Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül

- 

Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).

Új hozzászólás Aktív témák
- 

tutuhawer
őstag
válasz

WASPZotya

üzenetére
						de főleg mert mindenki igyekszik a rendőröket kikerülni, optimális úton menni, és nem néz hátra, hogy jön-e valaki. Meggyőződésem, hogy balesetek az eseteid 90%-a. Az viszont könnyen lehet, hogy ők meg észre se veszik, hogy téged legyúrnak, mert újoncok. A szinkronizáció hibáiból sok félreértés születik, főleg ha valakinek már lasul a játék, pont erre volt példa nfree-vel pár kiváló menet. Eleinte stabilan láttam, végül ő érezte, hogy kezd lassulni, szarabbul tapad, minden rosszabb, én meg mondtam neki, hogy LÁTOM, mert nő a lagg stb, nem olyan stabil. TE-ben is ez lehet, a sync ütköz le téged, nem a nyomi orosz, és te meg azt hiszed, tank móddal megy. Egy biztos, hogy nem titok, hogy a boostos sofőrt ha utolérem multiban az utcai motorral hajtott E46-os bmw-vel, belezúzom a falba és felnézek a nagytérképre, alias visszapillantóra, hogy mit alkottam, és olyan őrült nagyokat pörögnek, mintha a körhintán lennének. A sync nagy úr, tán még a tank módos sofőrt is megfogja, ami óriási dolog, ha jól használjuk.Én bizony nem vagyok rest midnen apró trükköt bevetni, megtanítom a newmaneknek, hogy előbb álljanak fejre 100X, aztán lehet haladni. Biztosan 100X jelentettek engem tank mód gyanúja miatt, akkorát oda tudok ütni. TE-ben szerintem csak menni akar mindenki előre, a megoldás, hogy te elveszed a gázt, és picit mész a társ mögött, sima ügy.

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
 - DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest