- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy34
junior tag
Úgy érzem mégsem kell nekem olyan gyorsan beleugrani ebbe a Switch 2-be. Pedig tényleg elő akartam rendelni, pláne mikor jelezték hogy full visszafelé kompatibilitás lesz! De ahogy látom ez a kompatibilitás is csak a lehúzásra épül majd, a rengeteg fizetős upgrade-el. Így ilyen feltételekkel/lépésekkel amiket a Nintendo szabott/lépett, úgy érzem ráér ez még nekem. Pláne hogy friss lesz a gép, és nem tudom milyen gyerekbetegségei/hibái fognak előjönni majd. A lényeg hogy részemről nem fogok rohanni lecserélni a Switch 1-et.
-
BusinessGuy
őstag
Én most vettem pár hete. Volt már de csak megjelenéskor Zeldától Mario Odyssey-ig aztán eladtam mert a kijelzőt kifejezetten gagyinak találtam és a tartalom is akkor még csekély volt. Nekem meg a hamdheld volt a fontos.
Most behozhatatlan mennyiségű tartalom van rá alig tudok választani, a kijelző pedig hatalmas ugrás az alaphoz képest. Zeldát is majd tolom újra. :) -
-
Kai_Rong
senior tag
Én janurában adtam el a saját Splatoon 2 példányomat, karácsony környékén játszottam vele utoljára, akkor még eléggé aktív volt az online, 2-3 perc sorbanállás volt a maximum, hogy összegyűljön a random quickplay mezőny. Viszont ez tipikusan az a játék, ami baráti körben sokkal nagyobb fun, mint randomokkal játszani, főleg a skillgap miatt (i.e. ha mindenki béna a csapatban, lehetsz bármennyire is jó, tuti veszíteni fogtok). Ráadásul ha valaki leül random online-t játszani, akkor több kört is megy, szóval simán tudsz ugyanazokkal egy csapatba kerülni megint, akikkel már elbuktál egy pár menetet, ha hozzám hasonlóan kompetitív lelkületed van, akkor ez zavarni fog.
9-10k-nál viszont semmiképp se adj érte többet, mert kb. ennyit ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest