Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
WASPZotya
tag
Köszi Nfree!
Írtam előbb rád a játékban, felvehetnél vmikor úgyis szoktunk együtt gurulgatni Lordékkal.
Nekem most 3 kék 3 piros van benne, így elég jól gyorsul a gép, de szerintem kevés azért kérdeztem.
Most szereztem ultra kék és piros rugót azért kérdeztem hogy melyik kellene inkább bele.Akkor beledobom a pirosat.Akkor még vadászok zöld mocit meg turbót.A transtek váltó akkor fasza bele?
Van vmi oldal ahol megvan hogy melyik cucc milyen színű, mert már néha nem tudom eldönteni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest