Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
WASPZotya
tag
válasz
sunny84
üzenetére
Volt E30-am de ellopták pár éve Egerben , hogy rothadjon meg .
Volt már pár kocsim, sok autót vezettem, de ezt szerettem a legjobban.85-ös évjárat volt, és már abban volt klíma, elektromos tükrök, elektromos ablak, elektromos napfénytető stb.
Jó kis gép volt.
A Bömbisek is ki tudnak hozni akkora teljesítményt, csak szeretnek rajta hagyni kis tartalékot.
Amúgy ültem én haverom Civicjében, nem egy életbiztosítás.
200nál villog az utastér világítás, mert a menetszél tépkedni a hátsó ajtót,köszi nem kérem.
Nem mondtam egy szóval sem hogy nem jó a Honda, én is akartam venni anno Vti sedant az Octavia után, de inkább vettem egy Yamaha R6-ot
Jobban megy 
Ha lesz pénzem én tuti Bömbit veszek legközelebb is, nekem az nagyon bejött, és nem egy embert ismerek aki Hondából Bmw-s lett.
Régi nem szétcseszett, szétrohadt jó E30-at nagyon nehéz találni itthon, de ez más típusra is igaz.
Nagyon meg kell nézni mit akarsz megvenni.
Egy biztos, a Ford nem autó!Nincs az az Isten hogy még egyszer vegyek Fordot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Projektor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Bittorrent topik
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- JBL STAGE 2 9634
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Volt már pár kocsim, sok autót vezettem, de ezt szerettem a legjobban.85-ös évjárat volt, és már abban volt klíma, elektromos tükrök, elektromos ablak, elektromos napfénytető stb.
Jobban megy