkal mint más.
Open world -ben a legelső kinyitni a térképet.
Majd mellék küldik, legvégén a fő szál. -
ldave
félisten
válasz
lugosi #57454 üzenetére
Ez azért volt különleges eset, mert előre lehetett tudni, hogy korlátozott ideig és darabszámban lesz elérhető, szóval aki
arra élvez, az tesz boldoggá, hogy felvásárol limitált készleteket, majd utána drágábban eladja annak, aki esetleg lemaradt róla, az itt kiélheti magát. -
cactuar
senior tag
válasz
lugosi #57446 üzenetére
Talán a júniusi Directen többet megtudunk.
Midori: Dragon Quest III HD-2D to be at June Direct, expected 2024 & believes it’s now DQ 1-3
-
lanszelot
addikt
válasz
lugosi #57314 üzenetére
Annyi kiegészítés: nem játszhatsz annyit amennyit szeretnêl, mert valós időben megy az óra.
Tehát ha leülsz hogy van egy órám, de csak 10 perc van a játékban, akkor nincs mit csinálni.
Főleg az elején napi max 30 perc van benne.
Utána offline és állítgathatod a naptárat át a konzolban.Később max 1 óra aktív játék van benne napi szinten.
Ezt monoton játékkal növelheted. Pl horgászol még 1 órát.Nagyon korlátozott mit tudsz csinálni. Kimondottan arra jó, hogy birizeld a kontrollert.
Nyugis, semmi stressz.
Se ellenfél, se kihívás, se semmi.
A most kijött Endless Ocean Luminous ugyanez a kategória, más játék környezetben.Nem rossz, csak tudni kell neked való e.
-
oba
addikt
válasz
lugosi #57075 üzenetére
Pont emiatt nem játszom én sem az újabb MK részekkel. Nagyon túllőttek már a célon, egy szadista hentesmészárlás az egész játék. Biztos vannak emberek akiknek tetszik, hogy egyre betegebb módon trancsírozzák szét egymást a karakterek, de én nem a belsőségek látványa miatt szeretnék MK-t játszani
-
consono
nagyúr
válasz
lugosi #56969 üzenetére
Hát, nekem mióta megvan (5-6 éve) a dokkban van, elég jól bírja most is az akksi. Mondjuk kétszer volt olyan para, hogy merült mint a kő, de az aksi kijelzés gond volt, 0%-on még rengeteg kapacitás maradt benne. De ezt is megoldotta azt hiszem egy teljes lemerítés -feltöltés ciklus, vagy valami hasonló játék.
A Joyconok lötyögése engem jobban zavar ennyi idő után, pedig 90%-ban szerintem nem voltak leszedve, úgy játszottunk. -
válasz
lugosi #56879 üzenetére
Nagyon beválik! Nagyon jó az a kontroller. Olyan precíz irányítást meg tudok vele csinálni az analóg karokkal, amiket pc-n egérrel nem csináltam meg ugyanabban a játékban. Pl a Sniper Elite 4, egérrel se kockáztattam meg (mert állandóan elrontottam) oldalról a lövés irányára merőlegesen mozgó célpontra a fejlövést, ezzel rendszeresen és simán le lehet követni a mozgást. És nagyon kényelmes. Ha bele kellene kötni, akkor az egyetlen negatívum, hogy az ABXY gombokon a felirat nagyon halvány, ez nekem eleinte gond volt, mert a PS kontrollerhez vagyok szokva, más a gombkiosztás és néha ránéztem. De ahogy rutinná válik, ez se gond.
-
lazac_
tag
válasz
lugosi #56850 üzenetére
Nem próbáltam még sokféle kontrollert, de érdemes megnézni pl. ezt a videót , ha nem ragaszkodsz a 8Bitdo márkához. A sima, nem pro verzióban is van gyro, és hall-effect elven működő stickek ( nfc nincs, illetve kevesebb dolgot lehet állítani menet közben).
-
lanszelot
addikt
válasz
lugosi #56850 üzenetére
Nézd: [link]
Itt mikor kibontja látszik hogy a thumb stick -ről leszedi a védő szivacsot
Ki ne dobd!
Az nagyon fontos, ha viszed valahova, vagy más dolgokkal tárolod, mondjuk fiókban, az megvédi és nem fog driftelni a rossz tárolás miatt.
Amúgy youtube- on rengeteg a videó rólaJaj, a videó csak a kibontása miatt van, az nem a NS verzió, az az Xbox verzió. Csak a védő miatt küldtem.
-
lanszelot
addikt
válasz
lugosi #56840 üzenetére
Megnéztem megint a videót, a srác is mondja, hogy az az Xbox verzió és lehet kapni más rendszerekhez is ugyanazt.
Nem néztem utána, de a srác szerint van ugyanaz, csak nem Xbox-os.Amit küldtem linket, az ugyanannyiba kerül, csak nem vezetékes, és NS kontroller, ezért benne van a gyro.
Azt nézted valahol?Tessék itt a vezetékes NS kiosztás: [link] de ebbe sincs gyro
-
ρσгτσ
addikt
válasz
lugosi #56827 üzenetére
NYXI vagy hasonló megoldás nem opció? Simán kiváltható vele a joycon és/vagy a kontroller is. Árban most nem áll annyira jól a forint gyengélkedése miatt, de remek cucc. Én évekig használtam.
Nekem mondjuk eleve a joycon sem igazán jön be. Amit eXtremeRate -tel moddoltam az egy fokkal jobb volt. Mert más lett a dpad is.
Szerk.:
Persze ha hordozod, akkor rendelni kell hozzá egy NYXY táskát is, mert a simába nyilván nem fér bele. Feltéve, ha nem bazi nagy táskára vagy berendezkedve, amibe több minden is belefér.Szóval azért költségesebb buli lehet, de szerintem megéri.
-
lanszelot
addikt
válasz
lugosi #56823 üzenetére
A leggyakoribb hiba a thumb stick meghibásodása az olcsó kontrollereknél.
Ha tudsz forrasztani pikk pakk ki lehet cserélni.
Nem drágák a pót alkatrészek.
Ha nem tudsz akkor viszont érdemes egyszer egy jót venni /nem a pro kontroller/.
Különben hordhatod szervízbe, vagy vehetsz újat.
Bár én meg tudom javítani, mégis most vettem egy olyat amivel elvileg nem lesz gond. -
mark!
őstag
válasz
lugosi #56803 üzenetére
november óta van meg a vezetéknélküli, dualshock4-et váltott nálam és nagyon szeretem, mondjuk nagyrészt pc-n használom, de switchhez is tökéletes, ha megrázod a kontrollert ébreszti a konzolt, amit hátránynak mondanék, az a két alsó programozható gomb, nagyon könnyen be lehet nyomni őket véletlen
-
taki01
őstag
válasz
lugosi #56754 üzenetére
Spawn problémák nálam is elő jöttek. Egyszer kiestem a pályáról multi közben és kamera úgy pörgött, hogy majdnem rosszul letten. Switchen nem voltak tele a szerverek. (Maradok a PS2-es online-nál, ott ilyen hibák nem voltak.)
A Kotor2-t is most játszottam végig Switchen és az is még mindig borzalamas állapotban van. Párszor kifagyott, néhány helyen a framerate is be esett és elégé érezhető volt. Nekem az utoslsó Aspyr game volt, amit teljes áron vettem meg. -
Parson
addikt
válasz
lugosi #56715 üzenetére
Azért nem kell félreérteni, én se azt irtam, hogy át kell esni a ló túlsó oldalára, és önszivatással továbbhaladni csak... arany középút a jó itt is... nem kell azonnal youtube-hoz nyúlni, de vannak helyzetek amikor egy idö után viszont hasznos volt nekem is (és nem csak 1-2 alkalommal)... mindenkinek magának kell éreznie, mennyire darálni / türelmesen élvezni akarja a játékot.
-
Parson
addikt
válasz
lugosi #56719 üzenetére
Ezen én is levagyok döbbenve... ezért is és amúgy kompletten az egész miatt neveztem GIGANTIKUSAN jó játéknak fentebb... Én 1000% hogy fogok még bóklászni ezután is a BotW-ben. Jah kérem, és a DLC-t még le se szedtem, az is opció még, mint ahogy mások is írják.
De most a TotK-ra koncentrálok, abban is még csak 95+ óránál járok - aminek nagy részét még tavaly összel raktam bele. -
Peaceliker
addikt
válasz
lugosi #56715 üzenetére
Én nagyon sok shrinet yt ról oldottam meg, ha a pokolban is égek el
engem nem szórakoztatott a végtelen agyalás. Nyilván nem yt al kezdtem, de ha x perc alatt nem jöttem rá, akkor lestem. Én úgy /így is tök boldog voltam ezzel a játékkal. Én nem keresem a túlzott kihívást (néha még a keveset sem) a játékokban, van elég kihívás az életemben
-
-
Parson
addikt
válasz
lugosi #56688 üzenetére
Ha elfogadsz egy tanácsot, és nem hajt a tatár, akkor ráérösen játszol vele... a feladványok a shrine-okban is úgy az igazán jók, ha te fedezed fel magadtól a megoldásokat... bár néhol nem egyszerü, nekem se ment mindenhol egyedül, de többnyire igen... NA szóval a lényeg, hogy aki 5-6 vagy 20-oniksz óra alatt végigmarja ezt a játékot, az nem tudja mit hagy ki... a poén viszont az, mint ahogy fentebb irtam, hogy bármikor lehet folytatni a (végeföcim elötti) utsó mentéstöl... szóval ha bizsereg az ujjad, akkor is neki lehet esni a végének, ami tök jó, mert így nincs mit veszíteni.
Amúgy meg hihetetlen barangolásra van lehetöség, a térkép önmagában nem kicsi, de ha beleveszed azt is, hogy mennyi részen lehet 2-3-4 vagy még több szinten is bóklászni, akkor azt kell mondjam, hogy én se fedeztem ám fel 100%-osan a komplett térképet, de azért törekedtem rá... ~150 korok seed még igy is bennmaradt a játékban ki tudja hol... mert ugye annak nincs értelme, hogy megnézem egy térképen, hogy hol vannak, és utána odacammogok, hogy hello... ez tipikusan a játékélmény megölése a szememben.
-
Norb79
őstag
válasz
lugosi #56687 üzenetére
Ezért a legjobb nem venni semmit! A pénze is megmarad az embernek meg át se verik!
Aztán egy ponton építeni kell egy trezort, mint Dagobert bácsi a kacsamesékben és lehet úszni a pénzben!
Addig meg lehet drukkolni, hátha jön a ducktales remastered switchre is. Wii u kiadás van, lehet portolni! -
Linkh
tag
válasz
lugosi #56687 üzenetére
Bátyám anno ugyanigy járt a MM-ban. Kamerát vett,otthon kiderült,hogy nem működik,másnap vissza,aztán valahogy kiderült az is,hogy azt a kamerát már más is visszavitte,mert nem működik.
Nálam régen a DS játéknál volt az,hogy lestem,hogy az "új" FinalFantasy 3-ban van egy 20perces mentés -
Szabi®
addikt
válasz
lugosi #56640 üzenetére
"az volt a játék nehézségének a színvonala, hogy next-next-finish, vagy követni kell egy fél képernyőt eltakaró piros nyilat, hanem sokkal több kihívás volt az egyes játékokban. Ezért is volt olyan nes játék, amivel a második képernyőig jutottam."
Ez tényleg így van.A nálam a Donkey Kong volt annak idején egy kihívás snes-en, és erre az új Donkey Kong is sokszor emlékeztet, néhol az irgalmatlan pályaszakaszok vagy bossok akasztják meg a játékot, de nagyon élvezetes.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
lugosi #56624 üzenetére
Ha a mob a közeledben van és nincs a kezedben a pajzs akkor igen, az alsó bal gombbal (az a ZL) lehet befogni, egy piros nyíl is megjelenik ilyenkor és target közben körbe lehet oldalazni, elugrani. Sok apróság lesz még, pl. viharban se mindegy milyen felszerelésed-fegyvered van, majd megtapasztalod
-
Szabi®
addikt
válasz
lugosi #56483 üzenetére
Lehet régiókorlátozás, hisz usába más játékok is elérhetőek, viszont ehhez nem kell mást tenned, mint usa accountot csinálni.
A pro kontroller nem kötelező, de sztem konzolfronton az egyik legjobb kontroller, csak a ps5 dual sense előzi.
Zeldába nekem nagyon bejött a Pro konti, és sokkal tovább is bírja szuflával, de két évet játszottam joyconokkal is, azokkal sem volt gond, azért más minőség a kettő. -
válasz
lugosi #56471 üzenetére
Ha 3 jatek kene, akkor nalam eddig a top 3:
- Zelda TOTK
- Mario Odyssey
- Astral ChainLite vs OLED:
Lite önmagában kisebb, kisebb kijelző, OLED-el osszevetve nagyon ergya kijelző minőségben. Nincs kickstand, macerasabb a multiplayer, nincs tv-re kötés, gyengebb hangszoro, kisebb tárhely.
-
válasz
lugosi #56471 üzenetére
Switchet szerintem az exkluzívok miatt érdemes venni. Vannak jól futó 3rd party játékok is, de sajnos rengeteg az olyan, ami nem annyira jól fut, hiába van tehát papíron az adott cím a gépen, kevésbé élvezetes, mint más platformon.
A gép másik nagy előnye, hogy fizikai kártyán is vannak a játékok, így ha hirtelen megszűnne a Store, vagy ellopják a fiókod, akkor is tudsz ugyanúgy játszani.Ha nem érdekelnek annyira a Switch exkluzív játékok, és nem akarsz a kártyákkal sem szórakozni, akkor elgondolkodnék a helyedben egy Steam Decken is, mert ugyanúgy handheld, de tévére is lehet kötni, viszont jobban futnak a játékok, és nem csak a Steames cuccaidat viszi.
Illetve elvileg egy év múlva jön a Switch 2, ha nem sürgős a vétel, akár azt is megvárhatod, mert állítólag(!) lesz visszafelé kompatibilitás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Eladó egy Thrustmaster TMX kormány Xbox -hoz
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest