- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
nagyatt #57750 üzenetére
Én is lemondtam, megrendeltem az alzáról ott azt írja az ajándékra, hogy "Megrendelve a beszállítónál (A kézbesítés időpontja pontosításra kerül)". Ha ott sem küldik, akkor megvárom 1-2 hét múlva az aprón. Az ajándékok nálam is elsősorban a gyerek miatt fontosak, mert ő szereti ezeket gyűjtögetni (meg persze azért én is
)!
-
morfondőr
addikt
válasz
nagyatt #57746 üzenetére
A Paper Mario-val ugyanez volt nálam! Én leginkább ezek a csecsék miatt szoktam Nintendo címeket előrendelni, mert 2 hét múlva úgyis 4-5 ezerrel olcsóbban már megjelennek az aprón az egy kézen keresztül ment játékok.
Norb79: én is a Platinumot favorizáltam korábban, csak aztán ott is hoppon maradtam, meg egy ideje már fel sincs tűntetve, hogy járna ajándék! Persze megérti az ember, hogy lemarad, csak van amit hónapokkal előbb rendeltem és mégsem jutott.
-
-
horkovy24
senior tag
válasz
nagyatt #34913 üzenetére
Azért szemellenző nélkül kijelenthetjük hogy mindezt úgy hogy kisebb adagokban úgymond szünetekkel játsza végig az ember! Mert bár amit leírtál az úgy is van viszont bizonyos idő után iszonyat monotonná tud válni a játék! Szóval én azt mondom hogy kellenek szünetek közötte amíg végigjátszod valami más játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged