- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Rose park loop, ott a 2. helyen dob jó cuccokat, tesztelve 4 emberel
-
Sanchez638
addikt
valakinek lenne kedve venni nekem(kifizetem természetesen) olcsó boost-ot, nincs paypal-om és nem tudok ez miatt venni...
-
Sanchez638
addikt
A Need for Speed Facebook oldala elérte a 7 millió rajongót, és ennek alkalmából ajándékoz a World játékosok számára egy 7 napos BMW M3 GTR E46 kódot, amit Március 8. és 15. között tudtok felhasználni!
59NQ-QECM-PT4Q-9G2G
A kódot a world.needforspeed.com oldalon bejelentkezve a "REDEEM A GAME CODE" mezőbe beírva tudjátok aktiválni.
-
Sanchez638
addikt
Lotus evora-nak 6000 boost marad az ára véglegesen?
-
Sanchez638
addikt
valamikor új dolgokat pl játékmodokat nem akarnak bele rakni...
-
Sanchez638
addikt
hát... nem tom de ha valakinek jó csalni azt ott egye meg a fene, tegnap találkoztam csallerrel, kilépkedtem a abból a játékból, mert vagy kidob a játék vagy nem indul el...
"Erről viszont fogalmam sincs mi lehet!"
Szerintem a játékba belerakott autók, mint ahogy a Carbon-ba is voltak, és gondolom egy olyan trainer ez is mint a többi, feloldja a dolgokat...
-
Sanchez638
addikt
Valaki nem tudja, hogy rámegyek az Earn speedboost-ra és hetek óta semmilyen link nincs...Ilyenkor mi a teendő? Pár ingyen boost jól jönne.
-
Sanchez638
addikt
Valaki megtudná mondani, hogy a játék mért fagy ki team escape-nél?
kb minden 2. játéknál kifagy... újra telepítettem már a játékot...
-
Sanchez638
addikt
áhh ez az mx5 kegyetlen
nagy végsebesség, és nem borulékony, szerintem jobb mint a silvia... Megéri a pénzét alap tuningal megy kb. 240km/h-t
-
Sanchez638
addikt
Egy kérdés, van pl egy 3 kulcsos fék az mit javít az autón? Irányíthatóságát vagy csak a fékezést?
-
Sanchez638
addikt
MI van most a játékkal nem bírok belépni, azzal fogadd hogy túl nagy a létszám a játékban... fos játék
-
Sanchez638
addikt
Rámentem wolrd nyitó ablakán a Logout-ra de nem jöttt be az oldal
-
Sanchez638
addikt
Kezd nagyon nemi problémám lenni a játéktól(magyarul tele a tököm vele)...Elöx nekem sikerül törölni a profilomat most meg a játék törli...
-
Sanchez638
addikt
Mi ez az új hülyeség, 3 pálya? és a t2-es rendőrösön kiakadt a játék, nem bírtam átmenni a célon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged