-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
gboszi #60676 üzenetére
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
Kezdőknek kiváló bevezetés, és viszonylag rövid.De egyébként ebben a korbán más játékot adnék neki, pl:
* Super Mario Odyssey
* Super Mario Bros. Wonder
* Mario Kart 8 Deluxe
* Pikmin 4
* Kirby and the Forgotten Land
* Super Mario 3D World + Bowser's Fury -
a2d2
addikt
válasz
gboszi #60676 üzenetére
Ugyan nem Zelda, de én nemrég vettem meg PS-re a Ni NO Kuni-t és elég jó.
-75%-on volt akcióban és ahogy nézegettem a PS és a Nintendo store-t kb együtt mozognak az árak. Kb 3700 Ft lehetett, ennyiért nem kapsz Zeldát. Annyi hogy azért angol tudás az kell hozzá mert egy elég jó kis mese az egész. -
horkovy34
junior tag
válasz
gboszi #60552 üzenetére
Én is csatlakoznék egy családhoz ha lehetséges és elmondják hogy mi is ennek a menete.
Volt tagságom de csak sima úgy 3 évig de meguntam és lemondtam. Viszont egy ilyen bővített csomagos buliba beszállnék újra. Ilyen családba való tartozásnak van egyébként valami hátránya?! Megjött a Tears of the Kingdom...... Csak a nyitányt lestem meg és besz@ behugy....
Elsőnek a Botw fog lemenni úgy 5-6 hónap alatt.
-
válasz
gboszi #60094 üzenetére
Szia!
Ha minden igaz GamePark-ban kipróbálható (Budapest, Berky Lili u. 36, 1171), de nem kölcsönözhető.
Az a baj nem véletlen nincs egy halom konzol kölcsönző
Nagyon macerás üzletág.
A rentit.hu-n találtam ilyen lehetőséget de pont Switchet nem lehet bérbe venni.2 reális lehetőséget látok:
1, Vagy egy vállalkozó szellemű kolléga kölcsönadja vagy ingyen vagy valamilyen jelképes összegért a konzolt egy hétvégére. (és vigyázni kell rá mint egy hímestojásra, meg aztán nem összeveszni, hogy ez a karc ott volt-e vagy nem
)
2, Néznék a helyedben aprón egy V1-es Switchet ami majdnem a legolcsóbb (60.000 körül már komplett szett van) és ha nem jön be akkor eladnám ugyanannyiért. Bár ha a fiad szereti a Wii-t akkor a Switchet imádni fogja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest