-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
RootRulez #6848 üzenetére
Ügyes ez a hacker, már más néven nyomja az egyest de még most sem tudták elkapni.Elkelne egy ilyen ember a csapatukba.Remélem azért tudják mit csinálnak MD-ék mert ez a heti 2 verda kicsit sok.Mi lesz majd később mikor már nem tudnak kihozni másik kocsit?Inkább ezt a töltési hibát javítanák ki.
-
válasz
RootRulez #6774 üzenetére
Szeretném megjegyezni hogy a 0 rep 0 pénz kombót csak ott nem kapod meg, a "next" után már hozzáadódik az xp csíkodhoz/ pénztárcádhoz
Azt vettem észre, hogy olyankor nullázik, amikor sokáig tölt, egyszer nekem eltüntette a "loading" képernyőt és kiírta a chat részbe, hogy nem sikerült kapcsolódni a versenyhez (vagy ilyesmi) és tudtam irányítani a kocsit, majd fél perccel később újabb betöltés és kezdődött az előbbi versenyEgyébként sziasztok, ez vagyok én (nem túl fényes statisztika
)
-
vzso
aktív tag
válasz
RootRulez #6763 üzenetére
Szia!
Ez egy event, most ezt találták ki nekünk.
Elvileg ma hajnali 2 órátol (05:00 PM, PST) tart szombat 1 óráig (04:00 PM). Csak ez az öt verseny, meg egy rendőrös üldözés (Rockport Resistance) lesz elérhető ebben az időintervallumban mindenki számára (2 -es szintű vezetőtől fölfelé, azaz mindenki) és u.a. mint a múltkor, amikor az összes pálya nyitva volt, a te szinteden (driver level) van értékelve a pálya és ahhoz mérten kapod a jutalmat (az alkatrészt is, ha nyersz). -
tutuhawer
őstag
válasz
RootRulez #6557 üzenetére
a nagyágyú autók közt nagy igazság: mind irányítható, jó gép, erős is. Arra jók a top gépek, hogy X időt autózz vele, ami már bődületesen jó idő. Be tudod vele gyakorolni az X időt Y pályán és lehet királykodni. Hogy melyik autóval teszed, az már szubjektív.
Nyilván, aki a top100-ba akar menni, a legjobbak közül is a legjobbat választja, én megelégszem a kedvencemmel, ami ha a Bentley lenne, az lenne. Szerencse, hogy nem az, főbe is lőném magam. A McLaren tetszetősen néz ki, és habár nem annyira kedvencem a brit autógyártás, megvettem. A többi nagy T3 semennyire se tetszik. Dönts te is mindig így: ha már fizetek érte, legalább szeressem nagyon -
tutuhawer
őstag
válasz
RootRulez #6550 üzenetére
valaki minden autót szeretne
valaki mindegyik kedvencét elsősorban külsőleg szeretné
valaki ha már van kedvenc, egy-két alkatrészt szeretne bele
valaki a top autót szeretné pro tuned szintre tuningolni
én itt bohóckodok 2010 nyara óta, és a skyline-om csak Pro Sport tuningra sikerült, a gumi volt benne pro tuned egyedül. Eleget ökörködtem alkatrészekért, és amikor egy srác, akit addig nem ismertem, felajánlotta, hogy kisegít 820 Forinttal, amíg nincs rá módom, hogy vegyek, igent mondtam. Azonnal BMW M3 E92-est vettem, bodykiteket vettem, pár aranykártya is került. Eleget nélkülöztem és nézegettem a boostos bodykiteket. Aztán írt egy régi ismerősöm is, hogy napokon belül érkezik neki a pénz és majd gondol rám, hitelez nekem. Akkor akciós 62500 boost járt, lett 2 ilyen csomagom, azonnal bodykiteket vettem még, és kártyáztam a nagy profilban jó sokat. Top T3 autók közül kiválasztottam egyet, ami tetszik is, megvettem azt. Ez a McLaren MP4. A 003-as profilban elégggé készen van már egy Impreza WRC-m, hát vettem egy boostosat is oda, épp ideje volt. Oda is került pár kártyapakk. Amire vágytam , megvettem. A külső tuning volt nagyon fontos, meg a BMW.
Az éppen akciós Nissan GT-R kéne még nagyon, jobban is, mint a valentin napi matricák. Eddig 4 nissant vettem, jó lenne végre egy ütőképes kedvenccel is jó időket menni. -
NFree
addikt
válasz
RootRulez #6290 üzenetére
Team Escape.
Kevés pálya van ketegorizálva ugy mint T1 T2 T3, szinte a páylák 80% mindhárom csoport mehet. Én azt mondom versenyezgess akkor még ne siesd el , s majd szépen minden jönni fog. Az all in meg egy team escape pálya t1 kocsival lehet rajta menni asszem lvl7 től elérhető , minnél nagyobb szintű emberkékkel mész annál több lesz az xp és a cash, legalább is régen így volt -
NFree
addikt
válasz
RootRulez #6286 üzenetére
Lejárt az idő limit.
Nem ugyan olyan TE az is csak 2 személyes , nagyon jól jön ha haverral akarsz menni, mindketten aranyat kaptok , s nem mint privátba kiszurja a szemed 200-300 pénzel , hanem rendesen fizet.
Mások irkálták , még jó alkatrészt is lehet rajtuk nyeregetni, de nekem még nem adott, de legalább nitrót is ad azt meg szeretem.
T3 as versenyeket???? hm , kérdés mien szintű vagy ? t3 as kocsi IGC-ért még mindíg topp M3 42lvl ,s a király Murci lvl50 és 2.5 milla.
Ha xp-t akarsz akkor TE all in orba szájba . -
tutuhawer
őstag
válasz
RootRulez #1022 üzenetére
Minden pálya open, azaz bármivel mehetsz rajta, kivéve ahol ott a jelzés, ott csak azzal a kategóriával mehetsz. Az alkatrészek szerzéséről a második link ad infót, ott is a tracklistre kattintva. Nézegesd a diagramokat is, meg minden mást is.
szerk: az egyes pályák bizonyos alkatrészeket adnak ide-oda, össze-vissza, keresztbe-kasul. Nagyjából ilyen dolgokra gondolj, de mondom, a statisztika sokat segít az oldalon. -
tutuhawer
őstag
válasz
RootRulez #1019 üzenetére
A cucc a lényeg, nem az Xp, mert az jön mindig, kapod majd. Nem kell sietni, ellenben az alkatrészek kulcsfontosságúak. Sőt, annál is fontosabbak. Szóval team-ger féle oldalon a tracklistben böngéssz, és egy-két pályát válassz ki, ahol tudsz nyerni a gépeddel, és hátha kapsz alkatrészt. A privát verseny is jól tud fizetni, menj valakivel 2-en, és felváltva nyerjetek, hátha úgy kapsz. Megéri, mert közben dumálni is lehet.
szerk: rootrulez, mi a játékban a neved?
mehetsz nem csak t2 pályákon is simán, csak ott jöhet tuning t1 is, az erős lehet -
NFree
addikt
válasz
RootRulez #1019 üzenetére
ha kicsit jobban szétnézel a linkelt oldalon megtalálod meik szintű pályán mit lehet nyerni , vagy kiválasztod , meik alkatrész tetszik ráklikkolsz s dobja meik pályákon érhető el a cucc , igaz lehet tolsz rajta 50 versenyt s akkor sem adja de ez van azért jól kitalálta az ea.
-
tutuhawer
őstag
válasz
RootRulez #1016 üzenetére
most készülök melóba, de egész este elérhető leszek itt és a needforsppedworld.qwqw.hu oldalon is, ahol a chatben is meg tudjuk beszélni ezt.
-
-
Allien
veterán
válasz
RootRulez #556 üzenetére
Jaja, ez TÉNY!
Ráadásul, nem is éri meg boost-on autót venni.
Egyszerűen, amik kaphatóak, nem elég jók mondjuk a Mazda MX7-hez képest. Vettem két porche-t is, a T2-s cayman S-t, meg a T3-s 911 snow flake-t. Mondjuk, az első se olyan rossz, de ugye komolyan kellene fejleszteni. A 911 meg már fullos T3-s fejlesztésű, de még se elég jó.
6000-be kerül, a felét se éri. Kivéve, ha a fejlesztéseit át tudnám rakni egy másik T3-s autóra, mondjuk egy BMW-re.
Viszont az tény, hogy szééép.
Főleg átszinezve.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
RootRulez #547 üzenetére
Szakad a neted kolléga! Ezt azért mondom, mert nekem kegyetlenül szakad és gondoltam leszek akkora arc, hogy megpróbálok így játszani és nekem is ez jön ki néha játék induláskor...
Hazajöttem vidékre az ünnepek kedéért és hát azóta is ilyen a netem
Viszont azt kell mondjam kiválóan vizsgázott a NFSW a szar neten, engem anyáznak a játékosok, néha megjelennek mellettem autók, hozzájuk érek épp hogy lekoccolom őket kanyarodás közben és hopp eltűnt mellőlem a játékos, tükörbe nézek a csávó repül
Állati jó srácok, kipróbáltam a Vodás mobil nettel is ping átlag ~900ms, de ez sajnos nem elég, hogy ugyan ezt a király hatást elérjem mint a szakadó nettel
-
GabN73
addikt
válasz
RootRulez #518 üzenetére
azok csak laggolnak. Gondolj bele,ha mindig a falnak menne akkor be kéne lassulnia,de ezek mennek ugyan úgy tovább.Annyi,ha melletted / előtted van egy ilyen akkor ne belső íven próbálj meg elmenni,jó lesz szélen kikerülni....
Necroman_Mk2: inkább tennének bele: dragot és driftet
senki sem szólt hogy jön e vagy valami,szóval kéne egyeztetni egy időpontot -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
RootRulez #516 üzenetére
Nem, a játék automatikusan updateli magát a legfrissebb verzió megjelenésekor.
Szvsz fölösleges is lenne még külön a netről töltögetni.Amúgy meg a sok leszorítós miatt kellene egy olyan powerup, amit ha magadra nyomsz, akkor védve vagy tőlük. Ha ugyanis valaki hozzád ér, akkor a kocsija kiütődik, mint a HP-ban az EMP esetén.
Apropó: sanszosnak érzem, hogy a nagy testvér egyes powerupjai (szöges útzár, EMP) át fognak ide kerülni. Hát ha még a zsarukénti üldözést is beleveszik a buliba...(#514) GabN73 A golfpályát még nem néztem, de a déli terjeszkedés hídját már igen.
Mikor lesz a legközelebbi ilyen tali? -
GabN73
addikt
válasz
RootRulez #505 üzenetére
Belépsz az oldalon,jobb oldal fennt,buy speedboost.Utánna kiválasztod hogy melyik "pakkot" akarod megvenni (4€,9€,15€,20€) és utána kiválaszthatod hogy PayPal / Credit Card
Amúgy EZT vágjátok?
Necroman_Mk2: Ezt nem tudotam hogy ahonnan vásárolsz olyan kocsit kapsz.Én kaptam egy kódot,még anno,1500 boost + egy mazdas3 volt a tartalma.
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #494 üzenetére
Jóvan kiidegel.
10 versenyből:
2x parts
1x pénz
7x REPTehát no powerups... Hab a tortán: rám ír egy magyar gyerek, hogy hekkelek-e.
Na mondom fasza, akkor itt is lesznek csalók ezerrel. Már így is kiidegelt, ha úgy előztek meg, hogy kanyarban felkentek a falra/korlátra... De most már csalással is felém kerekedhetnek, nem csak nyomorékoskodéassal.
-
-
GabN73
addikt
válasz
RootRulez #473 üzenetére
Ország: profilnál "mottóként" írják be.
Nyerős cucc: amikor kiválaszthatod hogy t1,t2,t3 stb raksz rá(jobb oldali sáv) na,annak a bal felső sarkában van egy kis nyíl. Arra katt,és az invertoryban van a nyert cucc.Onnan ugyan úgy,csak rá kell húzni.
Allien: fuh... Corvette a leggyorsabb,lambo pedig jobban irányítható. Vettét ha megtanulod vezetni,utána bármit elvezetsz a játékban.
Hogy lehet "ingyé" kapni dolgokat? -
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #462 üzenetére
Megvan a ludas! Amikor telepítem először megkérdezi, hova telepítse a klienst,majd azt is, hova tegye majd a letöltött dolgokat. Én meg ugye azt hittem, hogy a második kérdés a start menüre vonatkozik (mint általában) hogy a start menü melyik pontjára tegye a worldöt a telepítő...
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
RootRulez #433 üzenetére
A versenyző autójának adottságait mutatja, balról jobbra haladva: max speed, gyorsulás, irányíthatóság, de nem mindig mérvadó a dolog, főleg ha nagy az eltérés a lvl szintek közt, szóval ha van egy Lambod és 3x annyit tud a számok szerint a kocsid, attól még laposra verhet egy kis gagyi Nissan Silvia is...
freee: tudsz venni másik kocsit játékpénzért is, safehouse (főmenü) / car dealer / purchase cars menüpontban... ha nem így értetted a pénz dolgot, akkor bocsi
-
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
RootRulez #151 üzenetére
Igen, csak úgy szerezhetsz.
A versenyeken nyert pénzen kocsikat vehetsz, illetve teljesítmény-növelésre és matricázásra fordíthatsz. Egyébként ígérték ennek átszervezését, aminek én csak örülök: minimum MW szintű optikai tuning legyen a játékban, a performance különválasztásával. -
westcoastog
veterán
válasz
RootRulez #129 üzenetére
Ha egy kis ideig nem követnek, akkor kezdődik a cooldown, azaz kezdenek leszállni rólad a zsaruk, ha nem találnak akkor alul baloldalra végigtölt kéken a csík és vége, de viszont vannak cooldown pontok mint a most wantedben, ha beleállsz akkor gyorsítja a lerázás folyamatát, ha jól láttam, mert mire beleállhattam volna pont jött egy zsaru és ment tovább az üldözés.
-
westcoastog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netflix
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged