- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrishtanAG
senior tag
-
Aki21
aktív tag
-
Ha megnyomod a + or - -t, a Return to Party Plaza elmenti, amit haladtatok és ugyanitt a Mario Party booth a folytatás (ha minden igaz).
A Mario Party Superstars minden körben ment automatikusan (every round of turns) A képenyő alján ez látható (watching the bottom of the screen). -
Norb79
őstag
Az társasjáték-szerű játék, szóval úgy működik, mint a valós társasjátékok, vagy egy ültő helyetekben lenyomtok egy partit, és akkor a végén visszakerülhet a dobozba, másra is lehet használni a konyhaasztalt, vagy félbehagyjátok, mert rátok esteledik, és ott hagyjátok szétpakolva a konyhaasztalon, de akkor másnap a kanapén kell reggelizni.
Szóval nem, nincs mentés, kb 30-40 perc egy menet, pech, ha pont nem sikerül befejezni.
És nem, nincs lineáris előrehaladás, ez ilyen partijáték, hogy leültök 2-3-4en társasozni, és van csomó féle tábla, meg mellette ha egyedül vagy akkor vannak ilyen minijátékok, mint kirakó, stb. -
ρσгτσ
addikt
Jaja, ez tök jogos. Én is hülyén fogalmaztam feljebb, még a téma elején.
Illetve én is kíváncsi leszek milyen tapasztalatok gyűlnek össze 1-2 év alatt az OLED modellel kapcsolatban.
Az biztos, hogy vannak gondok most is. Mert szerintem páran panaszkodni fognak még, hogy "kiugrott" a kijelző.
-
ρσгτσ
addikt
Nem akarok akadékoskodni, de azért azok az emberek is túlzásba viszik, akik boszorkányüldözést csinálnak például a Samsung kijelzőkkel, telefonokkal kapcsolatban. Nekem például jó a szemem, és ilyen felhasználói szokások mellett nem ég bele a kijelzőbe a fix tartalom 1-2 év alatt. Vagy csak valószínű szabad szemmel nem látható módon.
Azt nem mondom, hogy nem létezik a beégés (mert az hülyeség lenne), de szerintem legalább annyira átesnek az emberek a ló túloldalára, akik folyamatosan ezzel riogatnak másokat.
ldave #39383:
Volt pár 1-10 órás játék a kezem alatt, amire szívesen kifizettem volna annyit, mint néhány AAA játékra. Mert az a kevés idő kifejezetten jó minőségű tartalommal párosult.Norb79 #39400:
Tönkrement az autóban a töltőkábel és nem volt időm venni.Így többet kíméltem a telefont. Pl. net sem volt folyamatosan bekapcsolva és kevesebbet is használtam.
-
ρσгτσ
addikt
Így azért én kétszer is meggondolom, hogy vegyek -e használt Lite -ot. Annál sokkal neccesebb téma számomra.
Azt nem kérdeztem a GamePark -tól, hogy Lite -nál is javítanak -e kontroller részt, de gondolom nem...mert a gép burkolatát kell bontani hozzá (mivel egyben van). Tehát megy ki a csehekhez.
-
DM-Fan
nagyúr
Én is így gondolom, de a legtöbb gyártó nem, tisztelet a kivételnek. Még neves monitorgyártók is kekeckednek és konkrét policy van rá, hogy felosztják a kijelzőt mondjuk 16 egyenlő szegmensre és ha a 16 szegmensben szórtan vannak jelen pixelhibák, az nem számít hibának, csak ha mondjuk egy szegmensen belül van pl. 5 darab, viszonylag egy helyre koncentráltan. Vicc!
Én ezért vettem pl. a monitoraimat minden esetben olyan helyről, ahol maga a bolt vállalja x eFt plusz összegért, hogy a kalibrálás mellett amúgy át is nézik pixelhiba szempontjából is a monitort és addig bontanak ki újat, amíg pixelhiba-mentest nem kapsz, illetve ha vásárlás után 20 napon belül előjön mégis, akkor szintén cserélik kérdés nélkül. Ez így korrekt!Hozzáteszem, ezt minden gyártónak az eszköz ára alapján alanyi jogon kéne biztosítania és nem a kereskedőnek, feláras szolgáltatásként - amelynek egyébként így is baromira örülök, hogy legalább erre van lehetőség, mert simán kifizetem érte azt a 7 eFt pluszt egy 300-400 eFt-os kijelzőnél, semmint hogy évekig minden egyes alkalommal azt lessem, amikor leülök az eszköz elé, hogy na, hol is van a hiba.
taki01 #39205: én is tartottam ettől a V1 vásárlása idején, de akkor is megúsztam. Úgy látszik, a Switch-ekkel eddig szerencsém van, pedig amúgy vonzom a pixelhibás kijelzőket.
-
Kérem a kedves egybegyűlteket, ne ragozzuk tovább, minden egyetértésem mellett.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mostmáraztánténylegtörölnifogokmindent vagy rátokuszítomAndristhogytegyenrendetis.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------OLED gondolataim:
bekapcsolás előtt: nagyon tetszik a fekete/fehér kombó (kérdés mennyire sárgul majd), a lekerekítés, a képernyő átmérő (főleg a Lite után) meggyőző méretű. A JC-k driftelésére kíváncsi leszek, remélhetőleg legalább az idő hosszabb lesz, amíg megjelenik (a gyerekeknek maradt a V1, ez daddy only Switch lesz). A kihajtós támasz értelmesen használhatóvá tétele nekem nagyon jól jön, elsősorban desktop szeretném használni Pro Controller-rel, remélem az OLED képernyő elég lesz az élményhez.
A dokkoló frissíthetősége miatt reménykedem a felskálázás növelésében (4k), persze ez a remény már többször meghalt...
Sajnos valószínűleg csak holnap tudom beüzemelni... nagyon hosszú a backlogom, lesz mivel kipróbálni.
(Ráadásul a Far Cry 6 is megjelent - én úgy gondoltam, hogy sok mindenfélével játszom igényesen, de volt egy PS4 statisztika pár éve, ami kihozta, hogy 2x annyi időt töltöttem a FC-vel, mint összesen a többi PS játékkal, be kellett ismernem magamnak, hogy bejön a FC...)
-
vg
addikt
Az azért egy intelligensebb közösségben van olyan, hogy tisztesség. Márpedig a ph az egy közösség lenne, nem pedig webshop, se nem egy különálló apróhirdetési oldal. Az nem tisztességes magatartás, hogy még át se vette, de már megjelenés előtt minimum 50%-al drágábban árulja. Az pedig még lehet akár bűncselekmény is, hogy olyan tárgyat árul ami még nincs is nála. Ezek ellen úgy lehetne védekezni, hogy ez így ebben a formában tilos lenne hirdetni. Nevetséges, hogy abban az irományban valami nyomi webshopra mutató linket mutogatnak, hogy lám, külföldön is ez van. Amúgy már írtam régebben is máshová, ez legyen a ph baja, maximum kevesebb előfizetőjük lesz.
-
hszilard666
veterán
Ehh, irigyellek hogy boldog vagy a kijelzővel, én bármikor ránézek sírhatnékom van.
A színek és a fényerő nem túl jó. Konkrétan a ratyi 10 éves kukázott macbook airem kijelzője jobb felhasználói élményt nyújt mint a switchben lévő panel. Jó mondjuk ez nem touchscreen, de akkor is.
De itt van mellettem egy 2013 as ipad mini, ezt szerintem tényleg szabad hasonlítani a switchez mivel touch és mobil eszköz, és ezt is hatványozottan jobbnak érzem.
Hogy szoktál filmezni switchen?
Nem mintha akarnék, de nem is tudtam hogy lehet!
Rage47:
Igen, az ipadekben meglepően jó kijelző van. Mini 2 vel nyomom, öreg meg minden, de a kijelzővel semmi problémám. Mármint beltéren, mert napsütésben már kevés a fényerő.
De mindegy, nem panaszkodom, pár ezer forintba került az egész eszköz.
Szerintem az OLED panelt kellett volna a V1 be is belepaszírozni, akkor nem lett volna oka szégyenkezni a nintendonak. Valahogy a PS Vita 2012 ben OLED panellal jött és nem volt nagyon drága.
-
icemad
nagyúr
Dehogy teszem hozzá. Ez egy műszaki eszköz, nem játék vagy film. Vannak technikai paraméterei, amik tények. Azt elég valószínűnek tartom, hogy te a jobb kijelzőt kaptad a kijelző lottón, ezért nem tűnik fel. Én talán visszaviszem, és rendelek egy oled verziót. Megvárom az első teszteket.
-
hszilard666
veterán
Szia itt is!
Itt egy hatalmas félreértés van! Sokan a Deck-et konzolnak könyvelik, ami nem igaz, mivel egy handheld PC ről van szó, PC-s hardverrel és desktop OS-szel. Amikor megveszed az eszközt a Steam OS van rajta, ami egy linux. Viszont tehetsz rá win10 et is, támogatja a hardver. Miért szuper? Mert erősebb mint a GPD Win, az Aya Neo, vagy bármelyik hasonló marok PC, és nem csak erősebb de hatványozottan olcsóbb is. Le is csaptak rá a népek, konkrétan ha előrendeled ha jól tudom már 2023Q1 et mondanak szállítási időszaknak.
Azért szuper, mert dokkolható is, avagy PC ként is használható.
Linus csinált róla egy jó kis videót is:
[link]Szerintem ez az eszköz keményen meg fogja szorongatni a switchet, valamint a gaming laptop piacot is
-
hito
nagyúr
Kezdem érteni és szerintem - illetve úgy fogalmazom, hogy számomra - ez egy ordas nagy zsákutca. Azt hittem, legalább egy full win van alatta, de semmi. Azok az eszközök, amiket fentebb írtam, win 10-be oltott handheld konzolok, tehát nem csak játékra használhatók, hanem ultrahordozható windows notebookok, dokkolva (monitor + akár eGPU thunderbolt-on keresztül) pedig teljes értékű PC-k. Ehhez képest szerintem ez egy vicc.
Még annyit, hogy a GPD bizony nem volt bukta, nagyon nem. A sokadik generációt éli meg és köszöni, jól van
-
fausto
addikt
Bocs az offért. PS3-on a remote play elég limitált, pl a GT5 és GT6 nem is támogatott. Egyébként sem az igazi, mert még belső hálón is van annyi késleltetés, hogy zavaró legyen. Én JRPG-ket vagy hasonló körökre osztott cuccokat játszottam remote play-en keresztül, ott nem volt gond egy pici csúszás, de egy sim-nél már gáz lehet. Ha gondolod, gyere a PS4 vagy PS3 topic-ba, ha van kérdésed, nem akarok sokat offolni itt
-
how you can play Spider-Man (PS4/5) on the Nintendo Switch! You MUST own a PS4/5, Spider-Man(or any other games) and a moddable Nintendo Switch in order to do this. In running Android on Switch, we can use the app PSPlay to stream the PS4/5 to our Switch and use it for remote play.
Playstation kell hozzá és módosítható verziójú Switch + eredeti játék.
És ezzel zárjuk le ezt a kérdést, mert moderálnom kell magam, ha nem vigyázok. A kutyamindenem.
Szenk ju for jor kooperésön. -
tboldi
nagyúr
Saját PS4 kell hozzá, én iPhone-on próbálkoztam vele, de qrva nagy volt a latency.
Mondjuk akkor még csak 150/5 Mbps volt a netem, most már 500/22, kíváncsi lennék, milyen lenne, de már nincs meg a PS.A buherálás meg nem egy szívesen látott téma itt, de annyit elárulhatok, hogy csak az ún. V1-es, még nem “befoltozott résű” Switchek képesek rá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest