-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Moleman #7299 üzenetére
Shift 2 minimoddal egész jó, persze a komoly szimektől még azzal is elmarad.
-
-
Valaki venne nekem boost-ot? Amint megvan a boost, utalom is érte a pénzt.
-
"Servers are now back online! Thanks everyone for your patience!"
-
-
Jelöljétek be a naptárotokban! Január 7.-én 19:00-kor a barátaink az NFSUnlimitedtől kihívnak téged egy "Találd meg a helyet" versenyre az NFS Worldben.
Azt kérded milyen helyet? Nyomként egy screenshotot posztolunk ide egy a helyről. (gondolom Facebookra, vagy a world oldalára)
Ami a dolgod:
1. Találd meg a pontos helyet a játékban, ahol a screenshot készült
2. Csinálj egy screen shot-ot (legyen nyitva a mini map-ed, hogy megmutasd hol készült a kép)
3. Küldd el emailban a screenshotodat az NFS World neveddel együtt a leaderboards@nfsunlimited.net címre.Ha te "Találod meg a helyet" a leggyorsabban, esélyed nyílik megnyerni a következő díjakat:
Spot 1 winners: 2 x 1500 boost
Spot 2 winners: 1 x 1500 boost, 1 x Snowflake 2012 Porsche 911 Carrera S
Spot 3 winner: 1 x headset, 1 x Shift, 1 x sunglasses
Spot 4 winners: 2 x 1500 boost
Spot 5 winner: 1x Snowflake 2012 Porsche 911 Carrera S
Spot 6 winner: 1 x Shift 2u, 1x sunglasses
Spot 7 winner: 1x Snowflake 2012 Porsche 911 Carrera S(ez gondolom érthető)
Hogy biztos legyél csekkold az NFS Unlimited oldalát a teljes szabályzathoz, a további részletekért és nyomokért!
Sok szerencsét és jó szórakozást! -
-
válasz
callmeakos #5015 üzenetére
Ha lenne ennyi boostom tuti bepróbálnék egy ilyet.
-
válasz
madehutler #5010 üzenetére
SylarHUN autói az egyik legszebbek, ha visszakeresed a hsz-eit a fórumban, akkor lesz miből szemezgetni.
-
válasz
barack1997 #4689 üzenetére
lájkoltam
-
válasz
barack1997 #4689 üzenetére
lájkoltam
-
-
Mai Treasure Hunt eredménye:
-
-
válasz
tutuhawer #4353 üzenetére
Nálam a garázsban parkol, de jó helyen is van ott amióta megvettem az RX-7-em. Csak kíváncsiságból fel is tuningoltam azóta, hogy mit tud az RX-7 ellen, de még mindig sokkal rosszabb, nehezen kanyarodik, nehezen gyorsul, nehezen csinál mindent, nem éri meg rákölteni egy fillért se.
-
-
-
-
válasz
szakalistvan #4146 üzenetére
Durva ez az M3, lehet vele aprítani rendesen.
-
válasz
tutuhawer #4109 üzenetére
Ha csak az lenne, akkor az a baj, ha az is lenne akkor meg az a baj. Elismerem nem tökéletes, de belekötni mindig könnyű, ötletekkel előállni már nem annyira. Örülök, hogy te már-már élvezed a ezt a folyamatos rammelést, de nekem egy év után is böki a csőröm a dolog, én nagyon nincs a helye a játékban, csak egy csökevény, amit a kényszer szült.
Egy korábbi hozzászólóval szemben inkább csökkenteném a koccanások és falhoz szorításoknál keletkező sebességvesztést, mert ha már úgy is meg fog történni a leszorítás, akkor legalább minimális kár keletkezzen belőle és tudd folytatni a versenyt maximum 1 pozició vesztéssel, ahelyett ahogy most 250-ről kapásból 0-ra megállsz ha falhoz szorítanak és utolsó helyre kerülsz, ahonnan jó eséllyel 1-2 helyet tudsz maximum megfogni.
-
válasz
tutuhawer #4104 üzenetére
Egy éve is itt voltam már, kb ugyanez volt a helyzet, össz-vissz a damage patch miatt csökkent minimálisan a rammerek száma, de ahogy írtam a notórius zúzókat ez nem hatja meg egyáltalán.
Egyébként elképzelésem szerint nem kizárólag ghost car mód lenne, hanem mondjuk joinnál tudnád kiválasztani amikor rákattintasz a multiplayerre, hogy normal race vagy ghost car race, így senkinek sem kötelező egyik sem, csak arra mész amelyiket jobban szereted. Ha test-test ellenit akarsz normalra, ha idő ellen, akkor ghostra.
-
válasz
tutuhawer #4102 üzenetére
"Ha mindenki tudná, hogyan kell ütközni, és hogyan kell védeni"
Csak éppenséggel ez a játék nem erről szól, és nem is kéne hogy erről szóljon. Aki ütközni meg védeni akar az menjen Burnoutozni, de ne itt rammeljenek, csak azért mert tudásból nem tudnak győzni, csak ilyen szánalmasan.
-
válasz
_stick_ #4098 üzenetére
Még nagyobb sebességvesztés falnál? Ott hagynám abba a játékot, az biztos. Így is utolsó helyre esek vissza sokszor a falnak szorító rammerek miatt. Inkább ghost car-os versenyek kellenének, contact nélkül a valódi versenyzésről szólna, a hülye sebződés helyett ami a rammereket nem fogja vissza, csak nekem kell folyamatosan fizetni a javításokat.
-
-
RX7 be megéri sok pénzt fektetni? Következő kocsinak 959-et akarok, de nem tudom ki lehet-e húzni vele addig. lvl 21 vagyok 200k-m van most.
-
-
-
válasz
callmeakos #3968 üzenetére
"jah és ha javasolhatom vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt. rádférne...."
Nem is kicsit, ez a helyesnek távolról sem nevezhető írás egyszerűen büntet.
-
válasz
Thunderzolee #3919 üzenetére
Neked mindig sikerül valahogy a shut down-okat kifogni.
-
-
-
-
Hol találom a partokat amit nyerek? 1-2 őt nyertem már, de sehol sem találom őket
-
Velem eléggé kib.szott a rendszer. Hétfő óta minden nap gyűjtöttem a treasure-t (korábban is, csak vasárnap kimaradt), erre ma azzal fogad, hogy a streakem broken. Mondom mi a f.. és resetelhettem day 1-re...
-
válasz
noblem1983 #3785 üzenetére
Hát igen, csak idegesítőek a zsaruk free roam-ban, ha pursuit ot akarok akkor oda megyek, de nem az utcán indítom.
Ma is telibekaptam egyet Tresasure hunt közben.
-
válasz
Thunderzolee #3713 üzenetére
Nem ez a durva, nekem van olyan, hogy random berántja elém az autókat mintha traffic magnetem lenne, pedig megyek mondjuk a harmadik helyen egy ideje.
-
-
-
Hogy lehet az, hogy 360 körüli a top speed adatom, egy másik RX-7-es meg 345-ös top speedel gyorsabb nálam?
-
-
Melyik a legjobb kocsi a játékban? (Csak hogy tudjam mire kell gyűjtenem
)
-
Más találkozott már olyannal, hogy a minimap-en egy player sem látható? Csak a mapot mutatja, de még én magam sem vagyok rajta, ha versenyzem akkor pedig más sincs.
-
-
Speedboost kód: 6YMZ-SWFQ-ZANF-X6LD
-
-
válasz
callmeakos #3640 üzenetére
Nekem se dobott semmit
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Még valahol az 5-ös patch környékén hagytam abba a játékot, mert felezték a már akkor is rettentően kevés megszerezhető XP-k számát egy verseny után, így a fejlődés lassú helyett kva lassú lett. Azóta változtattak már ezen, növelték esetleg újra?
-
Egészen tetszett nekem is, már bele is jöttem, erre jön az 5-ös patch, ami elcsesz mindent. Így is rohadt lassú volt a fejlődés, de amilyen most lett az kész katasztrófa. Rengeteg versenyt öltem a játékba és még csak 17-es vagyok, játszott óráim száma is elég magas. Ezzel a patch-el meg 2x annyi idő lesz az eddig is hosszú fejlődés. Hát any@'d. Számomra ez a játék minimum version 6-ig "jegelve". Kár érte... Rengeteg lehetőség van ebben a játékban, de csak a leépülést látom.
-
Magyar része van a az EA-nél a World részlegnek, vagy ha írni akarok nekik, akkor mindenképp angolul kell?
-
Üdv!
Attól függ mid van most. Én Eclipse-el kezdtem, az borzalmas egy kocsi, a leglassabb, lecseréltem egy 350Z-re amint 10-es lettem. Ha Silviád/240SX-ed/Mazda3-ad van kihúzhatod még akár 15-ig ahol már több kocsi elérhető, de az erőviszonyok szemléltetése:
Gyorsulás: alap350Z<tuningMazda3<tuningSilvia/240SX
Végsebesség: Mazda3<Silvia/240SX< ..............Magasan a legjobb az alap350Z
(és igen, az alap 350Z a kevesebb csík ellenére simán lenyomja más kocsik tuning változatát is)Idő kell neki amíg begyorsul, de ha egyszer megvan, akkor simán húzol el a többiek mellett. Tehát amíg nem számít a végsebesség, addig vígan el tudsz lenni a fentiek egyikével, 15 felé viszont egyre több a gyors pálya, tehát ott már érdemes lecserélned. Ennek az ellentéte is érvényes, kanyargós, lassú pályán nincs könnyű dolgod 350Z-vel a lomha kanyarodás és gyorsulás miatt.
-
A buszosnak utánanéztem, köszi, de erről nem találtam semmit: "T3-ban én az "1kör-t" használom vagy másnéven az 5 perces pursuitot." Hogyan,hol, mivan?
-
-
-
Ti hogy bírjátok elviselni ezt a sok állatot? Nem lehet úgy elmenni valaki mellett, hogy ne kenne fel a falra, vagy szűk helyen ne lassítana be direkt hogy belemenjek.
SylarHUN: Én vettelek fel nemrég, 11-es vagyok 350Z-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest